Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!

Ο Τασουλης σημερα εμεινε στο σπιτι με την μαμα του!!!!Τωρα κοιμηθηκε!

Αυριο παλι θα τον κρατησω γιατι εχουμε εμβολιο αλλα δεν ξερω αν θα το κανουμε γιατι ειναι της ανεμοβλογιας κ μηπως δεν κανει για την εγκυμοσυνη,αν κ εχω περασει....θα δειξει!!!Εφτιαξα μπιφτεκακια με πατατουλες στο φουρνο κ τωρα χαζευω στο ιντερνετ!

Πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

angel καλως ηρθες στο καφε να χαιρεσαι τη μικρη σου!

γλυκουλα συγχαρητηρια για τη δουλεια πολυ χαρηκα που μας εγραψες τα νεα σου!

εμεις πηγαμε χθες σε μια γειτονισα μας που γιορταζε η κορη της ωραια περασαμε της αρεσε και της ελισαβετ απο αγκαλια σε αγκαλια πηγαινε ολα τα παρατηρουσε δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι καθολου και μολις γυρισαμε επεσε ξερη.τωρα παλι βολτα με το μπαμπα ειναι-εγω εχω να βγω 2 μερες(ατιμη περιοδος!)απο αυριο ομως θ αλωνιζω παλι!εχω να παω και στο ικα να γραψω το εμβολιο αυριο -αν και θα το κανουμε σε 10 μερες δε βρηκα αλλο ραντεβου.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Μαρια μου δεν εχεις και αδικο.....Και τι να πεις σε αυτες τις οικογενειες?Συλληπητηρια???Ειναι πολυ λιγο.....

Φαιη χαρηκα πολυ που ηρθες με το Μαρακι....παρ ολο που δεν κατσατε πολυ!Ο Βασιλης κανονισε και τι να παει να ψωνισει για να σας ερθουμε την Κυριακη να ψησουμε!!!!!Θα σε παρω τηλ να μου πεις διευθυνση για να μη χαθουμε....τωρα που εχει καλο καιρο κ εγω λιγο περιθωριο για μετακινησεις!!!!!!

Ο Τασουλης κοιμαται τωρα κ περιμενω να ερθει κ η μαμα μου απο δω να τον παει στις κουνιες γιατι εγω δεν εχω κουραγιο να περπατησω.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΗΦΙΟ!ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Εγω παλι, μολις εκατσα!

Σημερα ξυπνησαμε το πρωι και ενω ειχαμε κανονισει να κατσουμε σπιτι, μας πηρανε τηλ. δυο ενδοαφερομενοι για το οικοπεδο και ειπαμε να κατεβουμε μια βολτα απο τα παλια μας λημερια! Ετσι, ανεθεσα στον Βασιλη το θεμα οικοπεδο κι εγω βρηκα ευκαιρια να "παρω τζουρα" απο Γιωτα και Τασουλη!! :lol::lol: Μετα γυρισαμε σπιτι, εγω την αραξα στον καναπε :cool: κι ο Βασιλης ταϊσε τη Μαρια, την εβαλε για υπνο και επειδη δεν ειχε τιποτα για φαϊ -ειμαι τρομερη νοικοκυρα, το ξερω!!- πηραμε σουβλακια απ'εξω! Μετα ομως με επιασε η "νοικοκυροσυνη" μου κι ειπα να σηκωθω να βαλω γεμιστα για το βραδυ και για αυριο. Επλυνα και το νεροχυτη, εριξα κι ενα σφουγγαρισμα και τωρα ειπα να κατσω να γραψω!

Γιωτακι κι εγω χαρηκα που σας ειδα!! Θα σας περιμενουμε, μην ψωνισετε πολλα πραγματα, εχουμε κι εμεις!

Ειρηνη εννοειται πως δεν φευγω.. Θα με φατε στη μαπα μεχρι ο γαντζος να φτασει να λεει "σκατα, ξυπνησε η μανα μου" :lol::lol::mrgreen:

Μαρια κι εγω εχθες που τα ειδα, πιαστηκε η ψυχη μου.. Δεν υπαρχουν λογια.. Ισως ειναι λιγο εγωιστικο αυτο που σκεφτηκα, αλλα μου περασε απο το μυαλο πως ανυπομονουσα να γυρισει ο Βασιλης στη δουλεια και τωρα με ολα αυτα που γινονται φοβαμαι πολυ... Τραβηγμενο μεν-αλλα ετσι οπως εχουν αγριεψει τα πραγματα φοβαμαι για τα χειροτερα..!

Σοφια σημερα το μεσημερι αδιαθετησα κι εγω! Βεβαια εγω τις βολτες δεν τις χανω, ειμαι μεγαλη σουρτουκω!!! Θα παρω ponstan για τη μεση μου πιο πολυ και θα ξεχυθω στα χωραφια με την κορη μου ευχομενη να μην με ξανατσιμπησει καμμια σφηκα! :-P

Μαριανδ ευχομαι να εισαι καλα και να αποκτησεις συντομα λιγακι χρονο να μας γραφεις νεα σας!!

Φιλια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ????ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ ,ΜΩΡΕ.ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΕΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΗΓΓΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε στις 6 30....τωρα ξανακοιμηθηκε ο Τασουλης.

Παλι ειχα κραμπες το βραδυ.....υπομονη κ θα περασει κ αυτο!!!!

Στις 12 30 θα παμε ΙΚΑ για το εμβολιο,να δουμε αν θα μας το κανουν.

Φαιη σου εστειλα πμ.

Φιλακια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Σημερα ποναω φρικτα, ειδικα η μεση μου με εχει πεθανει! Το βραδυ η Μαρια δεν ξυπνησε καθολου αλλα εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα..

Εχθες πηγαμε βολτα στην Αναβυσσο, η Μαρια εκανε κουνια κι οταν βαρεθηκε την ανεβασε ο Βασιλης πανω σε μια ξυλινη εξεδρα και περπαταγε.. Τα βηματα της ηταν πιο σταθερα, πιο καλα αλλα καποια στιγμη εχασε την ισσοροπια της και επεσε με τα μουτρα.. Γρατζουνισε τη μυτη της και σημερα ξυπνησε με μια μυτη κατακοκκινη και πρησμενη!

Την Τεταρτη θα παμε κατα Φιτσιαλο μερια γιατι εχουμε να κανουμε τη 2η δοση του πνευμονιοκοκκου!

Φιλια σε ολες, παω να κανω καμμια δουλεια γιατι εχουν μαζευτει ενα σωρο παλι!

gM4vp2.png

kalimera k apo mena!τι κανετε?

εμεις τωρα γυρισαμε απ το ικα γμτ δεν ηξερα οτι για το μηνιγγιτιδοκοκκο υπαρχουν 3 διαφορετικα εμβολια μου εγραψε το menigite c εσεις ποιο ειχατε κανει?ντραπηκα να παρω τον φιτσιαλο εκεινη την ωρα να ρωτησω ποιο να μου γραψουν-κ αυτος ο ανθρωπος γιατι δε μου το ειπε ξερω ποιο να γραψω:confused:

ασχετο...μιας και θ αναβει η φαιη στα μερη μας τη τεταρτη τι θα λεγατε να κανονιζαμε για καφε?αν μπορειτε φυσικα αν μπορεις κ εσυ φαιη.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφακι καλημερα!

Εγω οπως ξερεις, δεν τα γραφω τα εμβολια, μας τα κανει ο Φιτσιαλος κατευθειαν στο ιατρειο του! Κοιταξα τωρα στο βιβλιαριο της μικρης και αυτο που μας εχει κανει ειναι το meningite c -δηλαδη αυτο που σας εγραψαν κι εσας απο το ΙΚΑ-. Εχε υπ' οψιν σου πως αυτο το εμβολιο ισως κανει λιγακι πυρετο (η Μαρια δεν εκανε καθολου, απλα στο λεω να το ξερεις γιατι και για του πνευμονιοκοκκου σου ειχε πει πως δεν κανει, ενω σε εμας ειχε πει πως ισως κανει λιγακι)!

Οσο για την Τεταρτη, εγω κατα τις 17:30 πιστευω θα εχω τελειωσει απο το γιατρο και μπορω αν θελετε να συναντηθουμε στις κουνιες! Αν μπορειτε και οι υπολοιπες ακομα καλυτερα!!

gM4vp2.png

Σοφακι καλημερα!

Εγω οπως ξερεις, δεν τα γραφω τα εμβολια, μας τα κανει ο Φιτσιαλος κατευθειαν στο ιατρειο του! Κοιταξα τωρα στο βιβλιαριο της μικρης και αυτο που μας εχει κανει ειναι το meningite c -δηλαδη αυτο που σας εγραψαν κι εσας απο το ΙΚΑ-. Εχε υπ' οψιν σου πως αυτο το εμβολιο ισως κανει λιγακι πυρετο (η Μαρια δεν εκανε καθολου, απλα στο λεω να το ξερεις γιατι και για του πνευμονιοκοκκου σου ειχε πει πως δεν κανει, ενω σε εμας ειχε πει πως ισως κανει λιγακι)!

Οσο για την Τεταρτη, εγω κατα τις 17:30 πιστευω θα εχω τελειωσει απο το γιατρο και μπορω αν θελετε να συναντηθουμε στις κουνιες! Αν μπορειτε και οι υπολοιπες ακομα καλυτερα!!

σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!κανονικα κ εμας μας τα φερνει ο φιτσιαλος και τα κανουμε σπιτι αλλα ειναι 3 που γραφονται στο ικα και δε τα πληρωνουμε γι αυτο πηγα.ελπιζω ν αποφυγουμε τυχον παρενεργειες!

οι υπολοιπες τι λετε για τεταρτη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κορίτσια,

για συνάντηση Τετάρτη είμαι μέσα, εκτός απροόπτου.

Να σας ενημερώσω ότι κυκλοφορεί μια ίωση με πυρετό και άφτρες στο στόμα και το λαιμό (ο μισός παιδικός του Ευριπίδη λείπει αυτή την εβδομάδα). Προσέχετε τον εαυτό σας και τα παιδάκια σας.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...