Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Ειρήνη και Σοφία ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τη μεγάλη καμπύλη έκανα, αυτή που σου παίρνουν πρώτα αίμα νηστική, μετά σου δίνουν να πιεις 100 γρ. γλυκόζη και σου ξαναπαίρνουν αίμα τρεις φορές ανά μία ώρα. Πήγα στις 9:30 το πρωί και ξέμπλεξα στις 1:30 το μεσημέρι. Όλες τις εξετάσεις τις κάνω στη Βιοιατρική, γιατί έχει σύμβαση με το ΤΕΒΕ και με βολεύει. Τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα Δευτέρα απόγευμα.

Σας αφήνω τώρα γιατί αισθάνομαι πτώμα. Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΝΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΥΩΡΟ

4ywWp2.png

ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΝΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΥΩΡΟ

Πακέτο Ειρήνη δεν θα πει τίποτα..Στον Ευριπίδη είχα κάνει το λάθος να πάω μόνη μου και μετά δεν είχα κουράγιο να οδηγήσω να γυρίσω σπίτι και είχα κλείσει και δουλειά για το μεσημέρι...το πως κατάφερα και έβγαλα πέρα εκείνη την ημέρα είναι θαύμα. Ευτυχώς αυτή τη φορά με πήγε ο Διονύσης. Με άφησε το πρωί, πήγε έκανε κάτι ψώνια, γύρισε στο σπίτι και μαγείρεψε και μετά ήρθε και με πήρε. Πήγε ύστερα και τον Ευριπίδη κολυμβητήριο και ακόμα δεν έχουν γυρίσει :) , έτσι βρήκα την ευκαιρία να ξεκουραστώ λίγο το μεσημέρι. Λαγοκοιμήθηκα στον καναπέ και τώρα είμαι καλύτερα.

Ευχαριστώ Μαράκι (nd)

Που είστε οι υπόλοιπες; Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι τώρα που έφτιαξε ο καιρός και μεγάλωσε η μέρα δεν μαζεύεστε, που όρεξη να μπείτε να γράψετε στο forum ε; :lol::lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

76 ΜΕΡΕς ΜΟΝΟ........ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 100 ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Δυστυχως δεν εκανα δουλεια στο Αλεξανδρας.Ειχαν ολη την καλη διαθεση να με εξυπηρετησουν παντως.Με εξετασαν,ακουσαμε τα μωρακια,δεν περιμενα καθολου στην ουρα καθ οτι συναδελφος αλλα το χαρτι που ζηταω δεν μου το δωσανε.Μου ειπανε πως εφ οσον δεν ειμαι δικο τους περιστατικο δεν μπορουν να μου δωσουν τετοιο χαρτι,ασχετως αν εχω απ τον ιδιωτη ιατρο.Απλα μου γραψανε αναρρωτικη 20 ημερων που δεν μπορω να χρησιμοποιησω γιατι θα πρεπει να παω στο ΙΚΑ να την εγκρινουν....Τεσπα,εκλεισα ραντεβου στα εξωτερικα του Αττικον μηπως μπορεσω να κανω κατι αν και ειμαι απισιοδοξη......αν δεν κανω κι εκει θα ξαναπαω για δουλεια για οσο χρειαστει κ το πολυ πολυ να γεννησω εκει μεσα!!!!!!!

Τι να κανω,εχω απελπιστει.....ειλικρινα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα τσουπες!!!!!!!!!!!!!!! Τι κανετε??

Μολις απεκτησα την καινουρια μου συνδεση στο internet και ειπα να μπω να σας πω τα νεα μας!

Η ζωη εδω ειναι πολυ ωραια, κυλα σε χαλαρους ρυθμους, εχουμε απλετο χρονο για ολα και σε γενικες γραμμες εχουμε ηρεμησει απο τη "σπιντα" που ειχαμε στην Αθηνα! Τα πρωινα ξυπναμε γυρω στις 09:00, ταϊζουμε το Μαρακι και μετα ξεχυνομαστε ειτε στα λιβαδεια για να μαδησουμε μαργαριτες, ειτε στη θαλασσα να μυρισουμε ιωδιο! Μαζευομαστε οταν ερχεται η ωρα της φρουτοκρεμας/αυγου και μετα αμολαω τη Μαρια στο μπαλκονι μας και μαγειρευω. Το μεσημερακι αφου ταϊσουμε τη μικρη, ξαπλωνουμε και κατα τις 17:00 σηκωνομαστε και αφου ταϊσουμε την πριγκηπισσουλα μας παμε μεχρι τις κουνιες στην Παλαια Φωκαια που ειναι διπλα ακριβως, μια ανασα απο τη θαλασσα και αφηνουμε το Μαρακι να ξεδωσει. Το βραδυ γυρναμε, μπανιαριζομαστε οικογενειακως, η Μαρια παει για υπνο κι εμεις λιωνουμε στην τηλεοραση! Πιο χαλαρα δεν γινεται δηλάδη! :D

Η γειτονια μας ειναι ησυχη, ειμαστε οικογενειακα, οι περισσοτεροι ειναι αρκετα μεγαλοι σε ηλικια που εχουν εγγονια. Δεν εχω προλαβει να χαρω οσο θα ηθελα τη νεα μας ζωη γιατι μας εχουν φαει οι μετακινησεις.. Εχω ερθει δυο φορες να δειξω το οικοπεδο και αλλη μια που πηγα τη Μαρια στο Φιτσιαλο. Οπως σας ειπε η Μαρια (DEMS) ξεκινησαμε με λιγο βρασιμο και πυρετο στο 37.7 αλλα επειδη δεν υποχωρουσε το βρασιμο την πηγα στο γιατρο. Βρογχιτιδα διεγνωσε και ειμαστε με aerolin και amoxil. Ταυτοχρονα της εκανε και το mantoux το οποιο βγηκε αρνητικο και ολα αυτα σε συνδυασμο με τους τραπεζιτες που εσκασαν, το αποτελειωσαν το Μαρακι.. :( Ευτυχως ομως, περα απο δυο μερες που ετρωγε με το ζορι, τωρα ειναι καλυτερα, οι βλεννες λιγοστεψανε και αναμενουμε την πληρη αναρρωση μας! Μην ξεχασω να σας πω πως καναμε και τα πρωτα μας βηματα!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη αν και στεναχωριεμαι που της φωναξα εκεινες τις μερες που δεν ετρωγε! Δεν θα ειχα προβλημα να μην φαει αλλα δεν ηθελα να της δωσω την αντιβιωση νηστικη!

Κατα τα αλλα, ολα καλα, δεν εχει αλλαξει κατι!

Μαρια καλα αποτελεσματα με την καμπυλη! Ολα θα πανε καλα!

Γιωτα μακαρι να βγαλεις ακρη με το Αττικο! Στο ευχομαι ολοψυχα!

Σοφια μου μπραβο στο Ελισσαβετακι που ψηλωσε!

Ειρηνη ευχομαι ο γαντζος να μαθει ευκολα να κοιμαται τα βραδυα για να ηρεμησεις κι εσυ!

Ναταλια μου χαιρομαι που ειστε καλα!

Μαριανδ περαστικα στον Νικολα σου!

Γλυκουλα καλες διακοπες και καλη συνεχεια στα δοντακια σας!

Η συνδεση που εχω τωρα, ειναι αυτη της cosmote που μεσω του Γερμανου, δινανε ενα λαπτοπ μικρο δωρο. Μπορω να ειμαι μεσα μεχρι 10 GB οποτε θα μπαινω τα βραδακια να σας λεω τα νεα μας!?

Σας φιλω ολες και σας ευχομαι ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!

Φιλια και στα παιδακια σας!

Καληνυχτα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μπουμπου σε ζηλευω πραγματικα!!πιστευω οτι θα ειναι το καλυτερο για την μικρουλα σας.και μονο ο καθαρος αερας θα την φρεσκαρει πολυ .ασε που δεν θα ειναι μεσα στους θορυβους και στα καυσαερια.καλα να περνατε οικογενειακος

4ywWp2.png

Καλημέρα!

Κοιμούνται τα μικρά και βρήκα λίγο χρόνο! Εμείς μια χαρά είμαστε, το πρόγραμμα σήμερα έχει λαική και ψώνια και μετά βόλτα!

Φαίη είσαστε τώρα σε μόνιμες διακοπές!!! Μπράβο σας και περαστικά στο Μαράκι.

Γιώτα μακάρι να κάνεις κάτι στο Αττικό. Πιστεύω να δείξουν κατανόηση και να σου δώσουνε την άδεια. Μην απελπίζεσαι κοριτσακι μου και στεναχωρείς και τα σποράκια σου!!

Ειρήνη τα έβγαλε τα καρφιά ο Δημήτρης; Καλή ανάρρωση εύχομαι.

Σοφία πήρατε τις κουρτίνες τελικά; Μεγιά σας!!

Μαράκι ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα. Εχθές δεν ήρθε κανένα παιδάκι στις κερκίδες και τα έψαχνε ο δικός μου!! Άσε που με ψιλοέκαψε και ο ήλιος!! Την Δευτέρα θα βάλω αντιηλιακό!!

Φιλιά σε όλες και να περάσετε ένα τέλειο σκ

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα τι να σου πω... μακάρι να τα καταφέρεις με το Αττικό.

Φαίη καλώς όρισες και πάλι :D Μια χαρά περνάτε στην εξοχή ε;

Ειρήνη είσαι σίγουρη ότι θες δεύτερο παιδί τόσο σύντομα; για ρώτα και τη maria nd να σου πει :lol::lol:

Μαρία πως βρεθήκατε μόνοι σας στις κερκίδες :?::roll: Ο Διονύσης με τον Ευριπίδη και τους άλλους που πήγαν;

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο εμας-η μαλλον καλησπερα τετοια ωρα:-)

ο αντωνης εχει παει βολτα την ελισαβετ και μπηκα λιγο να διαβασω τα νεα σας πριν αρχισω μαγειρεμα.

φαιη μου μεγαλη διαφορα το λαγονησι ε?ειστε πολυ τυχεροι χαιρομαι που περνατε καλα!συγχαρητηρια και στο μαρακι που περπατησε και γρηγορα να γινει καλα!

μαρια-dems καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!εγω οταν εκαν την καμπυλη ειχα παει με τον μπαμπα μου-ευτυχως γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να οδηγουσα μετα!τι βασανηστηριο κ αυητ η εξεταση τοσα τρυπηματα...:(

μαρια νδ ναι τις πηραμε τις κουρτινες ειναι πολυ ωραιες ευχαριστουμε! πρεπει ν αρεσαν και στην ελισαβετ καθοταν και τις χαζευε χθες πριν κοιμηθει!

γιωτα μου μηπως να σκεφτεις τη λυση του ικα?καταλαβαινω θα σου κοψουν χρηματα απ το μισθο αλλα καλα δε θα ταν να ξεκουραζοσουν κ εσυ?ευχομαι να παρεις το χαρτι απ το αττικο και να τελειωνουν εκει τα τρεξιματα!

εμεις μια χαρα ολοι το σκ ειναι το καλυτερο μας ολη μερα εξω ειμαστε:-)αφου φαει και κοιμηθει η μικρη θα ξαναβγουμε και απογευμα μαλλον παραλια μερια.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να 'μαι και παλι!

Πριν κανενα μισαωρο εβαλα το Μαρακι για υπνο και κατσαμε με το Βασιλη και φαγαμε! Τωρα θα χαζεψω για λιγο εδω και αφου κανω μπανιο θα την πεσω για νανακια!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, σημερα ειναι ακομα καλυτερα το Μαρακι, επαιξε και ξεδωσε, μαζεψαμε κοχυλια απο τη θαλασσα αλλα εκεινη δεν μπορουσε να καταλαβει τη διαφορα και μας γεμιζε με πετρες! :lol::lol::lol:

Αυριο θα κατεβουμε στη μαμα μου για φαγητο και μετα ξανα επιστροφη στην εδρα μας!

Φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χθες το απόγευμα είχαμε παιδικό πάρτυ και περάσαμε όλοι πολύ ωραία. Σήμερα χαζεύαμε από το πρωί στο σπίτι και επειδή είδα τον Ευριπίδη να βαριέται, του πρότεινα να πάμε παιδική χαρά (είχα στο νου μου αυτή της κεντρικής πλατείας). Αυτός όμως (απορώ που τη θυμήθηκε :roll: είχαμε να πάμε δύο χρόνια) μου ζήτησε να πάμε σε αυτή που είναι δίπλα στον Άγιο Βασίλη (ξέρεις εσύ Φαίη ;) ).

Γυρίσαμε πριν λίγο άσπροι από τη σκόνη (αυτή η παιδική χαρά είναι στρωμένη με χαλίκι). Δεν πειράζει εκτονώθηκε και τώρα είναι ήρεμος.

Ελπίζω να περάσατε όλες καλά. Περιμένω νέα σας.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ.ΧΑΧΑ.ΣΟΦΙΑ ΟΛΟ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ?ΜΠΡΑΒΟ !ΜΑΡΙΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ .ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΣΟΥΛΑ .ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΣΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΠΡΕΙ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΝΙΑ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝ ΠΑΝ ΤΕ ΛΩΣ NA ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..... ΙΣΩΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.ΑΥΤΑ.........

ΑΑΑΑΑΑ

ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΣ ΜΟΥ.

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ !!! ΑΣΧΕΤΟ......

ΦΑΙΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...