Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφία και Μαρία ευχαριστώ για την παρέα. Ωραία ήταν, μακάρι να μπορούσαν και οι υπόλοιπες να έρθουν. Δεν πειράζει θα ξανακανονίσουμε. :D (Δεν μαζεύομαι, όπως καταλαβαίνετε)

Φιλάκια σε όλες και στα παιδάκια σας

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Σοφία και Μαρία ευχαριστώ και εγώ για την παρέα!!! Κρίμα που δεν ήρθανε και τα υπόλοιπα κορίτσια.

καλημερα κοριτσακια!

πριν λιγο γυρισαμε απ το καφεδακι-μαριες σας ευχαριστω πολυ για τη παρεα χαρηκα πολυ που σας ειδα!μαρια νδ ο δημητρακης ειναι ενας κουκλος σου μοιαζει πολυ.

Ευχαριστώ Σοφία. Ας μου μοιάσει και εμένα ένα παιδί μου γιατί ο Νικόλας νομίζω δεν μου μοιάζει καθόλου!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γιωτακι Ελπιζω καποια στιγμη, οταν σταματησεις κι εσυ τη δουλεια,να καταφερουμε να ερθουμε καποιο πρωι να σας δουμε αλλιως .... δεν μπορει, δεν μπορει, καπου θα συναντηθουμε - που λεει και το τραγουδι - :lol:

:D

Φαιη μου εχω σταματησει τη δουλεια.Δεν ξαναπαω,αρα αν σας βγαλει απο δω ο δρομος σας περαστε για καφε.Αν και τα πρωινα στελνω τον Τασο στη γιαγια του.Αν ερθετε κ δεν ειναι εδω πεταγομαστε κ τον παιρνουμε!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Κλασσικα, η Μαρια πηγε για υπνο κι εγω καθομαι και απολαμβανω ηρεμια.. Βλεπω το "Εχεις πακετο" και ειναι πολυ ποθανο σε λιγο να ξεσπασω σε λυγμους οποτε ειπα να γραψω τωρα!

Το απογευμα καναμε βολτα μεχρι την Αναβυσσο, ωραια ηταν, αρεσε και στη Μαρια πολυ. Αυριο οπως σας ειπα θα κατεβω το απογευματακι Αγιο Δημητριο.. Βαριεμαι θανασιμα, αντε να πουληθει κι αυτο το οικοπεδο να τελειωνουμε με τα περα - δωθε!

Τωρα στον κοιμοχρηστο χωρο κατω, καθονται "οι αντρες της πολυκατοικιας" και πινουν μπυριτσα. Εκει βρισκεται φυσικα και ο Βασιλης, τα παιδια της κοπελας στο υπογειο ειναι ακομα ξυπνια και ακουω τη Βανεσσα που ρωταει τον Βασιλη αν μπορει να ανεβει και αυριο να παιξουν με τη Μαρια! Λατρευω τη ζωη μας εδω και ομολογω πως Μαρια ειχες δικιο, οταν πουληθει με το καλο το οικοπεδο θα κοιταξω να αγορασω κατι εδω ή εδω γυρω. Νομιζω και θελω να πιστευω πως η Αθηνα αποτελει παρελθον πια για εμας!

Χαιρομαι που ειστε ολες καλα! Σας φιλω ολες!

Καληνυχτα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη μου εχω σταματησει τη δουλεια.Δεν ξαναπαω,αρα αν σας βγαλει απο δω ο δρομος σας περαστε για καφε.Αν και τα πρωινα στελνω τον Τασο στη γιαγια του.Αν ερθετε κ δεν ειναι εδω πεταγομαστε κ τον παιρνουμε!!!!!!!

Θα το κανονισουμε οπωσδηποτε!! Θα σου τηλεφωνησω πρωτα να ξερεις ποτε!;)

Φιλησε μου τον ερωτα της Μαριας!! :lol:

Ξεκινησε το παμε πακετο! Σας αφηνω!

Φιλια!:-P

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε οικογενειακώς στραβά. Εγώ ξύπνησα με μια επίμονη κράμπα στη γάμπα του αριστερού ποδιού :( . Ο Ευριπίδης ξύπνησε κλαίγοντας και δεν ήθελε να καθαρίσει τη μύτη του :| . Ο Διονύσης ξύπνησε με νεύρα (άγνωστο γιατί ) και με το ζόρι μας είπε καλημέρα :mad: .

Ελπίζω να στρώσουμε μέσα στην ημέρα, αν και συνήθως η καλή μέρα.....

Εύχομαι οι υπόλοιπες να είστε καλύτερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα!!!!!

Μαρια κ μενα με πιανουν κραμπες.Βοηθαει πολυ το μαγνησιο και οι μπανανες.

Εμεις ξυπνησαμε μια χαρα σημερα κ τωρα μολις κοιμηθηκαμε παλι.Οταν ξυπνησει θα παμε καμια βολτα στο ΣΕΦ γιατι δεν την παλευουμε μεσα στο σπιτι.Ειπα σημερα να τον κρατησω τον Τασο γιατι μου λειπει.Βεβαια κοιμηθηκα κατα τις 01 00 επειδη εκανα εμετους απο τις καουρες αλλα τι να κανω?Τον σκεφτομαι κ τον μικρουλη που τον αφηνω στη γιαγια του καθε μερα.

Παω να φτιαξω αρακα με ρυζι για το μεσημερι.

Καλημερα και παλι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα και από εμένα.

Σε λίγο θα έρθει μια θεία μου πολύ αγαπημένη για επίσκεψη, οπότε δεν θα προλάβω να μεγειρέψω. Όχι ότι με χαλάει κιόλας!!!!! Ο Νικόλας τρώει στο σταθμό, τον μικρό θα τον πάρουνε οι γονείς μου στο σπίτι τους γιατί έχουμε κολυμβητήριο σήμερα, οπότε θα φάει εκεί. Τα παιδιά τα βόλεψα, ο άντρας μου να δω τι θα φάει όταν επιστρέψει από τη δουλειά!!!! :-P:-P Προσπαθώ να μαζέψω και το βομβαρδισμένο από τα παιχνίδια σαλόνι αλλά εκεί μου μαζεύω μου τα ξανασκορπάει ο μικρός!!!!

Σήμερα γιορτάζει και ο νονός του Δημήτρη, θα πάμε μάλλον σπίτι του το βράδυ ή θα μας βγάλει έξω και αύριο έχει γενέθλια ο νονός του Νικόλα!!!!

Φιλιά σε όλες σας και τα παιδάκια σας!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα και απο εμας!

Κι εμεις σημερα ξυπνησαμε λιγακι "καπως". Το Μαρακι ειχε δυσκολο βραδυ, εκλαιγε κι εβαζε συνεχεια το δαχτυλο της στο στομα (αναθεματισμενα δοντια βγειτε επιτελους να ηρεμησουμε :mad:), κατα τις 04:00 της εδωσα λιγο depon και τελικα κοιμηθηκε στις 05:30. Επεσα κι εγω να κοιμηθω και στις 09:10 μας πηραν απο την Εθνικη... :twisted: Το σηκωσα -ειχαν την ατυχη εμπνευση να παρουν στο δικο μου κινητο-, τους εβρισα και τους το εκλεισα στα μουτρα. Δεν ξαναπηραν απο τοτε, αλλα ειχα τοσα νευρα που δεν μπορουσα να κοιμηθω. Σηκωθηκα, εφτιαξα καφε, επλυνα τον νεροχυτη και μετα ξυπνησε το Μαρακι κεφατο - κεφατο λες κι ειχε κοιμηθει 18 ωρες και βαλε.. (Που τη βρισκει τοση ενεργεια να παω κι εγω να αγορασω λιγη??). Ο Βασιλης κοιμοταν του καλου καιρου, εξω εχει ωραιο καιρο αλλα πραγματικα δεν ειχα κουραγιο να την παω βολτα κι ετσι τη βγαλαμε στο μπαλκονι. Εβαλα και κατι παλιομακαρονια να γινονται, δεν εχω κουραγιο για πολλα - πολλα και αφου ταϊσα τη Μαρια το αυγο της (γυρω στις 11:30), σηκωθηκε και ο Βασιλης. Χαμπαρι δεν πηρε λεει τι εγινε το βραδυ.. :rolleyes: Πριν λιγο ταϊσα τη Μαρια φρουτοκρεμα και την εβαλα για υπνο αλλα και παλι δεν κοιμαται, καθεται στην κουνια και γκρινιαζει.. Θα την αφησω εκει ομως μεχρι να κοιμηθει εστω και λιγακι γιατι στις 17:00 πρεπει να φυγουμε για Αγιο Δημητριο. Αυτο σημαινει πως στις 16:00 θα πρεπει να την ταϊσω, να την αλλαξω και μετα να φυγουμε, οποτε καλυτερα να κοιμηθει τωρα λιγακι.. εστω και με γκρινια.. :roll:

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

καλησπερα κοριτσακια!δε ξεκινησε και πολυ καλα η μερα σας σημερα ε?υπομονη θα περασει αυριο ειναι μια καινουργια μερα-πολυ πιο ευχαριστη ελπιζω για ολες!;)

εμεις πηγαμε για ψωνια το πρωι-ξυπνησε η ελισαβετ με κεφια και δε ξανακοιμηθηκε μετα το πρωινο ταισμα οποτε ειπαμε να παμε βολτα με τ αμαξι να κανουμε και τα ψωνια μας στο ικεα(κατι κορνιζες θελαμε) και να κοιμηθει κ αυτη στο δρομο.πηρα κ ενα φορεμα παλι(μ εχει πιασει αμοκ δε χωραω στα ρουχα που φοραγα πριν μεινω εγκυος θελει ανανεωση ολη η γκαρνταρομπα μου).γυρισαμε εφαγε τα φρουτακια της και τωρα καθεται με το μπαμπα της για να μαγειρεψω το μεσημεριανο της.

χρονια πολλα και στους εορταζοντες σας-εχουμε και μεις τη νονα μας.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Περασα να πω μια καλησπερα!!!!!

Μαζευω 2-3 ρουχαλακια γιατι σε καμια ωρα θα τελειωσει ο Βασιλης απ το μαγαζι κ θα ερθει να μας παρει να φυγουμε για Αιγιο.Ειπαμε να παμε μια βολτιτσα μιας και σε λιγο καιρο θα κοψουμε τα δρομολογια!Οποτε σας ευχομαι καλο σαββατοκυριακο και θα τα πουμε παλι απο Δευτερα!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια,

έχετε δει αυτή την ταινία;

http://www.youtube.com/watch?v=w9SyLvwAcEQ

την είδα σήμερα και δεν ξέρω αν πρέπει να παρηγορηθώ (που οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο τραβάνε το ίδιο ζόρι) ή να απελπιστώ (ακριβώς για τον ίδιο λόγο). :roll::rolleyes:

Γιώτα καλά να περάσετε στο Αίγιο!

Καλό Σαββατοκύριακο και στις υπόλοιπες :)

(Ειρήνη που είσαι πάλι εσύ; ο γάντζος μας προέκυψε ζόρικος; )

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Μολις εκατσα, ειμαι πτωμα! Το μεσημερι δεν κοιμηθηκα καθολου, στις 16:00 οπως σας ειπα ξυπνησα τη Μαρια, την ταϊσα, την αλλαξα, τη σουλουπωσα τελος παντων και μετα αφου επλυνα το νεροχυτη μου, ετοιμαστηκα κι εγω και ξεκινησαμε για Αγιο Δημητριο. Εδειξα σε μια κυρια το οικοπεδο, της εδωσα και φωτοτυπια του τοπογραφικου για να ελεγξει πως ειναι "καθαρο" και μετα πηγαμε σπιτι της μαμας μου, εφτιαξα φαριν λακτε στη Μαρια, την ταϊσα, την ξανααλλαξα και ο Βασιλης προτεινε να παμε σημερα για ψωνια στο σουπερ μαρκετ που δουλευει η μανα μου για να μας κανει και την εκπτωση. Φορτωθηκαμε ενα σωρο ψωνια, ξαναγυρισαμε στον Αγιο Δημητριο, πηραμε την αδερφη μου, πηγαμε φαρμακειο (πηραμε τα ανταλλακτικα της otrisalin -εγω τα λεω μυξορουφηχτρες-, φυσιολογικο ορο, μια χτενα για τα μαλλια της Μαριας και ενα γαλακτωμα της frezyderm που απωθει τα κουνουπια και λοιπα εντομα) και πηραμε το δρομο της επιστροφης. Μολις φτασαμε, ανεβασαμε τα ψωνια, ο Βασιλης μας χαιρετησε -κανουν τραπεζι σε εναν προϊσταμενο που συνταξιοδοτειται κι επρεπε να παει στο Περιστερι- κι εγω εκανα μπανιο τη Μαρια, την εντυσα, της εδωσα το γαλα της και την εβαλα για υπνο. Μετα επρεπε να τακτοποιησω οοοοοολα αυτα τα ψωνια και επειδη δεν ειχα το κουραγιο να μαγειρεψω, παραγγειλαμε απ'εξω. Πριν λιγο τελειωσαμε με το φαγητο κι ειπα να μπω να σας πω τα νεα μας. Σε λιγο θα πεσω να κοιμηθω, ηθελα να δω Νικολουλη αλλα δεν νομιζω να αντεξω μεχρι τοσο αργα.

Μαρια ειδα το τρεϊλερ που παραθετεις και θα παω να την νοικιασω απο το βιντεο κλαμπ που γραφτηκαμε στην Καλυβιων!

Γιωτα καλα να περασετε στο Αιγιο!

Σοφια και Μαριανδ να χαιρεστε τους εορταζοντες σας! Κι εγω εχω τον κουνιαδο μου (τον εναν απο τους τρεις) αλλα αυτο τον καιρο υπηρετει στην Αλεξανδρουπολη (ειναι ανθυπολοχαγος στο στρατο) κι ετσι περα απο ενα τηλεφωνημα δεν καναμε κατι αλλο!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο! :D

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσακια!!!!!!!

σοφια να χαιρεστε την ελισαβετ,να την δειτε οπως επιθυμειτε!!

μαρια δεν φταιει ο γαντζος,ετρεχα στην τροχαια της νεας ιωνιας γιατι καλεσαν τον καλο μου για να καταθεσει για το ατυχημα.και μετα πηγαμε στο σπιτι των γονιων του και κατσαμε

.μαρια να σου πω οτι θα το δω και εγω σημερα το εργο.μου το κατεβασε ο δημητρης απο το http://www.torrentz.com/.

φαιη καλη ξεκουραση.φιλια και σε ολες τις αλλες μανουλιτσες

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...