Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γιατι τοσο μακρια?

Γιατι ηταν το μοναδικο σπιτι που βρηκαμε με χαμηλη τιμη. Υπηρχαν κι αλλα αλλα ηταν κεντρο και τα τετραγωνικα ηταν πολυ μικρα και δεν ηθελα να κλεισω το παιδι σε ενα διαμερισμα μεσα στο καυσαεριο. Προτιμησαμε να δωσουμε τα ιδια λεφτα και να μεινουμε καπου που "φερνει" σε εξοχη. Η θαλασσα απεχει 5 λεπτα με το αυτοκινητο και ο κεντρικος ειναι στα 2 λεπτα με το αυτοκινητο. Ειναι εντελως "χωριο" εκει που βρισκεται το σπιτι, στην παραλια Κιτεζα αν εχεις ακουστα!

Κοιταξα και για Αγιο Δημητριο - Δαφνη - Ηλιουπολη αλλα τα ενοικια ηταν στα υψη κι ετσι καταληξαμε εκει.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επισης να σημειωσω πως το σπιτι ειναι νεοδμητο κατι πολυ βασικο, γιατι πηγαμε και σε ενα σπιτι στην Κυψελη το οποιο ζηταγε τα ιδια λεφτα και ηταν το μισο στα τετραγωνικα απο αυτο που καταληξαμε και εμοιαζε λες και κατοικουσαν βρυκολακες μεσα.. Φρικη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσακια καλη εβδομαδα και χρονια πολλα!

ναταλια μου υπομονη μακαρι να βρει γρηγορα δουλεια ο αντρα σου!

φαιη μου νομιζω κανατε τη καλυτερη επιλογη για το μαρακι.τροποι θα βρεθουνε να τα λεμε-σε καμια περιπτωση δε θελω να χαθουμε-ερχεται και καλοκαιρι ολο κ καποια ευκαιρια θα βρουμε νερχομαστε.ολα θα πανε καλα θα δεις!οσο για τη συναντηση εγω κλασικα απογευμα μπορω εκτος παρασκευης που μπορω και πρωι.

εμεις καλα βολταραμε το σκ οι 3 μας ωραια περασαμε.περιμενω να παρουμε και το δωρο του πασχα-θελω να δω αν θα ειναι μειωμενο (απ οτι εχω καταλαβει θα μειωθει και σε μας:() και να παμε για ψωνια μεσα στη βδομαδα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλες.

Ναταλία χάρηκα που μπήκες και έγραψες, αλλά λυπήθηκα με τα νέα σου. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για όλους. Θες να μας πεις τι ειδικότητα έχει ο άντρα σου μήπως βρεθεί κάτι;

Γιώτα κουράγιο, μήνας είναι θα περάσει :)

Φαίη και στο Λαγονήσι πάλι γειτόνισες θα είμαστε :D Θα σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις που ακριβώς είναι το σπίτι.

Για συνάντηση εγώ μπορώ πρωί Μ. Τρίτη ή Μ. Τετάρτη. Οι υπόλοιπες τι λέτε;

Φιλάκια σε όλες

ΥΓ τώρα είδα το μήνυμα της Σοφίας. Αν βολεύει και τις υπόλοιπες θα τα καταφέρω και για αύριο το απόγευμα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλησπερες κι απο εμας! Τι κανετε?

Ειπαμε επειδη ξεκινησε η εβδομαδα των Παθων να νυστεψουμε (το κρεας δηλαδη γιατι γαλακτοκομικα τρωμε κανονικα) και εκατσα κι εφτιαξα γεμιστα! Το Μαρακι δεν θα νηστεψει φετος, οποτε σημερα θα φαει τραχανα με κοτοπουλακι!

Σοφια μου εννοειται πως δεν θα χαθουμε, τωρα ανοιγει και ο καιρος και θα προσπαθησουμε να βρισκομαστε! Ετσι κι αλλιως το κινητο μου το εχετε!

Μαρια τελικα ειναι στο καρμα μας να ειμαστε γειτονισσες!! Παλι καλα, ανακουφιστηκα γιατι ενιωθα μεγαλη ανασφαλεια στην ερημια εντελως μονη! :D

Οσο για τη συναντηση, εγω μπορω οποτε θελετε! Αφου και η Μαρια (DEMS) μπορει να το κανονισει για αυριο το απογευμα θελετε να βρεθουμε τοτε? Αν δεν βολευει τις υπολοιπες, κανονιζουμε αλλη μερα! ;)

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσια!Aν κανονίσετε μετά τις 6 πιθανόν να μπορώ κι εγώ!Θα κανονίσω να κρατήσει το μωρό ο άντρας μου να τα πούμε με την ησυχία μας.Aύριο θα ξέρω σίγουρα.Καληνύχτα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!

Εμείς ξυπνήσαμε στις 08 00 σήμερα.Δουλεύω απόγευμα οπότε δε θα μπορέσω να βρεθώ μαζί σας για άλλη μια φορά!!!!!

Φαιη μου θα ειστε μια χαρα στο Λαγονησι.Τωρα που ανοιγει ο καιρος ειναι οτι πρεπει για την Μαρια σου να αναπνεει το ιωδιο της θαλασσας.

Ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε μεχρι να φυγετε!!!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Αντε υπναρουδες ξυπνηστε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?ημουν στο εξοχικο γι αυτο χαθηκα...ο μικρος ηταν αγγελακι φαινεται του αρεσει η εξοχη...χιχιχι...σημερα το απογευμα εχουμε παιδιατρο παλι για να δουμε τι θα κανουμε με το θεμα του φαγητου εξακολουθει να μην τρωει ιδιαιτερα...

ναταλια μου πολυ λυπαμαι και ευχομαι συτομα να βρειτε και οι δυο δουλεια σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω στην ιδια φαση ειμαι ψαχνω αλλα τωρα με το παιδι ειναι δυσκολο...

φαιη μου μια χαρα ειναι το λαγονησι για το παιδι και αφου συμφερε ολα οκ καλα θα ειναι και εκει θα συνηθισεις αν και σου ευχομαι γρηγορα να βρεις το νεο σου σπιτι...

οσο για την συναντηση εγω μεχρι αυριο θα ειμαι εδω αλλιως μετα το πασχα...παντως σημερα εγω θ ανεβω στις κουνιες αργοτερα μιας και εχει τελεια μερα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα κρίμα που δεν μπορείς ούτε και σήμερα :( Έχουμε πολύ καιρό να σε δούμε.

Οι υπόλοιπες συμφωνείτε για σήμερα το απόγευμα στις κούνιες; (αν είναι να κάνω κράτηση στο γνωστό παγκάκι :lol: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα!

γλυκουλα μην ανησυχεις μπορει απλα να ειναι ολιγοφαγος αν παιρνει βαρος δεν υπαρχει προβλημα!περιμενουμε να μας πεις τα νεα απ τον παιδιατρο.

εγω ξυπνησα το πρωι παω να φτιαξω γαλα της μικρης και καταλαβαινω οτι δεν εχουμε ρευμα βγαινω εξω στο διαδρομο της πολυκατοικιας ειχε.φωναξα το μπαμπα μου-καθοτι εγω ασχετη-και βρηκε οτι εχει βραχυκυκλωσει το pc το αποσυνδεσαμε κ τωρα εχουμε κανονικα ρευμα.αν κανονισετε τελικα συναντηση please παρτε με ενα τηλ η στειλτε μου ενα μηνυμα να μου πειτε γιατι δενμπορω να μπω.μπαινω τωρα απ το λαπτοπ αλλα η συνδεση ειναι της κακιας ωρας.:(

φιλακια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...