Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Τι κάνετε; Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω το απόγευμα. Αν μπορέσει ο μπαμπάς μου να κρατήσει τον μικρό για να έρθω με τον Νικόλα.

Μαρία θα τον φέρεις τον Ευριπίδη;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα! Τι κανετε?

Εμεις σημερα τρεχαμε ομαδικως απο το πρωι, ευτυχως περισσεψαν γεμιστα απο εχθες και τουλαχιστον δεν ειχα να μαγειρεψω παλι!

Οσο για τη συναντηση, αν δεν κανω λαθος, ειμαστε σιγουρα εγω, η Μαρια (DEMS), και η Σοφια. Η Γιωτα δουλευει, η γλυκουλα εχει παιδιατρο και η Μαριανδ δεν ειναι σιγουρη. Η Σοφια απο τη Δαφνη δεν μας ενημερωσε σχετικα και η Ειρηνη δεν εχει μπει καθολου! Προτεινω να περιμενουμε μεχρι τις 17:00 και αν δεν μπορει ουτε η Μαριανδ, ουτε η Σοφια απο τη Δαφνη ουτε η Ειρηνη, το κανονιζουμε για αλλη μερα! Εσεις τι λετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κορίτσια τελικά τι θα γίνει το απόγευμα, θα 'ρθείτε ή θα πάω μόνη μου;

Μαρία τον Ευριπίδη θα τον έχω μαζί μου γιατί θέλουμε να πάμε και στο Crocodilino να αλλάξουμε τα παπούτσια που του πήρε η νονά του για το Πάσχα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εγώ τελικά ακόμα δεν ξέρω γιατί με κόλλησε ο Κώστας και πονάει απίστευτα ο λαιμός μου.:twisted::evil: Από εχθές το βράδυ είμαι έτσι αλλά σήμερα χειροτέρεψε. Λέω το βράδυ όταν έρθει ο Κώστας να πάμε στο γιατρό. Δεν θα την γλυτώσω την αντιβίωση μου φαίνεται!!! Κανονίστε το εσείς μπορεί να περάσω καμιά βόλτα. Θα έρθουν οι γονείς μου το απόγευμα να με βοηθήσουνε με τα παιδιά, οπότε μπορει να έρθω. Απλά δεν μπορώ να μιλάω και πολύ γιατί πονάω.:evil:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Πριν λίγο μίλησα με την Ειρήνη στο facebook. Της είπα για τη συνάντηση και είπε ότι μάλλον θα έρθει και κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει και το γάντζο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο. Έχω πυρετό. :evil::evil::evil::evil::evil:

Καλά να περάσετε, φεύγω μην σας κολλήσω

Κρίμα βρε Μαράκι μέσα στις γιορτές :( Περαστικά σου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Ok! Μολις μιλησα με τη Σοφια και ειπε πως θα ερθει κι εκεινη κατα τις 17:30!

Οποτε ξεκιναω να πιασω το παγκακι μας και τα λεμε εκει!

Μαρια κοριτσι μου, περαστικα σου! Ελπιζω να περασει γρηγορα! :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κρίμα βρε Μαράκι μέσα στις γιορτές :( Περαστικά σου.

Μαρια κοριτσι μου, περαστικα σου! Ελπιζω να περασει γρηγορα! :|

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου. Πως περάσατε; Εγώ πήγα στο γιατρό μου έδωσε αντιβίωση και ελπίζω να μου περάσει γρήγορα.

Φαίη κρίμα που δεν σε είδα αλλά δεν θα χαθούμε έτσι;

Δεν σας στέλνω φιλιά μην σας κολλήσω. Καληνύχτα!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

περαστικα μαρια μου και γρηγορα να γινεις καλα!!πως περασατε στην συναντηση?

εμεις στον παιδιατρο ειναι ολα οκ πηρε 200γρ σε 4 μερες οποτε δεν ανησυχουμε πλεον...εφτασε 6500κιλα 60εκ.υψος και 42 περ.κεφαλιου μεγαλος λεει οτι ειναι ο γιατρος και απο τον επομενο μηνα αρχιζουμε το ρυζαλευρο μας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

λοιπον επειδη εγω απο αυριο θα ειμαι στο εξοχικο και δεν εχω ιντερνετ σας ευχομαι απο τωρα καλο πασχα και καλη ανασταση και να περασετε ολες τελειαααα...πολλα φιλια θα τα πουμε σε καμμια βδομαδα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημέρα κορίτσια!

Ωραία περάσαμε χθες. Η μεγάλη ατραξιόν βέβαια ήταν ο γάντζος της Ειρήνης. Είναι ένας κούκλος που χαμογελάει συνέχεια, ακόμα και στον ύπνο του :!:

Σήμερα περιμένουμε δύο φίλους του Ευριπίδη να έρθουν σπίτι να παίξουν, οπότε τα ξαναλέμε το απόγευμα.

Φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα και απο μενα!

φαιη ειρηνη και μαρια χαρηκα που σας ειδα χθες περασα πολυ ωραια!ελπιζω την επομενη φορα να μπορουμε να μαζευτουμε ολες!

ειρηνη τι ησυχο και χαμογελαστο μωρο ειναι αυτο?μια γλυκα!

γλυκουλα τελεια τα νεα απ το γιατρο τωρα που θα μπειτε σιγια σιγα στις κρεμες και στις στερεες θα παιρνει πιο ευκολα βαρος.

μαρια νδ περαστικα σου ελπιζω να περασει γρηγορα και ν απολαυσεις αυτες τις μερες με την οικογενεια σου!

μπηκα κ εγω να σας ευχηθω γιατι δε ξερω ποτε θα μας φτιαξουν το pc k pote τηα ξαναμπω.καλη ανασταση λοιπον και καλο πασχα να εχετε ναπερασετε τελεια οτι κ αν κανετε!

γιωτα να χαιρεσαι το τασουλη σου κ εσυ ναταλια το συζυγο σου!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κορίτσια.

Περάσατε ωραια εχθές ε; Μπράβο!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά σας, έχει αρχίσει και δρα η αντιβίωση οπότε είμαι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ καθόλου να είμαι κλεισμένη στο σπίτι άρρωστη!!!! Αύριο έχει άδεια ο Κώστας από τη δουλειά, ο Νικόλας σήμερα ειναι η τελευταία μέρα στο σταθμό, οπότε αύριο δεν θα κάτσω σπίτι, θα πάμε καμιά βόλτα.

Μαρία τα άλλαξες τα παπουτσάκια, τι του πήρες τελικά; Στο Λαγονήσι πότε θα πάτε;

Σοφία και σε σένα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να περάσετε τέλεια.

Γλυκούλα και εσύ να περάσεις τέλεια στο εξοχικό

Γιώτα, Ναταλία, Σοφία (Δάφνη), Φαίη φιλιά και σε εσάς

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...