Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα! Τι κανετε?

Σημερα η Μαρια μας κουφανε εντελως! Τις τελευταιες μερες ειχε αδιακοπη γκρινια και νευρα και εμεις αναρωτιομασταν τι στο καλο εχει παθει και δειχνει να μην την ευχαριστει τιποτα.. :roll: Ειχαμε παει στις κουνιες σημερα το πρωι κι ετσι οπως την πειραζα, εκεινη γελουσε και βλεπω στο βαθος της πανω γναθου κατι ασπρο! Της ανοιγω με τα χιλια ζορια το στομα και βλεπω διπλα απο τον αριστερο κυνοδοντα (που σημειωτεον δεν τον εχει βγαλει ακομα) ενα δοντι!! :shock: Εψαξα στο google και το συγκεκριμενο ονομαζεται "πρωτος γομφιος". Κοριτσια επαθα πλακα, εχει βγει κανονικα και στεκεται οπως και τα υπολοιπα δοντακια που εχει βγαλει! Μου κανει εντυπωση γιατι οι κυνοδοντες της δεν εχουν βγει ακομα κι εκεινη πηγε κατευθειαν στους τραπεζιτες (τραπεζιτης δεν ειναι αυτο??).. Μην σας τα πολυλεω.. με τα χιλια ζορια της ανοιξα πιο πολυ το στομα (αφου ειχαν γυρισει ολες οι κουνιες και κοιτουσαν την τρελλη που εψαχνε το στομα του μωρου ενω αυτο εχει μπλαβισει απο το κλαμμα :oops: ) και διαπιστωσα πως "σκανε" και οι αλλοι 3 τραπεζιτες στην πανω γναθο.. Τα ουλα της ειναι φουσκωμενα και κατασπρα λες κι εχουν μαζεψει πυον! Αρα λογικα γι' αυτο γκρινιαζει τοσες μερες η κακομοιρα! Μολις γυρισαμε σπιτι της εδωσα να φαει κρουασαν βουτυρου και με κοιταζε με τετοιο παραπονο που της χαλασα τη βολτα.. :oops:

Κατα τα αλλα καλα, το βραδυ θα βγω με καποιες παλιες μου συμμαθητριες, λεμε να παμε στη Λαδοκολλα στη Δαφνη, οποτε ειπα να μπω να σας πω τα νεα μας τωρα γιατι το βραδυ -πιστευω- θα πεσω κατευθειαν για υπνο!

Φιλια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!πως ειστε?εγω ξεθεωθηκα σημερα επλυνα ρουχα και μετα πηγαμε στην εκθεση γαμου-βαπτισης στο πρωην ανατολικο αεροδρομιο και κουραστηκα με τοοοοσο περπατημα.....

φαιη μου ειδες που δεν ηξερες γιατι γκρινιαζει η μικρη?αντε να τα βγαλει γρηγορα και τα υπολοιπα και ν μην ταλαιπωρηθει πολυ...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα ήταν άλλη μια γεμάτη ημέρα. Άφησα το πρωί τον Ευριπίδη στο σχολείο και πήγα στο γραφείο. Γυρίζοντας σταμάτησα στον Βασιλόπουλο στην Ηλιούπολη. Μόλις έφτασα στο πάρκινγκ φαινόταν γεμάτο, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ένα κενό. Προχωράω και βλέπω ότι ήταν η θέση για εγκύους. Πρώτη σκέψη ":( Α, είναι για εγκύους". Δεύτερη σκέψη ":D και εγώ έγκυος είμαι" :lol::lol::lol::lol::lol: Μέσα στο supermarket πέτυχα και τη Μαρία nd.

Ήρθα σπίτι, μαγείρεψα και μετά πήρα τον Ευριπίδη και πήγαμε στο κολυμβητήριο. Πριν λίγο γυρίσαμε.

Φαίη η σειρά που βγαίνουν τα δόντια δεν έχει κανόνες (ρώτα και τον καλό κύριο παιδίατρο). Καλές μάσες εύχομαι στο Μαράκι!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε, ξεκινήσατε τις διακοπές του Πάσχα; :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα κι απο μενα!!!!!

Ειμαι ενα πτωμα....αρχισα να βαραινω πολ και με το ζορι περπαταω.....

Ημουνα πρωι σημερα και αυριο παλι τα ιδια.Μονο που αυριο πρεπει να γυρισω σπιτι να αφησω το αυτοκινητο και να φυγουμε για Αιγιο να ξεκουραστουμε και να χαρει και ο Τασουλης μιας και εχει καλο καιρο.Δευτερα και Τριτη δουλευω πρωι και απογευμα αντιστοιχα και μετα εχω ρεπο.Αλλα δουλευω το Πασχα.Ευτυχως ειμαι πρωι και μολις σχολασω θα παω Αγ.Θεοδωρους να φαω το ετοιμο αρνακι.......

Αυτα τα λιγοστα νεα μου.....γενικα εχω τρεξιμο μιας και ο Βασιλης θα παει Κορινθο για δουλεια κι εγω θα γυρναω σπιτι με τον Τασο και θα πρεπει να εχω δυναμεις γιατι θα ειμαι μονη μου.....

Σας φιλω ολες,και τα ζουζουνια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera koritsakia!τι κανετε?

φαιη ετσι εξηγειται η γκρινια της μαριας...με το καλο και τα υπολοιπα δοντακια εχει βγαλει αρκετα μπραβο!καλα μασουληματα!

γιωτα καλη δυναμη θ απερασει κ αυτη η βδομαδα που θα παει?αληθεια ποτε θα βγεις σε αδεια?

εμεις ολα καλα δουλευει σημερα ο αντωνης και ειμαι μονη με τη μικρη.ευτυχως σχολαει νωρις κατα τις 2.30 οποτε λογικα θα προλαβουμε να βγουμε καμια βολτα με τη μικρη ειναι κριμα να μην εκμεταλλευτουμε τετοια καλη μερα!

καλο σκ σε ολες και πολλα φιλια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες! Που χαθηκατε?

Εμεις ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες με το μονο αρνητικο αυτον τον κ@λοαερα που σημερα λυσσαει και σκορπαει τη γυρη δεξια κι αριστερα με αποτελεσμα να φτερνιζομαι και να ξυνομαι σαν τρελη! :twisted:

Η Μαρια ειναι ησυχη σημερα (αρκει να εχει κατι να μασουλαει -προφανως την τρωνε τα ουλα της- )! Το απογευμα λεγαμε να βγουμε λιγακι παραεξω αλλα μας τα χαλαει ο αερας! Θα δειξει..

Φιλια πολλα σε ολες (ευχομαι να ειστε ολες καλα) και στα παιδακια σας!! :D

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

l9Iop2.png

Καλησπερα κι απο μενα!!!!!

Μολις γυρισαμε απο Αιγιο,μια χαρα περασαμε παλι....κουραστηκα λιγο αλλα ολα ηταν καλα!!!!!

Σοφια θα δουλεψω περιπου ενα μηνα ακομη.

Ναταλια μου καλο κουραγιο και αν χρειαστεις οτιδηποτε μη διστασεις να το ζητησεις.Ειδικα για τον Ηλια και την Κωνσταντινα θα χαρω πολυ να βοηθησω σε οτι μπορω!

Ο Τασος εμεινε στην μαμα μου σημερα γιατι αυριο ειμαι πρωι κ πρεπει να τον παρει στον σταθμο κι εγω δεν μπορω να τον παω.Θα τον παρω το μεσημερι μολις σχολασω!

Παω να πλυνω πιατα,που μολις φαγαμε κ να ξαπλωσω!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ναταλια μου στεναχωριεμαι πολυ που δεν βρηκε δουλεια ο Τασος.. Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το ζω κι εγω στο πετσι μου απο τον Ιουνιο του 2009 που καθεται ο Βασιλης και στο σπιτι μπαινει με τα χιλια ζορια ο βασικος μισθος! Δουλειες δεν υπαρχουν εξω -ποσο μαλλον με "μαυρα" χρηματα που ζηταει ο Βασιλης επειδη του κολλαει ηδη ενσημα το Δημοσιο- κι εμενα οι εργοδοτες δεν με δεχονται γιατι προτιμουν κοπελες χωρις παιδια και λοιπες υποχρεωσεις! Να ξερεις πως αν χρειαζεσαι βοηθεια σε ο,τιδηποτε θα χαρω παρα πολυ να σε βοηθησω! Θα σου στειλω με πμ το κινητο μου να το εχεις! ;)

Τωρα απευθυνομαι στις υπολοιπες αλλα και στη Ναταλια! Για λογους που δεν μπορω να αναφερω απο εδω, αποφασισαμε να φυγουμε απο το σπιτι προτου να πωληθει.. Εχθες ειδαμε ενα σπιτι και το κλεισαμε. Λεφτα δεν υπαρχουν για τα δυο ενοικια που ζητανε ως ρητρα συν το τρεχουμενο και ευτυχως ο ιδιοκτητης δεχτηκε να του δωσουμε τον ενα μηνα ως εγγυηση και το ενοικιο για τον Απριλιο. Ομως, θα ηθελα αν μπορειτε κι εσεις να συναντηθουμε μεσα στην εβδομαδα (καταλαβαινω πως ειναι η εβδομαδα των Παθων και ισως να μην μπορειτε) γιατι δεν θα εχω πια ιντερνετ για να μπορω να σας μιλαω και επιπλεον το σπιτι βρισκεται στο Λαγονησι, οποτε ειναι κομματακι μακρια για να ερχομαι στις συναντησεις μας.. :(

Η μετακομιση (δηλαδη η μεταφορικη) εχει κλειστει για Τεταρτη του Πασχα και θα ηθελα μεχρι τοτε να σας δω και να πιουμε εναν καφε χωρις να εχω μαζι μου το Μαρακι για να μπορεσω να σας μιλησω με την ησυχια μου (δεν με πειραζει αν θα εχετε εσεις μαζι σας τα παιδακια σας, απλα εγω δεν θα τη φερω μαζι μου τη Μαρια για να μπορεσω να σας δω με ηρεμια μια φορα)!

Σας φιλω ολες και ελπιζω να καταφερουμε να βρεθουμε πριν φυγω! :)

gM4vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Ναταλία πολύ στεναχωρέθηκα για τον άντρα σου. Εύχομαι να βρει γρήγορα δουλειά. Υπομονή και όλα καλά θα πάνε.

Φαίη εγώ μπορώ τα πρωινά θα χαρώ πάρα πολύ να τα πούμε από κοντά. Κρίμα που θα είσαι μακριά, αλλά θα ερχόμαστε και εμείς στο Λαγονήσι, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Η μεταφορική την Μ. Τετάρτη τι ώρα θα έρθει; Για ποια μέρα λες εσυ;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι αλλα και οι υπολοιπες φυσικα και μπορειτε να ερθετε οποτε θελετε στο νεο μας σπιτι! Η μεταφορικη θα ερθει την Τεταρτη του Πασχα, οχι δηλαδη σε 3 μερες, αλλα σε 10! Εγω μπορω οποια μερα συμφωνουν οι περισσοτερες μεσα στην εβδομαδα!

gM4vp2.png

τωρα ειδα τα προηγουμενα μηνυματα.φαιη ποσο καιρο θα μεινετε?

Στο Λαγονησι? Μεχρι να πουληθει αυτο εδω και να μπορεσουμε με τα χρηματα να αγορασουμε καποιο καινουριο! Οπως καταλαβαινεις, αυτο μπορει να παρει απο καποιους μηνες μεχρι καποια χρονια (το τελευταιο βεβαια το απευχομαι.. :? )

Το συμβολαιο παντως που υπογραψαμε σημερα, ληγει 01/04/2012.. :|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...