Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Είμαι η μοναδική τρελή που την πήρα μαζί μου στην εκκλησία γιατί αν την άφηνα σπίτι με άλλους ή καθόμουν μαζί της θα έσκαγα από το κακό μου και θα έκλαιγα από τα νεύρα μου;;; Την κράτησα μέσα στην εκκλησία και δεν πήρε χαμπάρι ότι έπεφταν βεγγαλικά...Όταν βγήκαμε και πέφτανε μακριά σημασία δεν έδωσε...(μήπως το έχω κάνει αναίσθητο το παιδί μου;;;). Φιλιά σε όλες!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια! Απο0 το πρωι σημερα μπαινοβγαινω να σας διαβασω αλλα δεν καταφερνα να γραψω -γιατι με εσας με πιανει λογοδιαρροια και γραφω κατεβατα ολοκληρα-! :lol:

Τρεχαμε και σημερα αλλα τα καταφεραμε και τα μαζεψαμε ολα! Η Μαρια σημερα θα κοιμηθει στο παρκοκρεβατο γιατι την κουνια την ξεστησαμε κι εμεις θα κοιμηθουμε στον καναπε γιατι ξεστησαμε το κρεβατι μας! Αυριο στις 07:30 θα ερθει "το μεγαλο φορτηγο και θα μας παει στον Ηρακλη που μας περιμενει να παιξουμε" (αυτο λεμε στη Μαρια απο χθες :lol: ) Ανυπομονω να φτασω στη στιγμη που ολα θα εχουν μπει στη θεση τους κι εγω θα την αραξω στο μπαλκονακι μας!

Το προγραμμα για αυριο εχει ως εξης: Θα ερθει η μεταφορικη, θα φορτωσει τα πραγματα με τον Βασιλη και θα φυγουν για Λαγονησι. Εγω θα μεινω πισω με το Μαρακι γιατι θα πρεπει να πιει γαλατα, να αλλαξει πανα και οσα κανουμε καθημερινα που δεν γινεται να γινουν εν μεσω μετακομισης! Πιο μετα θα φαμε τη φρουτοκρεμα μας και θα παμε στις κουνιες μιας και το σπιτι θα ειναι αδειο (γαλα θα της φτιαξω σε γκαζακι). Το μεσημερι θα φαμε στη μαμα μου -θα ερθει και ο Βασιλης εκεινη την ωρα- και μετα θα επιστρεψουμε εδω για να κοιμηθει το Μαρακι το μεσημεριανο δυωρακι! Μολις ξυπνησει θα την ταϊσουμε, θα παμε ενα σουπερ μαρκετ να παρουμε λιγα πραγματα -κυριως φαγωσιμα- και μετα θα την κανουμε για Λαγονησι οικογενειακως!

Οπως καταλαβαινετε λοιπον, θα ειμαι εδω μεχρι και αυριο το απογευματακι αλλα επειδη θα ειμαι μονη μου με τη Μαρια, δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω!

Μαρια εσενα θα σε βλεπω συχνα (ελπιζω)! Να προσεχεις οσο μπορεις την Ιφιγενειουλα, για τον Ευριπιδη δεν σου λεω γιατι ειμαι σιγουρη πως τα καταφερνει και μονος του!

Γιωτα να μας προσεχεις τον ερωτα μας τον Τασουλη! Να ξεκουραζεσαι και να ακολουθεις τις οδηγιες του γιατρου γιατι τα διδυμακια ειναι ζορικα!

Σοφια να μου φιλησεις το Ελισσαβετακι και να προσεχετε! Α, και πες του Αντωνη να μεταφερει στους συναδελφους του πως το κινητο δεν πιανει στο Λαγονησι και γι' αυτο δεν θα το σηκωνουμε!!! :lol::lol::lol:

Ειρηνη να μου φιλησεις το γαντζο σου -οπου θες εσυ- και οποτε κανεις καμμια εξορμηση προς το ΙΚΑ, εχε με στο νου σου γιατι εχω πολλη ενταση να βγαλω απο μεσα μου!!! :lol:

Ναταλακι ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα γρηγορα για εσας! Ειστε πολυ καλα παιδια και σας αξιζει! Να δωσεις φιλια στα ζουζουνια σου!

Μαριανδ περαστικα στον Νικολα σου, ευχομαι να ειναι ολα περαστικα και να περασει κι αυτο γρηγορα! Φιλια πολλα και στους δυο γιοκες σου!

Γλυκουλα δεν εχω παρα να σου ευχηθω καλη δυναμη με τον πιτσιρικο σου! Εχω την εντυπωση πως ειμαστε σχετικα κοντα -απο το εξοχικο σου- οποτε τωρα που καλοκαιριαζει ισως καταφερουμε να τα πουμε!

Sophia δεν εισαι τρελλη, ετσι ενιωσες κι ετσι εκανες! Μια χαρα επραξες! Ευχομαι ολα να σας πανε καλα -αν δεν κανω λαθος εψαχνες βρεφικο? Αν οχι, συγγνωμη καταλαβα λαθος-! Φιλια στη μπουμπουκα σου!

Μην ξεχνατε ολες πως οι δρομοι για το Λαγονησι δεν ειναι κλειστοι, οποτε θελετε ειστε ευπροσδεκτοι στην καινουρια μας γειτονια!

Σας φιλω ολες και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω! Με την πρωτη ευκαιρια θα μπαινω!!

Να προσεχετε ολες!

Φιλια, καλο βραδυ!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σοφακι χρονια πολλα!μια χαρα εκανες αφου το κατερινακι δεν ενοχληθηκε ολα καλα!

φαιη μου καλη δυναμη με τη μετακομιση σημερα ελπιζω που και που να μπαινεις να μας λες τα νεα σου και οταν τακτοποιηθειτε ν ατα πουμε και απο κοντα.φιλια πολλα στο μαρακι να δεις τι γρηγορα θα προσαρμοστει και δε θ αλλαζει το λαγονησι με τιποτε-ειμαι σιγουρη!

εμεις ειχαμε λιγο ανησυχο βραδυ ξυπνησε 3 φορες αλλα της ξαναδωσαμε πιπιλα και ξανακοιμηθηκε.ειχε και λιγη γκρινια χθες-περισσοτερη απ τα συνηθισμενα-το αποδιδω στα δοντακια μας.εντωμεταηυ εχει γεμισει νινιδα εχω δοκιμασει διαφορα αλλα τιποτε δε πιανει-πηρα στην αρχη ενα τζελ ths avene τιποτε την προηγουμενη βδομαδα πηρα ενα σαπουνακι της sebamed που γραφανε τα κοριτσια στο αλλο παρεντσ επισης τιποτε η νινιδα επιμενει.χθες δοκιμασα και ελαιολαδο που μας ειχε πει ο φιτσιαλος αλλα δεν ειδα διαφορα.ειχε αντιμετωπισει καμια σας το ιδιο προβλημα?αν ναι τι βαζατε?

πολλα φιλια στις μανουλες κ ολα τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη καλή αρχή στο νέο σπίτι και καλό κουράγιο με τη μετακόμιση. Μη ξεχνάς να ενημερώνεις το Μαράκι για κάθε αλλαγή στη ζωή της ;) και όλα θα πάνε καλά.

Μαρία πως είναι ο Νικόλας, θα έρθετε αύριο στο κολυμβητήριο;

Σοφία είχε κάνει και ο Ευριπίδης νινίδα. Του έβαζα baby oil το άφηνα τουλάχιστον μισή ώρα και μετά του βούρτσιζα το κεφάλι και τον έλουζα.

Φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα κοριτσια! Οπως σας εγραψα κι εχθες, θα ειμαι εδω μεχρι το απογευματακι.. Νιωθω κομματια γιατι απο την υπερανταση δεν κοιμηθηκα καλα.. Η μεταφορικη ηρθε στις 07:20 και παρολο που ειχαμε βγαλει ολα τα πραγματα στην αυλη (κουτες/πλυντηριο/ψυγειο/τραπεζι/καρεκλες κτλπ.) για να μην μπουν μεσα και ξυπνησουν τη Μαρια απο τοσο νωρις, τελικα η Μαρια ξυπνησε στις 07:30..... Οπως καταλαβαινετε γυρισε ολο το προγραμμα τουμπα γιατι ειχαμε υπολογισει πως θα ξυπνησει στις 09:30.. :roll:

Απο τις 07:30 λοιπον, ειμαστε στο ποδι, με μια Μαρια αλλοφρωνα (ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ, πρωι - πρωι, ηθελε να την κραταω απο το ενα χερι για να περπαταει, με το αλλο να της δινω γαλα απο το μπιμπερο και να πηγαινουμε πισω απο τους εργατες που φορτωναν τα "μπαγκαζια" μας στο φορτηγο.. :oops:).. Την ταϊσα λοιπον οπως - οπως και μετα την ειχα συνεχεια στο περπατητο στο διπλανο οικοπεδο γιατι παρεμποδιζαμε τη δουλεια των ανθρωπων! :? Ο Βασιλης εφυγε στις 08:30 κι εγω απο τα νευρα μου πηρα το καροτσι και ξεχυθηκα στους δρομους (μεσα σε ενα αδειο σπιτι με ενα μωρο δεν εχεις και πολλες επιλογες).. Πηγα στο μινι μαρκετ, της πηρα φρουτα και χαλασα 7 ευρω να της παρω καινουριο σαμπουαν ενω της ειχε παρει ηδη ο Βασιλης ενα (το ξεχασα εντελως).. Αφου λοιπον διεσχισα το μισο Αγιο Δημητριο με την ελπιδα να την παρει ο υπνος στο καροτσι (Αμ δε..!) γυρισαμε σπιτι και την ταϊσα τη φρουτοκρεμα. Κοιταξα το ρολοϊ με την ελπιδα να εχει παει τουλαχιστον 11:00 αλλα ηταν μονο 10:20 :? Την ξαναπηρα και βγηκαμε, την πηγα στις κουνιες και κατσαμε εκει μεχρι τις 12:30. Μου εβγαλε τη γλωσσα, αλλα τουλαχιστον ξεδωσε. Μετα πηγαμε απο τη μαμα μου, της εφτιαξα λιγο τραχανα με κοτοπουλακι, την ταϊσα και αισιως η ωρα ειχε παει 13:20 οπου την εφερα εδω και απο τις 13:40 κοιμαται!

Ο Βασιλης συνδεσε την κουνια, το κρεβατι, τον καναπε μας, τα ηλεκρικα -κουζινα/ψυγειο/τηλεορασεις- και με πηρε να μου πει πως ερχεται και οτι τις κουτες θα τις ανοιξουμε μαζι το βραδυ.. Με περιμενει αγωνας ακομα!

Σας ευχαριστω για τις ευχες και σας φιλω ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Φαίη καλό κουράγιο σου εύχομαι με την μετακόμιση. Θυμάμαι και εγώ όταν μετακόμισα πριν από 6 χρόνια που παντρεύτηκα. Απαπά χαμός!!! Πάντως θα είσαστε πολύ ωραία στο Λαγονήσι, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει.

Μαρία ναι εννωείται πως θα έρθουμε κολυμβητήριο!!!! Δεν το χαλάμε εμείς το πρόγραμμα μας!! Το απόγευμα θα βγουν οι απαντήσεις από την βιοιατρική από την καλλιέργια που κάναμε προχθές. Θα πάρω βέβαια και τον παιδίατρο τηλέφωνο, δεν πιστεύω να μου πει να μην πάμε.

Σοφία και εμένα είχανε νινίδα και τα 2 μου παιδιά, σε μικρότερη ηλικία όμως. Όπως σου είπε και η Μαρία και εγώ baby oil τους έβαζα και έφυγε.

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalimera κοριτσια!τι κανετε?

φαιη μου πως πηγε η μετακομιση?

μαρια νδ βγηκαν τ αποτελεσματα της καλλιεργειας?τι εχει τελικα ο νικολας?(ελπιζω να μην ειναι τπτ ανησυχητικο)

μαρια-dems και μαρια νδ σας ευχαριστω για τις απαντησεις.δοκιμασα παλι χθες το βραδυ με ελαιολαδο το αφησα μια ωρα και μετα τα χτενισα με ψιλη χτενα(απ αυτες που καθαριζουμε τις ψειρες-μου το πε μια κυρια στις κουνιες η βουρτσα λεει δε κανει τπτ) εβγαλα αρκετο πραγμα θα της το κανω αλλη μια φορα και σημερα και νομιζω θα μαστε οκ.κατα τ αλλα μια χαρα ολο κατι ακαταλαβιστικα λεει η ελισαβετ-φαση εχει:Pξυπνησε πριν λιγο ηπιαμε το γαλα μας(φτασαμε να πινουμε 220 μλ κ εχω καταχαρει!) και αργοτερα θα βγουμε τη βολτα μας.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!!!

Κι εγω μονη μου εδω σαν τον κουκο.Τωρα φτιαχνω κιμα για να φαμε με μακαρονια.Ευτυχως ερχεται ο Βασιλης σημερα απο την Κορινθο γιατι δεν αντεχω αλλο μονη μου.Απο Δευτερα εχω τρεξιμο να πω στο Ελενα μπας κ μου γραψουν χαρτι για να παρω αδεια να σταματησω τη δουλεια.Ενημερωσα βεβαια να μη με υπολογιζουν στο προγραμμα κ αφησω ξεκρεμαστες τις βαρδιες.Οποτε αυριο κ μεθαυριο ειναι οι τελευταιες μου βαρδιες στη δουλεια.

Σοφια εννοειται με χτενα κ οχι με βουρτσα κ θα καθαρισει.Απλα να ξερεις οτι θελει μερικες φορες κ οχι μονο μια.Εγω εβαζα στον Τασο κ ενα σαμπουαν που λεγεται νανολιν κ τον ελουζα με αυτο κ εφυγε πολυ γρηγορα η νινιδα.Αν κ ηταν μικροτερος.

Αν θελεις μπορεις να παρεις απ το φαρμακειο να δοκιμασεις.

Να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ο Νικόλας τελικά έχει στρεπτόκοκο και για αυτό έκανε πυρετό. Μου είπε ο παιδίατρος να πάρει αντιβίωση και θα του περάσει δεν είναι κάτι ανυσηχητικό.

Γιωτα απόλαυσε τώρα τις στιγμές της μοναξιάς που μπορείς!!!! Εγώ παρακαλάω για λίγη μοναξιά!!!!!!!

Μαρία δεν θα έρθουμε σήμερα κολυμβητήριο, δυστυχώς. :-( Σου στέλνω πμ.

Φιλιά σε όλες!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πήγαμε χθες οικογενειακώς στη γυναικολόγο να δούμε την Ιφιγένεια. Όλα μια χαρά. Είναι περίπου σαν τον Ευριπίδη στην ανάλογη εβδομάδα. Λίγο πιο ελαφριά (ως κορίτσι :lol: ), σε κεφαλική προβολή αλλά πολύ ψηλά ακόμα. Του Ευριπίδη του άρεσε που άκουσε την καρδιά της και ζήτησε από τη γιατρίνα να την ακούσει και δεύτερη φορά.

Από βδομάδα θα πάω για την καμπύλη ζαχάρου. Πρέπει να πάω πρώτα στο γιατρό του ΤΕΒΕ να μου τη γράψει και να μου γράψει και φάρμακα γιατί μου τελειώνουν.

Σοφία δεν είναι τίποτα η νινίδα και αυτό το σαμπουάν που σου πρότεινε η Γιώτα είναι όντως καλό. Το είχαμε χρησιμοποιήσει και εμείς.

Γιώτα ελπίζω τώρα που δεν θα δουλεύεις πάλι να καταφέρουμε να τα πούμε και από κοντά.

Maria nd το απόγευμα θα φέρει τον Ευριπίδη στο κολυμβητήριο ο Διονύσης γιατί εγώ έχω να πάω πάλι σε μια παρουσίαση.

Οι υπόλοιπες που είστε;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

kalimera και απο εμας!τι κανετε?

μαρακι τελεια η ιφιγενεια αντε πλησιαζει ο καιρος που θα τη κρατατησεις στην αγκαλια σου.

γιωτα μου σ ευχαριστω το πηρα το σαμπουαν αλλα δε το εχω χρησιμοποιησει ακομα(ελπιζω να μη χρειαστει την καθαρισα χθες με λαδακι παλι φαινεται να εχει φυγει τελειως η νινιδα ελπιζω να μην ξαναεμφανιστει!)

εμενα με περιμενουν ενα σωρο δουλειες σημερα σιδερωμα τζαμια απλωμα...ουτε να τα πω δε θελω....βεβαια το απογευματακι εχει βολτα αυτο μονο σκεφτομαι:D

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

kalimera σας και καλη εβδομαδα να εχουμε!

ελπιζω να περασατε ολες καλα το σκ.εμεις μια χαρα σαβατο ασχοληθηκαμε με το σπιτι και κυριακη βολτες.αφησαμε και την ελισαβετ χθες το απογευμα στη μανα μου και πηραμε dvd na δουμε το saw6-τι μου ρθε και μενα να δουμε θριλερ δε ξερω μια βλακεια και μιση ηταν...κατα τ αλλα ολα καλα.

φαιη τι κανεις?τακτοποιηθηκατε καθολου?

γιωτα ευχομαι να σου δωσουν ευκολα την αδεια χωρις ταλαιπωρια-καιρος να ξεκουραστεις κ εσυ!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Τι μουργέλα ήταν αυτή το Σαββατοκύριακο, αν εξαιρέσεις το supermarket, δεν πήγαμε πουθενά. Μεγάλη βαρεμάρα.

Με τη Φαίη μίλησα χθες στο τηλέφωνο. Το Μαράκι δεν ήταν πολύ καλά, είχε βήχα και λίγο ανεβασμένη θερμοκρασία. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα.

Ναταλία χαίρομαι που είστε καλά.

Μαρία τι κάνετε εσείς, θα έρθετε σήμερα στο κολυμβητήριο;

Σοφία χαρά στο κουράγιο σου για το thiller. Έχω δει ελάχιστα γιατί με επηρεάζουν και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ.

Γιώτα σου εύχομαι και εγώ να ξεμπλέξεις γρήγορα με τα διαδικαστικά.

Ειρήνη που έχεις χαθεί εσύ; Συνεχίζεις να πίνεις τον πρωινό καφέ σου στην πλατεία;

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλάκια:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...