Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια! Πολλες απουσιες βλεπω, για να μαζευομαστε... :-P

Σημερα ελιωσα στον υπνο. Η Μαρια ξυπνησε στις 09:00 αλλα την ανελαβε ο Βασιλης, εγω ξυπνησα στις 11:20, εκεινη την ωρα της εδινε τη φρουτοκρεμα της κι ετσι καταφερα να απολαυσα μια κουπα γαλλικο. Στη συνεχεια μαγειρεψα λιγακι ριζοτο και μια σουπιτσα με φρεσκα χορτα της Μαριας και αφου την εφαγε, την εβαλα για υπνο και ο Βασιλης εψησε μπριζολιτσες στο μπαλκονι μας. Το μεσημερι ξαναελιωσα στον υπνο και εν τελει σηκωθηκα στις 17:30 που φωναζε η Μαρια για να την ταϊσω. Πηγα κι εγω να της φτιαξω τη μπισκοτοκρεμα κι εκεινη προσπαθησε να πιασει μια μπαλα με τον gummy bear αλλα δυστυχως την πατησε (καθε μερα κανει ολο και περισσοτερα βηματα) και χτυπησε δυνατα το κεφαλι της στα πλακακια... :( Φοβηθηκα παρα πολυ αλλα δεν ειδα κατι ανησυχητικο μετα στις κινησεις ή στη συμπεριφορα της.

Το απογευματακι καναμε βολτα στην Αναβυσσο και μετα πηγαμε στο βιντεο κλαμπ αλλα η ταινια ηταν ενοικιασμενη... Γ@μω τους περιορισμους που μου κανει η συνδεση και δεν μπορω να την κατεβασω... :twisted: Τωρα θα περιμενω ποτε θα ειναι διαθεσιμη για να την παρω.. Ευτυχως ειναι στις νεες κυκλοφοριες οποτε αυτος που την ενοικιασε θα την επιστρεψει συντομα.

Σοφια μου να σας ζησει αυτο το υπεροχο πλασματακι! Να τη χαιρεστε και να τη δειτε οπως επιθυμειτε. Να ειναι παντα γερη και υγιης! Δως της πολλα φιλακια! Ειχα συνεχεια στο μυαλο μου να σε παρω αλλα συνεχεια καταπιανομουν με κατι και οπως βλεπεις... νυχτωσαμε!

Ειρηνακι ευχαριστω για τις ευχες! Ελπιζω να ξεμπερδεψατε με την τροχαια!

Φιλακια πολλα σε ολες, ελπιζω να ειστε καλα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΟΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ.

ΜΑΡΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΠΟΛΥ Μ'ΑΡΕΣΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.

l9Iop2.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες να ειστε καλα και να χαιρεστε κ εσεις τα ζουζουνια σας!

εμεις γιορτασαμε οικογενειακα χθες ηρθαν το μεσημερι οι γονεις μου και τ απογευμα τα πεθερικα μου μας εφεραν ρουχα και παιχνιδια ωραια περασαμε.η ελισαβετ δεν ηξερε σε ποια αγκαλια να πρωτοπαει-ολους τους θελει (πολυ βολικη και σ αυτο δεν εχω παραπονο).παιξαμε πολυ και μολις εφυγαν επεσε ξερη-ουτε νανουρισμα δεν χρειαστηκε ουτε τιποτε(χμ...αργει η επομενη γιορτη?:P)σημερα θα την παμε στη μαμα μου να βγουμε οι 2 μας.

μαρια ειδα το τρειλερ της ταινιας θα την νοικιασω κ εγω οπωσδηποτε!

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κι απο εμας.. Δυστυχως εγω δεν εχω να σας πω καλα νεα.

Ξυπνησαμε σημερα οικογενειακως στις 09:00 κι αφου ταϊσα τη Μαρια, εκανα κατι ψιλοδουλιτσες και μετα μπανιαριστηκα και κατεβηκαμε Αγιο Δημητριο να αφησουμε την αδερφη μου και να φαμε στη μανα μου. Εκει εγινε της κακομοιρας -για να μην πω τιποτα πιο βαρυ-, η Μαρια ξαναχτυπησε στο κεφαλι (ειλικρινα θα βαρεσω παρακρουση, μου ερχεται να παρω φορα και να χτυπαω το δικο μου κφαλι στον τοιχο.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ακομα θα το χτυπησει? Μονιμως χτυπαει εκει, δηλαδη Ε-ΛΕ-ΟΣ!) και σαν να μην εφτανε αυτο, ηρθε στο σπιτι ο πατριος μου -ο οποιος μας ειχε πει πως θα εφευγε ταξιδι με τη δουλεια του (ειναι οδηγος σε τουριστικο γραφειο)- , πιωμενος οσο δεν παει κι εγινε της ... το καγκελο..

Νιωθω πολυ αναστατωμενη και συναμα αγχωμενη για το χτυπημα της Μαριας και σκεφτομαι ειλικρινα αν μπαινουμε σε ολ αυτο το τριπακι για να μην μαγειρευω μια Κυριακη, να παει να γ@μηθει, θα κατσω να μαγειρευω. Οικογενειακες Κυριακες και κουραφεξαλα, βαρεθηκα πια..

Γυρισα στο σπιτακι μου, η Μαρια παρολο που κοιμηθηκε στο αυτοκινητο, ηθελε να κοιμηθει κι εδω (κι αυτο με ανησυχει να σας πω την αληθεια) και βραζω ακομα απο τα νευρα μου.. Σε λιγο θα παω να την ξυπνησω να δω πως θα κυλησει αλλα ειλικρινα δεν θα το αντεξω αν εχει παθει κατι.. Δεν ξερω, δεν μπορω να εκφραστω αλλιως.. Θα μπω κι αργοτερα να σας πω τα νεα μας (σε ο,τι αφορα το χτυπημα).

Ελπιζω να ειστε σε καλυτερη φαση απο εμενα! Φιλια!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

πήγαμε τελικά χθες στην έκθεση στο Ζάππειο και περάσαμε πολύ ωραία.

Από τα παιχνίδια δεν ξεκόλαγε ο Ευριπίδης, απόλαυσε τα κεράσματα (δημητριακά, νερά, χυμούς) και τα δωράκια από τους εκθέτες. Επιπλέον συναντήσαμε τυχαία την περσινή του δασκάλα, η οποία δεν είναι φέτος στον παιδικό σταθμό και ενθουσιάστηκε που την ξαναείδε icon_biggrin.gif

Το αποκορύφωμα...πέσαμε πάνω στην Μαρίζα Κωχ και του χάρισε ένα CD icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

... η Μαρια ξαναχτυπησε στο κεφαλι (ειλικρινα θα βαρεσω παρακρουση, μου ερχεται να παρω φορα και να χτυπαω το δικο μου κφαλι στον τοιχο.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ακομα θα το χτυπησει? Μονιμως χτυπαει εκει, δηλαδη Ε-ΛΕ-ΟΣ!)...

Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω Φαίη μου, αλλά μέχρι να σταθεροποιηθεί το περπάτημά της θα πέσει πολλές φορές και το κεφάλι θα έχει την τιμητική του (είναι ο Νόμος του Μέρφυ). Κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι. Θα την προσέχεις, όσο μπορείς, αλλά μη νοιώθεις τύψεις όταν δεν την προλαβαίνεις. Δεν γίνεται να την προλαβαίνεις πάντα.

...Οικογενειακες Κυριακες και κουραφεξαλα, βαρεθηκα πια...

Άκου τη γιαγιά του τόπικ (εμένα δηλαδή :mrgreen: ) : Βάλε στο μυαλό σου ότι η οικογένειά σου είναι ο Βασίλης και η Μαρία. Όλοι οι άλλοι - και οι γονείς σας δεν εξαιρούνται - είναι απλοί συγγενείς. Όσο και να τους αγαπάς, όσο και να σε αγαπάνε, όσο και να αλληλοβοηθιέστε στα δύσκολα.

Για να σε παρηγορήσω λίγο, έπεσε και ο Ευριπίδης σήμερα.

Είχαμε βάφτιση το πρωί. Βάφτιζε ο αδερφός του Διονύση τη μικρή του κόρη. Φτάσαμε νωρίς και μέχρι να μαζευτούν όλοι και να αρχίσει το μυστήριο ο Ευριπίδης βαρέθηκε και μπαινόβγαινε στην εκκλησία. Κάποια στιγμή εμείς ήμασταν στο προαύλιο και εκείνος είχε μπει μέσα και τον βλέπω να βγαίνει κλαίγοντας. Τρέχω κοντά του τον αγκαλιάζω, τον ρωτάω "τι έγινε", αλλά ήταν πολύ ταραγμένος για να μου μιλήσει. Εκεί πλακώνουν η πεθερά μου και μια άσχετη κυρούλα και αρχίζουν να ρωτάνε "τι έχει το παιδί". Τους κάνω νόημα να σταματήσουν, αλλά δεν τις αφήνει το "ενδιαφέρον" και επιμένουν. Οπότε "τα παίρνω" και λέω κοφτά "είμαι εγώ εδώ και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανένας άλλος" :mad: . Δεν περνάνε λίγα δευτερόλεπτα που τις έδιωξα και βγαίνει ένας ακόμα πιο άσχετος κυριούλης από την εκκλησία και λέει του Ευριπίδη "βρε ολόκληρος άντρας κλαις; ". Εκεί είναι που φουντώνω περισσότερο και του λέω "δεν σας πέφτει λόγος, όταν είναι η μαμά του παιδιού παρούσα" :evil: . "Για να βοηθήσω κυρία μου" μου λέει. "Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι" του λέω και πάει και αυτός. Τελικά ο Ευριπίδης δεν είχε τίποτα σπουδαίο. Είχε γλυστρίσει και είχε πέσει μέσα στην εκκλησία αλλά επειδή ήταν μακριά από μένα και τον πατέρα του απλά φοβήθηκε. Αφού ηρέμησε και μου εξήγησε, μπήκαμε μαζί μέσα, μου έδειξε που έπεσε, μου έκανε και αναπαράσταση του ατυχήματος :lol: και τελείωσε το θέμα.

Την ταινία ίσως έπρεπε να κανονίσουμε να τη δούμε τελικά όλες μαζί :D

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!

Σοφια να χαίρεσαι την Ελισσαβετ κ συντομα να της χαρισετε ενα αδερφακι!!!!!!

Εμεις γυρισαμε χτες το απογευμα στις 17 00 απ το Αιγιο οπου περασαμε πολυ ωραια!!!!Ευτυχως ο Τασουλης εχει μεγαλωσει αρκετα και καταλαβαινει πολλα πραγματα κι ετσι δε χρειαζεται να ειμαστε συνεχεια απο πισω του.Ξεσαλωσε βεβαια στην εξοχη αλλα του εκανε καλο!!!!!!

Τωρα παω να πλυνω πιατα,να μαζεψω τα ρουχα και να τα σιδερωσω κ μετα να κατσω να χαλαρωσω μιας κ ο Τασος ειναι στη γιαγια του.Ευτυχως δεν εχω να μαγειρεψω γιατι η καλη μου μανουλα μου εφερε γιουβαρλακια χτες.

Αυτα προς το παρον τα νεα μας.....θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας και τα ζουζουνια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κ απο εμας και καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

γιωτα σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες να εισαι καλα!χαιρομαι που περασατε ωραια στο αιγιο-ενα μπραβο και στο τασουλη που αρχιζει και ανεξαρτοποιειται.

μαρακι τελικα δε τη βρηκα τη ταινια θα κοιταξω μηπως μπορεσω να τη κατεβασω απο καπου.

φαιη μου πως ειναι το μαρακι?δε μπηκες να μας πεις-ν αρχισω ν ανησυχω?ελπιζω να ναι καλα!αμαν αυτες οι πτωσεις δε σ αφηνουν να χαρεις την προοδο της!

εμεις καλα ειμαστε ειχαμε λιγο ανησυχο βραδυ ηταν μαλλον αναστατωμενη η ελισαβετ δε ξερω γιατι της επεφτε η πιπιλα και ξυπναγε συνεχεια.τωρα τη ξανακοιμιζω-να ειναι ξεκουραστη για τη βολτα μας.

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα μανουλιτσες!

Συγγνωμη που δεν μπηκα εχθες, η αληθεια ειναι πως καταπιαστηκα με κατι δουλιτσες και ξεχαστηκα. Μετα πηρε ο Βασιλης εργολαβεια το λαπτοπ και επειδη δεν ηθελα να του το παρω, ειπα να μπω σημερα να σας πω τα νεα μας.

Η Μαρια ευτυχως ειναι καλα, δεν παρουσιασε κατι ανησυχητικο, εφαγε/ηπιε.γκρινιαξε ως συνηθως και το βραδυ κοιμηθηκε ηρεμα. Εγω την ξυπνησα βεβαια 2-3 φορες να δω αν εχει συναισθηση του τοπου και ευτυχως ενω στην αρχη δυσανασχετησε, μετα κουρνιαζε στο λαιμο μου και περιμενε να τη φιλησω. Οποτε παμε παρακατω, αν και ειμαι σιγουρη πως δεν θα περασει πολυς καιρος μεχρι να σας πω πως ξαναχτυπησε.. :?

Οσο για τα υπολοιπα, δεν εχω επικοινωνησει απο εχθες μαζι τους, μιλησα για λιγο με τη μανα μου το βραδυ απο το κινητο του Βασιλη (το δικο μου το ειχα κλειστο για ευνοητους λογους) και οταν πηγε να θιξει τα οσα γινανε της ειπα πως δεν εχω σημα και το εκλεισα κι αυτο το κινητο.

Τωρα ο Βασιλης ψηνει κατι καλαμακια εξω στο μπαλκονι κι εγω βρηκα μια συνταγη για σαλατα με καλαμποκι και κρουτον και λεω να παω να τη φτιαξω. Το Μαρακι κοιμαται, ο καιρος ειναι συννεφιασμενος κι εχει αρκετο αερα, οποτε δεν ξερω αν θα παμε βολτα σημερα.

Φιλια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

καλημερα κ απο εμας και καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

γιωτα σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες να εισαι καλα!χαιρομαι που περασατε ωραια στο αιγιο-ενα μπραβο και στο τασουλη που αρχιζει και ανεξαρτοποιειται.

μαρακι τελικα δε τη βρηκα τη ταινια θα κοιταξω μηπως μπορεσω να τη κατεβασω απο καπου.

φαιη μου πως ειναι το μαρακι?δε μπηκες να μας πεις-ν αρχισω ν ανησυχω?ελπιζω να ναι καλα!αμαν αυτες οι πτωσεις δε σ αφηνουν να χαρεις την προοδο της!

εμεις καλα ειμαστε ειχαμε λιγο ανησυχο βραδυ ηταν μαλλον αναστατωμενη η ελισαβετ δε ξερω γιατι της επεφτε η πιπιλα και ξυπναγε συνεχεια.τωρα τη ξανακοιμιζω-να ειναι ξεκουραστη για τη βολτα μας.

φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ http://thepiratebay.org/search/MOTHERHOOD%20/0/99/0

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ http://thepiratebay.org/search/MOTHERHOOD%20/0/99/0

ειρηνακι μου σ ευχαριστω πολυ!επειδη ομως ειμαι ασχετη κ εχει πολλα πιο απ ολα να κατεβασω?(να εχει και τους υποτιτλους μεσα)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Γυρίσαμε από το κολυμβητήριο αλλά φυσούσε παρα πολύ σήμερα. Αμάν και αυτός ο καιρός, μια κρύο μια ζέστη, βαρέθηκα!!!

Σοφία να χαίρεσαι την Ελισάβετ σου (λίγο καθυστερημένα!)

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

έχει δίκιο η Μαρία, μας ξεμάλλιασε ο αέρας στο κολυμβητήριο.

Εμείς μετά το κολυμβητήριο είχαμε ραντεβού με γυναικολόγο (σε κάποιες το έχω πει ότι είμαι σε φάση να αλλάξω γιατρό). Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε και με αυτόν, αλλά επειδή είναι συνεργάτης του γιατρού που με παρακολουθεί 15 χρόνια τώρα, μάλλον σε αυτόν θα καταλήξω. Κατά τα άλλα η Ιφιγένεια είναι μια χαρά, μόνο που έχει γυρίσει σε ισχυακή προβολή και σε συνδυασμό με την προβληματική καμπύλη, δεν το βλέπω να τη γλυτώνω τη καισαρική :-(

Έκλεισα ραντεβού για doppler στις 13 Μαΐου το απόγευμα στο γιατρό που μου έκανε και την αμνιοπαρακέντηση. Μετά πρέπει να κάνω μια ακόμα γενική αίματος και ούρων και 24 Μαΐου έχω ξανά ραντεβού με το γιατρό για να δούμε τι θα κάνουμε.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σας εύχομαι :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα μανουλιτες!!!!!!

Σημερα εκανα απο τους χειροτερους υπνους.Ξυπνουσα καθε μιση ωρα απο τις καουρες κ δεν περνουσαν με τιποτα....τελικα με πηρε ο υπνος κατα τις 3 και ξυπνησα στις 5 00 απο κραμπες στα ποδια.(Μαρια δεν εισαι μονη σου.)Ο Τασος εφυγε με τον μπαμπα του κι εγω ελουσα τα μαλλια μου,καθαρισα πατατες για φουρνο κ σε λιγο θα παω απο τη δουλεια μου να υπογραψω κατι χαρτια αδειας και να παρω κ το χαρτι για τη δηλωση.Οποτε οταν γυρισω θα βαλω κοτοπουλακι στο φουρνο.

Ο καιρος ειναι χαλια και με ριχνει ακομη περισσοτερο.....δεν εχω διαθεση για τιποτα.....και το απογευμα εχω και οδοντιατρο......

Ελπιζω να εχετε καλυτερη ημερα απο μενα!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα ειμαι μονη μου με τη Μαρια στο σπιτι. Ο Βασιλης εφυγε στις 06:30 απο το σπιτι (σημερα περναει επιτροπη). Η Μαρια με το που εκλεισε την πορτα ο Βασιλης, ξυπνησε και αρχισε να "νιαουριζει", αλλα δεν της εδωσα σημασια και ξανακοιμηθηκε. Σηκωθηκαμε και οι δυο στις 09:00, της εδωσα το γαλα με τα δημητριακα της, την εντυσα κι ενω ηθελα να τη βγαλω εξω, ο αερας κοντευει να σηκωσει τα σπιτια εδω κι ετσι κατσαμε μεσα.. :(

Εβαλα κοτοπουλακι με πατατες στο φουρνο (Γιωτα εχουμε ιδιο φαγητο σημερα), σουπιτσα για τη Μαρια και μετα κατσαμε μαζι και παιξαμε με τα παιχνιδια της. Στις 11:00 της εδωσα τη φρουτοκρεμα και πριν απο λιγο το μεσημεριανο της και την εβαλα για υπνο. Τωρα... με τρωνε οι μοναξιες..

Ο καιρος οσο παει και χειροτερευει και με εκνευριζει απιστευτα..

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες να εισαι καλα και να χαιρεσαι κ εσυ τους κουκλους σου!

μαρια-dems ευχομαι ν αποφυγεις τη καισαρικη-υπαρχει αρκετος χρονος αλλωστε να γυρισει η ιφιγενεια-αν παλι οχι μη το σκεφτεσαι σημασια εχει να γεννηθει γερη και υγιης τιποτε αλλο.

γιωτα μου δυσκολο το χθεσινο βραδυ ε?ελπιζω να βρεις χρονο μεσα στη μερα να ξεκουραστεις.

εμεις ειχαμε επισκεψεις-ηρθε ο πεθερος μου το πρωι να δει τη μικρη με ξυπνησε κιολας:twisted: χαρηκε ομως η ελισαβετ που τον ειδε πιασαμε και τη συζητηση κ νανουριστηκε απ αυτη.μας εφερε και φαγητο-μακαρονια με κιμα-τελεια!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...