Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Χρονια μας πολλα και καλα κοριτσια!

Τι κανετε?

Μαρια πως ειναι ο Ευριπιδακος?

Γιωτα εγω ειμαι μεσα εκτος αν δουλευει ο Βασιλης (την Παρασκευη επιστρεφει και δεν ξερω τι βαρδια θα τον εχουν Σαββατοκυριακο)!

Εμεις απο χθες εχουμε προβλημα στο αυτοκινητο.. Αναβοσβηνει ενα λαμπακι και τρεμει ολοκληρο οποτε οδηγειται.. (θελω να πω παιρνει μπρος κανονικα, κινειται χωρις να σβηνει αλλα πηγαινουμε λες και εχει 12 ριχτερ).. Αυριο το απογευμα θα το παμε στα Καλυβια και ο Θεος βοηθος γιατι αν εχει ακριβη ζημια, μαλλον θα κατεβουμε με λεωφορειο Ηλιουπολη την Τεταρτη (λεφτα για "χοντρη" επισκευη δεν υπαρχουν).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια μας πολλα μανουλες!να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τις δικες μας μανουλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες,

ελπίζω να περάσατε καλά το Σαββατοκύριακο και να χαρήκατε τη Γιορτή της Μητέρας.

Για μας αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν δράμα. Ο Ευριπίδης και τα δύο βράδια ξύπναγε κάθε μιάμιση, δύο ώρες το πολύ. Μία ήθελε να κάνει εμετό, μία τον πόναγε το στόμα του, μία είχε ξεσκεπαστεί και φώναζε να τον σκεπάσω, μία ήθελε να πάει στην τουαλέττα, μία έβλεπε εφιάλτη και έκλαιγε στον ύπνο του...γενικώς μας τσάκισε. Το Σάββατο είχε σχεδόν συνέχεια πυρετό. Ήταν όλη ημέρα με ντεπόν - πονστάν εναλλάξ. Του είχε κοπεί η όρεξη και είχε και τις δύο ημέρες γκρίνια, πολύ γκρίνια, απίστευτη γκρίνια.

Ελπίζω αύριο να ξυπνήσει καλύτερα. Εννοείται ότι δεν πάει σχολείο και κολυμβητήριο.

Για την Τετάρτη...θα δούμε. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι ξεμπλέξαμε με την ίωση και δεν θα σας φέρουμε τίποτα.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε πάρτυ και δεν μας βλέπω για Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Φιλάκια δεν σας δίνω (για ευνόητους λόγους :-) )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα μανουλες!

Σημερα η μερα μας ηταν ακρως κουραστικη. Ξυπνησαμε στις 09:00 και απο εκεινη την ωρα η Μαρια κυριολεκτικα δεν στεκοταν πουθενα.. Αλλα ηθελε, αλλα ζητουσε κι αλλα εκανε, μια τρελλα την ειχε πιασει διχως λογο κι αφορμη.. :? Το μονο που καταφερα να κανω ηταν να φτιαξω λιγο μοσχαρακι για να φαμε κι εμεις αλλα κι εκεινη. Το μεσημερι επεσε για υπνο και καταφερα να κανω καποιες ψιλοδουλειες. Μολις ομως πηγα να ξαπλωσω κι εγω, ξυπνησε και ξεκινησε παλι τα ιδια.. Ολο το απογευμα κυλησε ετσι..

Το βραδυ κατεβηκα στη γειτονισσα και κουτσομπολεψαμε λιγακι και ξεχαστηκα αλλα τωρα εχει πρωταγωνιστες και δεν ηθελα να τους χασω κι ετσι "σπασαμε"!

Μαρακι ευχομαι να καλυτερεψει ο φουκαρας! Να προσεχεις οσο μπορεις ετσι?

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε;

Εμείς περάσαμε άλλη μια δύσκολη νύχτα. Αρκεί να σας πω ότι από τις 11:00 έως τις 1:00 ξύπνησε τέσσερις φορές. Σήμερα τουλάχιστον σηκώθηκε καλά, χωρίς πυρετό και μπορεί και καταπίνει. Τον κρατάω σπίτι για να συνέλθει τελείως και θα πάει σχολείο αύριο.

Σας αφήνω προς το παρόν...

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Εμείς μια χαρά είμαστε πέρα βέβαια από την γκρίνια που έκανε ο Νικόλας το πρωί!!! Δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα γιατί εχθές το βράδυ είχε παθει μια υπερένταση και κοιμήθηκε στις 12. Γκρίνιαζε συνέχεια μέχρι και για την μπλούζα που θα του φορούσα. Αλλάξαμε πόσες μπλούζες μέχρι να καταλήξουμε. Και την μια δεν την θέλω έχει σήμα πίσω και με ενοχλεί, η άλλη έχει γράμματα μπροστά και δεν μου αρέσει, η άλλη είναι πορτοκαλί δεν μου αρέσει το πορτοκαλί, ουφ πόση υπομονή να έχει αυτή η μάνα!!! Πάντως με την πιπίλα μια χαρά, ούτε που την ζητάει πλέον.

Έχω καταπιαστεί και με τις δουλειές τώρα, πλένω τα χειμωνιάτικα και κατεβάζω τα καλοκαιρινά. Θα σηκώσω και τα χαλιά, να τα πλύνουμε και αυτά. Χαμός γίνεται!!!

Μαρία περαστικά!! Για την γκρίνια σε καταλαβαίνω απόλυτα. Υπομονή!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια και στα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσια και απο εμας!

Κι εμεις -δυστυχως- εχουμε ξυπνησει με πολλη γκρινια (εχει κατι η ατμοσφαιρα??)

Ευτυχως εχω κι ενα καλο νεο να σας πω: ο Βασιλης επιασε και 2η δουλεια, τον πηρε μαζι του ο αντρας της κοπελας που σας αναφερω εδω και καιρο (που εχει τα δυο παιδακια και μενει στο υπογειο). Δυσκολη βεβαια η συγκεκριμενη δουλεια (οικοδομη) αλλα το μεροκαματο ειναι καλο και επειδη τα οικονομικα μας δεν ειναι καθολου καλα.... δουλεια να 'ναι κι ο,τι να 'ναι! Ευτυχως ειναι βολικα σε ο,τι αφορα τις βαρδιες γιατι εκει δουλευουν πρωι - απογευμα κι ετσι μπορει να διαλεγει τι ωρα θα παει και να τα βολευει με την υπηρεσια του. Σημερα ειναι η 1η του μερα εκει, εφυγε στις 06:30 και θα ειναι σπιτι γυρω στις 6 το απογευμα. Βεβαια εγω θα εχω ολη μερα τη Μαρια γιατι μολις ερθει θα κανει ενα μπανιο και θα παει το αυτοκινητο στο συνεργειο. Απο 'κει δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει!

Οποτε καλη υπομονη γιατι η γκρινια... καλα κρατει!

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΑΩ ΑΠΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

l9Iop2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!

μαρακι χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο ευριπιδης αφου θα κατσει και σημερα σπιτι ειναι θεμα χρονου να γινει τελειως καλα.

φαιη μπραβο για το βασιλη που βρηκεκαι δευτερη δουλεια.ελπιζω να μην εχει μεγαλη ζημια τ αμαξι.

σχετικα με το αττικο παρκο ευχαριστουμε για την προσκληση γιωτα αλλα εμεις δε θα μπορεσουμε μας πεφτει λιγο μακρια.

μαρια νδ καλο κουραγιο με τις δουλειες!

ναταλια ευχομαι να βρει μια μονιμη δουλεια ο τασος.να μου φιλησεις τα ζουζουνακια σου!

και μεις εχουμε λιγη γκρινια-βασικα της εχει κοπει λιγο η ορεξη(για το γαλα κυριως) η κανα δοντακι ετοιμαζεται-που δε το βλεπω!-η καμια ιωση μας περιτριγιριζει και μας.θα δειξει...παω τωρα να της κανω φρουτακια και μετα θα παμε τη καθιερωμενη βολτα μας.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλα τι εχουν παθει ολα σημερα και γκρινιαζουν ετσι?

Η Μαρια κυριολεκτικα εχει σπασει καθε ρεκορ! Πριν λιγο την ταϊσα τη φρουτοκρεμα της (ευτυχως απο ορεξη ειμαστε ενταξει) και οταν πηγα να της δωσω νερο, βουτηξε το μπιμπερο απο τα χερια μου και το εριξε στο πατωμα.. Μεχρι τωρα μαζευα γυαλια :twisted: Μου ηρθε να την πιασω απο το μαλλι και να τη φερω δεκα σβουρες αλλα.... Τι να πω, σε λιγο θα της δωσω και το μεσημεριανο της και θα τη βαλω για υπνο να ηρεμησει κι εκεινη κι εγω αλλα πρωτα θα της δωσω λιγο depon μπας και ποναει πουθενα!

Σημερα βαριομουν κι εκανα λιγες φακες..

Ναταλια χαιρομαι που ο Τασος βρηκε εστω κι αυτη την προσωρινη δουλεια! Ευχομαι ολα να πανε καλα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο εμας!!!!!

Εμεις ξυπνησαμε μες στην τρελλη χαρα στις 08 00.Τον πηγα στο σταθμο της μαμας μου γιατι η πεθερα μου λειπει κ μολις γυρισα απ τον οδοντιατρο.Τωρα σκεφτομαι να φτιαξω φακες μιας κ δεν εχω βγαλει κανενα κρεας να ξεπαγωνει αφου χτες ειχαμε επισκεψεις μεχρι τις 24 00.

DEMS υπομονουλα και γρηγορη αναρρωση ευχομαι!!!!!

Ναταλια το ξερουμε οτι δε μας ξεχασες!!!!!Σου εχω στειλει πμ.

Φαιη η οικοδομη μια χαρα ειναι!Αρκει να υπαρχει μεροκαματο!!!!!

Μαριανδ δεν ηξερα οτι και τα αγορια εχουν αυτο το θεμα με τα ρουχα,νομιζα ηταν καθαρα κοριτσιστικο!!!!!

Ελισσαβετ καλα να περασετε στη βολτα σας!!!!!

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

...

Μαριανδ δεν ηξερα οτι και τα αγορια εχουν αυτο το θεμα με τα ρουχα,νομιζα ηταν καθαρα κοριτσιστικο!!!!!

...

Ένα θα σου πω: ο Ευριπίδης θέλει να ταιριάζει και τα εσώρουχα, αν είναι δυνατόν!

Πέρσι είμασταν σε ένα πάρτυ και κάποιο παιδάκι έχυσε κατά λάθος ένα ποτήρι νερό στο τραπέζι και μεταξύ των άλλων βράχηκε και ο Ευριπίδης. Πήγε ο Διονύσης μέχρι το αυτοκίνητο για του φέρει την έξτρα αλλαξιά που πάντα κουβαλάμε μαζί μας. Εν τω μεταξύ ο Ευριπίδης έκλαιγε γιατί ανησυχούσε μήπως τα εφεδρικά ρούχα δεν είναι αρκετά επίσημα και αν θα ταιριάζουν με τα παπούτσια του. :lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Ένα θα σου πω: ο Ευριπίδης θέλει να ταιριάζει και τα εσώρουχα, αν είναι δυνατόν!

Πέρσι είμασταν σε ένα πάρτυ και κάποιο παιδάκι έχυσε κατά λάθος ένα ποτήρι νερό στο τραπέζι και μεταξύ των άλλων βράχηκε και ο Ευριπίδης. Πήγε ο Διονύσης μέχρι το αυτοκίνητο για του φέρει την έξτρα αλλαξιά που πάντα κουβαλάμε μαζί μας. Εν τω μεταξύ ο Ευριπίδης έκλαιγε γιατί ανησυχούσε μήπως τα εφεδρικά ρούχα δεν είναι αρκετά επίσημα και αν θα ταιριάζουν με τα παπούτσια του. :lol::lol::lol::lol:

:D:D:D:D χαχαχαχα πολύ γέλασα!!! Εμείς δεν το έχουμε αυτό το θέμα. Έχουμε θέμα με τα γράμματα και τις πολλές στάμπες που δεν του αρέσουνε και επίσης δεν του αρέσει ο spiderman και o batman καθόλου. Και τα ίδια χούγια έχει και ο μικρός.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας μπουμπουκακια μου

μαρακι καλη αναρρωση να εχει ο ευρυπιδακος !!!πολυ μαρεσει που εχεις κανει το γιοκακι σου με αποψη.πολυ ωραια.την λορουλα να προσεξεις γιατι τα κοριτσακια εχουν μιακαποια υστερια με τα ενδυματολογικα.το βλεπω με την ανηψια μου.η ιφιγενεια τι κανει?εκανε καμια στροφη στην "ποιοτητα".νιωθεις να κουνιεται?και εγω στην 32 ηταν ακομα προς τα πανω και εβαζα τα ακουστηκα απο το ραδιοφωνο χαμηλα στην κοιλουμπιτσα μου γιατι λενε οτι πανε κοντα στο φως και στον ηχο.μπορει και να δουλεψε αυτο.

μαριανδ τι να του εφταιγαι του μικιου σου?παιζει ρολο ο καιρος η μπορει να τον περιτρυγυριζει καμια ιωσουλα και γενικα δεν αισθανεται καλα?

ναταλακι τουλαχιστον αυτο το τριμηνο μπορει να ψαχνει πιο χαλαρα παραλληλα.το μικρο το ζευγαρακι τι κανει?

φαιη μου το ζουζουνακι σου θα ξεμαλλιασεις?και πως θα ειναι γλομπιτσα?να παρετε πλαστικα μπιμπερο.εγω θα ψαξω να βρω να κανουν και γκελες,χαχα.θα πεφτει κατω και θα ξαναανεβαινει πανω στο τραπεζι.θα το γαντζωνει το γαντζονι και ολα σουπερ.

γιωτουλα μου ποτε θα σε δουμε εσενα κοριτσαρα?

τελικα ισχυει η συναντηση για την τεταρτη?

σοφη keep walking με τις βολτες σας

4ywWp2.png

Καλημερες και απο εμας!

Σημερα μας εχει πιασει μια οξεια τεμπελιαση ολους μεσα σε αυτο το σπιτι.. Ο Βασιλης σηκωθηκε με τα χιλια ζορια να παει στην οικοδομη, ενω εγω με τη Μαρια ξυπνησαμε πριν απο λιγο.. :oops: Τωρα οπως καταλαβαινετε, τρεχω και δεν φτανω.. Εχω να βαλω το φαγητο (σημερα εχει αρακα για να φαει και η Μαρια), να ψιλομαζεψω και ολα αυτα παρεα με τη μπουμπουκιτσα γιατι τωρα που ξυπνησε τοσο αργα θα κοιμηθει για μεσημερι κατα τις 4!!

Αυτα τα νεα μας, λεω να βαλω το φαγητο σε χαμηλη φωτια και να παω τη Μαριω στις κουνιες!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...