Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Να σας ενημερώσω ότι κυκλοφορεί μια ίωση Προσέχετε τον εαυτό σας και τα παιδάκια σας.

Εσυ να προσεχεις περισσοτερο που εχεις την Ιφιγενεια στην κοιλιτσα!!!!

Τελικα δεν καναμε εμβολιο,αλλα ο λογος δεν ηταν η εγκυμοσυνη μου αφου εχω περασει ανεμοβλογια.Αλλα οτι ειχαν απεργια τα φαρμακεια.Μου ειπανε να παω την Τριτη να κανουμε το mantoux γιατι το θελω να τον γραψω στον παιδικο κ την Πεμπτη να παω να κανουμε της ανεμοβλογιας για να εχουν 2 μερες διαφορα μεταξυ τους.

Για την Τεταρτη δεν ξερω αν θα μπορεσω απλα επειδη δεν εχει ο Βασιλης μαγαζι ισως να κανουμε κατι οικογενειακως.Θα σας ενημερωσω να ξερετε!!!

Τωρα κοιμουνται πατερας και γιος κι εγω χαζευω.Περιμενω να ξυπνησουν να παω τον Τασο καμια βολτα,αφου πρωτα πλυνω τα πιατα απ τον νεροχυτη!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν τη γλυτώσαμε τελικά :(

Με πήραν τηλέφωνο 2:20 από το σταθμό ότι ο Ευριπίδης έχει δέκατα και παραπονιέται ότι τον πονάει ο λαιμός και το κεφάλι του. Πήρα πρώτα τηλέφωνο τον καλό κύριο παιδίατρο και μου είπε σε πρώτη φάση αντιπυρετικό και βλέπουμε.

Πήγα πήρα τον Ευριπίδη, ήρθαμε σπίτι, του έδωσα ντεπόν, χυμό πορτοκάλι και ένα αχλάδι. Τώρα έχει ξαπλώσει στον καναπέ και βλέπει DVD. Θα δω πως θα είναι το απόγευμα και ίσως πάμε μια βόλτα από το Φιτσιάλο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε και Σαββατοκύριακο μπροστά μας.

Ελπίζω οι υπόλοιπες να είστε καλά.

ΥΓ. Γιώτα θέλω να ελπίζω ότι η Ιφιγένεια θα το αντέξει και αυτό (περάσαμε δύο γαστρεντερίτιδες, στρεπτόκκοκο αμέσως μετά την αμνιοπαρακέντηση...)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ελα ρε γμτ, οχι!

Γι' αυτο τους τρεμω τους βρεφικους αλλα και τι να κανεις? :(

Περαστικα στον Ευριπιδακο και ευχες να μην κολλησει η Ιφιγενειουλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές.

Ο πυρετός δεν υποχώρησε με το ντεπόν και έτσι πήγαμε στο Φιτσιάλο. Του έγραψε δύο σιρόπια και μια βιταμίνη. Τα σιρόπια μου είπε ότι θα τον βοηθήσουν και στα αυτιά. Η βιταμίνη είναι για να αποφύγουμε τις άφτρες.

Γυρίσαμε, του έδωσα πονστάν και μπήκα στο internet να βρω εφημερεύοντα φαρμακεία για να πάει ο Διονύσης να πάρει τα φάρμακα. Αυτά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Μαρία μου λείψατε σήμερα στο κολυμβητήριο!!! Περαστικά στον Ευριπιδάκο. Ακυρώσανε και τη γιορτή στο σταθμό του Νικόλα λόγω οικονομικής κρίσης και πολύ στεναχωρέθηκα.

Και εγώ για την Τετάρτη είμαι μέσα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα σε ολες!

Μαρακι λυπαμαι πολυ για τον Ευριπιδακο, ευχομαι να μην παιδευτειτε πολυ και να περασει γρηγορα!

Οσο για εμας.. Ριξαμε εναν τσακωμο το απογευμα με το Βασιλη και.. στρωσαμε επιδερμιδα! Τωρα καλυτερα, αλλα χαλαστηκα πολυ!

Τωρα θα κατσω να μαζεψω το σπιτι να ειναι ολα στην εντελεια γιατι αυριο θα μας κανει εφοδο ο σπιτονοικοκυρης..!

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Ευριπιδακο περαστικουλια!!!!!

Φαιη σου εστειλα μηνυμα στο κινητο αλλα δεν εχει παραδοθει ακομη.Καναμε τα ψωνια μας και αυριο κατα τις 9 30 θα ξεκινησουμε να ερθουμε!!!!!Ελπιζω να μη σας ξυπνησουμε!!!!

Εγω πηγα το απογευμα στους γονεις μου κ πηγαμε στις κουνιες τον Τασο με την μαμα μου.Τωρα πονανε τα ποδια μου κ θα παω να ξαπλωσω!!!!!

Παω να φτιαξω επιδερμιδα γιατι αυριο θα βρεθουμε με τους συμπεθερους (Βασιλης-Φαιη) και πρεπει να με δει η νυφη (Μαρακι) ομορφη να μην τρομαξει!!!!!

χαχαχαχαχα.....σας φιλω!!!!!

Καλο βραδυ και καλο σαββατοκυριακο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσια! Ολο σας αποχαιρετω κι ολο εδω ειμαι παλι!

Μου εφυγε ο τακος.. Τωρα το σπιτι ειναι ετοιμο ομως!

Γιωτακι ουτε ξερω που βοσκει το κινητο μου.. Τελευταια φορα το κραταγε η Μαρια σημερα το πρωι.. Μετα εξαφανιστηκε! Θα κανω μια επιδρομη στα παιχνιδια της γιατι μαλλον καπου εκει το παραχωσε! Η ωρα ειναι μια χαρα, θα σας περιμενουμε!

Οσο για τις υπολοιπες, κρατηστε δυναμεις γιατι την Τεταρτη η Μαρια θα αλωνιζει στην Ηλιουπολη!!! :lol::lol:

Καληνυχτα!!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

μαρια περαστικα στον ευριπιδακο ευχομαι να γινει γρηγορα καλα!

φαιη και γιωτα καλα να περασετε!

εμεις καλα ειμαστε καναμε αμαν μεχρι να κοιμηθει η ελισαβετ χθες δεν ηθελε με τπτ καατ τις 11.30 τα καταφερα με πολυ κουνημα.ο καιρος μου τη δινει πολυ-τι συννεφια ειναι αυτη:-( αλλα τη βολτα δε τη χανουμε με τιποτε!θα μαγειρεψω σε λιγακι τη κοτοσουπα της ελισαβετ και μετα θα φυγουμε μαλλον φλοισβο θα παμε.

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ οτι κ αν κανετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Γιωτα ευχαριστω πολυ για την παρεα σημερα! Ο Βασιλης σου ειναι φοβερος ψηστης και ο Τασουλης φοβερος (για 'σενα δεν το συζητω καν!! ;) ) Ελπιζω να περασατε καλα κι εσεις και να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ με την αποσταση!

Εμεις ξυπνησαμε το πρωι μετα απο ενα σχετικα ηρεμο βραδυ, μετα ηρθαν τα παιδια, ψησαμε (ο Βασιλης της Γιωτας εψησε για την ακριβεια :-P), φαγαμε και οταν αποχωρησαν ριξαμε εναν υπνο σκετο βαλσαμο. Οταν ξυπνησα βεβαια δεν ημουν και τοσο στα πανω μου.. Δεν ξερω γιατι, δεν εχω ορεξη να ασχοληθω με τιποτα, ουτε καν με τη Μαρια :oops: Το μονο που θελω ειναι να κλαιω, ετσι, χωρις να υπαρχει λογος.. :? Πηρα τη Μαρια με το καροτσι και πηγαινα - πηγαινα χωρις να εχω συναισθηση ουτε του που παω, ουτε τιποτα.. Καποια στιγμη με "ξυπνησε" η Μαρια που αρχισε να γκρινιαζει γιατι βαρεθηκε στο καροτσι και συνηδητοποιησα πως ειχαμε φτασει στη λεωφορο Σουνιου.. Δεν αισθανομαι καθολου καλα.. Τελος παντων, μη σας πολυζαλιζω με τα ψυχολογικα μου..

Παω να κανω καμμια κουρα ομορφιας, να βγαλω φρυδι και μουστακι μπας και ανεβει καθολου η ψυχολογια μου γιατι δεν το αντεχω αλλο αυτο το βαρος....

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Τι επαθες βρε Φαιη?????Κατι θα σκεφτεσαι κ γι αυτο χαλιεσαι....βγαλτο απ το μυαλο σου....δεν εχει νοημα!!!!!Ευχαριστουμε για την φιλοξενια,περασαμε πολυ ωραια!!!!

Βεβαια οταν φυγαμε δεν προλαβαμε να βγουμε στη Λ.Σουνιου και ο Τασος ειχε παραδοθει στον Μορφεα,φτασαμε σπιτι κ ξυπνησε στις 18 00.....εφαγε το γιαουρτακι του κ πηγαμε στις κουνιες.Τωρα μολις κοιμηθηκε!!!!!

Αυριο λεμε να παμε Ζαππειο μια βολτα,να ξεδωσουμε!!!!!

Παω να αραξω καναπε.....φαγαμε και πολυ σημερα κ δεν μπορω να κουνηθω και πολυ!!!!

Σας φιλω...καλο βραδυ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα μανουλες και Χρονια μας Πολλα!!!!!

Να μας χαιρονται τα παιδακια μας κι εμεις με τη σειρα μας να χαιρομαστε τις μανουλες μας!!!!!!

Ο Τασος σημερα ξυπνησε στις 07 00 και τωρα πηγε εκκλησια με τον μπαμπα του.Μολις γυρισουν θα φαει το αυγουλακι του κ λιγο αργοτερα θα ξεχυθουμε στους δρομους!!!!!

Την αλλη Κυριακη ειπαμε να παμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο,μπορει να ερθει κ η Φαιη οποτε αν θελετε και μπορειτε να κανονισουμε εκει μια οικογενειακη συναντηση!!!!!

Καλη Κυριακη να εχουμε και παλι Χρονια Πολλα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...