Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη περαστικά για το τσίμπημα (τα έχει αυτά η εξοχή ;) ). Εμείς καφέ θα πιούμε μαζί κανένα Σαββατοκύριακο.

Ναταλία πρέπει να έχουν πολύ πλάκα τα ζουζούνια σου :lol: Τώρα είστε στην πρώτη φάση που δεν καταλαβαίνει κανένας τι λένε. Η επόμενη φάση θα είναι αυτή που θα καταλαβαίνεις μόνο εσύ και θα μεταφράζεις για τον υπόλοιπο κόσμο :D

Χθες το απόγευμα πήγαμε τον Ευριπίδη σε ΩΡΛ (τον είχαμε ξαναπάει κοντά στα Χριστούγεννα), είναι πάλι γεμάτα με υγρό και τα δύο του αυτιά. Μας είπε και αυτή ότι από τα κρεατάκια ξεκινάει το πρόβλημα. Μας είπε να του καθαρίζουμε καλά τη μύτη πρωί - μεσημέρι - βράδυ για 20 ημέρες, να πίνει xozal πρωί - βράδυ, να μασάει τσίχλες, να φουσκώνει μπαλόνια και να τον ξαναδεί τότε. Αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση μέχρι τότε, θα μας πει τι θα κάνουμε μετά, αν δεν έχει βελτιωθεί πάμε για εγχείρηση κρεατάκια.

Για αύριο ελπίζω να απαντήσει και καμμία άλλη θετικά για καφέ, αλλά και μόνο η maria nd να μπορεί εμένα δεν με χαλάει :) μη σας πω ότι πάω και μόνη μου, που λέει ο λόγος (θέλω καφέεεεε) :-P

Φιλάκια σε όλες και τα παιδάκια σας

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ.

l9Iop2.png

καλημερα κ απο εμενα!τι κανετε?

μαρακι δεν ειναι τοσο ασχημη η καμπυλη-κ εγω παρομοια νουμερα ειχα-και οταν πηγα σε ενδοκρινολογο μου συνεστησε διαιτα και μου δωσε ενα μηχανακι να τρυπιεμαι 3 φορες την ημερα.την διαιτα δε την ακολουθησα αλλα οπως βλεπεις ολα πηγαν καλα!μην ανησυχεις λιγο προσοχη στη διατροφη κ ολα καλα θα πανε.περαστικα και στιν ευρυπιδακο μακαρι να μη χρειαστει εγχειρηση.

μαρια νδ μεγια τα παπουτσακια σας!

γιωτα κριμα που σε ταλαιπωρουν ετσι απανθρωπο τελειως το συστημα τους!τι θα κανεις τωρα?

φαιη εμεις θα τα πουμε οταν γινει καλα το μαρακι!αφορμη ψαχνω για βολτα στα μερη σας:D

ναταλια καλη επιτυχια στο τασο-ευχομαι αυτη η φορα να ναι και τυχερη!

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον καλα πηγε η συνεντευξη θα του πουνε μεχρι τελος του μηνα αν θα τον παρουν.ο αντωνης παντως ειναι αισιοδοξος-κατι θα ξερει!για τη συναντηση μπορω κ εγω αλλα κατα τις 10.30 μπορειτε?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας!

Η νυχτα ηταν λιγακι δυσκολη, πονουσα πολυ στο σημειο του τσιμπηματος και η αληθεια ειναι πως ανησυχησα ακομα περισσοτερο οταν αρχισε να μουδιαζει το χερι μου.. :? Ημουν αποφασισμενη αν δω πως τα πραγματα χειροτερευουν να ξυπνησω το Βασιλη να με παει στο κεντρο υγειας στα Καλυβια αλλα για καλη μου τυχη η κατασταση δεν επιδεινωθηκε. Κοιμηθηκα γυρω στις 05:15 και οταν χτυπησε το ξυπνητηρι στις 06:00 για να δωσω την αντιβιωση στη Μαρια δεν το ακουσα καθολου. Ευτυχως σηκωθηκε ο Βασιλης και της την εδωσε. Σηκωθηκα στις 09:00 και μετα ξεκινησαμε την καθημερινη μας ρουτινα, γαλατα - πανες - ρουχα - κοκκαλακι - πλυσιμο. Ηπια εναν καφε οση ωρα επαιζε η Μαρια και ομολογω πως αισθανομαι καλυτερα τωρα. Ισως ηταν μολυσμενη η σφηκα γιατι εχει μεζεψει πυον το τσιμπημα, οποτε το απογευματακι μαλλον θα παω μια βολτιτσα απο το κεντρο υγειας μηπως χρειαζεται αντιβιωση, θα δουμε! Την Παρασκευη θα κατεβω στην παλια μου γειτονια να δειξω το οικοπεδο και μετα θα παμε να φερουμε εδω την αδερφη μου -θα κατσει μαζι μας για Σαββατοκυριακο-.

Μαρια περαστικα στον Ευριπιδακο, μακαρι να γλιτωσετε την εγχειρηση αλλα και αν την κανει τελικα ισως ειναι καλυτερα γι' αυτον για να μην ταλαιπωρειται συνεχεια ο καψερος!

Ναταλια κι εμενα η Μαρια δεν βαζει γλωσσα μεσα της!! Λεει συνεχεια κατι ακαταληπτα, βγαινει στο μπαλκονι και φωναζει "τατα" και εχθες το βραδυ που την εγδυνα για να την κανω μπανιο, γυρισε με κοιταξε με σοβαρο υφος και μου ειπε "γκαγκατσι"... Τωρα τι εννουσε, ο Θεος κι η ψυχη της!!! :lol::lol::lol:

Σοφια μακαρι να τον παρουν τον Αντωνη, χαιρομαι που ειναι αισιοδοξος, η θετικη ενεργεια ειναι μεγαλο πραγμα! Οποτε θελετε και μπορειτε σας περιμενουμε!!

Παω να κοιταξω το μοσχαρακι μας και μετα να κοψω καμμια πατατα γιατι μεσημεριασαμε!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

10:30 Για μένα είναι μια χαρά. Μαρία nd εσύ τη λες;

Ναι μια χαρά είναι. Οπότε αύριο Πέμπτη 10:30 στο γνωστό μέρος;;;;

Φαίη μήπως είσαι αλλεργική στο τσίμπημα της σφίκας; Γιατί εγώ είμαι και αν με τσιμπήσει τουμπανιάζω και πρέπει να κάνω ένεση κορτιζόνη.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρία πως καταλάβατε πως έχει κρεατάκια; Το βράδυ ροχαλίζει; Εμενα ο μικρός το βράδυ ροχαλίζει σαν γεράκος!!!!Και μου είπε ο παιδίατρος πως έχει μάλλον κρεατάκια γιατί ρουθουνίζει χωρίς όμως να είναι συναχωμένος ή να έχει μύξες. Κάποια στιγμή θα τον πάμε και εμείς σε ωρλ. Νομίζω και εμείς δεν θα την γλυτώσουμε την εγχείρηση.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Οπότε αύριο Πέμπτη 10:30 στο γνωστό μέρος;;;;

Μια χαρά είναι το γνωστό μέρος και αν μπορέσει και καμμία άλλη, θα μας βρει εύκολα. :D

Μαρία πως καταλάβατε πως έχει κρεατάκια; Το βράδυ ροχαλίζει; Εμενα ο μικρός το βράδυ ροχαλίζει σαν γεράκος!!!!Και μου είπε ο παιδίατρος πως έχει μάλλον κρεατάκια γιατί ρουθουνίζει χωρίς όμως να είναι συναχωμένος ή να έχει μύξες. Κάποια στιγμή θα τον πάμε και εμείς σε ωρλ. Νομίζω και εμείς δεν θα την γλυτώσουμε την εγχείρηση.

Δεν ροχαλίζει, αλλά επειδή έχει αλλεργική ρινίτιδα είναι συχνά βουλωμένη η μύτη του και τα κρεατάκια πρήζονται, δεν κυκλοφορεί καλά ο αέρας και μαζεύουν υγρό τα αυτιά. Έτσι τουλάχιστον μας έδωσαν να καταλάβουμε και οι δύο ΩΡΛ που τον έχουν δει. Μας είπαν ότι αν δεν κάνουμε κάτι για τα κρεατάκια, θα έχει προβλήματα ακοής. Τα Χριστούγεννα, που τον είχαμε πάει στον πρώτο ΩΡΛ, το είπα στον παιδίατρο και μου απάντησε ότι είναι νωρίς ακόμα για εγχείρηση.

Το πρόβλημα με μας είναι ότι μας πιέζει ο χρόνος. Ή θα πρέπει να γίνει η εγχείρηση πριν γεννηθεί η Ιφιγένεια, είτε μετά θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός μέχρι να είμαι εγώ σε θέση να συνοδέψω τον Ευριπίδη στο νοσοκομείο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Μολις εβαλα το Μαρακι για υπνο.

Σημερα ειχε λίγη γκρινια και μαντεψτε... Βγαζουμε και τους κυνοδοντες.. Ατιμα δοντια! Ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που εχουν ηδη δοντακια τα παιδακια τους, ποτε αρχισατε να τους τα βουρτσιζετε? Εμεις αγορασαμε την 1η μας οδοντοβουρτσα, δεν της βαζω οδοντοπαστα γιατι φοβαμαι μην την καταπιει επειδη περιεχει φθωριο αλλα εκτος απο τα μπροστινα που τα κουτσοκαθαριζουμε (εγω προσπαθω να κανω κυκλικες κινησεις με την οδοντοβουρτσα και η Μαρια τη δαγκωνει..), τους τραπεζιτες ουτε που τους αγγιζουμε! Εσεις πως τους τα καθαριζατε?

Πηραμε και το Φιτσιαλο το απογευμα, του ειπαμε πως η αντιβιωση τελειωσε αλλα εχει ακομα λιγο βηχα και ελαχιστες μυξες και ειπε να της δινω aerolin σιροπι πρωι και βραδυ μεχρι να φυγουν εντελως και οι μυξες αλλα και ο βηχας.

Μαριανδ οχι, δεν ειμαι αλλεργικη! Ο Βασιλης ειναι και ενω απο τη μια βριζω την τυχη μου που με τσιμπησε, απο την αλλη λεω παλι καλα που δεν τσιμπησε εκεινον να τρεχουμε!

Μαρακι ο χρονος νομιζω πως δεν σε πιεζει απλα, αλλα εχει πεσει πανω σου και σε εχει πλακωσει.. :lol: Αν χρειαζεσαι βοηθεια, θα χαρω πολυ να μου αναθεσεις ο,τιδηποτε!

Τωρα θα κατσω να δω τηλεοραση (μη με βριζετε αλλα εχω φαει κολλημα με το "μια νυφη για το γιο μου" στον alpha :lol::lol::lol:).

Καλα να περασετε αυριο και αν καθησετε στα haagen dazs, πιειτε ενα mocaccino decafeine και για εμενα! :-P

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο! :D

gM4vp2.png

Γεια σου Φαίη,

Καλησπερα κοριτσακια! Μολις εβαλα το Μαρακι για υπνο.

Σημερα ειχε λίγη γκρινια και μαντεψτε... Βγαζουμε και τους κυνοδοντες.. Ατιμα δοντια! Ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που εχουν ηδη δοντακια τα παιδακια τους, ποτε αρχισατε να τους τα βουρτσιζετε? Εμεις αγορασαμε την 1η μας οδοντοβουρτσα, δεν της βαζω οδοντοπαστα γιατι φοβαμαι μην την καταπιει επειδη περιεχει φθωριο αλλα εκτος απο τα μπροστινα που τα κουτσοκαθαριζουμε (εγω προσπαθω να κανω κυκλικες κινησεις με την οδοντοβουρτσα και η Μαρια τη δαγκωνει..), τους τραπεζιτες ουτε που τους αγγιζουμε! Εσεις πως τους τα καθαριζατε?

Του Ευριπίδη του πήρα οδοντόβουρτσα όταν ήταν σχεδόν δύο ετών και του έβαζα παιδική οδοντόκρεμα (ελάχιστη βέβαια). Στην αρχή δεν καταλάβαινε να τα βουρτσίσει και έβαζε την οδοντόβουρτσα στο στόμα και ρούφαγε την οδοντόκρεμα. Είχα ρωτήσει τότε και το Φιτσιάλο και τον οδοντίατρό μου και μου είχαν πει ότι δεν πειράζει αν δεν τα πλένει καλά, αρκεί να αποκτήσει τη συνήθεια.

Μαρακι ο χρονος νομιζω πως δεν σε πιεζει απλα, αλλα εχει πεσει πανω σου και σε εχει πλακωσει.. :lol: Αν χρειαζεσαι βοηθεια, θα χαρω πολυ να μου αναθεσεις ο,τιδηποτε!

Είσαι πολύ γλυκό παιδί Φαίη μου και σε ευχαριστώ για την προσφορά σου.

Τωρα θα κατσω να δω τηλεοραση (μη με βριζετε αλλα εχω φαει κολλημα με το "μια νυφη για το γιο μου" στον alpha :lol::lol::lol:).

Σου αρέσουν τα θρίλερ ε; Να παρακολουθείς αθώα θύματα να βαδίζουν στην καταστροφή. Σαδίστρια :tongue::lol::lol::lol:

Καλα να περασετε αυριο και αν καθησετε στα haagen dazs, πιειτε ενα mocaccino decafeine και για εμενα! :-P

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο! :D

Αν τον φτιάχνουν χωρίς ζάχαρη κάτι μπορεί να γίνει.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε;

Ατιμα δοντια! Ηθελα να ρωτησω τις μανουλες που εχουν ηδη δοντακια τα παιδακια τους, ποτε αρχισατε να τους τα βουρτσιζετε? Εμεις αγορασαμε την 1η μας οδοντοβουρτσα, δεν της βαζω οδοντοπαστα γιατι φοβαμαι μην την καταπιει επειδη περιεχει φθωριο αλλα εκτος απο τα μπροστινα που τα κουτσοκαθαριζουμε (εγω προσπαθω να κανω κυκλικες κινησεις με την οδοντοβουρτσα και η Μαρια τη δαγκωνει..), τους τραπεζιτες ουτε που τους αγγιζουμε! Εσεις πως τους τα καθαριζατε?

Εγώ άρχισα να τους τα βουρτσίζω με το που βγάλανε το πρώτο δόντι!!!! Δηλαδή πόσο ήτανε δεν θυμάμαι 6-7 μηνών.Είχα πάρει μια οδοντόβουρτσα μαλακή που μπαίνει στο δάχτυλο. Μετά πήρα κανονική οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα τώρα έχω μια της κικκο αλλά βάζω πολύ λίγη. Στις αρχές είναι λίγο περίεργα. Και εμένα δεν καθόντουσαν, γκρινιάζανε, αλλά τώρα τους έχει γίνει συνήθειο και καμιά φορά αν ξεχάσω να τους τα πλύνω μου το θυμίζουνε εκείνα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα!!!!!

Ο Τασουλης σημερα ξυπνησε στις 7 κ εφυγε με τον μπαμπα του για τη γιαγια.Εγω σηκωθηκα στις 9 00 κ τωρα φτιαχνω κιμα με μακαρονια για εμας κ με χυλοπιτες για τον Τασο.Ξεχασα να σας πω οτι εδω κ αρκετο καιρο δε θελει καθολου αλεσμενο φαγητο,απλα λιωμενο ασχετα που εχουμε μονο 4 δοντια.

Απ οτι διαβαζω ολες εισαστε καλα......κατι τσιμπηματακια απο σφηκες κτλ ειναι μες στο προγραμμα.

Φαιη η αληθεια ειναι οτι μας λειπετε πολυ,σας εχουμε πεθυμησει αλλα δυστυχως δεν μπορω να ερθω μεχρι εκει.

Σοφια τελικα τι εγινε με την νινιδα της Ελισσαβετ?Εχασα επεισοδια.

Ειρηνουλα ελπιζω να ερθω κ εγω την επομενη φορα να δω τον ομορφο γαντζο σου!!!!

Μαρια κ Μαριανδ μαλλον ειστε στις κουνιες τετοια ωρα.

Ναταλια βρηκα ενα καροτσι μακ-λαρεν.Κι εσεις τετοιο δεν εχετε?Νομιζω μου ειχες πει οτι ειναι βολικο.Να το παρω?

Παω να δω τον κιμα,να βρασω κ χυλοπιτες κ να ετοιμαστω να παω να παρω τον Τασο.

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Ολα καλα?

Εμεις μολις φαγαμε, νωρις - νωρις! Η Μαρια ξυπνησε στις 06:00, πιστευω επειδη ειχε συνηθισει εκεινη την ωρα να της δινουμε την αντιβιωση. Την αφησα λιγακι αλλα στις 07:00 αρχισε να γκρινιαζει εντονα κι ετσι σηκωθηκα. Την ταϊσα και μετα πηγαμε βολτιτσα με το καροτσι. Γυρισαμε στις 11:00 κι εβαλα το φαγητο, ειχα βαλει απο εχθες στο νερο να μουλιαζουν ρεβυθια και σημερα τα μαγειρεψα. Η Μαρια επαιζε στο μπαλκονι και μετα απο λιγο μας χτυπησε το κουδουνι το κοριτσακι που μενει στο υπογειο -Βανεσσα τη λενε- και κατσανε μαζι και παιξανε με τα σφηνοτουβλακια της για κανενα δυωρο. Μετα ταϊσα τη Μαρια (κι αυτη ρεβυθια αλλα αλεσμενα) και την εβαλα για υπνο κι ετσι καθησαμε κι εμεις και φαγαμε. Τωρα μαλλον θα κανω το μπανιο με cif και χλωρινη, θα ριξω κι ενα σφουγγαρισμα γιατι τα κανανε χαλια η Μαρια με τη Βανεσσα και μετα θα πεσω για υπνο. Ευτυχως σημερα η Μαρια ξυπνησε με ελαχιστο βηχα και καθολου μυξες κι ετσι αφου η αντιβιωση τελειωσε θα της δωσω μπισκοτοκρεμα το απογευμα (τοσο καιρο που επαιρνε amoxil της εδινα καθε απογευμα γιαουρτακι για να μην κανει μυκητες).

Γιωτακι κι εμας μας λειπετε, η Μαρια βεβαια εχει για παρηγορια τα βιντεακια αλλα δεν ειναι το ιδιο.. Ελπιζω καποια στιγμη, οταν σταματησεις κι εσυ τη δουλεια,να καταφερουμε να ερθουμε καποιο πρωι να σας δουμε αλλιως .... δεν μπορει, δεν μπορει, καπου θα συναντηθουμε - που λεει και το τραγουδι - :lol:

Οι υπολοιπες που ειστε? Μεσημεριασατε στην καφετερια? Οχι, δεν ζηλευω καθολου... :oops:

Ευχαριστω και για τις διευκρινισεις για το βουρτσισμα των δοντιων, θα παω να αγορασω αυτη την οδοντοβουρτσα που μπαινει στο δαχτυλο γιατι με την αλλη, δεν βλεπω προκοπη... :roll:

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα ξαναπουμε το βραδακι! :D

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!

πριν λιγο γυρισαμε απ το καφεδακι-μαριες σας ευχαριστω πολυ για τη παρεα χαρηκα πολυ που σας ειδα!μαρια νδ ο δημητρακης ειναι ενας κουκλος σου μοιαζει πολυ.

γιωτα μου η νινιδα εφυγε ολη με ελαιολαδο και χτενισμα με ψιλη χτενα δεν εμεινε τιποτε ευτυχως!μπραβο στο τασουλη που περασε στα αλιωτα-δεν εχει σημασια που εχει μονο 4 δοντια μασαει και με τα ουλα του φανταζομαι.

ευτυχως η ελισαβετ κουραστηκε απ τη βολτα και κοιμηθηκε αμεσως-ευκαιρια για μενα να χαζεψω λιγο και να ξεκουραστω μιας και τ απογευμα εχω ενα καρο σιδερωμα.

να μου φιλησετε ολες τα βλασταρια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΡΙΜΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ (ΙΣΑ ΙΣΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΝΣΕΡ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΔΥΔΙΜΑ 2.5 ΕΤΩΝ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΧΩΡΟ.ΣΤΕΛΝΩ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...