Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Sophia! Νομίζω ότι θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιπες μαζί μου ότι δεν χρειάζεται να ρωτάς, εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις :D

Απ' ό,τι φαίνεται τις περισσότερες βολεύει καλύτερα το πρωί. Τι λέτε να βρεθούμε αύριο το πρωί 10:00 με 10:30 και να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση απόγευμα για να μπορεί να έρθει και η Σοφία (Elisabeth) ;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Sophia! Νομίζω ότι θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιπες μαζί μου ότι δεν χρειάζεται να ρωτάς, εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτη να έρθεις :D

Απ' ό,τι φαίνεται τις περισσότερες βολεύει καλύτερα το πρωί. Τι λέτε να βρεθούμε αύριο το πρωί 10:00 με 10:30 και να κανονίσουμε την επόμενη συνάντηση απόγευμα για να μπορεί να έρθει και η Σοφία (Elisabeth) ;

Καλημέρα Μαρία!!!!

Εγώ είμαι ΟΚ για αύριο πρωί. Σοφία εννοείται θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Αν είναι για πρωί προτιμώ όσο γίνεται πιο νωρίς γιατί 11.30 περίπου τρώει την φρουτόκρεμά της και θα πρέπει να γυρίσω με το αμάξι Δάφνη. Μετά μπορώ ξανά στη 1 και μπορώ να κάτσω περισσότερη ώρα αφού τρώει μεσημεριανό γύρω στις 3.30.

Αν τελικά το αλλάξετε για κάποιο λόγο και το κάνετε απόγευμα μπορώ στις 5. Σας ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια στα μπουμπούκια σας!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Τι λέτε να βρεθούμε αύριο το πρωί 10:00 με 10:30

Ειμαι μεσα!

Οσο για τα νεα μας, θα σας τα γραψω αργοτερα γιατι η Μαρια κανει ταρζανιες και δεν με αφηνει τωρα!

Φιλια προς το παρον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας!!!πως ειστε?εγω λιγο συναχι εχω σημερα και δεν μ αρεσει καθολουυυυυ!!!

και εγω μπορω αυριο οποτε θα ερθω με το μικρουλη μου αλλα μαλλον λιγο πιο αργα απο τις 10.30 για να φαει πρωτα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αααααα ξεχασααααα!!!!ελπιζω αυτη την φορα να σας βρω!!!χιχιχι

Γλυκούλα θα σε περιμένουμε στις κούνιες που είναι από την πλευρά της Δωδώνης. (Βασικά εγώ μάλλον θα την έχω αράξει στο παγκάκι :mrgreen: )

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι μεσα!

Οσο για τα νεα μας, θα σας τα γραψω αργοτερα γιατι η Μαρια κανει ταρζανιες και δεν με αφηνει τωρα!

Φιλια προς το παρον!

Φαίη πως θα έρθεις, να έρθω να σε πάρω;

etCDp3.png hk8kp3.png

Ελπίζω να εννοείτε στην παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία που είχα βρει τις προάλλες και την Σοφία.Τελικά δεν μπορεί καμία να έρθει από τις 10? Γιατί εγώ κατά τις 11 θα πρέπει να φύγω. Στείλτε μου μια το κινητό της με μήνυμα να σας το στείλω κι εγώ μην σας ψάχνω .Εκτό

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ελπίζω να εννοείτε στην παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία που είχα βρει τις προάλλες και την Σοφία.Τελικά δεν μπορεί καμία να έρθει από τις 10? Γιατί εγώ κατά τις 11 θα πρέπει να φύγω. Στείλτε μου μια το κινητό της με μήνυμα να σας το στείλω κι εγώ μην σας ψάχνω .Εκτό

Ναι Σοφία, εκεί εννοούμε. Εγώ μπορώ να είμαι εκεί από τις 10, αν μπορεί και η Φαίη. Σου στέλνω με πμ το κινητό μου για να μην αγχώνεσαι :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Κοριτσακια μου ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Κι εμεις ειμαστε καλα σε γενικες γραμμες.. Πριν απο λιγο εκανα μπανιο κι επιασα στο δεξι μου στηθος κατι σαν γρομπαλακι, πολυ μαλακο, το οποιο ομως μου δημιουργει καψιμο οποτε το πιεζω.. :? Ο γιατρος με ειχε κοιταξει αρχες Οκτωβρη και δεν ειχε βρει τιποτα, τωρα τι στα κομματια να ειναι αυτο?? Αγχωθηκα παλι!

Μαρια μου, ναι μπορω! Στις 10:00 θα ειμαστε ετοιμες και θα σε περιμενουμε να ερθεις να μας παρεις! :D

Τα υπολοιπα, αυριο απο κοντα!

Φιλακια πολλα σε ολες και ονειρα γλυκα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...