Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλησπερα φαιη μαζι γραφαμε ευχομαι να πανε ολα καλα γαι το βασιλη να ναι η τελευταια φορα αυτη που περναει επιτροπη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια,

μπαινοβγαίνω από το πρωί και σας διαβάζω, αλλά δεν γράφω γιατί πρώτον δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω και δεύτερον η διάθεσή μου δεν είναι και στα καλύτερά της.

Φιλάκια σε όλες και τα παιδάκια σας.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα και παλι κοριτσακια!

Εγω μολις εβαλα τη Μαριγω (:lol:) για νανακια και καθομαι και χαζευω! Ο Βασιλης περασε απο την επιτροπη σημερα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον εκριναν ικανο για να γυρισει στην υπηρεσια του! Απλα σε 15 μερες θα περασει απο την επιτροπη οπλισμου (η σημερινη δεν σχετιζεται με τον οπλισμο) για να αποφασισουν αν θα του επιστρεψουν το οπλο αρα και θα βγει να δουλεψει εξω με τη μηχανη ή αν δεν θα του επιστρεψουν το οπλο οποτε θα δουλεψει σε υπηρεσια γραφειου. Οπως και να 'χει παντως, αυτη τη φορα θα γυρισει πισω, ειτε μεσα ειτε εξω! Ειμαι πολυ χαρουμενη, επιτελους πιστευω θα μπουν σε μια σειρα τα πραγματα!

Μαρακι για ελα μια βολτα απο 'δω να σε πιασει ο καθαρος αερας να ηρεμησεις!! Μου εχεις υποσχεθει κι εναν καφε αν θυμασαι! ;):-P

Τωρα ηρθε η ωρα για μασα, το μεσημερι τις φαγαμε ολες τις πατατες κι εφτιαξα λιγακι ριζοτο για να συνοδευσουμε το κοτοπουλακι τωρα!

Μη σας ζαλιζω αλλο, θα τα πουμε ξανα το πρωι!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

DEMS δυστυχως δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες....απλα να μην στεναχωρεις την Ιφιγενειουλα αν και δε σε φοβαμαι εσενα!!!!!

Εγω παλι δεν κοιμηθηκα καθολου καλα.....Εχω παρα πολλες καουρες κ ξυπναω απ αυτες.Σημερα κοιμηθηκα στις 4 30 αφου πρωτα εκανα εμετο και το πρωι δεν μπορουσα να σηκωθω να ετοιμασω τον Τασο.Ευτυχως τον ετοιμασε ο Βασιλης κ φυγανε κ ξυπνησα στις 9 00.Χτες μου εδωσε γιγαντες η μαμα μου οποτε δεν εχω να μαγειρεψω,απλα θα βγω σε λιγο εξω να κανω τα κλασσικα ψωνια της ημερας,ψωμι δλδ και να παω μια βολτα απ την τραπεζα να δω τι χρειαζεται να ανοιξω λογαριασμο για να παρουμε τα λεφτα μας απο την Εθνικη γιατι δε μας βλεπω καθολου καλα.....

Αυτα τα νεα μου,παω να πλυνω πιατα!!!!!

Καλημερα και φιλια σε ολες σας και τα ζουζουνια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε; Εγώ μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και μετά θα πάω στις κούνιες τον Δημητράκο.

Γιώτα σε ταλαιπωρούν τα διδυμάκια σου! Υπομονή κοριτσάκι μου. Έχεις ρωτήσει τον γιατρό σου εαν μπορείς να πάρεις κάτι για τις καούρες; Εμένα μου είχε δώσει ένα σιρόπι,(δεν θυμάμαι πως το λέγανε, μαλόξ νομίζω) όχι πως έκανε και τίποτα βέβαια.

Φαίη μπράβο για τα καλά νέα για τον άντρα σου.

Σας αφήνω πολλά φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

φαιη μπραβο στο βασιλη που θα γυρισει στη δουλεια ολα θα πανε καλα απο δω και περα!

maria-dems ελπιζω να νιωθεις καλυτερα σημερα.οτι κ αν ειναι θα περασει!

μαρια νδ καλα να περασετε στις κουνιες!

εμεις ειχαμε ενα πισογυρισμα χθες το βραδυ τη κοιμισα αγκαλια μετα απο πολυυυ καιρο δε κοιμοταν αλλιως!το μεσημερι θα παει ο αντωνης παλι σε συνενετευξη-αντε να δουμε τι θα γινει-και εμεις θα βγουμε εδω στη γειτονια.εχω να παω και στο γιατρο τ απογευμα να μου γραψει εξετασεις-αυτες που κανω καθε χρονο προληπτικα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με καλύτερη διάθεση. Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Φαίη πολύ χαίρομαι με τα νέα του Βασίλη :D:D Επιτέλους να ανασάνετε και εσείς.

Γιώτα δεν είχα καούρες ούτε στον Ευριπίδη ούτε τώρα οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ρωτάς και το γιατρό σου; (Νομίζω ότι έχει ένα θέμα για καούρες στο άλλο parents και κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι βοηθάει να τρως αγγούρι :roll: )

Εμείς σήμερα θα φάμε μοσχάρι στιφάδο. Θα τηγανίσω και πατάτες για το Διονύση και τον Ευριπίδη γιατί από το στιφάδο τρώνε μόνο το κρέας (οπότε τα κρεμύδια είναι όλα για πάρτη μου :cool: )

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Ειχα καουρες και στον Τασο κ δυστυχως τα δοκιμασα ολα αλλα δεν πιανει τιποτα.

Θα περασει,που θα παει.....Οπως εγραψε κ η Μαριανδ πιο πανω ακομη κ με σιροπι κ δεν περνανε.Αν σε πιασουν απλα υπομενεις......Νυσταζα τοσο πολυ χτες παντως που νομιζα οτι θα με παρει ο υπνος πανω απο την λεκανη στην τουαλετα.....κλεινανε τα ματια μου.

Υπομονουλα ακομη και μακαρι να ειναι μονο αυτο......ας ερθουν με το καλο τα αγορακια μου και χαλαλι και οι καουρες.......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα και απο εμενα!

Σημερα ξυπνησαμε νωρις οικογενειακως γιατι ηρθαν να μας κανουν απολυμανση. Μετα πηραμε τη Μαρια και πηγαμε βολτιτσα μεχρι να στεγνωσει το φαρμακο και οταν γυρισαμε της εδωσα το αυγο της, τη φρουτοκρεμα και εφαγε και λιγακι απο το τοστακι που ειχα φτιαξει για εμενα. Τωρα καθεται και παιζει, ο Βασιλης ψηνει πανσετες (το grill εχει κανει αποσβεση :lol:) κι εγω ειπα να μπω να σας διαβασω!

Γιωτα μου υπομονη, δεν εχεις και αλλη επιλογη. Κι εγω ειχα πολλες καουρες στη Μαρια και το μονο που με ανακουφιζε ηταν το σουσαμι. Ο,τι αλλο κι αν ειχα δοκιμασει δεν επιασε, με το σουσαμι βρηκα την υγεια μου! Ελπιζω αν το δοκιμασεις να δεις κι εσυ διαφορα!

Σας ευχαριστω πολυ ολες που χαιρεστε με τη χαρα μου, η αληθεια ειναι πως κι εγω δεν το εχω πιστεψει ακομα πως του επιτρεψανε να γυρισει! Το απογευμα θα κατεβουμε Αθηνα να ραψει καινουριες στολες (στο διαστημα που ελειπε τις αλλαξανε) και μετα ξανα πισω στην εδρα μας -που σημειωτεον δεν την αλλαζω με τιποτα-!!!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

...

Υπομονουλα ακομη και μακαρι να ειναι μονο αυτο......ας ερθουν με το καλο τα αγορακια μου και χαλαλι και οι καουρες.......

Αυτό ακριβώς θα σου έλεγα και γω. Να είναι καλά τα μωρά και εμείς θα κάνουμε κουράγιο :D

Σε λίγο θα πάμε στο Φιτσιάλο. Θέλω να δει τον Ευριπίδη γιατί έχουμε καιρό να πάμε, να συζητήσουμε και το θέμα με τα κρεατάκια. Φαίη και Σοφία να του πω χαιρετίσματα; :wink:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και παλι κοριτσια μου!

Το απογευμα κατεβηκαμε Αθηνα, ο Βασιλης πηρε υφασμα και αναθεσαμε στο ιδιο μαγαζι (ειναι μαγαζι με στολες και υφασματα για αστυνομικους/στρατιωτικους) να του ραψει με το υφασμα που αγορασε 5 πουκαμισα και 3 παντελονια. Μετα καναμε μια βολτιτσα και γυρισαμε. Το Μαρακι δεν ειχε κανει κακα απο εχθες το μεσημερι και στο αυτοκινητο αρχισε να σφιγγεται και να ψιλογκρινιαζει. Μολις ηρθαμε σπιτι κι ανοιξαμε την πανα, μας πλημμυρισαν κατι ευωδιες............ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!! :cool:

Πριν λιγο τη μπανιαρισα, της εδωσα το γαλα της και την εβαλα για υπνο. Κλασσικα εγω ειδα το "μια νυφη για το γιο μου" και τωρα θα φτιαξω ενα σαντουιτσακι με τονο, ντοματα και μαγιονεζα και θα αραξω στην τηλεοραση.

Αυριο το μενου εχει φασολακια, τα καθαρισα το μεσημερι και τα εχω στο ψυγειο, οποτε πιστευω το Μαρακι θα ενεργηθει πιο ευκολα αυριο!

Μαρια τι εγινε, τι ειπε ο Φιτσιαλος για τα κρεατακια? Δεν πιστευω να ξεχασες να του δωσεις τα χαιρετισματα!! :lol:

Φιλια πολλα σε ολες και στα ζουζουνακια σας, θα τα πουμε ξανα αυριο! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα ευτυχως κοιμηθηκα καλυτερα.Ειχα παλι καουρες αλλα εκανα νωρις εμετο κ κοιμηθηκα ηρεμα.Ο Τασος ξυπνησε στις 07 00 κ τον ετοιμασα κ εφυγε με τον μπαμπα του.Τωρα βραζω χορτα και αργοτερα θα βαλω γλωσσα στο φουρνο με τοματουλα κ τα σχετικα!!!!!Ψηνω κ μια χορτοπιτα που μου εστειλε η πεθερα μου.Να τελειωσω με το μαγειρεμα κ να βγω εξω να κανω καμια δουλεια.

Φιλια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο μενα!πως ειστε σημερα?

εγω πηρα μεγαλη τρομαρα χθες εκει που τη ταιζα το φαγητο της σε καποια φαση βλεπω οτι εχει στο στομα της αλιωτο αρακα αρχιζει και πνιγεται βαζω το χερι μου και το λιωνω μετα εκλαιγε χωρις να παιρνει ανασα τα ειδα ολα-ευτυχως αποφυγαμε τα χειροτερα.τι στραβομαρα κ εγω ομως δε βλεπω τι την ταιζω?:roll:παω και τ απογευμα στο γιατρο με παιρνει τηλ ο αντωνης λεει το μωρο δεν ειναι καλα δεν εχει ορεξη για παιχνιδι,ειναι νωθρο-παμε σπιτι με τους γονεις μου δεν παρατηρησαμε κατι μια χαρα επαιζε κ μας εκανε χαρες-ισως ηταν απ τον υπνο πριν και δε θα χε ορεξη.αδικα με τρομαξε ο χαζος μου φυγε η μιση ζωη μου μεχρι να παω σπιτι και να δω οτι ειναι καλα.

τωρα περιμενω να ξυπνησει να παμε βολτα-να παω να δωσω κ εγω αιμα ενα σωρο εξετασεις μου γραψε χθες-να δω που θα βρουνε φλεβα για να μου παρουνε τοσα πολλα μπουκαλακια!

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερες!

Σημερα με εχει πιασει η νοικοκυροσυνη μου και απο το πρωι ολο κατι φτιαχνω. Η ωρα ειναι 12:50 και εγω εχω πλυνει το νεροχυτη, επλυνα το μπανιο, σκουπισα, σφουγγαρισα, σιδερωσα ενα πλυντηριο, μαγειρεψα τα φασολακια και εφτιαξα και γλυκο: cheesecake με σοκοφρετες και φρουϊ ζελε φραουλα (το ειχα δει στο "δεστε τους" και μου αρεσε πολυ, ηταν ευκολο σαν συνταγη και το επιχειρησα σημερα). Τωρα λεω να κανω μπανιο, να φαω και να πεσω για νανακια! Ευτυχως τη Μαρια την εχει παρει εργολαβεια ο Βασιλης απο το πρωι κι ετσι ειχα απλετο χρονο για να κανω ολες αυτες τις δουλειες. Πηγανε και βολτα με το αυτοκινητο και οταν γυρισαν μου εφεραν και το motherhood, οποτε το βραδακι που θα πεσει η Μαριγω για νανακια θα κατσω να το απολαυσω!

Την Τριτη ο Βασιλης πρεπει στις 09:00 να ειναι στα πολυιατρεια στην Πειραιως για να του θεωρησουν καποια χαρτια ετσι ωστε να περασει επιτροπη οπλισμου την μεθεπομενη εβδομαδα και σκεφτομαι να κατεβω κι εγω με τη Μαρια για να πιω καφεδακι με τη Γιωτα, τα διδυμακια και τον υιο της!! :lol: (Οταν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο, παει το βουνο στο Μωαμεθ ;) ). Για να μην σε ξεσηκωνω αδικα θα σε παρω μολις το επιβεβαιωσω και θα ειμαι 100% σιγουρη!

Μαρια (DEMS) σε ειδα στον υπνο μου, αλλα αφου μου επιβεβαιωσες στο τηλ. πως εισαι καλα, ειμαι κι εγω ενταξει! :D

Σοφια αυτο με το κλαμμα που δεν παιρνει ανασα μου το κανει και η Μαρια.. :? Οχι μια και δυο φορες, αλλα οποτε δεν περναει το δικο της, "μενει" απο το κλαμμα.. Κι εγω φοβαμαι πολυ, αλλα οταν το ειχα πει στον Φιτσιαλο μου ειχε πει πως δεν ειναι ανησυχητικο.. Κατι παραπανω θα ξερει, φανταζομαι! Καλα αποτελεσματα και στις εξετασεις σου, ολα μια χαρα θα ειναι!

Μαριανδ να εχεις κι εσυ μια υπεροχη μερα μαζι με τα αντρακια σου!!

Η Ειρηνη και η Ναταλια εχουν ψιλοχαθει ή μου φαινεται?

Παω να μπανιαριστω και θα τα ξαναπουμε το βραδακι!!

Φιλια πολλα σε ολες τις ζουζουνομανουλες αλλα και τα ζουζουνακια τους!!! :D :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...