Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαρία και εμείς πήγαμε το απόγευμα στην κεντρική πλατεία στις κούνιες. Και ναι τα σουβλάκια και μένα κάθε φορά μου σπάνε την μύτη!!!!

Τα δικά μου τα βλαστάρια κάθε μέρα με έχουνε στην κουζίνα και όλο κάτι θέλουνε να τρώνε. Ειδικά ο μικρός όλη μέρα τρώει. Σήμερα έχ@σε 6 φορές!!!!! Και κάτι δημητριακά δικά μου fitness ολικής αλέσεως μέχρι και αυτά τρώει!!!! Εχθές έφαγε με αυτή τη σειρα, μηλόπιτα, κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες, προφιτερόλ και μετά πάλι κοτόπουλο!!!!!Όλα μαζί αχταρμά. Εντωμεταξυ είναι τσιλιβίθρα. Ήθελα να ξερα που το βάζει όλο αυτό το φαί. Α! και τις προάλλες για κολατσιό στις 11 έφαγε ένα ολόκληρο ψάρι τσιπούρα που μου είχε φέρει η πεθερά μου!!! Και σήμερα το μεσημέρι ένα πιάτο μπρόκολα!!!!!

Εγώ για αύριο έβγαλα κάτι μπριζόλες που είχα στην κατάψυξη. Θα τους τηγανίσω και καμιά πατάτα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν συμφωνούμε και μπορούμε όλες να οργανωθούμε για την επόμενη εβδομάδα για καφέ, κούνιες, παγωτό, σουβλάκια ό,τι τέλος πάντων τραβάει η όρεξή μας.

Εγώ πάντως συμφωνώ αλλά με αυτή τη σειρά!!!!!! :D:D:D:D:D:D

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

γεια σας κοριτσουδια !!!τι κανετε?εμεις σημερα καναμε το πρωτο μας εμβολιο και ειχε πριν λιγο λιγα δεκατακια37,4.στο ικα το εκανα και ηταν το πενταπλο και οχι το εξαπλο που μου ειχε πει ο παιδιατρος. μετα καναμε μια μινι βολτα στο haagen για καφε και μετα σπιτι.το απογευμα πηγα οδοντιατρο και του βρηκα δουλεια πολυ να εχει να ασχολειται.ευτυχως κανει καλα την δουλεια του και δεν με ποναει.

ναταλακι καλα ειμαστε δοξα τον θεο!!

μαρια να ξερεις οτι στο λεξικο συνονυμο της πεινας ειναι το ειρηνη και στην νεα εκδοση θα γραφει και γαντζος.τρωει ασταματητα ματι μην το πιασει μωρε.πρεπει να σας τον φερω να τον δειτε ειναι φανταστικος!!!!αλλα προτιμαω τις πρωινες ωρες να εχει και ηλιο.αυριο εχουμε και παιδιατρο.στεναχωριεμαι λιγακι που θα παω μοναχουλα χωρις τον καλο μου.και σημερα στο ικα ολες ηταν με τους μπαμπαδες τους.

αααααα

τσακωθηκα στο ικα με την παιδιατρο!!ανανεωσα το βιβλιαριο πριν λιγες μερες και εβαλα και στο ονομα μου το μωρο.απο τα χαρτια της γεννησης ειδαν την διευθυνση του καρεα που ειναι δηλωμενο το γαντζακι και μου ειπαν οτι θα πρεπει να μου αλλαξουν την διευθυνση.οκ.......

ρωτησα αν την αλλαξω θα μπορω να πηγαινω σε οποιοδηποτε ικα για γιατρους και για τα εμβολια του μωρου?

ναι μου ειπαν.....

σιγουρα??????

σιγουρα, μου ειπαν.

παω σημερα και μου λεει η κυρια.......

να μην ξαναρθετε εδω να πηγαινετε στο παγκρατι μου λεει......

οριστε???λεω?μου ειπαν οτι εχω δικαιωμα να πηγαινω σε οποιο ικα θελω.ναι λεει αλλα εχουμε μεγαλη λιστα αναμονης.τις λεω δεν υπαρχει καμια περιπτωση να παω στο παγκρατι .με τα πολλα εκλεισα παλι απο τωρα εκει και την επομενη φορα που θα παω αν θελει καμια να ερθει μαζι μου .....θα δει τζαμπα παρασταση.θα μας ακουσουν μεχρι και το ικα του παγκρατιου.

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Καλημέρα!!!!!

Κι εγω εδω σημερα που σημαινει οτι ειμαι απογευμα!Θα γυρισω το βραδυ και το πρωι παλι για δουλεια......να μην εχω παραπονο!!!!!!

Σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα για μενα γιατι εχω 31 αιματοκριτη κ μεχρι να γεννησω θα πεσει κι αλλο.Οποτε θα αρχισω να τρωω κρεας για να ειμαστε ολοι καλα!Κι εγω και τα διδυμακια μας!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Αχ βρε Ειρηνη τι τραβας κι εσυ.....

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera κοριτσια!τι κανετε?

γλυκουλα με το καλο να παρεις το πτυχιο σου καλη επιτυχια!

μαριες φτου φτου τα βλασταρια σας μια χαρα τρωνε απ ολα!

ειρηνη καλα ξεμπερδεματα με το ικα σε καταλαβαινω ειναι σκετη ταλαιπωρια.πηγα τις προαλλες να μου γραψουν το εμβολιο του πνευμονιοκκοκου κ μ επρηξαν σωνει κ καλα να κανω τα εμβολια εκει!μα δε θελω κυρα μου τι με πρηζεις γραψτο μου εκει κ μη με ζαλιζεις...τεσπα.

γιωτα καλη δουλεια!

εμεις καλα ειμαστε ειχαμε ησυχο βραδυ δοξα το θεω καλα εχει προσαρμοστει.λεμε καποια στιγμη να παμε να παρουμε καρεκλακι φαγητου.να ρωτησω κατι αυτα ειναι τελειως καθετα η ξαπλωνουν λιγακι?εσεις πιο εχετε?

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

λεμε καποια στιγμη να παμε να παρουμε καρεκλακι φαγητου.να ρωτησω κατι αυτα ειναι τελειως καθετα η ξαπλωνουν λιγακι?εσεις πιο εχετε?

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

Καλημέρα Σοφία!! Εγώ είχα καρεκλάκι φαγητού της chicco και και η πλάτη έπαιρνε διάφορες θέσεις. Δεν ξάπλωνε τελείως αλλά υπνάκο είχανε πάρει πολλές φορές εκει!!!!

Δες και εδώ εγώ βέβαια είχα το παλιότερο μοντέλο

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη αν θες την επόμενη φορά στο ΙΚΑ έρχομαι εγώ μαζί σου :D

Γιώτα καλή δουλειά!

Σοφία και εμείς της chicco καρεκλάκι είχαμε, αλλά διαφορετικό μοντέλο από της Μαρίας, συγκεκριμένα ένα παρόμοιο με αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=270&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=142

Το δικό μας είχε ρόδες και στα τέσσερα πόδια με ξεχωριστή ασφάλεια για την κάθε μία, ενώ η κλίση της πλάτης ρυθμιζόταν σε πέντε θέσεις. Ήταν πολύ εύχρηστο, το μετακινούσες πολύ εύκολα, έκλεινε για να μην πιάνει χώρο, δεν είχε υφασμάτινα μέρη οπότε το καθάριζες εύκολα με ένα wettex και αν θυμάμαι καλά το είχαμε πάρει γύρω στα 150 ευρώ. Α, και ο Ευριπίδης είχε κοιμηθεί αρκετές φορές.

Φαίη εσύ που βρίσκεσαι ; (δεν μπήκες ούτε βράδυ). Ελπίζω να βρήκες αγοραστή και να τρέχεις για τα συμβόλαια :D

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα Σοφία!! Εγώ είχα καρεκλάκι φαγητού της chicco και και η πλάτη έπαιρνε διάφορες θέσεις. Δεν ξάπλωνε τελείως αλλά υπνάκο είχανε πάρει πολλές φορές εκει!!!!

Δες και εδώ εγώ βέβαια είχα το παλιότερο μοντέλο

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=680&category_id=69&option=com_virtuemart&Itemid=244

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη αν θες την επόμενη φορά στο ΙΚΑ έρχομαι εγώ μαζί σου :D

Γιώτα καλή δουλειά!

Σοφία και εμείς της chicco καρεκλάκι είχαμε, αλλά διαφορετικό μοντέλο από της Μαρίας, συγκεκριμένα ένα παρόμοιο με αυτό

http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=270&category_id=44&option=com_virtuemart&Itemid=142

Το δικό μας είχε ρόδες και στα τέσσερα πόδια με ξεχωριστή ασφάλεια για την κάθε μία, ενώ η κλίση της πλάτης ρυθμιζόταν σε πέντε θέσεις. Ήταν πολύ εύχρηστο, το μετακινούσες πολύ εύκολα, έκλεινε για να μην πιάνει χώρο, δεν είχε υφασμάτινα μέρη οπότε το καθάριζες εύκολα με ένα wettex και αν θυμάμαι καλά το είχαμε πάρει γύρω στα 150 ευρώ. Α, και ο Ευριπίδης είχε κοιμηθεί αρκετές φορές.

Φαίη εσύ που βρίσκεσαι ; (δεν μπήκες ούτε βράδυ). Ελπίζω να βρήκες αγοραστή και να τρέχεις για τα συμβόλαια :D

Φιλάκια σε όλες

σας ευχαριστω!της chicco σκεφτομουν κ εγω.λιγο ακριβα βεβαια αλλα πολυ ωραια κ οπως τα θελω.μπηκα κ στο site του λητω και ειδα κ αλλα αν προλαβουμε θα παμε το απογευμα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα σε ολες! Μια προταση θα σας πω που τα λεει ολα: Επιτελους την εβαλα για υπνο!!!!!!!!! Για αλλη μια μερα το κοριτσακι μου ειχε τον απαλευτο....

Εχθες πηγαμε και καναμε το πληρεξουσιο με τη μαμα μου.. Μετα πηγαμε κι απο ενα αλλο μεσιτικο και το δωσαμε κι εκει και οσονουπω θα μπει και στο διαδικτυο. Κατα τα αλλα δεν περιμενω να βρεθει καποιος απο τη μια μερα στην αλλη αλλα ετσι κι αλλιως δεν βιαζομαι! Στο μεταξυ το δινω σε οσα περισσοτερα μεσιτικα δεχονται να το αναλαβουν.. Μη σας ζαλιζω αλλο με την πωληση ομως!

Γενικα οι μερες μου ειναι πολυ κουραστικες, σημερα πηγα και κατεθεσα τα χαρτια μου στο δημαρχειο Αγιου Δημητριου μηπως μπορεσω και μπω ως σχολικος φυλακας ή φυλακας παρκων ως συμβασιουχος του δημου (18 μηνες). Δεν με πειραζει η ιδιοτητα, δουλεια να 'ναι και ο,τι να 'ναι! Βιογραφικα εχω στειλει παντου αλλα απο ο,τι φαινεται η ανεργια εχει εγκατασταθει επανω μου! Μετα ηρθε η international και μας εκανε απολυμανση, απλωσα ενα πλυντηριο, μαγειρεψα παστιτσιο και για αυριο να εχουμε και ειχα και το Μαρακι που δεν καταλαβαινει προς τι ολο αυτο το τρεξιμο και δυσανασχετει!

Γιωτα μου δεν εχω παρα να σου ευχηθω να περασει γρηγορα ο καιρος που πρεπει να εισαι αναγκαστικα στη δουλεια και να ξεκουραστεις κι εσυ!

Σοφια μου δωσε πολλα φιλακια στο παιδακι που παιζει με τις σακουλες (την Ελισσαβετ εννοω! :lol: ) και να ξερεις πως χαιρομαι που συνηλθατε!

Μαρια θελω κι εγω σουβλακια!! Εχω την εντυπωση πως ο Ευριπιδακος θα ειναι ο καλυτερος "δασκαλος" σε ο,τι αφορα την αδερφη του!! Ειδικα στο φαγητο!! :D

Μαριανδ χαιρομαι που ο Νικολας τα παει καλα με το κολυμβητηριο! Ελπιζω να ανασανες κι εσυ λιγακι με τις δουλειες!

Ειρηνη κι εγω θελω να δω πολυ τον γανζο σου!! Περαστικα σας για το εμβολιο και οσο για το ΙΚΑ μην σπας τα νευρα σου τσαμπα, αφου οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν!

Γλυκουλα καλο διαβασμα και καλη επιτυχια! Με το πτυχιο σου συντομα! Ευχομαι ετσι να "ανοιξουν" πιο ευκολα οι δρομοι για εσενα σε ο,τι αφορα την επαγγελματικη σου καταρτιση!

Ναταλια εχω την εντυπωση πως και εσυ ψιλοχαθηκες! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και απλα να μην εχεις χρονο να μας γραψεις τα νεα σας!

Οσο για τη συναντηση, ευχομαι με ολη μου την καρδια να τα καταφερω να ερθω γιατι μου εχετε λειψει ολες φιλεναδιτσες μου!!

Τωρα το μενου εχει μπανακι και χαλαρωση! Για βραδυνο θα φαμε λιγη κρεατοπιτα που μας εφερε μια θεια μου! Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι εχει Νικολουλη στο alter (το παιζω και Σερλοκ Χολμς και μετα τρομαζω ακομα και με τη σκια μου :lol::lol: αλλα δεν μπορω να μην τη δω!!!!)

Φιλια πολλα σε ολες!

Υ.Γ. Μου λειπετε πολυ και ακομα κι οταν δεν μπαινω να γραψω, κλεβω λιγο χρονο για να σας διαβασω και θελω να σας ευχαριστησω που με σκεφτεστε και που νοιαζεστε για εμενα!

Καληνυχτα κοριτσακια μου!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη χάρηκα που μάθαμε νέα σου :)

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε νωρίς, ως συνήθως δηλαδή. Λέω να φτιάξω γεμιστά και ελπίζω να περισέψουν και για αύριο. :lol:

Όσο για τη συνάντηση έχω να προτείνω: Δευτέρα απόγευμα (μετά το κολυμβητήριο), Τρίτη (πρωί ή απόγευμα) και Παρασκευή (πρωί ή απόγευμα επίσης μετά το κολυβητήριο). Σας βολεύει κάτι από αυτά;

Σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά, πηρανε οι γονείς μου τα βλασταράκια να τα πάνε στις κούνιες μπας και μπορέσουμε και κάνουμε καμιά δουλειά με τον Κώστα.

Το βράδυ θα έρθουνε οι νονοί του Νικόλα να του φέρουνε την λαμπάδα του. Εμένα η βαφτιστηρα μου είναι πολύ μεγάλη, 27 χρονών οπότε δεν μπορώ να της πάω λαμπάδα!!!! (την βάφτισα μαζί με την μαμά μου όταν ειμουνα 4 ετών).

Μαρία εμένα με βολεύουνε όλες αυτές οι μέρες που έγραψες για συνάντηση, δεν έχω πρόβλημα!!!!

Φαίη μας έλειψες!!! Είχα συνηθίσει να γράφεις πιο συχνά. Θα σου βάλω απουσία την επόμενη φορά!!!!!! :tongue:

Ναταλία, Γιώτα, Ειρήνη, γλυκούλα, Σοφία φιλιά και σε εσάς και στα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalimera sas!τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

φαιη μου ευχομαι να βρεις συντομα δουλεια αυτη η φαση με το δημο ακουγεται πολυ καλη μακαρι να σε παρουν!

μαρακι κ εμενα με βολευουν οι μερες αλλα απογευμα καλυτερα.

εμεις πηγαμε κ πηραμε χθες καρεκλακι ενα ths chicho σαν αυτο που λεει η μαρια-dems σημερα θα το χρησιμοποιησουμε πρωτη φορα ελπιζω να τη βολεψει.ολο το πρωι φτιαχανμε τις ντουλαπες στο παιδικο που τις ειχαμε τιγκαρει με δικα μας πραγματα-ενας χαμος ακομα δε τελειωσαμε...εκανα ενα διαλλειμα να σας διαβασω κ θα παω να συνεχισω.και περιμενουμε και το φωτογραφο στις 4 να βγαλει φωτο της ελισαβετ που μας ειχε πει.

να εχετε ενα ομορφο σκ!φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα μανουλες!

Σημερα εχει πολυ ωραια μερα και το επωφεληθηκαμε στο επακρο! Το Μαρακι ξυπνησε το πρωι, ηπιε το γαλα της και μετα πηγανε με τον Βασιλη στις κουνιες! Επαιξε με τα χωματα και τα χαλικια και μετα γυρισανε. Εγω την εβγαλα στον καναπε, ειπα εχθες να δω τη Νικολουλη αλλα με πηρε ο υπνος εκει και ο Βασιλης λυποταν να με ξυπνησει, οποτε με σκεπασε και με αφησε να κοιμηθω εκει! Εκει την εχω αραξει λοιπον ακομα και τωρα! Μολις γυρισανε απο τις κουνιες, σηκωθηκα για λιγο κι εφτιαξα τη φρουτοκρεμα της Μαριας, την ταϊσα και επειδη εμεις ειχαμε φαγητο (το παστιτσιο που σας ελεγα εχθες), εβαλα λιγακι τραχανα για το Μαρακι! Μετα επειδη αρχισε τη γκρινια, την ξαναπηρε ο Βασιλης και ξαναπηγανε στις κουνιες και γυρισανε πριν απο λιγο (ευτυχως του εκοψε και της ειχε παρει καπελο μαζι). Η Μαρια ητανε σαν λοκατζης απο το πολυ χωμα αλλα ειχε ενα χαμογελο ευτυχιας σε ολο της το προσωπο! Την επλυνα, της εδωσα τον τραχανα και αποκαμωμενη πια, πηγε για υπνο στην κουνια της. Τωρα θα κατσουμε κι εμεις να φαμε και μετα εχει ξαπλα!

Το απογευμα αν εχει καλο καιρο θα παμε καμμια τσαρκα με το καροτσι αλλιως με το αυτοκινητο!

Μαρια φτιαξε το μεγαλυτερο ταψι που εχεις για να σας φτασουν τα γεμιστα!

Μαριανδ κι εγω 4 ημουν οταν βαφτισα το βαφτηστηρακι μου! Τωρα ειναι εκεινος 19 κι εγω 23, αλλα του δινουμε λεφτα και τα κανει εκεινος ο,τι θελει!

Σοφια μου καλοριζικο το καρεκλακι, ελπιζω να σας βολεψει!

Οσο για τη συναντηση, με τη μερα δεν εχω κανενα προβλημα, απλα επειδη το Μαρακι ξυπναει λιγακι αργα μετα το μεσημεριανο υπνο, ισως να αργησουμε κανενα μισαωρακι (με δεδομενο δηλαδη πως η συναντηση θα γινει στις 17:00, εμεις ισως να ερθουμε 17:30 με 17:45)!

Να εχετε ολες ενα ομορφο Σαββατοκυριακο με ηρεμια και ξεκουραση!

Φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να μαι και εγω...ειχα μια δυσκολη ημερα σημερα γιατι ειμαι μονη με το παιδι χωρις καποια βοηθεια και ειμαι πολυ κουρασμενη παροτι ηταν σε γενικες γραμμες ησυχος ομως δεν μπορεσα να κανω πολλες δουλειες που ηθελα αλλα δεν πειραζει..

και εγω θελω να ερθω με βολευουν ολες οι ημερες απλα θα ηθελα και εγω πρωι αν ειναι για να ερθω με τον μικρο μου αλλιως μονη το απογευμα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...