Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα,

πήγαμε χθες στον παιδίατρο και μας είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε πρώτα να βγάλει μια ακτινογραφία και να μη βιαζόμαστε για εγχείρηση γιατί για όλα φταίει η αλλεργική ρινίτιδα, που έχει ο Ευριπίδης και μετά τα τέσσερα συνήθως η κατάσταση με τα κρεατάκια βελτιώνεται. Θα δούμε λοιπόν. Του έκανε και το μαντού, που το χρωστάγαμε σχεδόν ένα χρόνο. Πόνεσε λίγο ο Ευριπιδάκος και για να τον παρηγορήσω μετά πήγαμε μια βόλτα στο jumbo και πήρε ένα παζλ.

Φαίη εγώ τα λέω τα χαιρετίσματα αλλά ο καλός κύριος παιδίατρος τηρεί το ιατρικό απόρρητο, χαμογελάει και δεν μου απαντάει. Επειδή με έχει φάει η περιέργεια, πως με είδες στον ύπνο σου;

Σοφία κουράγιο και ψυχραιμία χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Γιώτα, αν έχεις ευκαιρία, κοιμήσου και κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ξεκουράζεσαι και να κρατάς δυνάμεις.

Η Ειρήνη και η Ναταλία όντως έχουν αραιώσει λίγο. :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!τα ειδα ολα πριν λιγο απιστευτο τι κακο μπορει να γινει απ τη μια στιγμη στην αλλη!ειχαμε βγει βολτα με το παιδι με τ αμαξι ειμασταν στην αργυρουπολεως σταματημενοι δευτεροι στο φαναρι στην αριστερη λωριδα και ξαφνικα ερχεται απο την απεναντι μερια ενα τζιπακι με μια μαλακισμενη χτυπαει πανω σε ενα καδο και πεφτει με δυναμη πανω στο κρασπεδο χτυπαει στην κολονα του φωτισμου και την ριχνει πανω μας!!!!!ευτυχως στην δεξια λωριδα ηταν ενα φορτηγο και οπως επεφτε η κολονα σταματησε πρωτα στον ουρανο του δικου του και σταματησε δεκα ποντους πριν χτυπησει πανω μας!!!ειμασταν πολυ τυχεροι ευτυχως που βρεθηκε αυτο το φορτηγακι δεξια μας και τη γλιτωσαμε....ακομη δεν εχω συνελθει πληρως θα παμε και τ απογευμα να αναψουμε καμια λαμπαδα στην εκκλησια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσακια μου!τα ειδα ολα πριν λιγο απιστευτο τι κακο μπορει να γινει απ τη μια στιγμη στην αλλη!ειχαμε βγει βολτα με το παιδι με τ αμαξι ειμασταν στην αργυρουπολεως σταματημενοι δευτεροι στο φαναρι στην αριστερη λωριδα και ξαφνικα ερχεται απο την απεναντι μερια ενα τζιπακι με μια μαλακισμενη χτυπαει πανω σε ενα καδο και πεφτει με δυναμη πανω στο κρασπεδο χτυπαει στην κολονα του φωτισμου και την ριχνει πανω μας!!!!!ευτυχως στην δεξια λωριδα ηταν ενα φορτηγο και οπως επεφτε η κολονα σταματησε πρωτα στον ουρανο του δικου του και σταματησε δεκα ποντους πριν χτυπησει πανω μας!!!ειμασταν πολυ τυχεροι ευτυχως που βρεθηκε αυτο το φορτηγακι δεξια μας και τη γλιτωσαμε....ακομη δεν εχω συνελθει πληρως θα παμε και τ απογευμα να αναψουμε καμια λαμπαδα στην εκκλησια.

Πω πω Σοφία! Είναι σίγουρο ότι είχατε άγιο!

etCDp3.png hk8kp3.png

:shock::shock::shock: Πραγματικα σωθηκατε απο θαυμα! Δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν δεν ηταν εκει το φορτηγο.. :? Κι εγω θα την αναβα μια λαμπαδα παντως.. Ειναι καποιες φορες που νιωθεις πως ενα "ουρανιο χερι" σε τραβαει απο το χειλος του γκρεμου.. Σοφακι ανατριχιασα!:|

Μαρια ειδα πως ειχες καιρο να μπεις να μας γραψεις τα νεα σας, σε επαιρνα τηλεφωνο αλλα δεν το σηκωνες, στα πμ. δεν απαντουσες, στα μηνυματα το ιδιο και αποφασισα να ερθω απο το σπιτι σου (το οτι δεν εχω ιδεα που πεφτει, δεν εχει σημασια :lol::lol:). Εκει συναντησα τον Διονυση και οταν του ειπα πως ειμαι φιλη σου (δεν εχει σημασια που δεν τον εχω δει ποτε τον Διονυση, εγω του μιλησα!! :lol::lol:), μου ειπε να ανεβω να σε δω αλλα... να μην σε κουρασω πολυ γιατι μολις... γεννησες! :roll: Και σαν να μην εφτανε ολο αυτο, εγω ανεβηκα πανω κι αντι να σε συγχαρω, να σε αγκαλιασω και να σε φιλησω, αρχισα να σε χτυπαω γιατι εξαφανιστηκες και με εκανες να ανησυχησω! :lol::lol::lol: Δεν παω καλαααα!!! Οποτε να ξερεις πως πριν πας στο μαιευτηριο, ΑΠΑΙΤΩ να μας ενημερωσεις γιατι αλλιως...... θα σε δειρω!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω νιωθω λιγακι κομματια, μια ατονια... Ο Βασιλης εχει παει με τη Μαρια στο υπνοδωματιο και κανουν "αγαπες". Σε λιγο ομως θα τους τη σπασω γιατι ειναι ωρα για μπανακι! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοριτσακια γεια σας και παλι.. Με εχει πιασει μια υπερενταση, αλλο πραγμα κι ενω νυσταζω δεν μπορω να κοιμηθω! Εκανα ζεστο ντους, ηπια γαλα, εβαλα ενα γαλακτωμα σωματος με λεβαντα (της Μαριας) αλλα και παλι δεν....

Τελικα την ειδα την ταινια, μου αρεσε πολυ και τελικα συνηδητοποιω πως δεν ειμαστε μονες..

Τωρα θα περιμενω να τελειωσει το sex and the city και θα προσπαθησω να κοιμηθω!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε το πρωι! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Σοφια μου σιγουρα ειχατε Αγιο,να πας να αναψεις ενα κερακι,μην το αμελησεις!!!!!

Εγω παλι ειχα καουρες κ παλι εκανα εμετο αλλα τελικα κοιμηθηκα καλα.Το βραδυ θα φυγουμε για τελευταια φορα και θα παμε Αιγιο και μετα τελος τα δρομολογια εκτος Αθηνων.Ευτυχως θα ερθουν και οι γονεις μου και θα κρατανε τον Τασο γιατι την προηγουμενη φορα κουραστηκα αρκετα.Εδικα στην εξοχη δεν μπορεις με τιποτα να κρατησεις τα παιδια.

Χτες το απογευμα πηγα στην Ερμου να αλλαξω μπαταρια στο ρολοι μου κ εκανα κ μια βολτα στα μαγαζια.Με τον Τασουλη φυσικα αλλα δε βρηκα τιποτα αξιολογο.Εκτος απο κατι πλαστικα παπουτσακια παραλιας για τον Τασο απ το Ζαρα.

Φαιη να πας Ζαρα,εχει πολλα κοριτσιστικα!!!!!Και πολυ οικονομικα!!!!!

Το βραδυ μολις κοιμηθηκε ο Τασος σηκωσε ο Βασιλης τα χαλια,οποτε σημερα θα σκουπισω και θα σφουγγαρισω.Ευτυχως δε θα μαγειρεψω,οποτε ειναι σχετικα χαλαρη η μερα μου!!!!!

Αυτα τα νεα....μη σας ζαλιζω πρωι-πρωι αλλο..........θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εχθές το βράδυ το βλαστάρι μου κοιμήθηκε χωρίς πιπίλα!!! Το βράδυ λοιπόν την ώρα που τα ετοίμαζα, όπως έπλενα την πιπίλα του Νικόλα για να του τη δώσω, του λέω αμάν Νικόλα μου, χάλια είναι η πιπίλα σου,γεμάτη μικρόβια, θα αρρωστήσεις πάλι και θα κάνεις πυρετό. Εκείνος ψυχραιμότατος μου λέει, καλά μαμά θα την πετάξω. Ωραία του λέω, αν την πετάξεις θα κοιμηθείς απόψε χωρίς πιπίλα. Εντάξει μου λέει και πάει και την πετάει στα σκουπίδια. :roll: Μόλις τον βάζω όμως στο κρεβάτι του κάνει ένα κλάμα το κακόμοιρο!!! Το λυπήθηκα!!! Και θέλω την πιπίλα μου και πως θα κοιμηθώ εγώ χωρίς πιπίλα και ο Δημήτρης γιατί έχει πιπίλα και διάφορα τέτοια. Αφού το κουβεντιάσαμε πολύ το θέμα, κατά της 12 το βράδυ κοιμήθηκε. Εγώ βράχος πάντως, δεν του την έδωσα. Και σήμερα το πρωί την ζήταγε αλλά μετά το ξέχασε και ετοιμάστηκε για τον σταθμό. Φυσικά η πιπιλονεράιδα θα του φέρει και δώρο τώρα που κατήργησε την πιπίλα, οπότε πρέπει να πάω στο max να του πάρω κάτι!!!! Ελπίζω να μην κάνει γκρίνια απόψε, αλλά εδώ που τα λέμε είναι δύσκολο να κόψει συνήθεια 3.5 χρόνων σχεδόν.

Σοφία ανατρίχιασα! Άγιο είχατε.

Αύριο που θα πάτε να πιάσετε τον Μάη;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ο Ευριπίδης σήμερα ξύπνησε με τα μάτια κλειστά από τις τσίμπλες και το χειρότερο είναι ότι σήμερα θα τους πάνε και βόλτα στο βουνό. Το μόνο που ελπίζω είναι να κάνει καμμιά βουτιά στην πισίνα το απόγευμα για να καθαρίσουν λίγο.

Μαρία μπράβο στο Νικόλα! Για αύριο δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Κάπου εδώ γύρω μάλλον.

...Οποτε να ξερεις πως πριν πας στο μαιευτηριο, ΑΠΑΙΤΩ να μας ενημερωσεις γιατι αλλιως...... θα σε δειρω!!! :lol::lol::lol::lol::lol:...

Προκειμένου να γλυτώσω το ξύλο :mrgreen: να σας πω από τώρα πως σε περίπτωση καισαρικής θα γεννήσω γύρω στις 20 Ιουνίου. Αν αποφασίσει η Ιφιγένεια να σταματήσει να παριστάνει το Βούδα (έτσι κάθεται τώρα μέσα στην κοιλιά μου) και πάρει θέση ...τότε βλέπουμε.

Γιώτα καλά να περάσετε στο Αίγιο.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις καλα πηγαμε χθες αναψαμε κερακι στην εκκλησια-πραγματικα αγιο ειχαμε-ευτυχως κανεις ουτε απο μας ουτε απ τους γυρω επαθε κατι ακομα και η οδηγος του τζιπ περα απ το σοκ δεν ειχε κατι ειναι απ τα πραγματα που δε φανταζεσαι ποτε οτι μπορει να συμβουν....τεσπα παει περασε προσπαθω να το ξεχασω.

σημερα η μερα εχει τρεξιμο να παμε να πληρωσουμε λογαριασμους να παμε σουπερ και να ψαξω για δωρο της νονας.αυριο θα παμε στα πεθερικα μου για φαγητο-εκει θα πιασουμε το μαη:)

γιωτα καλα να περασετε στο αιγιο!

μαρια νδ αφου μονος του πεταξε τη πιπιλα ο νικολας κ εγινε η αρχη ειστε σε πολυ καλο δρομο!

παω να ντυθω να φυγουμε.καλο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερες!!!

Σημερα ειναι μια πολυ ομορφη ημερα, φυσαει λιγακι αλλα οχι αυτος ο κακος χαμος που γινοτανε τις προηγουμενες ημερες. Ετσι, πηραμε το Μαρακι και πηγαμε βολτα στη θαλασσα. Βεβαια δεν πηγαν τα πραγματα ετσι οπως τα ειχαμε υπολογισει, εμεις σχεδιαζαμε να κανουμε βολτα στην αμμουδια και να χτισουμε κανενα πυργακι με τα κουβαδακια της Μαριας αλλα εκεινη... ηθελε να μπει μεσα. :? Ετσι, την κρατουσε ο Βασιλης απο τη μια πλευρα και απο την αλλη πλευρα εγω (για να καταλαβετε η Μαρια ηταν οριζοντιως λιγο πιο πανω απο την επιφανεια της θαλασσας) κι εκεινη εβρεχε τα χερακια της και ξεκαρδιζοταν.. Μας εφυγε η μεση σας λεω! Καποια στιγμη αποφασισαμε να φυγουμε γιατι τα ποδια μας ηταν μεσα στο νερο και ειχαν αρχισει να ξυλιαζουν και τοτε εγινε το σωσε....... Κλαμμα, φωνες, κακο και η Μαρια αλλοφρων! :roll: Γυρισαμε στο σπιτι, βγηκα στο μπαλκονι να πλυνω τα ποδια μου που ηταν μες στην αμμο και απο πισω εσκασε καμαρωτη - καμαρωτη και η Μαρια που ηθελε να κραταει το λαστιχο και να βρεχεται... παντου.. :oops: Ριξαμε μια δευτερη μαχη και τελικα πριν απο λιγο την εβαλε ο Βασιλης για υπνο! Ευτυχως δεν πηγε νηστικη, της ειχα δωσει πριν φυγουμε απο το σπιτι και αυγο και φρουτοκρεμα και λιγακι τοστ. Οποτε οταν ξυπνησει, θα φαει το μεσημεριανο της κι ελπιζω να ειναι πιο ηρεμη γιατι κυριολεκτικα ετρεμε απο τα νευρα της.. :shock::oops: Τωρα πρεπει να κατσω να βαλω πλυντηριο τα ρουχα της Μαριας, να σφουγγαρισω γιατι το σαλονι ειναι μες στην αμμο και να πλυνω και το μπαλκονι μιας και η αμμος σε συνδυασμο με το νερο απο το λαστιχο εχει γινει λασπη.. :mad:

Γιωτα καλα να περασετε στο Αιγιο! Ευχαριστω για την πληροφορια για το zara, θα το εχω στα υποψιν γιατι θελει καινουρια ρουχα το Μαρακι, δεν της κανει σχεδον τιποτα!

Μαρια το γλιτωσες το ξυλο!! :mrgreen: Ελπιζω να γυρισει η Ιφιγενεια, ετσι κι αλλιως εχεις ακομα λιγακι καιρο μπροστα!

Μαριανδ μπραβο στο Νικολα, ευχομαι να συνεχισει να τα πηγαινει τοσο καλα!

Σοφακι χαιρομαι που ειστε καλα και που το ξεπερνατε! Καλο κουραγιο με την τρεχαλα σημερα!

Εμεις το απογευμα μαλλον θα παμε στην Αναβυσσο για κουνιες, θα δουμε πως θα παει και ο καιρος γιατι τη μια στιγμη ειναι χαρα Θεου και την αλλη ξεκιναει να βρεχει.. Αυριο θα δουμε που θα πιασουμε τον Μαη, μαλλον σε καποιο χωραφι να μαζεψουμε λουλουδακια και το απογευμα θα κατεβουμε Αθηνα να πιουμε καφε με εναν συναδελφο του Βασιλη που πηρε μεταθεση για Χιο και θελει να μας αποχαιρετησει!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε και αργοτερα! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Που ειστε καλε ολες? Ερχεται Σαββατοκυριακο και δεν μαζευεστε ε??

Εμεις το απογευμα πηγαμε βολτα και αγορασα 3 μικρα γλαστρακια: ενα βασιλικο, μια τσετσεκια και ενα αλλο που δεν θυμαμαι πως το λενε αλλα ηταν πολυ ομορφο. Ολα αυτα ενοψει Πρωτομαγιας γιατι το στεφανι μαραινεται και στεναχωριεμαι.. Τωρα θα μπω να ψαξω τι περιποιηση ακριβως θελουνε και θα πραξω αναλογως! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ποτε δεν ειχα λουλουδια στο σπιτι μου, παρα μονο τη συκια που μας τα εκανε μανταρα με τα συκα οταν τα εριχνε κατω!

Αυριο ελπιζω να εχει καλο καιρο, αφου θα κατεβουμε Αθηνα για καφεδακι, να μπορεσει και το Μαρακι να παιξει λιγο εξω, μην μπαστακωθουμε μεσα σε καμμια καφετερια.. Θελω εξω!!!

Τωρα εχει Νικολουλη και ευτυχως ειμαι αρκετα ξεκουραστη, οποτε θα κατσω να τη δω!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!! :D

gM4vp2.png

Καλημερα και καλο μηνα γλυκες μανουλες!!!!!!!!!

Πως ειστε?

Εμεις σημερα ξυπνησαμε κατα τις 10:00, φαγαμε ο καθενας τα δικα του, ηπιαμε -παλι ο καθενας τα δικα του και μετα κατσαμε να παιξουμε! Εχει πολλη ομορφη μερα, βγηκα πριν λιγο στο μπαλκονι και κοιταξα τα γλαστρακια μου και παρατηρησα πως ειχαν "ανοιξει" τα ανθη τους με τον ηλιο ενω ο βασιλικος μοσχοβολουσε! Σε λιγο μαλλον θα ερθει ο σπιτονοικοκυρης να εισπραξει το ενοικιο, αν οχι θα ερθει αυριο.

Σημερα βαριεμαι φρικτα να μαγειρεψω, θα βαλω λαχανικα να βραζουν για τη Μαρια -μετα θα τα αλεσω και θα βγει πουρες λαχανικων- και για εμας μπορει να τηγανισω κανενα αυγο με πατατες (αν και για να σας πω την αληθεια θα την εβγαζα ανετα με κανενα τοστακι, βαριεμαι ελεεινα να μαγειρεψω). Το απογευμα οπως σας εχω ηδη πει, θα καφεδιαστουμε στας Αθηνας και το βραδακι μας εχουν καλεσει οι διαχειριστες να ψησουμε στον κοινοχρηστο χωρο. Εχουμε παρει και μια καμερα που τη βαζουμε στο δωματιο της Μαριας, συνδεουμε τον δεκτη σε οποιαδηποτε τηλεοραση και βλεπουμε ποτε κοιμαται ή ποτε εχει ξυπνησει. Σημερα πηγε ο Βασιλης κατω την τηλεορασουλα μας (μια μικρη φορητη), συνδεσε το δεκτη και η εικονα ηταν μια χαρα, οποτε το βραδυ θα διασκεδασουμε κατω χωρις να ειμαστε στο ανεβα-κατεβα!

Αντε, μη σας ζαλιζω αλλο, να περασετε καλα ο,τι κι αν κανετε και θα τα πουμε κι αργοτερα!

Και παλι καλο μηνα μανουλιτσες και πολλα φιλια και σε εσας αλλα και στα ζουζουνοπαιδακια σας!!!

gM4vp2.png

Που ειστε βρε κοριτσακια?? Στο τελος θα μου ριξουν ban οι διαχειριστες επειδη κανω καταχρηση του θεματος :lol::lol:

Εμεις οπως σας ειπα, κατεβηκαμε στην Αθηνα, εγω καφε δεν ηπια γιατι η Μαρια δεν εβαζε κωλο κατω κι ετσι πηγαμε βολτα με τα ποδια, βολτα με το ποδηλατακι της, βολτα σε κατι κουνιες που ειχε εκει κοντα και μετα βολτα στο αυτοκινητο για να αλλαξουμε πανα επειδη ειχε κανει πολλα τσισα. Γυρισαμε πριν κανενα 50λεπτο, ο Βασιλης εκατσε κατω να βοηθησει γιατι ειχαν αρχισει οι ετοιμασιες για το ψησιμο κι εγω ανεβηκα επανω, εκανα μπανιο τη Μαρια -σημερα ειχε και λουσιμο και το λουσιμο σε μαλλι με μπουκλες ειναι μαρτυριο ειδικα στο ξεμπερδεμα-, την ταϊσα και εκατσα να κανω ενα τσιγαρο και να τεντωσω τα ποδια μου λιγακι πριν κατεβω κατω... Μιλαμε με ξεθεωσε το τερατακι μου!!

Ευχομαι να περνατε ολες καλα και.... μην ανησυχειτε: ειμαι εγω εδω να φυλαω τα μποσικα!!! :mrgreen:

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Καλημερα -εξαφανισμενα- κοριτσακια!

Σημερα ξυπνησα και σε καθε μου προσπαθεια να περπατησω ποναω φρικτα... Φαινεται φταινε τα χιλιομετρα που "εγραψα" εχθες πηγαινοντας οπου με πηγαινε η Μαρια.. Δυστυχως δεν μπορω να κατσω να ξεκουραστω γιατι σημερα εχω τη γιορτη μου και περιμενω κοσμο, εχω μαγειρεμα και μετα σκεφτομαι το συμμαζεμα και το πλυσιμο των πιατων αλλα χαλαλι, εχω πολυ καιρο να δω τα συγκεκριμενα ατομα που θα ερθουν και η φασινα δεν με πειραζει και τοσο..

Εχθες το σχολασαμε γυρω στις 02:00 και οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγακι κομματια. Περασαμε πολυ ωραια παντως! Τωρα θα φτιαξω τη φρουτοκρεμα της Μαριγως γιατι εχει κατασπαραξει ενα σωρο μπισκοτα nutricia και μετα θα βαλω σουφλε στο φουρνο. Θα ψησουμε και κατι παϊδακια, θα κοψω και σαλατα και ελπιζω να "ρουπωσουμε" (που λενε και στο χωριο μου! :lol:)

Φιλακια πολλα σε ολες! Ελπιζω το βραδυ που θα μπω να ξαναγραψω να διαβασω νεα σας!

Προς το παρον σας αποχαιρετω!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...