Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας!

μπηκα για λιγο να δω τα νεα σας κ μετα θ απαω για υπνο!

καλα το thread που εβαλε η μαρια εχει πολυ γελιο...θυμαμαι οταν το πρωτοδιαβασα κ λυθηκα στα γελια!

ασχετο διαβαζα στο παρεντς για τ αεμβολια κ συγκεκριμενα το mmr κ επαθα σοκ ...μου φαινεται δε θα ξαναασχοληθω.αφου το διαβασα ολο σχεδον κ απεκτησα αποψη θα ρωτησω κ το γιατρο κ τερμα.κουραστηκα να διαβαζω διαφορα στο παρεντς και να αγχωνομαι χωρις λογο.δε ξερω τι αποψη εχετε εσεις αλλα πλεον θα μπαινω μονο στο καφε εδω κ οποτε θελω να ενημερωθω για κατι θα διαβαζω κ το αλλο παρεντς αλλα ψυχραιμα απο δω κ περα.

αυτα.θα τα πουμε πιο μετα.παω γ υπνο.φιλακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω την Oprah στο Σκάι και έχει μαζέψει ένα σωρό γυναίκες και συζητάνε πάνω κάτω ότι και εμείς στο parents. Επιλόχια κατάθλιψη, έλλειψη διάθεσης για sex μετά τη γέννηση του παιδιού, συνεχή κούραση, άντρες που δεν καταλαβαίνουν, προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών, κόντρες μεταξύ μαμάδων κλπ. Τέλικα σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι είναι ίδιοι. Να παρηγορηθώ με αυτή τη σκέψη ή να απογοητευτώ;:rolleyes:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κοριτσια τι μου κανετε?

μαρακι μαλλον πρεπει να μας παρηγορει αυτο...

εγω ετρεχα ολο το πρωι στις κ..οτραπεζες.πηρα κ το γυναικολογο μου κ μου πε μαλλον το αλλο σαβατο θα κανω την επεμβαση...αχ να περασουν γρηγορα οι μερεσ να περασει κ αυτο να μου φυγει το αγχος!

παω να παιξω με τη μικρη μου κ να την κοιμησω.φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

εγω σημερα αποφασισα ν ασχοληθω με το σπιτι!εχω βαλει 2 πληντηρια κ εχω σιδερωσει αλλο ενα ευτυχως η μικρη ειναι ησυχη κ ειπα να το εκμεταλλευτω!παω τωρα για σιγυρισμα κ μετα μπανακι κ βολτα με το μπαμπα μας.

καλο σαβατοκυριακο σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

χρονια πολλα στη μαρια μας!

κ εσυ φαιη να χαιρεσαι το μαρακι σου!υγεια κ ευτυχια σε σας κ στις οικογενειες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα κι απο εμας! Κι εμεις σημερα βολταραμε στο κεντρο με το καροτσι, της αρεσαν πολυ τα μαγαζια που ειχανε στολισει!

Σοφια μου ευχαριστω πολυ, αλλα δεν τη γιορταζω σημερα τη μπουμπου μου! Στις 15 Αυγουστου, να θυμηθεις να μας ξαναευχηθεις! ;)

Χρονια πολλα στις εορταζουσες και σε οσους εχουν απο καποιον να τον χαιρονται! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...