Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

μπηκα για λιγο-κυριως να σου ευχηθω φαιη χρονια σου πολλα να χαιρεσαι τ ονομα σου κουκλα και την ομορφη οικογενεια σου!να περασετε τελεια!

εμας μας φαγανε οι βολτες:mrgreen: χθες πηγαμε στα πεθερικα μου σημερα θα βγουμε οι 2 μας με τον αντωνη για καφεδακι.παω να μαγειρεψω για την ελισαβετ και μετα φυγαμε.

φιλια πολλα σε ολες και καλο μηνα-εστω και με μια μερα καθυστερηση:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τώρα μπορώ να πω ότι συνήλθα :D

Θυμάστε που έλεγα κάπου εδώ γύρω θα περάσουμε την Πρωτομαγιά; Ε, τελικά καταλήξαμε στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση στα σύνορα Φυλής και Αγίων Αναργύρων. Μας κάλεσαν τελευταία στιγμή οι γονείς των φίλων του Ευριπίδη και πήγαμε χθες για πικ-νικ. Είχαμε μαζευτεί περίπου 25 άτομα γονείς και παιδιά. Περάσαμε πολύ ωραία από το πρωί έως το απόγευμα. Το πάρκο είναι τεράστιο (1.000 στρέματα λέει το site στο internet). Έχει πάρκινγκ απ' έξω και μετά δρόμο παίρνεις - δρόμο αφήνεις...και φυσικά κουβαλώντας φαγητό και νερό. Ωραία ήταν!

Σήμερα από το πρωί τεμπέλιαζα. Ούτε που μαγείρεψα, φάγαμε περισσεύματα από προηγούμενες μέρες.

Καλό μήνα σε όλες και φιλάκια στα παιδάκια σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα κ απο εμας!!!!!

Επιστρεψαμε πριν κανενα 2 ωρο.Περασαμε πολυ ομορφα,αν εξαιρεσουμε οτι δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ.Την μια ζεσταινομουν,την αλλη ειχα καουρες.....τελικα καποια στιγμη λιγο πριν ξημερωσει κοιμηθηκα.Το δρομολογιο μου φανηκε ατελειωττο,καθως εχουν πρηστει τα ποδια μου κ δεν μπορω να τα βολεψω πουθενα!!!!

Ηταν η τελευταια μας βολτα γιατι δεν μπορω τα δρομολογια καθολου.....Αλλα δε θελω να ειμαι γκρινιαρα.....ας ερθουν με το καλο τα αντρακια μου και δεν με νοιαζει τιποτα!!!!

Μαρια (DEMS) ζηλευω που πηγατε για πικ νικ με αλλους γονεις και παιδακια!!!!!Ανυπομονω να μεγαλωσουν και τα δικα μου για να πηγαινουμε κ εμεις!!!!!

Φαιη πολυχρονη να εισαι!!!!!Ελπιζω την Τριτη να καταφερετε να ερθετε!!!!!!

Σοφια ολο βολτες με την Ελισσαβετ ειστε!!!!!!Μια χαρα σας βρισκω!!!!!

Οι υπολοιπες καπου εδω γυρω γυρνατε!!!!!!!Περιμενω νεα σας!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!

Ξυπνησαμε απο τις 6 30 σημερα καθως ο Τασουλης κοιμηθηκε νωρις.Αλλα τον βαλαμε στην κουνια του κ κοιμηθηκε κανονικα,δεν ξυπνησε ουτε μια φορα.Δεν ξερω αν εγινε επειδη κουραστηκε στο Αιγιο.Θα δειξει,παντως θα τον βαζουμε στην κουνια του μηπως και συνηθισει εκει γιατι δε γινεται διαφορετικα!!!!!

Τωρα φτιαχνω γαριδες με σαλτσα και ρυζι.Μολις γινει η σαλτσα μου θα παω απο τη δουλεια μου να παρω κατι χαρτια και θα γυρισω να βρασω κ το ρυζι.

Εσεις που εξαφανιστηκατε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα έστω και καθυστερημένα!!!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία το σκ και τις 2 μέρες πήγαμε στο άλσος στρατού, τους άρεσε πάρα πολύ!!!! Βέβαια γίναμε όλοι άσπροι από την σκόνη, ειδικά τα μικρά!!! Σήμερα ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα, έκανα εχθές χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι και περίσεψε και για σήμερα. Σε λίγο θα βγω έξω για εξωτερικές δουλειές και μετά κούνιες τον μικρό. Ευτυχώς και ο Νικόλας την πιπίλα του ούτε που την έχει ζητήσει και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Μόνο δηλαδή το πρώτο βράδυ την ζητούσε επίμονα, το δεύτερο βράδυ απλά την ανέφερε μια φορά και τα επόμενα βράδια ούτε καν την ανέφερε!! Τελικά εύκολο ήτανε να την κόψει!!!

Φαίη χρόνια πολλά κοριτσάκι μου (λίγο καθυστερημένα!!!) ο,τι επιθυμείς.

Σας αφήνω πάω να συμαζέψω το χάος του σαββατοκύριακου!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμας και καλη εβδομαδα να εχουμε!

χαιρομαι που περασατε ολες ομορφα το σκ!

γιωτα μην ανησυχεις μια χαρα θα προσαρμοστει ο τασουλης!

μαριανδ μπραβο και παλι στο νικολα αυτο ηταν!

εγω μολις τελειωσα το σιδερο-ειχε μαζευτει αρκετο-και μπηκα να πω μια καλημερα.σε λιγο θα κανω τα φρουτα της ελισαβετ και μετα εχω να παω ταχυδρομειο να στειλω τις φωτο της βαφτισης στη νονα μας.

ασχετο...ακουσατε τα νεα μετρα?μας περιμενουν δυσκολες μερες...και καλα να ναι μονο για 3 χρονια μην ειναι για παραπανω καπου διαβασα οτι ενδεχεται να κρατησουν μια δεκαετια.:confused:εγω χανω ενα μισθο και κατι...θα μου πεις θα μπορουσαν να ναι και χειροτερα τα πραγματα.τεσπα σας αφηνω μη σας χαλασω τη διαθεση πρωι πρωι!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσάκια!

Ωραίο ήταν το Σαββατοκύριακο αλλά σήμερα είναι Δευτέρα :mrgreen: Πήγα τον Ευριπίδη στον παιδικό το πρωί και γύρισα σπίτι να κάνω καμμιά δουλειά, αλλά τελικά μπήκα στο forum και στο facebook και δεν έκανα τίποτα :lol::lol::lol: Μόνο έαν φιλέτο πέρκα έβαλα στο φούρνο για να έχει να φάει ο Διονύσης όταν γυρίσει.

Γιώτα υπομονή δυο - τρία χρόνια και θα φωνάζεις και συ "μη το πιάνεις αυτό παιδί μου, είναι σκουπίδια" :lol: Πλάκα κάνω. Ωραία είναι τα πικ - νικ. Αν ξεκινήσετε και τον παιδικό θα έχετε και παρέα παιδάκια στην ίδια ηλικία. Είδα τη φωτογραφία σου στο facebook και καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι ζόρι με τα δίδυμα.

Μαρία εμείς θα τα πούμε στο κολυμβητήριο το απόγευμα :D

Σοφία δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι μόνο για τρια χρόνια η λιτότητα και οι περικοπές.

Φαίη που είσαι; πέρασες καλά χθες στη γιορτή σου;

Μίλησα και με την Ειρήνη στο facebook, καλά είναι.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερες μανουλες!

Εμεις ειχαμε ενα ακρως εφιαλτικο βραδυ.. Αφου εφαγα ολο το χθεσινο απογευμα προσπαθωντας να συνεφερω το σπιτι, γυρω στις 8 ανεβηκαν τα παιδακια που μενουν στο υπογειο να παιξουν με τη Μαρια και μου εκαναν ενα σπιτι χαλια -ξανα-. Μεχρι να τα ξαναμαζεψω, να σκουπισω, να σφουγγαρισω πηγε 12. Ειπα κι εγω να ανοιξω λιγο το pc να χαζεψω και γυρω στις 12μιση ξεκινησε ο Γολγοθας. Η Μαρια ξυπνησε κλαιγοντας, δεν ηθελε να ξανακοιμηθει και δεν εδειχνε να ποναει καπου. Αφου εφαγα γυρω στις 2 ωρες να μπαινοβγαινω καθε 10λεπτο στο δωματιο της για να την ηρεμω και να την τοποθετω ξανα στη θεση της για υπνο, αποφασισε να κανει κακα. Την αλλαξα, της εδωσα depon μηπως τελικα την ενοχλουσε κανενα δοντι, ηπιε πολυ νερο σαν να διψουσε υπερβολικα, την ξαναεβαλα για υπνο αλλα μετα απο κανενα 10λεπτο αρχισε παλι τα κλαμματα κι ετσι την πηρα και κατσαμε μαζι στο σαλονι. Μην σας τα πολυλογω, δεν κοιμηθηκαμε ΚΑΘΟΛΟΥ ολο το βραδυ. Η Μαρια αφου βγηκε απο το δωματιο της ηρεμησε και εκοβε βολτες με τη στρατα (δεν ηθελε να κατσει πουθενα αλλου) κι εγω απο τα νευρα μου εφαγα τοσο πολυ τα νυχια μου που σημερα δεν αντεχα αλλο τον πονο, κατεβηκα στην μαμα των παιδιων στο υπογειο (κανει μανικιουρ-πεντικιουρ και ειναι και κομμωτρια) και της ειπα να μου βαλει ψευτικα ετσι ωστε να σταματησω να τιναζομαι στο ταβανι οποτε με ακουμπαει νερο. Η Μαρια γυρω στις 11:00 αρχισε να τριβεται εντονα και ετσι ανεβηκαμε απο το σπιτι της Μιμοζας (ετσι λενε τη μαμα των παιδιων) -οπως καταλαβαινετε ειχα παρει και τη Μαρια μαζι μου κι επαιζε με τη Βανεσσα οση ωρα μου εβαζε τα ψευτικα- και της εδωσα το αυγο της. Επειτα την πηρε ο Βασιλης και πηγανε για τα ψωνια της ημερας κι οταν γυρισανε της εφτιαξα τη φρουτοκρεμα και την εβαλα για υπνο. Να μην ξεχασω να σας πω πως μεσα σε ολα αυτα η Μαρια εκανε κι ενα πολυ ασχημο συγκαμα, πηρα το Φιτσιαλο και μου ειπε πως οφειλεται στα δοντια και να την πλενω με νερο και σαπουναδα σε καθε αλλαγη πανας αλλα αντι για sudocrem να της βαζω λιγο ιωδιο και την αλοιφη helixderm.

Οπως καταλαβαινετε η μερα μου μεχρι στιγμης ειναι χαλια. Σαν να μην εφταναν ολα αυτα, εχει εγκλωβιστει αναμεσα στα κεραμιδια και το ταβανι μας ενα πουλι και προσπαθει απο το πρωι να βγει αλλα δεν τα καταφερνει και πολυ φοβαμαι πως θα ψοφησει εκει απο την ασιτια και θα βρομησει ο τοπος. Το κλου της ημερας ηταν πως ηρθε ο σπιτονοικοκυρης να λαβει το ενοικιο, και ενω ειχε συννενοηθει με τον Βασιλη να κανουμε απολυμανση -γιατι ειχαμε κατσαριδες- και να αφαιρεσουμε το ποσο που θα διναμε στην απολυμαντικη απο το ενοικιο, οταν ειδε στην αποδειξη πως κοστισε 80 ευρω αρχισε και φωναζε πως κακως κλεισαμε με αυτη την εταιρεια κι οτι επρεπε να βρουμε καποια αλλη πιο φτηνη για να κανει και τον περιβολο και το κλιμακοστασιο. Εριξαν εναν τσακωμο και ο Βασιλης του ειπε αλλη φορα να φροντιζει να φερνει εκεινος εταιρεια εγκαιρως αλλιως καθε φορα θα αφαιρουμε το ποσο απο το ενοικιο γιατι αφενος το προβλημα δεν οφειλεται σε εμας (ειμαστε εδω σχεδον ενα μηνα και ο ανθρωπος απο την απολυμαντικη μας ειπε πως υπηρχε προβλημα αρκετων μηνων στο σπιτι) και αφετερου δεν μπορουμε να περιμενουμε ποτε θα του ερθει εκεινου να καλεσει απολυμαντικη οταν υπαρχει μωρο στο σπιτι και οι κατσαριδες σουλατσαρουν ανετα. Εληξε εκει και του δωσαμε το ενοικιο μειον τα 80 ευρω της απολυμανσης.

Μη σας ζαλιζω αλλο. Ελπιζω το βραδυ που θα μπω -αν τα καταφερω γιατι η νυστα με εχει πεθανει-, να εχω πιο ευχαριστα πραγματα να σας πω.

Φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα και παλι!

Κυριολεκτικα κουτουλαω απο τη νυστα! Η Μαρια ξυπνησε γυρω στις 17:00 και εφαγε λιγη σουπιτσα. Ειχε γκρινια, την πηγαμε βολτα με το αυτοκινητο και σταματησαμε στην εκθεση λουλουδιων στη Βαρκιζα. Πηρα αρκετες γλαστρουλες: μια μαργαριτα, μια γκαζινια, ενα δεντρολιβανο, μια νταλια, εναν ερωτα και την πολυαγαπημενη μου γαρδενια. Γυρισαμε σπιτι, η Μαρια δεν ηθελε να φαει -για την ακριβεια εφαγε μονο 5 κουταλιες μπισκοτοκρεμα- και μετα τη βγαλαμε αγκαλιτσα και περα - δωθε ωσπου πηγε 21:00. Την εβαλα για μπανιο, την εντυσα, της εδωσα το γαλα της και λιγακι depon και την εβαλα για υπνο. Μετα βγηκα και ξεδωσα με τις γλαστρουλες μου και τωρα κουτουλαω απο τη νυστα.

Γιωτα ηθελα πολυ να ερθω αυριο γιατι μου εχεις λειψει πολυ κι εσυ και το παιδι! Δυστυχως ομως, η μερα μου ηταν εντελως σκ@τα και το Μαρακι πολυ ταλαιπωρημενο και εκτος αυτου δεν εχει συνελθει ακομα. Θα επρεπε να την ξυπνησω στις 06:15, να την ετοιμασω, να ερθουμε εκει γυρω στις 08:00 και στις 10:00 το αργοτερο να φυγουμε, οποτε ειναι κριμα να ταλαιπωρηθεις κι εσυ για δυο ωριτσες.

Ετσι, θα ειμαι εντελως μονη αυριο με τον κερβερο και το σκεφτομαι πως και πως.. Με αγχωνει αυτη η γκρινια που εχει βρε κοριτσια και της φωναζω και μετα γινομαι κομματια!

Καλο βραδυ σε ολες αν και το ενστικτο μου, μου λεει πως θα ειναι μακρυ για εμας.... :(

Φιλια!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Φαιη μου δεν πειραζει που δε θα ερθετε.το Μαρακι να ειναι καλα κι εμεις θα βρεθουμε!!!!!Θα το κανονισουμε καποια αλλη μερα!!!!!

Δυστυχως για μας το βραδυ μας δεν ηταν καθολου καλο.Ο Τασος ξυπνησε κατα τις 24 00 και εκλαιγε μεχρι που τον πηραμε στο κρεβατι μας.Μετα καθε 5-10 λεπτα εκλαιγε ακομη κ με την πιπιλα στο στομα,εγω ειχα καουρες κ μολις ξαπλωνα διπλα του σηκωνομουν για να κανω εμετο.Και τελικα κοιμηθηκαμε κατα τις 3 30 το πρωι παρ ολο που ο Τασουλης ειχε ,μια σχετικη γκρινιτσα.Το πρωι ξυπνησε ομως σα να μη συμβαινει τιποτα!!!!Ακμαιοτατος κι εγω κομματια.

Χτες το βραδυ εφτιαξα μαρμελαδα φραουλα (φτιαχνω καθε χρονο) και τωρα μαζεψα την κουζινα μου κ επλυνα την κατσαρολα.Το απογευμα στις 17 00 εχω οδοντιατρο,στις 18 00 εχει ο Βασιλης κ μετα εχουμε να παμε στον γυναικολογο να δουμε τα αγορακια μας!!!!!!Να κανονισω κ την καμπυλη ζαχαρου.....μπλιαχ....αλλα αναποφευκτο!!!!!

Οποτε σημερα θα με χασετε,θα σας γραψω αυριο τα νεα απ τον ιατρο!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Για άλλη μια φορά βαριέμαι. Ναι είμαι μια τεμπέλα, το παραδέχομαι :tongue:

Θα φτιάξω ομελέτα για να φάμε το μεσημέρι γιατί βαριέμαι (το είπα ήδη αυτό ε; :rolleyes: )

Η Ιφιγένεια έχει αρχίσει να κινείται, περισσότερο από ότι συνήθως, τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω προς τη σωστή κατεύθυνση :mrgreen:

Φαίη ελπίζω να κοιμηθήκατε καλύτερα σήμερα. :-)

Γιώτα μήπως βγάζει και ο Τασούλης κανένα δόντι; Θα περιμένουμε νέα από τα δίδυμα αύριο :D

Σοφία εσείς υποθέτω θα βολτάρετε.

Μαρία πως περάσατε στη παιδική χαρά χθες;

Φιλάκια σε όλες και στα παιδάκια σας :D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Γιώτα μήπως βγάζει και ο Τασούλης κανένα δόντι;

Πολύ πιθανό...κι εγω αυτό σκέφτηκα.Συνήθως όμως όποτε κάνει γκρίνια το βράδυ την επόμενη μερα εχει πυρετό.Μακαρι να είναι δόντι γιατί έχουμε κολλήσει στα 4....να δω πότε θα βγουν τα υπόλοιπα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Το βραδυ μας ηταν σχετικα ηρεμο, ξυπνησε μονο δυο φορες αλλα πονουσε πολυ στο συγκαμα και ηρεμουσε μονο κατω απο το νερο. Καναμε δυο ντους, ενα στις 2 κι αλλο ενα στις 4 αλλα με το που την εβαζα στο κρεβατι κοιμοταν κατευθειαν, ηταν πολυ κομματια η καημενη!

Το πρωι ο Βασιλης εφυγε στις 7 και μου εφερε τη Μαρια στο κρεβατι γιατι ψιλογκρινιαζε. Κοιμηθηκαμε μαζι μεχρι τις 9μιση και μετα σηκωθηκαμε, καναμε μαζι ντους και ξεκινησε ο καθημερινος μαραθωνιος! Ταϊσμα, παιχνιδι, δουλειες, μαγειρεμα -ευτυχως ειχα καθαρισει φακες απο εχθες και απλα τις εβρασα σημερα- και μετα παλι ντους, αλλαγμα και τωρα νανι!

Πριν λιγο με πηρε ο Βασιλης και μου ειπε πως του θεωρησανε τα χαρτια κι επειδη ειδανε πως μενει μακρια, του προτεινανε να περασει σημερα επιτροπη. Περασε λοιπον και μετα απο μια ωρα βγηκανε, τον φωναξανε μεσα και του ειπανε πως του δινουν πισω το οπλο και τον κρινουν ικανο να γυρισει σε μαχιμη υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!! Μετα περιμενε να παρει τα χαρτια και ειδε πως του επιτρεψανε να γυρισει στη δικη του υπηρεσια -στην ομαδα Ζ-!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!

Μη σας ζαλιζω αλλο, εχω να σκουπισω - σφουγγαρισω - κανω το μπανιο - και να πλυνω το μπαλκονι γιατι αν ξυπνησει η Μαρια μετα δεν προκειται να κανω τιποτα!

Φιλια πολλα σε ολες!!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!

φαιη μουπως ειναι το μαρακι?τι ταλαιπωρια αυτα τα δοντια φαινεται ποναει πολυ...αντε να βγουνε κ αυτα να ηρεμησετε.για το συγκαμα διαβασα οτι το μελανι κανει θαυματα ετσι γραφουν στο αλλο παρεντς.συγχαρητηρια και για το βασιλη τελεια τα νεα!

γιωτα περιμενουμε τα νεα απ τον υπερηχο αυριο.

μαρακι μαλλον βρηκε το δρομο της η ιφιγενεια να δεις θ αλλαξει σταση σιγουρα!

εμας μας επιασε προκοπη σημερα:mrgreen:εβαλα τα καλυματα απ τους καναπεδες για πλυσιμο μαζεψαμε τα χειμωνιατικα ρουχα κ βγαλαμε τα καλοκαιρινα-εχει ζεστανει πολυ ο καιρος και μ αρεσει!ο αντωνης μ εχει πρηξει να παμε για μπανιο δε καταλαβαινει οτι η θαλασσα ειναι κρυα ακομα...αλλα κοντευει να με πεισει:Dπιστευω μεχρι τελος του μηνα να χουμε κανει το πρωτο μας μπανιο.

τωρα ειναι βολτα με την ελισαβετ-εγω δε πηγα αδιαθετησα και δε μπορω να κουνηθω:(

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Περασε λοιπον και μετα απο μια ωρα βγηκανε, τον φωναξανε μεσα και του ειπανε πως του δινουν πισω το οπλο και τον κρινουν ικανο να γυρισει σε μαχιμη υπηρεσια!!!!!!!!!!!!!!

Υπεροχα νεα!!!!!Τωρα στο νεο σας σπιτι,θα επιστρεψει και ο Βασιλης στη δουλεια του και θα κανετε μια νεα αρχη!!!!!!Με το καλο!!!!!

Εμεις γυρισαμε απο τους ιατρους και τα νεα ειναι πολυ καλα!!!!!

Τα αγορακια μου ειναι 860γρ και 830γρ.Πολυ καλες ολες οι μετρησεις,απλα προσεχουμε και προχωραμε!!!!!Ο Τασουλης κοιμηθηκε κι εγω θα παω να ξαπλωσω σε λιγο γιατι κουραστηκα.Θα τα πουμε το πρωι!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια!!!!Και καλο βραδυ σε ολες!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...