Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια?βολταρετε?εμεις ολο το πρωι ειμασταν βολτες στην πλατεια στο σουπερ μερκετ και φυσικα μαζι με το γαντζακι μου γιατι ο καλος μου δεν μ πορει να κανει τιποτα περα απο το να το κανακευει και εμενα δεν με πειραζει καθολου γιατρι με το που ανοιξουμε την πορτα για να φυγουμε δεν κανει κιχ το μικιο μου.μολις μπουμε και στο αυτοκινητο και ξεκινησουμε τα ματακια σφαλιζουν και μουσικουλα φυσικα.με το που γυρισαμε σπιτι αρχισε να μουρμουραει λιγο.μαλλον για αληταμπουρα τον κοβω.

μαριανδ φιλια και στα δικα σου παιδακια!!

γλυκουλα για πρωινα οποτε θελεις στειλε μην να παμε πλατεια για καφε.εγω σχεδον καθε πρωι εκει ειμαι.και αυριο θα παω μια βολτα να παρω καφεδακι απο haagen

σοφακι θα φτιαξετε book στην μικρη?κοιτα μην την κανετε ψωνιο με τις φωτογραφησεις!!:tongue::tongue:

ηθελα να σας ρωτησω μηπως γνωριζετε.τον αλλο μηνα μου ειπε ο γιατρος να κανουμε 2 εμβολια.το ενα να παω να μου το γραψουν στο ικα και να το παρω απο το φαρμακειο τζαμπα και το αλλο ενα ροταριξ το οποιο δεν το καλυπτει το ικα.το εχετε κανει εσεις στα μικρα σας?θυμαστε?στο ικα θα εχω προβλημα να μου το γραψουν και να μην το κανω εκει?

και εγω θελω να ερθω στην συναντηση αλλα τεταρτη

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κι απο εμας!

Σημερα ειπα να το ξενυχτησω λιγακι.. Το Μαρακι πηγε για υπνο απο νωρις -αφου ξεθεωθηκε ολη μερα- κι ετσι βρηκα λιγακι χρονο να "καω" στο ιντερνετ! Τωρα λεω να παω να την πεσω για νανι!

Αυριο το προγραμμα εχει φαγητο στη μαμα μου και καμμια τσαρκα καιρου επιτρεποντως βεβαια!

Ειρηνη μου ειμαι εντελως ασχετη με το ΙΚΑ, οποτε ο,τι και να σου πω μαλλον μπαρουφα θα 'ναι! Ισως οι υπολοιπες να ξερουν κατι παραπανω!

Φιλια πολλα και ονειρα γλυκα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

σήμερα έχω ξυπνήσει από τα χαράματα (6:20) και χαζεύω στο internet και την τηλεόραση. Περιμένω και τους άλλους να σηκωθούν για να πάμε καμμία βόλτα.

Γιώτα που είσαι εσύ; αν δεν μπεις και σήμερα θα σε πάρω τηλέφωνο (ναι σε απειλώ :mrgreen: )

...

γλυκουλα για πρωινα οποτε θελεις στειλε μην να παμε πλατεια για καφε.εγω σχεδον καθε πρωι εκει ειμαι.και αυριο θα παω μια βολτα να παρω καφεδακι απο haagen

Πολλά πρωινά μπορώ και εγώ, μπορώ να έρθω; :)

...

και εγω θελω να ερθω στην συναντηση αλλα τεταρτη

Ειρήνη μου Τετάρτη είναι η μόνη μέρα που δεν μπορώ καθόλου (πρωί έχω να πάω σε μια παρουσίαση και απόγευμα περιμένω κόσμο στο σπίτι). Αν βολεύει όμως τις υπόλοιπες, δεν πειράζει. Βγείτε εσείς και εγώ θα έρθω στην επόμενη συνάντηση. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

οκ θα το κανονισουμε μαλλον για την τριτη γιατι δευτερα εχω να βαψω επιτελους το μαλλι μου...θα σου στειλω μηνυμα αυριο για σιγουρα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κορίτσια εγώ κάθε μέρα τα πρωινά είμαι στις καινούργιες κούνιες, στην πλατεία. Όποτε κανονίσετε πείτε και σε εμένα.

Ειρήνη πως και δεν σε έχω πετύχει;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες!!!!!

Εδω ειμαι κι εγω....χτες και σημερα ημουν πρωι και αυριο παλι τα ιδια.....

Αντεχω ομως ακομη!!!!!Τελικα για ποτε λετε συναντηση γιατι δεν καταλαβα....

Ειρηνη για το ροταριξ ειναι οπως σου ειπε ο ιατρος,δεν ειναι υποχρεωτικο αλλα εμεις το καναμε.Ειναι εμβολιο για τη γαστρεντεριτιδα.Εχει περιπου 80 ευρω και ειναι 2 δοσεις.Αν ψαξεις στο αλλο παρεντς υπαρχει καπου ενα θεμα για το συγκεκριμενο εμβολιο νομιζω.

Ευτυχως την Τριτη εχω ρεπο γιατι εχω να παρω απο την προηγουμενη Τριτη......

Και την 25η Μαρτιου ειμαι εξω και θα παμε στο Πορτο-Ραφτη στον νονο μου!!!!!!

Αυτα τα νεα μας....σας φιλω ολες!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαριανδ δεν καθομαι πολυ τον παιρνω μαζι μου τον καφε.καθομαι για κανα 20 λεπτο τα λεμε εκει με την αλλη εγκυουλα και αυτα.που δουλευεις γιωτουλα? σε νοσοκομειο η κανω λαθος?

4ywWp2.png

Καλησπερα μανουλες!

Σημερα η μερα μας ηταν καλη! Το Μαρακι ξυπνησε στις 10:00, εφαγε, κατσαμε λιγακι στο σαλονι και χορεψαμε mazoo and the zoo και μετα της εδωσα την φρουτοκρεμα της και πηγαμε στις κουνιες! Επαιξε με τα χωματα -ως συνηθως- και επειδη σημερα ειχε πολυ κοσμο (μαλλον λογω Κυριακης), ηρθανε και κατι αλλα παιδακια και κατσανε μαζι της! Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα εκανε! Ειχε ξεκαρδιστει στα γελια!!! Την ωρα που ημασταν στις κουνιες ελεγε συνεχεια "μαμ - μαμ" και πεταχτηκε ο Βασιλης μεχρι το σπιτι, της εφτιαξε δυο μικρες φετουλες με βουτυρο και μαρμελαδα και εφερε και μια μπανανα! Τα κατασπαραξε το κοριτσακι μου, παρολο που ειχε φαει ενα πιατακι τιγκα στη φρουτοκρεμα!! Μολις κλεισαμε 2ωρο στις κουνιες -δηλαδη κατα τις 14:00-, φυγαμε και πηγαμε στη μαμα μου να φαμε! Εκει εφαγε αλλο ενα πιατακι γεματο με μακαρονακι κοφτο και χταποδακι!! Γυρισαμε σπιτι στις 15:30, την εβαλα για υπνο και ξυπνησε στις 18:30. Κλασσικα, αδειασε ενα ολοκληρο πιατακι μπισκοτοκρεμα και μολις εφαγε την πηραμε και πηγαμε τσαρκα με το τουτου γιατι ειχε ψυχρουλα για να παμε με τα ποδια! Γυρισαμε κατα τις 21:00, την εβαλα στο μπανακι της και οταν προσπαθησα να τη βγαλω αρχισε τα κλαμματα! Δεν ηθελα να της χαλασω το χατηρι και αδειασα το νερακι εκεινο που ειχε αρχισει να παγωνει, εβαλα καινουριο και την αφησα μεσα να "λιωσει"! Το καταευχαριστηθηκε! Καποια στιγμη βαρεθηκε, την τυλιξα στην πετσετουλα της και οταν τη στεγνωσα της εκανα μασαζ με το johnson's που εχει μεσα λεβαντα! Ειχε γλαρωσει τα ματακια της και μασουλαγε την πιπιλιτσα της και ηταν τοσο ηρεμη!! Την εντυσα με τα πυτζαμακια της και της εδωσα να πιει γαλατακι.. Πιστευα πως δεν θα πιει πολυ γιατι δεν το εχει και σε ιδιαιτερη εκτιμηση και της ειχα φτιαξει μονο 100 ml αλλα εκεινη τα ηπιε ολα και ζητουσε κι αλλο! Της εφτιαξε ο Βασιλης αλλα 100 και αφησε 40! Ποσο χαιρομαι που ειναι φαγανο παιδακι!!! :D Κατα τις 22:00 την εβαλα για υπνο στην κουνια της κι ενω αλλα βραδυα καθεται και παιζει λιγακι, σημερα την πηρε ο υπνος κατευθειαν!

Εγω ειμαι καλα, σημερα ειχα κλειστο ολη μερα το κινητο μου και ηρεμησε το κεφαλακι μου! Απο αυριο ξαναξεκινα ο μαραθωνιος αλλα δεν πειραζει! Σκεφτομαι πως σε 15 μερες θα φυγουμε για Κουρουτα και ανεβαινει η ψυχολογια μου!!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε αυριο (για την ωρα δεν ξερω σιγουρα μιας και ο Βασιλης πρεπει να παει στα κεντρικα της Εθνικης να υπογραψει για την καταγγελια, οποτε θα ειμαι ολομοναχη, αλλα εστω και αργα το βραδυ θα μπω να σας πω τα νεα μας! Μεχρι τοτε θα κλεβω χρονο να σας διαβαζω!! ;) )

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες και στα βλασταρακια σας!! :D

gM4vp2.png

μπραβο φαιη σουπερ η μερα σας!!με τοσο φαγητο και εγω θα γουσταρα.χαχα.ρε κοριτσια μου εχει μεινει λιγη πιεση απο την γεννα και μετα.τι θα γινει?εχω μονιμα 14 με 9.θα ξαναερθει στα συγκαλα της?

4ywWp2.png

Πολλά πρωινά μπορώ και εγώ, μπορώ να έρθω; :)

Ειρήνη μου Τετάρτη είναι η μόνη μέρα που δεν μπορώ καθόλου (πρωί έχω να πάω σε μια παρουσίαση και απόγευμα περιμένω κόσμο στο σπίτι). Αν βολεύει όμως τις υπόλοιπες, δεν πειράζει. Βγείτε εσείς και εγώ θα έρθω στην επόμενη συνάντηση. :D

καλα εισαι τρελη?με ρωτας?εγω ειπα στην γλυκουλα γιατι και εγω δεν θελω να τον βγαζω απογευμα τον μικρουλι μου και για πρωινα δεν σας ειδα να πολυψηνεστε.

οσο για την τεταρτη......

ηθελα να γραψω οτι τεταρτη δεν μπορω γιατι εχουμε νοσοκομειο να δουν το ποδαρι του δημητρη μου αλλα ξεχαστηκα και εμεινε εκει ουτε καν το προσεξα.ε και εσεις δεν μπορειτε να διαβασετε το μυαλο μου?:tongue::tongue:

ουτε παρασκευη γιατι εχω να παω στο ικα για να του γραψουν παλι αδεια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι πιστευω ειναι θεμα χρονου να ρυθμιστει η πιεση σου! Κι εγω ετσι ημουν στις αρχες με το ζαχαρο, αλλα απο ενα σημειο κι επειτα επανηλθε!

Οσο για τη συναντηση κι εμενα με βολευουν τα πρωινα απο τις 10:00 κι επειτα μεχρι τις 12:00 που τρωει τη φρουτοκρεμα η Μαρια μου. Οπως επισης μπορω και απο τις 12:00 μεχρι τις 14:00 που παλι τρωει το βλασταρακι μου αλλα επειδη βαραει πολυ ο ηλιος εκεινη την ωρα, δεν το συνιστω για τα μικροτερα μωρακια! Βεβαια αν σας βολευει εσας, εμενα μου περισσευει! (Για να μην σας μπερδευω: Μπορουμε απο τις 10:00 μεχρι τις 12:00 ή απο τις 12:15 μεχρι τις 14:00). Η μερα δεν με ενοχλει σε κατι, εκτος αν προκυψει κατι απροοπτο (που το απευχομαι)!

gM4vp2.png

μηπως ξερουμε ποσου χρονου θεμα ειναι?αρχιζω και αγχωνομαι με αυτο.σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ειχα.εκανα τελευταια μερα και μπαστακοθηκε ρε γαμωτο.δεν θελω να εχω τετοιο θεμα με χαπια και τα συναφη

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Και εμείς εχθές ήσυχα περάσαμε, δηλαδή όσο ήσυχα μπορεί να περάσει κανείς με τα 2 βλασταράκια. Ο Νικόλας γενικά είναι πολύ ήρεμο παιδάκι αλλά παρασύρεται από τον μικρό που είναι τελείως όργιο και κάνουνε πολύ φασαρία και τα δυο μαζί. Σε αυτή την ηλικία που είναι ο Δημητράκης δηλαδή 2μισι μάλλον αρνούνται να υπακούσουνε σε εντολές!!!!! Κάνουνε ότι θέλουνε!!!!!!

Πάντως εγώ στάνταρ κάθε πρωί πηγαίνω στις κούνιες στην κεντρική πλατεία. Πηγαίνουμε και στο αναψυκτήριο που είναι πάρα πολύ ωραία, έχει και πολλά δέντρα αλλά τώρα λόγω της γύρης το αποφεύγουμε. Οπότε εγώ δεν έχω πρόβλημα και για πρωί.

Ειρήνη πιστεύω πως θα ρυθμιστεί η πίεση σου σιγά σιγά. Ο γιατρός σου τι σου λέει; Το ροταρίξ και εγώ τους το έχω κάνει.

Σοφιά σας βόλεψε το καρεκλάκι;

Φαίη εμένα ο Δημήτρης να δεις τι έφαγε εχθές όλη μέρα!!! Μα που τα βάζουνε;;;

Πάω να κάνω καμιά δουλειά πριν ξυπνήσει ο τσε!!!!!! (Δημήτρης = επαναστάτης!!!!! ) :D:D

Φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalimera και καλη εβδομαδα να εχουμε!

ειρηνη τις φωτο τις βγαλαμε γιατι μας τις χρωσταγε ο φωτογραφος μιας και δεν ηρθε στη βαφτιση.καλα ειχε πολυ πλακα τι στησιμο η ελισαβετ τι ποζες αλλο πραγμα:-Dοσο για το εμβολιο της γαστρεντεριτιδας ειναι προαιρετικο οπως σου ειπε η γιωτα νομιζω δε γραφεται στο ικα.στο ικα μπορεις να γραψεις 3 εμβολια ολα κ ολα του πνευμονιοκοκκου της μηνιγγιτιδας και της ανεμοβλογιας(για το τελευταιο δεν ειμαι 100%σιγουρη)

γιωτα πορτο ραφτη ε?τελεια ειναι διπλα στη θαλασσα!αχ τι μου θυμισες τωρα πηγαιναμε τακτικα με τον αντωνη.σουπερ ειναι!

μαρια νδ και φαιη δε μπορω να πω οτι μας βολεψε κ πολυ το καρεκλακι ειναι μινιατουρα η δικη μου κ χανεται σ αυτο!παντως της δινω παιχνιδια κ καθεται κ παιζει αρκετη ωρα.

με τη συναντηση τελικα τι κανονισατε?τι λετε για τριτη απογευμα κατα τις 17.30?πρωινα δε μπορω αλλα αφου μπορειτε ολες δε πειραζει εγω θα ερθω στην επομενη συναντηση.

παω να κανω καμια δουλεια με καλει το σιδερο!!:P

Επεξεργάστηκαν by elisabeth

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια! Τρέχω με δουλειές του σπιτιού και την προετοιμασία της βάφτισης κι έχω καιρό να μπω στο forum. Με θέλετε κι εμένα στον καφέ σας (μόνο την Σοφία έχω γνωρίσει από κοντά)? Εγώ αύριο μπορώ όλη μέρα (αλλά με το μωρό μαζί)απλά να συζητήσουμε λίγο την ώρα για να μην πέσει σε γεύμα της μπουμπούς! Άλλη μέρα δυστυχώς μάλλον δεν μπορώ. Τι λέτε;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...