Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια χρονια πολλα και καλη μας εβδομαδα!

πως περασατε χθες?

εμεις το μεσημερι πηγαμε στους γονεις μου για φαγητο γιορταζε ο μπαμπας μου.δε σουβλισαμε βεβαια λογω ελλειψης χωρου αλλα φαγαμε κατσικακι και αρνακι στο φουρνο.και το απογευμα πηγαμε για δευτερη δοση στα πεθερικα μου.ολο βολτες ημασταν αυτες τις μερες.μονο που δε μπορεσαμε να παμε στην ανασταση-ελπιζω του χρονου που θα χει μεγαλωσει να παμε-και πηραμε το αγιο φως απο περαστικους!

α!παραλιγο να το ξεχασω...βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι!!δεν ειμαστε πλεον φαφουτακια!!:Dδεν εχει βγει ακομα ολο εχει σκασει η μυτουλα και γρατζουναει.χαμπαρι δε πηραμε ουτε γκρινια ουτε τπτ-ευτυχως!-ο αντωνης το ειδε τυχαια χθες-θα της παρει και δωρο ετσι δεν ειναι το εθιμο?:rolleyes:

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας! Ετοιμαζομαστε να φυγουμε για Λαγονησι για να καθαρισουμε το σπιτι -για την ακριβεια περιμενουμε να χωνεψει λιγο η Μαρια τη φρουτοκρεμα που εφαγε για να μην πεταξει καμμια ρουκετα στο αμαξι- κι ειπα να σας διαβασω!

Σοφια μου ουτε εγω πηγα στην Ανασταση.. Καταρχην κοιμαται κατα τις 22:00 η Μαρια και δεν ηθελα να την κρατησω ξυπνια και απο την αλλη φοβομουν πως θα τρομαξει απο τα δυναμιτακια και γι' αυτο το σκεφτομαι για το αν θα την παρω και του χρονου! Εμας αγιο φως μας εφερε ο Βασιλης -εκεινος πηγε κανονικα στην Ανασταση! Οσο για το δοντακι δεν εχω παρα να ευχηθω καλη αρχη!!!!! Ειδες μωρε τι καλοβολη που ειναι? Ουτε που την καταλαβατε, σε αντιθεση με τη Μαρια μου που μας εβγαλε την Παναγια!! :lol::lol: Δωρακι παιρνουν, συνηθως κατι κοκκινο! Με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια σας λοιπον!!

Οι υπολοιπες που βρισκεστε??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χριστός Ανέστη!

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς πήγαμε Μεγάλη Πέμπτη στο Λαγονήσι και κάτσαμε μέχρι την Κυριακή του Πάσχα το πρωί. Στην Ανάσταση πήγα μόνη μου γιατί εμείς τον Ευριπίδη δεν τον έχουμε πάει ακόμα και έτσι ο ένας μένει πάντα στο σπίτι μαζί του.

Κυριακή πρωί γυρίσαμε Αθήνα γιατί μας είχε καλέσει μια ξαδέρφη μου για φαγητό και έτσι για πρώτη φορά, από το γάμο μου, κάναμε Πάσχα με το δικό μου σόι. Εγώ δεν τρώω τα αιγοπρόβατα και μου είχαν φτιάξει μπριζόλα. Το απόγευμα πήγαμε μαζί με τα ξαδέρφια μου για καφέ στο Φλοίσβο και μαζευτήκαμε αργά το απόγευμα.

Χθες φάγαμε νωρίς για μεσημέρι και κατεβήκαμε μια βόλτα στο Θησείο. Είχε να μπει για μήνες ο Ευριπίδης σε μετρό και ηλεκτρικό και το ευχαριστήθηκε πολύ.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε?

Εμεις τρεχουμε απο το πρωι και δεν φτανουμε! Νομιζω πως θα καταρρευσω..

Το Μαρακι μαλλον αισθανεται το αγχος και τον εκνευρισμο μας και αρχισε παλι να ξυπνα τα βραδυα.. Ολη μερα τρεχουμε και το βραδυ κανω πανω απο 10 δρομολογια να βαζω τη Μαρια για υπνο γιατι δεν θελω να πισωγυρισουμε στην κατασταση που βιωναμε τα Χριστουγεννα και δεν τη βγαζω απο το δωματιο της.. Μιλαμε νιωθω κομματια! Μια η κουραση, μια το ξενυχτι, μια οι τυψεις που νιωθω επειδη την αφηνω να κλαιει μου εχουν σπασει τα νευρα!

Σημερα ξυπνησε στις 09:00 ενω απο τις 04:00 καθε μιση ωρα ηταν ορθια στην κουνια και ουρλιαζε.. :roll: Αποκλειω την πιθανοτητα να ειναι αρρωστη ή να τη γυροφερνει καμμια γριπη γιατι αφενος εχει φαει του σκασμου (170 ml γαλα - 400 ml και βαλε φρουτοκρεμα - 300 ml κοτοπουλο με καροτο/πατατα/σπανακι) και αφετερου ουτε πυρετο εχει, ουτε κακοδιαθετη ειναι! Νιωθω απλα κομματια...

Ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε καλυτερα απο εμας!

gM4vp2.png

Καλησπέρα Φαίη,

σίγουρα η Μαρία καταλαβαίνει την αναστάτωσή σας. Της έχεις πει ότι θα φύγετε από αυτό το σπίτι; Δοκίμασε να της μιλήσεις για τη μετακόμιση σαν να μίλαγες σε παιδί τουλάχιστον πέντε ετών. Πες της όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί μετακομίζετε, πως νοιώθεις εσύ γι' αυτό, για το φορτηγό που θα έρθει αύριο κλπ. Ακόμα και αν δεν σου φαίνεται ότι σε παρακολουθεί, την κεντρική ιδέα θα την έχει πιάσει.

Μήπως ετοιμάζει και κανένα καινούργιο δόντι;

Σου εύχομαι καλό κουράγιο για αύριο :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ απο μένα!!!!!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλα με υγεια στις οικογενειες σας!!!!!!

Εγω δουλευα Κυριακη του Πασχα πρωι κ οταν σχολασα πηγα στους Αγ.Θεοδωρους που ηταν ο Βασιλης με τον Τασουλη μας.Φαγαμε το αρνακι το σουβλιστο κ τη Δευτερα ξυπνησα παλι στις 05 00 κ πηγα για δουλεια.Το μεσημερι ξαναπηγα στους Αγιους Θεοδωρους και γυρισαμε το βραδυ αφου κοιμηθηκε ο Τασος.

Σημερα ειχα ρεπο κ πηγαμε για το β-επιπεδου.Τα νεα ειναι καλα αλλα θα μπορουσαν να ειναι κ καλυτερα.Ο ιατρος ειπε κομμενο το τσιγαρο (αναμενομενο),να μην παιρνω πανω απο 2 κιλα το μηνα,να μετραω την πιεση μου καθημερινως,να ξεκινησω σαλοσπιρ για τη θρομβωση,να σταματησω τη δουλεια,να μην κουραζομαι σε ανηφορες κτλ..

Τα διδυμακια μας ειναι πολυ καλα!500γρ το καθε ενα,τελικα και τα δυο αγορια ειναι αλλα πρεπει να προσεχω πολυ γιατι υπαρχει κινδυνος προεκλαμψιας.

Ο αιματοκριτης επεσε αρκετα κ πρεπει λεει να τον κρατησουμε σταθερο στο 30,μην πεσει πολυ γιατι θα εχουμε προβλημα.Μου ξεκινησε κ filicine και κατα τα αλλα ειμαστε καλα...

Ο Τασος ειναι στην μαμα μου απ το πρωι που πηγαμε στο Ιασω,αυριο ειμαι παλι πρωι κ ο Βασιλης θα φυγει για Κορινθο για δουλεια.Ετσι θα σχολαω το μεσημερι κ θα πηγαινω στην μαμα μου να ειμαι με το παιδι.Τα απογευματα θα γυριζω σπιτι για να κοιμαμαι το βραδυ με την ησυχια μου.

Φαιη μου σε ευχαριστω για το τηλεφωνημα.Καλη αρχη στο νεο σας σπιτι στην εξοχη!!!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τον Τασουλη μου!!!!!

Σας φιλω,καλο βραδυ να εχετε!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπέρα και χριστός Ανεστη!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία αυτές τις μέρες, παρόλο που δεν είχαμε βοήθεια γιατί λείπανε και γονείς και πεθερικά. Στην Ανάσταση εγώ με τα παιδιά δεν πήγαμε γιατί δεν θέλω να τα κρατήσω ξύπνια μέχρι τόσο αργά. Πήγε ο Κώστας με τον αδερφό του. Το Πάσχα πήγαμε στον κουμπάρο μας, τον νονό του Δημήτρη που μένει δίπλα μας. Κατά το απογευματάκι σήκωσε ένα 38.5 ο Νικόλας για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή!!!! Μάλλον πρέπει να είναι από τον λαιμό του, και σήμερα πήγαμε στην βιοιατρική και του κάναμε καλλιέργια φάρυγγος για να δούμε αν έχει κάποιο μικρόβιο, έτσι ώστε να πάρει την σωστή αντιβίωση και να του περάσει. Τα αποτελέσματα θα βγούνε την Πέμπτη. Δευτέρα και Τρίτη δεν έκανε καθόλου πυρετό, οπότε αύριο θα πάει κανονικά στον σταθμό.

Και απο αύριο μπαίνουμε στην ρουτίνα μας!!!! Αυτά τα νέα μας, φιλιά σε όλες!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Η μικρη χουλιγκαν που μεγαλωνω -το Μαρακι μου δηλαδη- εκανε και σημερα το θαυμα της! Μαζευω τα παντα και για να μετακινησω μια κουτα αφησα το τασακι που περιειχε μια γοπα του Βασιλη πανω στον καναπε. Ευτυχως για ολους μας την προλαβα και απλα την εβαλε στο στομα της -δεν εφαγε καπνο, δεν προλαβε καν να το μασουλησει-! Μου εφυγε η ψυχη.. Την πηγα στο μπανιο και της επλυνα κατευθειαν το στομα -δεν ειχε καπνο μεσα παρα μονο μια μαυριλα στην αρχη της γλωσσας της-, την καθαρισα καλα και τωρα απλα παρακολουθω.. :roll: Διαβασα σχετικα τοπικ στο παρεντς και εγραφαν τα κοριτσια πως για να γινει "ζημια" θα πρεπει να φαει τσιγαρο, να το καταπιει.. Τι να πω πια.. :?

Μαρια την ωρα που της εδινα το βραδυνο της γαλα της μιλουσα και της ειπα οσα προκειται να γινουν τις προσεχεις ημερες.. Η αληθεια ειναι πως με κοιταζε οση ωρα της μιλουσα και καποια στιγμη που της ειπα πως στο νεο μας σπιτι θα παιζει με τα υπολοιπα παιδακια και με τον Ηρακλη (ενα σκυλακι μιας γειτονισσας που οσες φορες το εχει πετυχει το κυνηγαει να το πιασει), μου χαμογελασε.. Ελπιζω να καταλαβε!

Γιωτα μου με το καλο οι υιοι σου! Σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους!

Μαριανδ περαστικα σας! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να περασει ευκολα!

Φιλια σε ολες!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα μια χαρά είναι τα νέα σου, για την ψυχολογία σου κρατάω κάποιες επιφυλάξεις...μου δίνεις την αίσθηση ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου. Ελπίζω τώρα που θα σταματήσεις να δουλεύεις και δεν θα κουράζεσαι τόσο πολύ, να φτιάξει και το κέφι σου. :D Δεν σε παίρνω τηλέφωνο γιατί σκέφτομαι ότι αν σε πετύχω στη δουλειά, μπορεί να σου δημιουργήσω πρόβλημα και αν είσαι στο σπίτι ή θα ξεκουράζεσαι ή θα έχεις δουλειές. Αν έχεις διάθεση για κουβέντα, πάρε με εσύ όποτε θες.

Μαρία περαστικά στο Νικόλα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Φαίη μη το υποτιμάς το Μαράκι. Επειδή δεν μπορεί να μιλήσει δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί και να καταλάβει ;)

Οι υπόλοιπες που βρίσκεστε;

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?χαιρομαι που περασατε ομορφα αυτες τις μερες!και του χρονου με υγεια!

φαιη μου πιστευω οταν ολοκληρωθει η μετακομιση να ηρεμησει το μαρακι.εχει αναστατωθει αλλα μολις πατε στο καινουριο σας σπιτι θα δεις θα ξαναβρει το προγραμμα της;)ευτυχως γλιτωσατε τα χειροτερα με τη γοπα φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες...

γιωτα με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου τα 2 αγορακια σου ολα θα πανε καλα!

μαρια περαστικα στο νικολα και καλα αποτελεσματα!

ειρηνη τωρα ειδα τη φωτο στην υπογραφη σου σουπερ ειναι πολυ μ αρεσει!

εμεις ολα καλα χθες τρεχαμε ολη μερα πηγαμε στο ληξιαρχειο στο μαρουσι να δηλωσουμε τ ονομα της ελισαβετ και μετα στης ηλιουπολης περασαμε και στα τζαμπο οπου της πηρε ο μπαμπας της 2 φορεματακια ενα κοκκινο κ ενα ροζ-ανυπομονω να τα φορεσει!πηρα κ εγω ενα φορεμα (εγκυμοσυνης γιατι δυσκολα μπαινω σε κατι αλλο:() πηραμε και λαβες για το παρκοκρεβατο μιας και τωρα τελευταια θελει να στεκεται-βεβαια οταν καθεται δε τις φτανει να τις πιασει αλλα αν τη βαλεις ορθια τις πανει και της γλυφει-πολυ γελιο!τ απογευμα πηγαμε στο φωτογραφο πηραμε το dvd της βαφτισης ολο αυτο βλεπαμε χθες!την αλλη βδομαδα θα χουμε και της φωτο και το κολαζ.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Έχω ένα σωρό δουλειές να κάνω σημερα, το σπίτι είναι χάλια!!! Τόσες μέρες με 3 άντρες στο σπίτι φανταστείτε ακαταστασία!!!!

Ελπίζω να έχετε όλες μια καλή ημέρα.

Φιλιά!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

πηρα κ εγω ενα φορεμα (εγκυμοσυνης γιατι δυσκολα μπαινω σε κατι αλλο:()

Αααααααααααα!!!! Μπράβο Σοφάκι, συγχαρητήρια!!!!!! Με το καλό!!!! Αχ τι ωραία, και άλλη εγκυούλα!!!! :D:D

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Αααααααααααα!!!! Μπράβο Σοφάκι, συγχαρητήρια!!!!!! Με το καλό!!!! Αχ τι ωραία, και άλλη εγκυούλα!!!! :D:D

μαρακι μου οχι δεν ειμαι εγκυος!!!απλα ειπα οτι λογω κιλων δε χωραω σ αλλα ρουχα!δεν το εγραψα καλα σορρυ:oops:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...