Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Όπως έγραψε και η Μαρία έχω ρεπο σήμερα αλλά δυστυχώς δε θα έρθουμε γιατί εχω δουλίτσες να κάνω.Να μαζεψω και εκεινη την γενικη ουρων απ το ΙΚΑ.Ο Τασος πηγε στη γιαγια του και θα παω αργοτερα να τον παρω γιατι ο Βασιλης θα παει Κορινθο για δουλεια.Να περασετε ομορφα και να μου φιλησετε τα βλασταρακια σας!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Γιώτα και Σοφία κρίμα που δεν θα μπορέσετε να έρθετε.

Μαρία και Φαίη τα λέμε στις κούνιες!!! Ελπίζω να μπορέσετε να έρθετε και τα υπόλοιπα κορίτσια

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalimera κοριτσια!τι κανετε?ετοιμαζεστε για τη συναντηση?κριμα που δε μπορω να ερθω μου χετε λειψει!

σοφακι εννοειται οτι εισαι παντα ευπροσδεκτη και στο καφε και στις συναντησεις μας.

φαιη μου δε νομιζω να ναι κατι αυτο που πιανεις αλλα για να ηρεμησεις να πας στο γιατρο να σε δει.

γιωτα ελπιζω να βρεις χρονο και να ξεκουραστεις μη τρεχεις ολη μερα!

εμεις βγηκαμε χθες την καροτσαδα μας μετα απο 2 βδομαδες κλεισμενες σπιτι....ωραια ηταν, μια ωρα γυρναγαμε.θα παμε και σημερα μετα τα φρουτακια.παω να της δωσω το γαλα και ν ατην ξανακοιμσω.

φιλια πολλα και καλα να περασετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

αχ κοριτσια θα τρελλαθω απ τη χαρα μου!την ειχα στην αλλαξιερα κ εκει που της αλλαζα πανα σε καποια φαση λεει μα-μα!!ξερω οτι δε καταλαβαινει και δε το συνδεει με μενα αλλα πολυ χαρηκα!(κουκουβαου)!φανταζομαι τι εχει να γινει οταν το πει κ το εννοει θα με μαζευουν απ τα πατωματα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Αχ, πολύ συγκινητικό Σοφία μου! Κι εγώ ανυπομονώ αλλά ακόμα τίποτα...

Να της δώσεις ένα φιλάκι κι από μένα για την γλυκιά κουβεντούλα που είπε το μικρό στοματάκι!

Ωραία ήταν η βολτίτσα με τα κορίτσια αν και δεν μπόρεσα να καθίσω πολύ. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να ξέρω σε ποιές μιλάω και να μην μπερδεύομαι! Είχε τέλειο καιρό, ελπίζω να κατάφερες κι εσύ να την πας βόλτα τελικά!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα και ελπίζω να το επαναλάβουμε!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια θα τρελλαθω απ τη χαρα μου!την ειχα στην αλλαξιερα κ εκει που της αλλαζα πανα σε καποια φαση λεει μα-μα!!ξερω οτι δε καταλαβαινει και δε το συνδεει με μενα αλλα πολυ χαρηκα!(κουκουβαου)!φανταζομαι τι εχει να γινει οταν το πει κ το εννοει θα με μαζευουν απ τα πατωματα:P
Αχ, πολύ συγκινητικό Σοφία μου! Κι εγώ ανυπομονώ αλλά ακόμα τίποτα...

Να της δώσεις ένα φιλάκι κι από μένα για την γλυκιά κουβεντούλα που είπε το μικρό στοματάκι!

Σοφία (Elisabeth) και Sophia! καταλαβαίνω την ανυπομονησία σας να σας πουν τα παιδιά σας μαμά, αλλά πιστέψτε με σε τρία χρόνια από τώρα θα παρακαλάτε να περάσουν τουλάχιστον 10 λεπτά χωρίς να ακούσετε αυτή τη λέξη.

Ε, Maria nd συμφωνείς; :lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραία ήταν η βολτίτσα με τα κορίτσια αν και δεν μπόρεσα να καθίσω πολύ. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να ξέρω σε ποιές μιλάω και να μην μπερδεύομαι! Είχε τέλειο καιρό, ελπίζω να κατάφερες κι εσύ να την πας βόλτα τελικά!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την παρέα και ελπίζω να το επαναλάβουμε!!!

Ναι ωραία ήταν και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός και μεγαλώνει η μέρα πιστεύω θα μπορούμε να τα λέμε συχνότερα.

Γλυκούλα εσύ τι έγινες; σε περιμέναμε στο παγκάκι και μάλιστα κάποια στιγμή είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι ήρθες και παραλίγο να αρχίσουμε να χαιρετάμε μια άγνωστη :oops::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γλυκούλα εσύ τι έγινες; σε περιμέναμε στο παγκάκι και μάλιστα κάποια στιγμή είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι ήρθες και παραλίγο να αρχίσουμε να χαιρετάμε μια άγνωστη :oops::lol:

ξεκινησα 10 να φυγω κατεβασα το καροτσι, μενω σε μονοκατοικια και εχει εξωτερικη σκαλα, και ανεβηκα να παρω τον μικρο και τοτε ξυπνησε και αρχισε να ζηταει φαγητο οποτε λεω θα τον ταισω και μετα...τον ταισα και μετα ειπα να τον αλλαξω τον αλλαξα και οταν τον πηρα αγκαλια μου εκανε εμετο το γαλα!!!τρελλαθηκα!!τον αλλαξα και ρουχα και πλεον η ωρα ειχε παει 11.30 και τοτε ξεκινησα ν ανεβω.. στις 12 και ημουν επανω αλλα δεν νομιζω οτι ησασταν εκει η ησασταν και παλι δεν σας καταλαβα????:(:(:confused:ημουν μ ενα κοκκινο καροτσι χοντρη ξανθια...:P:p

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

.. στις 12 και ημουν επανω αλλα δεν νομιζω οτι ησασταν εκει η ησασταν και παλι δεν σας καταλαβα????:(:(:confused:ημουν μ ενα κοκκινο καροτσι χοντρη ξανθια...:P:p

Αχ βρε κοριτσάκι μου! πρέπει να ήρθες την ώρα που φεύγαμε :( Σου στέλνω με πμ το κινητό μου, για να τα καταφέρουμε τουλάχιστον την επόμενη φορά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σοφία (Elisabeth) και Sophia! καταλαβαίνω την ανυπομονησία σας να σας πουν τα παιδιά σας μαμά, αλλά πιστέψτε με σε τρία χρόνια από τώρα θα παρακαλάτε να περάσουν τουλάχιστον 10 λεπτά χωρίς να ακούσετε αυτή τη λέξη.

Ε, Maria nd συμφωνείς; :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα ναι συμφωνώ απολύτως :D:D:D:D:D:D

Σοφία χάρηκα και εγώ που σε γνωρίσαμε η μπεμπούλα σου είναι πολύ καλή και ήσυχη, να τη χαίρεσαι!!!

Αχ βρε γλυκούλα!!!! Λοιπόν θα σου στείλω και εγώ το κινητό μου. Εγώ είμαι κάθε μέρα στις κούνιες γύρω στις 11:30 με 12, όταν θα μπορέσεις πάρε με τηλέφωνο να συναντηθούμε. Μόνη σου ήρθες ή μαζί με μια κυρία; Γιατί είδαμε μια κοπέλα και νομίζαμε πως είσουνα εσύ αλλά δεν ήτανε μόνη της.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

sofaki ευχαριστουμε κ ανταποδιδουμε τα φιλια!ευχομαι να τ ακουσεις κ εσυ συντομα!

μαρια-dems και μαρια νδ δε ξερω αλλα νομιζω οτι ποτε δε θα βαρεθω να τ ακουω!μαλλον δε ξερω τι με περιμενει ακομα:lol:

στεναχωρεθηκα που δε μπορεσα να ερθω ελπιζω να κανονισουμε συντομα την επομενη συναντηση και να σας δω ολες!

βγηκαμε και εμεις τη βολτα μας εδω γυρω ωραια μερα ειχε βεβαια δε κατσαμε πολυ γιατι την πηρε ο υπνος.αυριο παλι:)τωρα την εχω στο παρκο κ παιζει κ σε λιγο θα φαμε τη σουπιτσα μας.

καλο απογευμα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσάκι μου! πρέπει να ήρθες την ώρα που φεύγαμε :( Σου στέλνω με πμ το κινητό μου, για να τα καταφέρουμε τουλάχιστον την επόμενη φορά.

κλαψ,κλαψ,κλαψ την επομενη φορα ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη!

χαχαχα ναι συμφωνώ απολύτως :D:D:D:D:D:D

Αχ βρε γλυκούλα!!!! Λοιπόν θα σου στείλω και εγώ το κινητό μου. Εγώ είμαι κάθε μέρα στις κούνιες γύρω στις 11:30 με 12, όταν θα μπορέσεις πάρε με τηλέφωνο να συναντηθούμε. Μόνη σου ήρθες ή μαζί με μια κυρία; Γιατί είδαμε μια κοπέλα και νομίζαμε πως είσουνα εσύ αλλά δεν ήτανε μόνη της.

μονη μου ηρθα δεν θα ημουν εγω μαλλον...αν ειναι θα το κανονισουμε για την παρασκευη θα σε παρω τηλ.για σιγουρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπερα κοριτσια! Κουτουλαω απο τη νυστα κι ειπα να μπω να σας διαβασω και να πεσω για υπνο!

Δεν ηξερα πως θα ημουν η μοναδικη που θα ειχε μαζι της το παιδι (εκτος απο τη Sophia που εκατσε λιγακι), αν ηταν θα ειχα κανονισει να αφησω τη Μαρια στον Βασιλη για να κατσω κι εγω μαζι σας για καφε! Δεν πειραζει ομως, αλλη φορα!

Σοφια μου σε καταλαβαινω! Κι εγω καπως ετσι εκανα οταν το πρωτοειπε η Μαρια μου!

Sophia χαρηκα για τη γνωριμια κι εγω, ελπιζω να τα λεμε συχνα τωρα που φτιαχνει ο καιρος!

Γιωτα τις πηρες τις απαντησεις απο το ΙΚΑ? Ευχομαι -που ειμαι σιγουρη δηλαδη ;) - πως βγηκαν καλες!

Παω για υπνο, σας φιλω ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Εδω ειμαι κι εγω....απογευμα σημερα και αυριο παλι ρεπο.

Χτες το απογευμα πηγαμε στα τζαμπο και οταν γυρισαμε μαγειρεψα μοσχαρακι για τον Τασο και για μενα γιατι επεσε πολυ ο αιματοκριτης μου......Απο 37,5 ξεκινησα και εφτασε 31,5......δηλαδη μεχρι να γεννησω ποσο θα παει?????Πηρα και τον ιατρο μου και μου αυξησε το σιδηρο κατα ενα χαπι.Οποτε παιρνω 3 σιδηρο την ημερα.Αν δεν ανεβει ή αν δεν μεινει σταθερος θα αλλαξουμε τα χαπια.Την Μ.Τριτη θα παω στον ιατρο να δω τα διδυμακια μου.Ο Βασιλης απο Μ.Δευτερα θα δουλευει στην Κορινθο και το παιδι μαλλον θα μεινει στην πεθερα μου στο εξοχικο.Που σημαινει οτι θα ειμαι μονη μου.....κλαψ κλαψ......και δε θελω καθολου αλλα τι να κανω?

Αυτα τα λιγοστα νεα μου.....γενικα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα νομιζω πως θα φτιαξουν τα πραγματα!!!!Απλα κοιταμε μπροστα!!!!!

Καλημερα και παλι και πολλα φιλια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera κοριτσακια!τι κανετε?τα μωρακια μας καλα?

γιωτα καταλαβαινω θα σου λειψουν οι αντρες σου αλλα δες το κ απ την αλλη θα χεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου να χαλαρωσεις-οσο μπορεις βεβαια με τη δουλεια.χαιρομαι που εισαι αισιοδοξη και βεβαια ολα καλα θα πανε!

εμεις μια χαρα περιμενουμε την αυριανη αργια να παμε καμια βολτα οι 3 μας.ξυπνησαμε ηπιαμε το γαλα μας κ τωρα ξανακοιμαται.αργοτερα θα βγουμε καροτσαδα στη γειτονια.

να εχετε ολες μια ομορφη ανοιξιατικη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...