Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εγω βρισκομαι αναμεσα σε κουτες με ρουχα/ βιβλια/ υαλικα/ κατσαρολικα και λοιπα ειδη και μου ερχεται να τα πεταξω ολα και να παω στο Λαγονησι με μια κουτα που θα περιεχει τα α-πο-λυ-τως απαραιτητα... Βαρεθηκα! Εν τω μεταξυ η Μαρια συνεχεια τις ανοιγει και βγαζει απο μεσα ο,τι της κατεβει και η δουλεια γινεται εις διπλουν!

Σημερα ειχε ωραια η μερα αν και το πρωι φυσουσε λιγακι.. Καναμε μια βολτιτσα με τη μικρη αλλα δεν κατσαμε πολλη ωρα εκτος σπιτιου γιατι μας περιμεναν.... οι κουτες!

Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και λεω να κατσω να αρχισω το ξεσκαρταρισμα στο γραφειο του Βασιλη! Τι θα βγαλω απο 'κει μεσα, ο Θεος κι η ψυχη του ξερει μονο!!

Σας φιλω ολες και τα παιδακια σας!!

Καλο βραδυ κοριτσακια μου!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστω για τα κοπλιμεντα μαρια και σοφια.ελπιζω μεγαλωνοντας να εχει και το δικο μου τα σπιρτοζικα ματακια του ευριπιδη και θελω και σαν τις αγκαλιες που σου εκανε.αχ!!φαιη καλα ξεμπερδεματα με την μετακομηση

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Προσοχή στους ψεύτες σήμερα!!!

Μπήκα να σας ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε σας και τις οικογένειές σας μιας και αύριο φεύγουμε. Να περάσετε όμορφα και να σπάσετε όλων τα αυγά!

Φιλιά!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερα κ απο εμας.

Καλο μηνα σε ολες σας και να εχετε ενα υπεροχο Πασχα με τις οικογενειες σας!!!!!!

Ναταλια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Πολυχρονος να ειναι!

Και σημερα εχω ρεπο,και αυριο και σαββατοκυριακο δουλευω.Καθως και Δευτερα του Πασχα.Το πρωι πηγαμε κ κοινωνησαμε οικογενειακως........

Ειδικα εγω ειχα να κοινωνησω απ τον γαμο μου......Ο Τασουλης μολις κοιμηθηκε αλλα οταν ξυπνησει θα παμε βολτουλα μιας κ ο καιρος ειναι υπεροχος.Πηγαμε καναμε κατι δουλιτσες το πρωι κ κουραστηκε!!!!!!

Να εχετε μια υπεροχη ημερα και παλι Καλο Πασχα!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε.

Εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο, είχαμε πάει στο ικεα. Ευτυχώς ο καιρός είναι καλός οπότε μπορεί να πάμε και στις κούνιες σε λίγο.

Φιλιά σε όλες και να περνάτε καλά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα μανουλες και καλο μηνα! Πως ειστε?

Εμεις τα γνωστα, μην σας τα ξερολεω και σας ζαλιζω! Εχω την εντυπωση πως αν πεσω για υπνο θα ξυπνησω σε 10 χρονια!! :lol::lol:

Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες και ευχομαι σε ολες σας ειτε φυγετε ειτε μεινετε εδω να περασετε πολυ ομορφα!!

Φιλακια πολλα και σε εσας αλλα και στα παιδακια σας! :D

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ. ΦΑΙΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ. ΓΙΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΟΥ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ!!!

l9Iop2.png

Τσαααα!! Να 'μαι κι εγω!! :lol:

Σημερα σπασαμε καθε ρεκορ!! Η Μαρια (αλλα και εμεις) ξυπνησαμε στις 11:30!!!!!!!!!!!! Τι καλα που ηταν! Τετοιες ωρες ξυπνουσα πριν γεννησω, ομολογω πως μου ειχε λειψει το σπορ αυτο!! :lol: Βεβαια το Μαρακι ηταν ξελιγωμενο αφου κοιμοταν απο τις 22:00 το βραδυ και ηπιε ολο της το γαλα (210 ml -πρωτοφανες για εμας- ), μετα της εδωσα το αυγουλακι της και λιγο αργοτερα τη φρουτοκρεμα της. Η κοιλιτσα της ηταν ετοιμη να εκραγει!!! Υστερα την πηραμε και πηγαμε στην εκκλησια να προσκυνησουμε, αλλα στεναχωρηθηκα λιγακι επειδη οταν ειδε τον παπα το Μαρακι, αρχισε κι εκλαιγε με λυγμους... :( Ο παπας μου ειπε να μην αγχωνομαι, πως τα περισσοτερα παιδακια εχουν αυτη την αντιδραση επειδη ξαφνιαζονται με τα μουσια και το ρασο και μας εδωσε λιγα λουλουδακια απο τον επιταφιο για να μας κανει να χαρουμε λιγακι.!

Τωρα το Μαρακι κοιμαται κι εγω περιμενω την αδερφη μου να ερθει να παμε μεχρι τα jumbo να αγορασει της Μαριας ενα δωρακι για το Πασχα και το απογευματακι θα παμε οικογενειακως τσαρκα, αν δεν εχει πολυ κρυο ισως παμε και στην περιφορα του Επιταφιου, θα δειξει!

Ξεχασα να σας πω, εχθες μας ηρθαν τα δωρακια απο τη νονα μας!!! Η 1η μας λαμπαδα ειναι υπεροχη, ειναι κρεμαστρουλα (σαν γαντζακι) με πεταλουδες και ροζ ριγες!!! Επισης μας εστειλε kinder αυγο - εκπληξη και ενα ζευγαρι ασπρες μπαλαρινουλες με στρασακια!! Η Μαρια βεβαια κολλησε με το αυγο!! :lol:

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και να περασετε πολυ ομορφα!

Ναταλακι να μην ευχαριστεις! Θα περιμενω τηλ., μην διστασεις!!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσαρες!!εμεις ξυπνησαμε στις 11.30 φαγαμε λιγο βυζακι και ξαναυπνο μεχρι τις 14.30.το μικρακι μου ακομα κοιμαται.

φαιη μου θα πρεπει να ειναι πολυ ωραια η λαμπαδα σας αφου εχει επανω γαντζακι:tongue::tongue::tongue:.

ναταλια την κυριακη δεν γιορταζει ο τασος?

παιδια ηθελα να σας πω οτι ειμαι και παλι εγκυος!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ευχομαι σε ολες καλη Ανασταση και καλα σουβλισματα για αυριο!!

Να ειστε παντα γερες και εσεις και τα αγγελουδια σας γιατι μονο αυτο μετραει κοριτσια μου.. Ειναι το πρωτο Πασχα που κανουμε σπιτι μας -περυσι καναμε Ανασταση στο Παιδων- και ειμαι πολυ συγκινημενη!

Φιλακια πολλα σε ολες και στα αγγελουδια σας!

gM4vp2.png

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!χριστος ανεστη!

ευχομαι σε ολες σας καλο πασχα με υγεια αγαπη και ευτυχια!

πρωτο πασχα με τη ζουζουνα μας κ ολα εχουν μια μοναδικη διαφλορετικη αισθηση φετος!

καλα σουβλισματα και καλα να περασετε!χρονια πολλα και παλι στους εορταζοντες μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χριστος Ανεστη και Χρονια Πολλα σε ολες!

Παντα με υγεια και ο,τι αλλο επιθυμειτε για να ειστε ευτυχισμενες!

Γιωτα μου να χαιρεσαι τον Τασουλη σου και Ναταλια μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Οσες εχετε απο καποιον να τον χαιρεστε!

Εμεις ξυπνησαμε κατα τις 10:30 (ευτυχως το Μαρακι δεν ξυπνησε απο τα δυναμιτακια εχθες), ηπιε η Μαρια το γαλα της και πηγαμε να αγορασουμε καρβουνα. Μετα την ταϊσα τη φρουτοκρεμα της και βγηκαμε στην αυλη μας για να ψησουμε το αρνακι που μας εστειλαν απο το χωριο (το διαμελισε εχθες ο Βασιλης)! Το Μαρακι παλεψε με 5 παϊδακια -τα οποια φρονιζε να αντικαθιστα οποτε εχαναν τη γευση τους- και εφαγε μπολικο ψωμακι και πατατουλες! Μετα την επεσε για υπνο και κατσαμε κι εμεις εξω και φαγαμε με την ησυχια μας. Ειναι το τελευταιο Πασχα που κανουμε σε αυτο το σπιτι και νιωθω "καπως" γιατι απο 3 ετων ζω εδω!

Πριν λιγο εφυγε και η μαμα μου με την αδερφη μου και ειπα να μπω να σας ευχηθω γιατι θα εκμεταλευτουμε το οτι κοιμαται η Μαρια με κανεναν 2ωρο υπνακο κι εμεις! Το απογευμα θα ταϊσουμε το Μαρακι και βλεποντας και κανοντας, μαλλον θα παμε βολτουλα! Αυριο θα παμε Λαγονησι για να καθαρισω το σπιτι μιας και οι μερες εφτασαν και πρεπει να ειναι ολα καθαρα για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους!

Φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας!

Να περασετε ομορφα ο,τι κι αν κανετε! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...