Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας! Τι κανετε?

Κοριτσια σημερα ηρθαμε για φαγητο στη μαμα μου και σε συγκριση με εδω εχω να δηλωσω πως στο Λαγονησι εχουμε ακομα...... Χειμωνα! Πολυ ψυχρα εδω, ενω στον Αγιο Δημητριο ειχε ζεστη.. Να φανταστειτε το απογευμα δεν πηγαμε πουθενα γιατι φυσουσε πολυ και ειχε πολυ ψυχρα!

Μαρια τις ξερω τις κουνιες!! Κι εμεις ετσι φευγαμε, ασπροι σαν μπογιατζηδες.. Τωρα φευγουμε καφε απο την αμμο!! :lol::lol: Που τις θυμηθηκε ομως?? Εχει μνημονικο ο Ευριπιδακος!

Ειρηνη μου να χαιρεσαι το Δημητρη σου! Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος, να εχει ταχεια αναρρωση και να ειστε παντα αγαπημενοι και ενωμενοι να χαρειτε τον γαντζο σας!!! Οσο για τους φιλους.. Πικρα! Πριν μεινω εγκυος, που μπορουσαμε και φευγαμε διημερα - τριημερα ή μαζευομασταν και το ξενυχτουσαμε παντα ειχαμε παρεα, ποτε δεν μεναμε μονοι μας.. Τωρα πια, αν μας θυμηθει κανεις θα ειναι μονο σε καμια γιορτη ή γενεθλια οπου παλι θα πεσουν τα γνωστα "χαθηκαμε, να κανονισουμε να βρεθουμε" αλλα ποτε δεν ευκαιρουν, παντα εχουν κατι να κανουν και για να μην στα πολυλεω εχουμε σχεδον 2 χρονια να δουμε φιλους που πριν μας χωριζε μονο ενας υπνος και υποχρεωσεις οπως το μεροκαματο! Τελος παντων.. Το ονομα μου βγαινει απο το Φωτεινη, δεν μου αρεσε ποτε ιδιαιτερα και οταν η δασκαλα των αγγλικων μου αρχισε να με αποκαλει Φαιη, βρηκα την ευκαιρια και απαλλαχτηκα απο το βαφτιστικο μου!! Βεβαια δεν γιορταζω των Φωτων, αλλα της Αγιας Φωτεινης της Σαμαρειτιδος.. Ειναι κινητη εορτη και πεφτει παντα 4 Κυριακες μετα το Πασχα (σε 2 εβδομαδες δηλαδη!)

Οι υπολοιπες που ειστε? Ελπιζω να ειστε ολες καλα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ-ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Π.Χ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ.ΧΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΑΡΕΤΗ,ΑΓΑΠΗ ...........ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΑΣΧΕΤΟ

4ywWp2.png

ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΓΕΛΙΑ!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΙΗ"ΣΚΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ"

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλα, αυτο εχει γραψει ιστορια!! Τι εναλλαγη συναισθηματων ηταν αυτη??

Οσο για τον Αγησιλαο, δεν σχολιαζω.. Ειναι σαν τον Αρμοδιο, το ρολο που επαιζε ο Βλαδιμηρος (αλλο κι αυτο παλι!! :rolleyes:) Κυριακιδης στο σιριαλ "Αν υπηρχες θα σε χωριζα"!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

ειρηνακι να χαιρεσαι τον καλο σου να τα εκατοστησει παντα με υγεια αγαπη και ευτυχια στη ζωη σας!σιδερενιος!το χω ριξει στις βολτες δε λες τιποτε εχω βολευτει παρα πολυ που ειναι ο αντωνης σπιτι κοιμαμαι μεχρι αργα το πρωι εκεινος μεχρι να σηκωθω εχει ταισει αλλαξει τη μικρη οποτε με το που σηκωνομαι βγαινουμε εξω;)

εμεις μια χαρα ειμαστε κοιμηθηκε η ελισαβετ χωρις τσιριδες το βραδυ ολα τελεια.σε λιγο θα φαμε τα φρουτακια μας και μετα βολτιτσα σημερα λεμε να παμε βαρκιζα-λατρευω τις βολτες στη θαλασσα!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη να χαίρεσαι τον άντρα σου!! αποτελέσματα από την καμπύλη ζακχάρου θα έχω μετά τις 7 το απόγευμα.

Φαίη έχεις δίκιο, άλλος καιρός στο Λαγονήσι.

Σοφία μια χαρά σε βρίσκω. Καλά να περάσετε στη Βάρκιζα.

Όσο για τους φίλους.....μια φίλη μου, που είχε κάνει παιδί πολλά χρόνια πριν από μένα, μου είχε πει "όταν θα κάνεις παιδί θα ξεκαθαρίσεις ποιοι σε αγαπάνε πραγματικά". Τότε μου είχε φανεί υπερβολικό, αλλά τελικά είχε δίκιο. Με τη γέννηση του Ευριπίδη "έχασα" την κολλητή μου και κουμπάρα μου (αυτή ήταν που με πάντρεψε). Παθαίνεις ένα σοκ στην αρχή, αλλά μετά σου περνάει. Άσε που βρίσκονται άλλοι να καλύψουν το κενό.

Φιλάκια σε όλες :D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τι κανετε κοριτσακια?

Εγω μολις εβαλα την πριγκηπισσουλα μου για νανακια και χαζευω Παπακαλιατη στην τηλεοραση! Σημερα τη βγαλαμε στο σπιτι γιατι ειχε ψυχρα, συννεφια και κατα το μεσημερακι εβρεξε οποτε μετα ειχαμε και υγρασια! Δεν πειραζει ομως, καλα περασαμε και εδω.. Η Μαρια προσπαθουσε να περπατησει ολο και περισσοτερο αλλα στα 4 βηματα σταματουσε και καθοταν να μπουσουλησει! Εχει πολλη πλακα, παει σαν παπια!! :lol:

Η αντιβιωση (amoxil) κοντευει να τελειωσει αλλα εχει ακομα λιγο βρασιμο -πταισματα μπροστα στο αρχικο αλλα δεν εχει φυγει εντελως- κι ετσι μολις τελειωσει το μπουκαλι θα παρω το Φιτσιαλο για οδηγιες.. Για να δουμε!

Εσεις που βρισκεστε? Ολα καλα?

Φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας! :D

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

φαιη χαιρομαι που ειναι καλυτερα το μαρακι παει περασε κ αυτο!να της δωσεις πολλα φιλια απ την ελισαβετ μου!

μαρια-dems τα πηρες τ αποτελεσματα απ τη καμπυλη?

μαρια νδ που εισαι χαμενη?σε τρεχουν τα βλασταρια σου?

εγω ξυπνησα πρωι πρωι-ο αντωνης πηγε σε συνενετευξη για δουλεια(μακαρι να πανε ολα καλα!) και κραταω την ελισαβετ που ξυπνησε με τρελα κεφια-ολο κατι ακαταληπτα λεει ε της απανταω κ εγω τα δικα μου συνενοουμαστε μουρλια:-P περιμενω το μπαμπα μας να παμε βολτα παλι αλλιως θα βγουμε οι 2 μας σημερα.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από μένα,

τα αποτελέσματα της καμπύλης δεν είναι πολύ καλά:

0............ 88

60........ 192

120........ 185

180....... .124

Οι υπόλοιπες εξετάσεις είναι εντάξει. Ο αιματοκρίτης μου βέβαια είναι 33,1 αλλά γενικώς καλά.

Σοφία καλή επιτυχία εύχομαι για τον Αντώνη. Τη maria nd την είδα χθες στο κολυμβητήριο και όπως μου είπε, χθες δεν είχε προλάβει ούτε να φάει.

Η Γιώτα έχει εξαφανιστεί...:roll: (τι απέγινε άραγε με τα δημόσια μαιευτήρια; )

Φαίη μια χαρά θα είναι το Μαράκι! Απ' ό,τι καταλαβαίνω περνάτε πολύ καλά εκεί στην εξοχή :D

Φιλάκια σε όλες και τα λέμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπερα και απο εμενα! Σημερα ειπα να μπω νωριτερα γιατι τελειωσα με τις δουλειες, η Μαρια κοιμαται, ο Βασιλης πλενει το αυτοκινητο κατω κι εγω βαριεμαι αλλα δεν νυσταζω. Σε λιγο που θα κατσουμε να φαμε ισως μου ερθει νυστα! Το Μαρακι ξυπνησε το πρωι, ηπιε το γαλα της (ξεχασα να σας πω πως πλεον το γαλα το πινουμε με το κουταλι αλλιως δεν κατεβαζει ουτε μισο μλ :roll:) και μετα πηγε με τον πατερα της να αγορασουν φρουτα και γιαουρτακια. Βεβαια ο Βασιλης μου εφερε κατι γιαουρτια βιολογικης προελευσεως της μεβγαλ γιατι τα ειχαν -λεει- σε προσφορα αλλα ειναι τοσο ξινα που αναγκαστικα θα της το δινω με μπανανα λιωμενη μεσα. Ας ελπισουμε πως θα το φαει αλλιως... μπισκοτοκρεμα κι αγιος ο Θεος! Μολις γυρισανε απο τα ψωνια την ταϊσα τη φρουτοκρεμα και μετα την εβγαλε στο μπαλκονι οπου πιανοταν απο τα καγκελα και πηγαινε πανω-κατω ολη την ωρα (απορω πως δεν ζαλιστηκε με τοσα περα-δωθε)! Πριν λιγο την ταϊσα το μεσημεριανο, ηπιε την αντιβιωση και τωρα οπως σας ειπα ηδη, κοιμαται.

Μαρια μην αγχωνεσαι για την καμπυλη, για ολα υπαρχουν λυσεις. Εμενα η καμπυλη μου ηταν:

0 - 100

60 - 192

120 - 210

180 - 215

Αστα να πανε δηλαδη.. Οπως βλεπεις μια χαρα πηγανε ολα, θελει απλα λιγη προσοχη. Δεν νομιζω να εχεις ιδιαιτερο θεμα γιατι η Ιφιγενειουλα βγαινει μια χαρα στις μετρησεις οποτε ισως το ρυθμισεις με διατροφουλα. Τωρα αν χρειαστει να κανεις ινσουλινη και παλι μην ανησυχεις, μια ρουτινα ειναι κι αυτο, στο τελος θα το συνηθισεις! Οταν ενημερωσεις τη γιατρο πες μας τι σου ειπε! Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια κι ενα μεγαλο φιλι! Μην στεναχωριεσαι ε?

Σοφια μου ευχαριστουμε για τα φιλια απο την Ελισσαβετ αλλα θα περιμενουμε να μας τα δωσετε απο κοντα οταν αναρρωσουμε πληρως! ;) Ευχομαι να πανε ολα καλα με τον Αντωνη γιατι το ζω με τον Βασιλη και ξερω πως ειναι.. Ευχομαι να βρει συντομα δουλιτσα.. Ο Βασιλης περναει -ξανα- επιτροπη στις 27/04 και με εχουν ζωσει τα φιδια.. Δεν θα αντεξω να του δωσουν κι αλλη αδεια, τα βγαζουμε περα πολυ δυσκολα με ενα μισθο και αυτον μειωμενο λογω αναρρωτικης κι αν δεν ηταν στη μεση η μανα μου να "κανει επιχορηγησεις" δεν θα τα βγαζαμε περα!

Οντως η Γιωτα χαθηκε.. Ευχομαι τουλαχιστον να εβγαλε καμμια ακρη γιατι ειναι κριμα να την ταλαιπωρουν ετσι.. Και μετα σου λενε πως στηριζουν τις γυναικες σε ενδιαφερουσα :rolleyes: Τι να πω!

Μαριανδ καλο κουραγιο και σε εσενα!

Ναταλια κι εσυ εξαφανιστηκες! Ελπιζω να εισαι καλα οπως και να 'χει!

Η Ειρηνη μαλλον τρεχει με τον γαντζο της!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα ξαναπουμε το βραδακι! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι κι εγω......Δυστυχως δεν εκανα τιποτα με το παλιοχαρτο.Σημερα πηγα στο Αττικο κ ο ιατρος που με ειδε μου ειπε πως δεν ειμαι δικο του περιστατικο κ δεν μπορει να μου γραψει αδεια,κι εκτος αυτου ειναι προχωρημενη εγκυμοσυνη για να με αναλαβει τωρα.Επρεπε να παω απ την αρχη.....Δε βρισκεις ακρη τελικα.....κανονικα ολοι θελουν αναφορα αλλα ποιος τρεχει....τεσπα,η διαθεση μου ειναι χαλια,τωρα θα δω τι θα κανω.

Σας παρακολουθω αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω.....

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας και πάλι,

Γιώτα μάλλον φταίνε τα άστρα. Πρέπει να λένε κάτι τύπου "αυτή την εποχή οι Τοξότες θα ταλαιπωρηθούν από τους γιατρούς" :lol::lol: Κουράγιο κοριτσάκι μου, δεν το βάζουμε κάτω εμείς. Άλλωστε στο τέλος πάντα κερδισμένοι βγαίνουμε, έτσι δεν είναι; :D

Φαίη σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Ο γυναικολόγος, που με παρακολουθεί 15 χρόνια, μου είπε ότι δεν είναι φοβερά τα αποτελέσματα. Είπε να κόψω τελείως τη ζάχαρη, να μετριάσω τους υδατάνθρακες και να παρακολουθώ με υπέρηχο (μια φορά το μήνα) την ποσότητα του αμνιακού υγρού και την ανάπτυξη του εμβρύου. Από την άλλη η γιατρίνα, που με παρακολουθεί σε αυτή την εγκυμοσύνη, μου είπε ότι η καμπύλη μου είναι χάλια (ακριβώς αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε) και πρέπει οπωσδήποτε να πάω σε ενδοκρινολόγο. Μου έδωσε δύο ονόματα γιατρών που συνεργάζεται και μου είπε να μην ξεχάσω να τους πω ότι με στέλνει εκείνη (και εγώ αναρωτιέμαι: για να με προσέξουν καλύτερα ή για να είναι σίγουρη ότι θα πάρει τα ποσοστά της; :rolleyes: )

Δεν θα ασχοληθώ άλλο προς το παρόν. Λοιπόν :) , Πέμπτη πρωί είναι καμμία διαθέσιμη να πιούμε καφέ;

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Σας παρακολουθώ αλλά δεν πρόλαβα να γράψω. Κοιμούνται τα βλασταράκια και τώρα βρήκα ευκαιρία!! Εχθές το πρωί πήγα για ψώνια, τους πήρα και ίδια παπούτσια, το πόσο χαρήκανε που έχουνε ίδια παπούτσια δεν λέγεται!!! Στην επιστροφή για το σπίτι μου έμεινε και το αμάξι!!!! Σταμάτησα δεξιά για μιλήσω στο κινητό, πάω μετά να το βάλω μπροστά τίποτα. Είχε καεί μια ασφάλεια ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Εγώ φυσικά ούτε που ξέρω να το φτιάξω, οπότε το παράτησα και το έκοψα με τα πόδια για το σπίτι!!!! Δεν πρόλαβα ούτε να φάω γιατί μετά πήγαμε κολυμβητήριο. Και μετά στο καπάκι είχαμε συνάντηση στον παιδικό σταθμό.

Μαράκι όλα καλά θα πάνε. Τώρα όσο για τους γιατρούς σίγουρα παίρνουνε ποσοστά. Πάντως εγώ είμαι διαθέσιμη για καφέ. ;)

Γιώτα κρίμα που δεν έκανες κάτι με το παλιόχαρτο.

Σοφία ελπίζω να τα πήγε καλά ο Αντώνης στην συνέντευξη.

Ειρήνη χρόνια πολλά και για τον άντρα σου, να τα εκατοστήσει.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Να 'μαι ξανα!

Μολις εκλεισα τον υπολογιστη το μεσημερακι που σας μιλουσα, πηγα να αραξω στον καναπε να δω τηλεοραση και ετσι οπως καθομουν ενιωσα σαν να με μαχαιρωσε καποιος στην πλατη. Σηκωθηκα ουρλιαζοντας απο τον πονο και διαπιστωσα πως με ειχε τσιμπησει σφηκα. Μεχρι να ανεβει ο Βασιλης απο κατω που επλενε το αυτοκινητο, ειχε τουμπανιασει.. Ξυπνησα και τη Μαρια με τις στριγκλιες μου.. :( Τελικα βαλαμε λιγη αμμωνια και τωρα εχει ξεπρηστει μεν αλλα ειναι κοκκινο, με φαγουριζει και που και που μου τραβαει και καμμια σουβλια.. Υπεροχα! :rolleyes: Το απογευμα η Μαρια επιχειρησε να περπατησει μονη της εντελως -περα απο τα βηματακια που κανει μονη της, αποφασισε να αλωνισει σημερα- και καποια στιγμη επεσε μπροστα απο την μπαλκονοπορτα και χτυπησε -που αλλου??- στο κεφαλι.. Μετα περιοριστηκε στα βηματακια παλι!

Γιωτα μου πολυ στεναχωριεμαι.. Τελικα αν δεν εχει προσωπικο κερδος καποιος, δεν απλωνει χειρα βοηθειας.. Οποτε υποθετω πως θα καταφυγεις στο ΙΚΑ? Μην στεναχωριεσαι και στεναχωρεις και τα σπορακια σου!

Μαρια πλεον εχω καταληξει στο συμπερασμα πως οποτε επιμενει γιατρος οτι κατι ειναι "χαλια", μαλλον εχει οφελος απο τη λυση που θα σου προτεινει.. Κι εμενα τον περασμενο Ιουνιο γιατρος του Αλεξανδρα διεγνωσε με το ματι στη γυναικολογικη εξεταση πως εχω πολυποδα που θα εξελιχθει 100% σε καρκινο αν δεν παω στο Λητω να μου τον αφαιρεσει ο ιδιος αμεσα -τσεπωνοντας βεβαια και 700 ευρω-! Οπως βλεπεις .... ΖΩ! :lol::lol: Ολα θα πανε καλα, ετσι κι αλλιως εισαι αδυνατουλα και ο οργανισμος σου αντιμετωπιζει καλυτερα καποια θεματα! ;)

Μαριανδ τι γκαντεμια ηταν αυτη εχθες? Μηπως ειχες κανενα μαυρο συννεφο απο πανω σου? :lol: Μεγεια και τα καινουρια σας παπουτσια, καλα εκανες και τους τα πηρες ιδια για να μη ζηλευουν και τσακωνονται!

Οσο για τη συναντηση, εγω δεν μπορω, ειστε κομματακι μακρια, αλλα που θα παει, καποια στιγμη θα σας πετυχω!!!!! :-P

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ?ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. :)

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...