Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

φαιη μου δεν ηξερα...οκ τον δεκαπενταυγουστο θα σου ξαναευχηθω:rolleyes:

εμεις τελικα δε πηγαμε πουθενα σημερα εμπλεξα με τη καθαριοτητα του σπιτιου μου ρθε κ περιοδος κ δε μπορω να κουνηθω!

παω να δω τα επεισοδια του greys anatomy που κατεβασε ο συζυγος χθες!

καλο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

Ανάψαμε τζάκι κ ψήνουμε διάφορα κοψιδάκια κ πίνουμε σαμπάνια!!!!!!

Αν έχεις καλή παρέα όλα γίνονται!!!!!!Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!!!!!

Φαιη μου σε σας θα τα πούμε 15Αύγουστο!!!!!!!!

Καλή Κυριακή να έχετε αύριο!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!

γιωτα μου ποσο σε ζηλευω!εχουμε κ εμεισ τζακι αλλα τωρα με το μωρο δε το αναβω.

να περασετε ολες μια υπεροχη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Που ειστε ρε κοριτσιααααααα! Ειχα μια απιστευτα κουραστικη μερα, με μια Μαρια εκτος εαυτου να στριγγλιζει ολη την ωρα και οποτε παω να τη συνεφερω να μου φωναζει "νταντα" :shock: Το πηρα αποφαση πως μεγαλωνω εναν μικρο κουκουλοφορο (το λιγοτερο). Κατα το μεσημερακι κι ενω οι δικες μου μπαταριες κοντευαν να αποφορτισουν εντελως, την αμολησα στο χαλι του σαλονιου (εννοειται πως απο οταν στρωσαμε δεν παταμε με τα παπουτσια μεσα!) να μπουσουλησει.. Τι το ηθελα?? Πηγε και πηρε πανω απο το τραπεζακι του σαλονιου ενα μικρο αντισηπτικο για τα χερια (απο αυτα που δεν θελουν ξεβγαλμα), το ξεκουμπωσε με τα δοντια της και ηπιε -ευτυχως μονο- 3 σταγονες! Τα επαιξα κοριτσια! Ο Βασιλης ειχε παει να φερει φαγητο απο τη μανα μου κι εγω την αφησα για λιγο να παω τουαλεττα! Κι ομως το κακο εγινε.. Πρεπει να το βγαλω το τραπεζακι απο το σαλονι γιατι αφενος ειναι χαμηλο και αφετερου εχει μαθει και πιανεται και σηκωνεται ορθια! (Ετσι επιασε και το αντισηπτικο).. :roll:

Πανικοβλητη πηρα το γιατρο μας Μαρια και μου ειπε να της δωσω λιγο γαλα και να μην ανησυχω αφου η ποσοτητα ηταν τοσο μικρη (Μεταξυ αστειου και σοβαρου μου ειπε να μην της δωσω νερο γιατι θα κανει μπουρμπουληθρες :lol: :lol: :lol: Οταν δε, του ειπα πως δεν αντεχω αλλο επειδη ειναι τοσο ζωηρη μου απαντησε το κλασσικο "καλυτερα ζωηρο παρα οκνηρο")

Κατα τα αλλα... καλα :rolleyes:

Που χαθηκατε εσεις??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αχ ρε κοριτσακι.μεγαλο πακετο οταν βαζουν τα παντα στο στομα τους.ο ξαδερφος μου μωρο ειχε φαει ασβεστη.δεν την επιασε τιποτα το βραδαξι ε ?

4ywWp2.png

Καλημέρα όμορφες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!!

Εμείς περάσαμε ένα καταπληκτικό σαββατοκύριακο.

Ο Τασούλης όλη νύχτα γκρίνιαζε χωρίς ιδιαίτερο λόγο και κοιμηθήκαμε ελάχιστα και σήμερα το πρωι είδα ότι έχω πάθει λάστιχο στο αυτοκίνητο.Ελπίζω να εξελιχθεί καλύτερα η εβδομάδα!!!!Την Παρασκευή φεύγει κ η μητέρα μου για Λονδίνο....οπότε για μερικές μέρες δε θα έχω βοήθεια.Δεν με πειράζει καθόλου όμως αφού δεν έχει πάει ποτέ παρ ολλο που είναι η αδερφή μου εκεί 4 χρόνια.Οπότε χαλάλι της!!!!!!

Αυτά τα νέα μου,ελπίζω να μη σας ζάλισα!!!!!

Πρινσι τι κάνεις?Πως τα πας με το κρύωμα?????

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!καλη βδομαδα να εχουμε!

φαιη μου ευτυχως που ηπιε λιγο...δευτερολεπτο δε πρεπει να τ αφηνουμε μονα τους!

κ εγω απο σημερα θα μαι μονη μου τα πρωινα ο συζηγος ξεκινησε δουλεια.ευτυχως θα ρχεται η μανα μου μετα τις 4 για να κοιμαμαι λιγο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

(Μεταξυ αστειου και σοβαρου μου ειπε να μην της δωσω νερο γιατι θα κανει μπουρμπουληθρες :lol: :lol: :lol:

Φανταζεσαι να μην την ειχες δει κ να της εδινες νερο κ να εβγαζε μπουρμπουληθρες??????Εκει ειναι που θα τα επαιζες εντελως......

Δε θελω ουτε να το σκέφτομαι!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!πως ειστε?εγω περασα το σ-κ στο κρεββατι ο γιατρος μου ειπε να ξεκουραστω...συγνωμη που δεν ηρθα στην συναντηση που τοσο ηθελα αλλα η μανα μου εκοψε το δαχτυλο της και την ετρεχα στο νοσοκομειο για ραμματα...εσεις πως περασατε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσια!!πως ειστε?εγω περασα το σ-κ στο κρεββατι ο γιατρος μου ειπε να ξεκουραστω...συγνωμη που δεν ηρθα στην συναντηση που τοσο ηθελα αλλα η μανα μου εκοψε το δαχτυλο της και την ετρεχα στο νοσοκομειο για ραμματα...εσεις πως περασατε?

Περαστικούλια στην μανούλα σου!!!!!!

Να ξεκουράζεσαι τώρα που έχεις χρόνο....διαβάζεις με μας τι γίνεται.....:P:p:p

Και όσο για τη συνάντηση θα ξαναβρεθούμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα γιωτα..σ ευχαριστω πολυ για τα περαστικα...ναι να ξανασυναντηθουμε γιατι το εχασα δυστυχως και ηθελα πολυ να σας γνωρισω...θα τα καταφερω την επομενη φορα μαλλον..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερα! Ολα καλα?

Ειρηνη οχι, δεν επαθε τιποτα. Ηταν τοσο μικρη η ποσοτητα που ηπιε και το ξερω γιατι το μπυκαλακι ηταν αδειο, ειχε απειροελαχιστο υγρο μεσα, το οποιο εβγαινε με δυσκολια κι αν "χτυπουσες" το μπουκαλι! Μια χαρα κυλησε το βραδυ μας, τωρα ποιος τη μαζευει?? :lol:

Γιωτα μου βλεπω σου ξεκινησε "φορτσατη" η εβδομαδα! Μηπως ξεκινησατε κι εσεις με τα δοντακια και γι' αυτο ειχε γκρινια? Οσο για τις μπουρμπουληθρες ο γιατρος το ειπε αστειευομενος! :lol: :lol: :lol: (Το φανταζεσαι να ισχυε πραγματικα παντως?? Ε, ρε γλεντια!!!)

Σοφια μου υπομονη! Να λες παλι καλα που μπορει η μαμα εστω και στις 4 να στην κραταει τη μικρη και να κοιμασαι τοτε! Εγω (οπως και πολλες αλλες δεν την εχω αυτη την πολυτελεια.. Αχχ!!)

Γλυκουλα δεν πειραζει που δεν ηρθες! Αφου ειπαμε θα το ξανακανουμε! Περαστικα στη μανουλα σου και σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

glykoula περαστικα στι μαμα σου!κ οπως ειπαν κ τα κοριτσια θα κανονισουμε κ αλλη συναντηση!

αληθεια κοριτσια τωρα που εχει ακομα καλες μερες για ποτε λετε να ξαναβρεθουμε?:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...