Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Εμείς πάλι όλο το σκ γυρνάγαμε με τα παιδιά. Εχθές πήγαμε Γλυφάδα και μετά πήγαμε βόλτα με το τραμ. Το απόγευμα πήγαμε στις κούνιες, ξερά πέσανε το βράδυ!!!!

Μαρία ναι σήμερα θα έρθουμε στο κολυμβητήριο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μου φαίνεται ότι μας έχει πιάσει η Άνοιξη :? Άλλοτε όποτε έμπαινα στο forum είχε τουλάχιστον δυο - τρεις νέες δημοσιεύσεις αυτό το θέμα. Τώρα έχει δύο - τρεις την ημέρα και με το ζόρι :(

Τι λέτε κανονίζουμε καμμιά συνάντηση να αναδιοργανωθούμε; :D

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια.

Συμφωνώ με την συνονόματη!!!! Που είσαστε καλε; Που χαθήκατε;;;;

Εμένα πάντως σήμερα σίγουρα με έπιασε η άνοιξη. Νυστάζω τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!! Και ο μικρός είναι ντουραζελ όπως πάντα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κορίτσια! Εμένα την Πέμπτη θα έρθει η πεθερά μου να κρατήσει την μπουμπού οπότε μπορώ να ξεμυτίσω μόνη μου. Το απόγευμα κάτι έχω κανονίσει οπότε αν θέλετε το πρωί να πάμε κατά τις 12 για κάνα καφέ έρχομαι πολύ ευχαρίστως! Φιλιά!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!!!

Εγω αυριο δεν μπορω το πρωι γιατι θα παω στο Αλεξανδρας να δω τι μπορω να κανω με την αδεια γιατι ακομη δεν εκανα τιποτα.

Τωρα φτιαχνω φακες κ μετα θα μπω να κανω ενα μπανακι γιατι το κεφαλι μου κοντευει να σπασει απ τον πονο......

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

kalhmera κ απο εμας!τι κανετε?

φαιη μου περαστικα στο μαρακι να γινει γρηγορα καλα!

σχετικα με τη συναντηση μπορω οποια μερα θελετε και πρωι τωρα που ειναι ο αντωνης σπιτι.για ποτε λετε?

γιωτα μπορεις να κανεις και το εξης για την επαπειλουμενη να παρεις χαρτι απο το γυναικολογο σου και να πας στο ικα να περασεις απο επιτροπη.θα στην εγκρινουνε σιγουρα.εγω ετσι ειχα κανει κ απο το 2ο μηνα ημουν σπιτι.ελπιζω στο αλεξανδρας που θα πας να στη δωσουνε πιο ευκολα.

εμεις τρεχαμε χθες για τα χαρτια της εφοριας-τσακωθηκαμε κιολας γιατι ο αντωνης ηθελε να κανουμε τη δηλωση το μαιο ενω εγω δε μπορω να περιμενω τελευταια στιγμη-τα συγκεντρωσαμε ολα και σημερα θα παμε σε λογιστη.η ελισαβετ καλα εχει κατι περιεργα ξεσπασματα το βραδυ εκει που κοιμαται της πεφτει η πιπιλα κ τσιριζει και κλαει χωρις να περνει ανασα ποτε δε το εκανε αυτο ελπιζω να περναει φαση με τα δοντια και να επανελθει.

παω να της κανω τα φρουτακια και μετα εχει βολτα με το μπαμπα μας:D

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιωτα μπορεις να κανεις και το εξης για την επαπειλουμενη να παρεις χαρτι απο το γυναικολογο σου και να πας στο ικα να περασεις απο επιτροπη.θα στην εγκρινουνε σιγουρα.

Σοφια μου δε θελω να παρω την αδεια απ το ΙΚΑ γιατι θα εχω περικοπη μισθου περιπου 450 ευρω μηνιαως και δε με συμφερει.Μου κοβουν και το αποδοσης και το νοσοκομειακο επιδομα.Γι αυτο θελω αδεια απο δημοσιο νοσοκομειο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

γειααααα σας!!!ηρθα για λιγακι..τι κανετε?εγω θα μενω τωρα πλεον στο εξοχικο οπου δεν εχω ιντερνετ και δεν θα μαθαινω συχνα νεα σας..κλαψ κλαψ...

εμεις βγαλαμε το πρωτο δοντακι μας και ετοιμαζονται και αλλα και ημαστε μεσα στην γκρινια...

φαιη μου ναι ημαστε σχετικα κοντα αλλα δεν εχω αμαξι ακομα οποτε δυσκολα θα μπορεσω να ερθω εκει...

γιωτα, μαρια ολα καλα με τις εγκυμοσυνες σας?

οι υπολοιπες ελπιζω να ειστε καλα...

πολλα φιλακιααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γειά σας κορίτσια!

Sophia! καλή ήταν η ιδέα σου, αλλά ούτε και εγώ μπορώ αύριο. Ελπίζω την άλλη εβδομάδα να τα καταφέρουμε. :D

Γλυκούλα ξεκίνησες καλοκαιρινές διακοπές από τώρα;:o τυχερή σε ζηλεύω :evil:. Εγώ και η κόρη μου είμαστε μια χαρά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Την Παρασκευή μάλλον θα πάω για την καμπύλη ζαχάρου (με χαλάει λίγο αυτό) κατά τα άλλα καλά.

Γιώτα σου εύχομαι να βγάλεις άκρη αύριο. :)

Σοφία γιατί σε έπιασε η προκοπή με τη δήλωση, περιμένεις να έχεις επιστροφή φόρου και θες να το επισπεύσεις; :lol: Εμάς δεν έχει έρθει ακόμα ούτε το έντυπο από την εφορία.

Όλο λέω να πάρω κανένα τηλέφωνο τη Φαίη, να δω τι κάνει και το Μαράκι και όλο το θυμάμαι σε ακατάλληλες ώρες.

Ειρήνη που είσαι εσύ βρε κοριτσάκι μου; Αρχίζω να ανησυχώ :?

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΥΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Νωρις σηκωθηκα σημερα.Ξυπνησα στις 2 30 απ τον πονοκεφαλο και τελικα κοιμηθηκα στις 03 00 αφου ηπια πρωτα ενα ντεπον.Τωρα ειμαι καλυτερα.Απλα σηκωθηκα γιατι εφυγε ο Βασιλης μου παλι για δουλεια στην Κορινθο.Αντε να τελειωνει κ απο κει.

Οταν ξυπνησει ο Τασος θα τον παω στην πεθερα μου κ μετα θα παω στο Αλεξανδρας να δω τι θα κανω κι εκει με το παλιοχαρτο,αλλιως θα παρω την αδεια απ το ΙΚΑ αναγκαστικα.

Καλημερα να εχετε και να περασετε ομορφα οτι κ αν κανετε.

Οσο για τη συναντηση,αν παρω το παλιοχαρτο μετα ειμαι ελευθερη οποτε κανονισετε.

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη κουράγιο, κάποια στιγμή θα μάθει ο γάντζος σου να ξεχωρίζει τη μέρα από τη νύχτα. :D

Γιώτα περιμένουμε νέα σου. Άντε να ξεμπλέξεις με τη γραφειοκρατία, να βρεις τον παλιό καλό σου εαυτό και να σε δούμε και εμείς.

Μίλησα πριν λίγο με τη Φαίη στο τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές καλά είναι. Θα μας τα πει τα νέα της μόνη της αύριο - μεθαύριο, μόλις αποκτήσει σύνδεση στο internet.

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και έχω λίγο άγχος, πρώτον γιατί δεν τα πάω καλά με την αιμοληψία και δεύτερο γιατί φοβάμαι λίγο για τα αποτελέσματα (στον Ευριπίδη ήμουν στο όριο) :(

Εύχομαι να είστε όλες καλά. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

kalimera sas!

μαρακι ετσι ηλπιζα να εχω επιστροφη φορου αλλα απ οτι ειπε ο λογοστης δε θα χω...κλαψ:(βασικα φαγωθηκα να την κανουμε τωρα γιατι μαιο θα γινεται χαμος στις εφοριες(δεν ηξερα οτι θα πηγαινε ο λογιστης να την καταθεσει).καλα αποτελεσματα αυριο!

γιωτα δε το ηξερα αυτο με το δημοσιο νοσοκομειο οτι δε σου κοβουν απ το μισθο.θα το χω υποψη μου μελλοντικα.καλα ξεμπερδεματα μακαρι να το παρεις απ το αλεξανδρας!

ειρηνακι σε ταλαιπωρει ο γατζος ε?που θα παει οσο μεγαλωνει θα μπαινει και σε προγραμμα-ελπιζω!

γλυκουλα νωρις νωρις τα δοντακια σας ε?μπραβο καλα μασουληματα!

εμεις καλα ειχαμε μονο ενα ξυπνημα το βραδυ αυριο εχουμε εμβολιο(ανυπομονω να δω αν πηρε υψος αυτο το μηνα-εχει 2 μηνες να παρει-θα τον πρηξω παλι τον φιτσιαλο:tongue:περιμενω τωρα να της κανω τα φρουτα και μετα θα παμε σουπερ-και καμια βολτουλα οικογενειακως.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη κουράγιο, κάποια στιγμή θα μάθει ο γάντζος σου να ξεχωρίζει τη μέρα από τη νύχτα. :D

Αύριο πάω για την καμπύλη ζαχάρου και έχω λίγο άγχος, πρώτον γιατί δεν τα πάω καλά με την αιμοληψία και δεύτερο γιατί φοβάμαι λίγο για τα αποτελέσματα (στον Ευριπίδη ήμουν στο όριο) :(

Εύχομαι να είστε όλες καλά. Φιλάκια :D

ελπιζω να μαθει γρηγορα γιατι δεν την πολυ παλευω και να μου λεει και ο δικος μου ......

μαμα ηρθε η καινουργια μερα;)

πολυ καλα αποτελεσματα με την καμπυλη.ολα καλα θα ειναι ,ποσες μετρησεις εχεις και που θα την κανεις?

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε σημερα?

μαρακι πως πηγε η καμπυλη?πηρες τ αποτελεσματα?

γιωτα εσυ τι εκανες με το αλεξανδρας?ελπιζω να πηρες το χαρτι απο εκει.

εμεις μια χαρα ειμαστε ηρθε ο παιδιατρος μας εκανε εμβολιο και μας βρηκε μια χαρα.πηραμε κ εναν ολοκληρο ποντο στο υψος:mrgreen:-ελπιζω σ αυτο να μη μοιασει σε μενα:-Dσε λιγο θα παμε τη βολτα μας και τ απογευμα θα παμε να παρουμε τις κουρτινες για το παιδικο-επιτελους!

να εχετε ολες ενα ομορφο πσκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...