Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Ο Κώστας έχει πυρετό από εχθές και δεν πήγε σήμερα στη δουλειά. Έχει πάρει από το πρωι το λαπτοπ στο κρεβάτι και τώρα που κοιμήθηκε βρήκα ευκαιρία!!! Οι γονείς μου πήρανε τον Δημήτρη στο σπίτι τους, θα τον κοιμήσουνε κιόλας και για βράδυ. Έτσι είμαι με τον Νικόλα τώρα.

Φαίη την επόμενη φορά θα αφήσεις την μικρή να πάμε για καφεδάκι.

Σας αφήνω προς το παρών, φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια,

Γιώτα κάνε κουράγιο, πέρασε κιόλας ο πρώτος μήνας στη δουλειά. Πόσοι σου μείνανε μέχρι να σταματήσεις;

Φαίη sorry που σε παράτησα χθες :oops: Όντως έπρεπε να έχουμε συννενοηθεί καλύτερα.

Σοφία καλές βόλτες αύριο. Εμείς λέμε να πάμε το πρωί να δούμε τα πολεμικά πλοία στο Φλοίσβο.

Μαρία περαστικά στον άντρα σου. Μήπως θέλετε να έρθετε αύριο μαζί μας;

Εγώ είμαι περαστική από το σπίτι μου σήμερα :mrgreen: Όλο το πρωί ήμουν στο Ikea για την παρουσίαση που σας έλεγα και σε λίγο θα βγούμε με μια φίλη μου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας..εμεις χθες πηγαμε στον παιδιατρο ο μικρος μου για μια μερα ειχε μειωσει κατα πολυ το γαλα του και ανησυχησα μηπως συμβαινει κατι και μου ειπε οτι μαλλον εχει προδιαθεση για να βγαλει δοντια!!ειναι πολυ νωρις αλλα φαινεται οτι ειναι βιαστικος!γιατι και γκρινια εχει και το χερακι διαρκως το εχει στο στομα και ειναι μου ειπε συμπτωματα αυτα...τι να πω?τουλαχιστον δεν ειναι κατι ανησυχητικο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα η μερα ειναι λιγακι "καπως".. Νιωθω ετσι μια μελαγχολια, ενα σφιξιμο στο στηθος και δεν ξερω τι ακριβως με ενοχλει.. Πριν λιγο εφυγε αλλος ενας "υποψηφιος αγοραστης" απο το σπιτι.. Η Μαρια κοιμαται απο τις 15:15 και ο Βασιλης εχει πεταχτει μεχρι το Σουπερ Μαρκετ να αγορασει πανες, γιαουρτακια και διαφορα αλλα επειδη αυριο ειναι 25η Μαρτιου και δεν θα ειναι -σχεδον- τιποτα ανοιχτο.. Κατα τα αλλα οπως τα ξερατε!

Γιωτα μου σε καταλαβαινω.. Θελω να πιστευω πως ειναι μια φαση κι αυτη και θα περασει! Το μονο που μπορω να σου ευχηθω ειναι να περασει γρηγορα σαν αστραπη και να μην το καταλαβεις! Εχω περασει κι εγω μοναξιες οταν ηταν ο Βασιλης στην Υ.ΜΕ.Τ και κανανε για ενα διαστημα συνεχεια ταξιδια και μπορω να πω πως δεν ημουν στα φορτε μου! Αν χρειαστεις το ο,τιδηποτε να ξερεις πως ειμαι διαθεσιμη, απο καφεδακι μεχρι ο,τι αλλο ζητησεις! ;)

Σοφια μου καλα να περασετε αυριο! Ευκαιρια να ξεδωσετε οικογενειακως! :D

Μαριανδ περαστικα στον αντρα σου, ελπιζω να του περασει γρηγορα!

Μαρια μην ζητας συγγνωμη! Δεν με παρατησες, απλα δεν ειχαμε συννενοηθει καλα! Την επομενη φορα θα οργανωθουμε καλυτερα! ;)

Γλυκουλα καλη υπομονη με τα δοντακια του μικρου σου! Μην απορεις που ειναι νωρις, εμας ο γιατρος μας ειχε πει πως πολλα παιδια γεννιουνται με δοντια!

Το προγραμμα για αυριο δεν περιλαμβανει τιποτα σπουδαιο, θα μαζευτουμε στης μαμας μου να φαμε μπακαλιαρο και λεμε αν εχει καλο καιρο να παμε να δουμε και την παρελαση στην Αγιου Δημητριου!

Αυτα τα ολιγα! Σας φιλω ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σοφία καλές βόλτες αύριο. Εμείς λέμε να πάμε το πρωί να δούμε τα πολεμικά πλοία στο Φλοίσβο.

Μαρία περαστικά στον άντρα σου. Μήπως θέλετε να έρθετε αύριο μαζί μας;

Ευχαριστώ για την πρόσκληση!!! Πολύ ωραία θα ήτανε να ερχόμασταν!!! Εντωμεταξύ ο Κώστας πρέπει να πάει και στη δουλειά αύριο, εγώ φυσικά του λέω να μην πάει, να κάτσει σπίτι να ξεκουραστεί. Οπότε δεν θέλω να τον αφήσω μόνο του. Το πολύ πολύ να πάμε εδω στην Ηλιούπολη να δούμε την παρέλαση με τους γονείς μου και τα παιδιά. Αν αλλάξει κατι θα σε πάρω τηλέφωνο.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Που χαθήκατε; Εγώ είμαι στο σπίτι με τον Νικόλα, ο Κώστας πήγε στη δουλειά, ποιος ξέρει τι ώρα θα γυρίσει και αυτός!!!! Θα πάω σε λιγάκι με τον Νικόλα στην παρέλαση και θα συναντήσω τους γονείς μου με τον Δημητράκη.

Καλές βόλτες σε όλες!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλημερα κ απο μενα και χρονια πολλα(νομιζω λενε και σημερα)

μαρια dems πως πηγε η παρουσιαση?

γλυκουλα ποτε δε ξερεις με τα δοντια ποτε θα βγουν η προεργασια ξεκιναει πολυ νωρις.εμεις απο 50ημερων ειχαμε συμπτωματα αλλα δοντι οχι ακομα....καλη δυναμη και υπομονη!

μαριανδ περαστικα στο συζηγο καλη αναρρωση!

φαιη ελπιζω να νιωθεις καλυτερα σημερα.

εμεις ετοιμαζομαστε για τη βολτα μας.τη παρελαση δε τη προλαβαινουμε-πριν λιγο ξυπνησε κ ακομα δε φαγαμε τα φρουτα μας- αλλα θα παμε η στη πλατεια η προς παραλια μερια.

καλα να περασετε ολες οτι κ αν κανετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα και απο εμας!

Ξυπνησαμε γυρω στις 10:30 σημερα, ηπιαμε κατι σταγονιτσες γαλα και τωρα λεμε να φαμε τη φρουτοκρεμα μας και να ξεχυθουμε στους δρομους! Εχει καλο καιρο σημερα!

Χρονια πολλα σε ολες και ευχομαι να περασετε ολες τελεια!

Φιλια πολλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα και απο εμενα και χρονια πολλα!!!εμενα σημερα ξυπνησε στις 6 και δεν εχει ξανακοιμηθει θα τον ταισω σε λιγο και μετα και εμεις θα παμε στην παρελαση και βολτουλα...καλα να περασετε και εσεις σε οτι και αν κανετε...πολλα φιλια

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλησπερουδια!!!!

εμας μας πηρε το μεσημερι.κοιμηθηκα στις 5 γιατι δεν κοιμοταν ο μικρος και βερβεριζε.ξυπνησαμε στις 9 φαγαμε ξανακοιμηθηκαμε.ξυπνησα στις 12.30 και τωρα τρωμε!!ελπιζω ολες να ειστε καλα και να περασετε μια χαρουμενη σχεδον καλοκαιρινη μερα.

4ywWp2.png

Γεια σας και χρόνια πολλά!

Εμείς ξυπνήσαμε από τις 7:00 και ήθελε ο Ευριπίδης να πάμε εκείνη την ώρα στα πολεμικά πλοία, για να τα προλάβουμε (νόμιζε ότι ο Αβέρωφ και το Βέλος θα αποπλεύσουν :lol::lol::lol::lol::lol: ). Τελικά φτάσαμε στο φλοίσβο στις 10 παρά τέταρτο και περιμέναμε να ανοίξουν για να μπούμε μέσα. Μετά πήγαμε με τους γονείς του Διονύση έξω για φαγητό και γυρίσαμε πριν λίγο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε ωραία.

...

μαρια dems πως πηγε η παρουσιαση?

...

Πολύ καλά! Μου έκαναν δώρο και ένα φωτιστικό που δουλεύει με ηλιακή ενέργεια. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

kalimera κοριτσακια!τι κανετε?

μαρακι συγχαρητηρια για την παρουσιαση και εις ανωτερα!

μαρια νδ ελπιζω ο συζηγος να ναι καλυτερα.

πως περασατε χθες?εμεις τελικα πηγαμε στη παρελαση την προλαβαμε στα τελειωματα βεβαια αλλα παλι καλα να λεμε.ωραια ηταν χαζευε και η ελισαβετ του χρονου θα καταλαβαινει περισσοτερα.σημερα το προγραμμα εχει βολτα στη γειτονια.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εμεις καλά, ο Νικόλας πήγε στον σταθμό, ευτυχώς ήσυχα σήμερα, ξύπνησε μια χαρα, χωρίς γκρίνια, ο Δημητράκης κοιμάται ακόμα. Σε λίγο θα έρθει η μαμά μου να φτιάξουμε κουλούρια!!!!! Δυστυχώς με ξανάπιασε και αυτή η αλλεργία της άνοιξης και έχω γεμίσει καντήλες πάλι και με τρώνε τα μάτια μου. Χάλια!!! Γίνεται να έρθει κατευθείαν το καλοκάιρι;;;;

Αυτά προς το παρών, φιλιά σε όλες και τα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...