Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας!

Πριν λιγο εβαλα τη Μαρια για νανι και τωρα καθομαι και απολαμβανω την ηρεμια! Σε λιγακι θα παω να κανω κι εγω ενα μπανακι και θα την πεσω κι εγω γιατι η μερα παλι προβλεπεται με τρεξιμο!

Φιλακια πολλα σε ολες και ελπιζω να καταφερω να μπω να σας γραψω τι κανουμε και αυριο!

Παρεπιπτοντως περασαν 2 εβδομαδες απο το mmr και δεν εβγαλε τιποτα!!!!!!!!!!!!!!! Νιωθω μεγαλη ανακουφιση!!

Καληνυχτα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera σας!τι κανετε?

φαιη μου ελπιζω να πωληθει συντομα το σπιτι κ στη καλυυτερη δυνατη τιμη!μπραβο στο μαρακι για το εμβολιο ολα καλα πηγαν!

η ελισαβετ μια χαρα τωρα πηραν σειρα οι γονεις μου και οι 2 αρρωστοι με πυρετο.κ απ οτι ακουω απο φιλες μου πολλα μωρακια ταλαιπωρουνται αυτη τη περιοδο με τις ιωσεις:(εντωμεταξυ η ελισαβετ βρηκε καινουριο παιχνιδι αρπαζει οτι σακουλα βρει κ παιζει(εννοειται οτι την εχω υπο επιβλεψη παντα) φαινεται της αρεσει ο ηχος που κανει μπορει ν ασχολειται μια ωρα με μια σακουλα:Dτι να πω περι ορεξεος κολοκυθοπιτα που λενε!!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα κ καλες δουλειες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!!!

Το βάσταρακι μου σημερα με σηκωσε απο τις 06 45....επρεπε να σηκωθω να τον ετοιμασω......Κατα τις 07 30 εφυγε με τον μπαμπα του.Κι εγω πηγα στο ΙΚΑ κ εκανα μια γενικη ουρων που μου ζητησε ο ιατρος μου κ ξεμπερδεψα κ μ αυτο.Τωρα εβαλα πατατουλες στο φουρνο κ οταν γινουν θα μπω να κανω μπανακι για να ετοιμαστω για δουλεια.....

Μου τη δινουν τα απογευματινα......ξυπναω νωρις το πρωι κ γυριζω βραδυ σπιτι,ουτε τον Τασο προλαβαινω ξυπνιο,ουτε εχω ορεξη....αλλα δυστυχως δε γινεται διαφορετικα!!!!!Και μεχρι την Παρασκευη ειμαι ολο απογευματα....μπλιαχ....

Να περασετε ομορφα σημερα οτι κ αν κανετε!!!!!Ακομη κι αν εχετε δουλειες,εχει πολυ ωραια μερα!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σήμερα αφού άφησα τον Ευριπίδη στο σταθμό πήγα supermarket και μαγείρεψα δύο φαγητά για να έχουμε και αύριο και μεθαύριο. Παράλληλα βεβαίως - βεβαίως έχω δύο laptop ανοιχτά για να κάνω τη δική μου δουλειά αλλά και τη γραμματέα του Διονύση.Μάζεψα κάτι πλυμένα από χθες, άπλωσα και ένα πλυντήριο που είχε περισσέψει. Αύριο και μεθαύριο θα κάνω και ένα καθάρισμα στο σπίτι για να μη μου μείνουν δουλειές για το Σαββατοκύριακο και να αράξω.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα και απο εμας! Χαιρομαι που σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα!

Κι εγω σημερα εκανα δυο φαγητα (αρακα για αυριο και σνιτσελ με πατατες για σημερα) γιατι αυριο πρεπει να παμε με τη μαμα μου να μου υπογραψει το πληρεξουσιο ετσι ωστε να εχω πληρη ελεγχο της καταστασης με το σπιτι. Γυρευε ποση ωρα θα μας παρει αυτο, αλλα δεν γινεται αλλιως αφου εκεινη δουλευει 12ωρα, καποιος πρεπει να μπορει να χειριστει εξ' ολοκληρου την κατασταση. Για αυριο ζητησε αδεια απο το μεγαλο αφεντικο και της την εδωσε με τα χιλια ζορια με την προϋποθεση να γυρισει κατευθειαν μολις τελειωσει στο μαγαζι!

Κατα τα αλλα καλα.. Ξυπνησαμε στις 09:30, ηπιε γαλα η Μαρια, μετα βγηκαμε για ψωμακι, γυρισαμε, της εδωσα το αυγο της, μετα τη φρουτοκρεμα, μετα κατσαμε και παιξαμε, μετα της εδωσα τον τραχανα της και την εβαλα για υπνο (μεσα σε αυτα βαλτε κι ενα ξεσκ@τισμα δυο φορες). Μολις την εβαλα για υπνο, φαγαμε, επλυνα τα πιατικα και τον νεροχυτη, απλωσα ενα πλυντηριο και εβαλα ακομα ενα και μετα ξαπλωσα ενα μισαωρο. Η Μαρια σηκωθηκε στις 17:30, ξανα ξεσκ@τισμα, φαριν λακτε, dvd με τραγουδια και σε ενα τεταρτακι θα παμε τσαρκα με το αμαξι. Το βραδυ εχει σιδερωμα.. :(

Σας φιλω ολες και ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε κι απο κοντα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Σήμερα είχε άδεια ο Κώστας από τη δουλειά του και πήγαμε στη Γλυφάδα για βόλτα με τον Δημητρακη. Ήταν πολύ ωραία γιατί δεν είχε πολύ κόσμο και σήμερα ήταν μια πάρα πολύ ωραία μέρα. Πήγαμε και σε κάτι ωραίες κούνιες, ευχαριστήθηκε ο μικρός.

Τα βλασταράκια κοιμηθήκανε οπότε πάω και εγώ να απολαύσω στιγμές ηρεμίας στο σαλόνι μου!!!!!

Φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalimera koritsia!

γιωτα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!

φαιη κ μαρια 2 φαγητα ε?τι χρυσοχερες που εισαστε μπραβο σας!εγω μονο για την ελισαβετ μαγειρευω κ βαριεμαι μονο που το σκεφτομαι.

μαρια νδ τελεια η βολτα σας οτι επρεπε για το δημητρακη!

εγω την ξαναεβαλα χθες στο δωματιο της καλα κοιμηθηκε(ηταν βεβαια κ κομματια γιατι ο αντωνης δε τη κοιμησε για απογευμα) νομιζω θα συνηθισει παλι ευκολα.μας πηγε πισω η κ..ιωση και στο βαρος γυρισαμε στα 6100.αλλα βλεπω τρωει καλα οποτε θ αναπληρωσει γρηγορα ευχομαι!χθες κ προχθες την τσακισε την κρεατοσουπα της ειχα βαλει κ παντζαρι μεσα ξετρελλαθηκε.

να κανονισουμε καμια συναντηση απο βδομαδα τι λετε?αν εχει βεβαια καλο καιρο.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Είχα πει ότι θα κάνω φασίνα σήμερα, αλλά βαριέμαι. Είμαι πρωινός τύπος και αν δεν ξεκινήσω νωρίς, μετά δεν...

Μάλλον το βλέπω να λουφάρω. Άλλωστε το ρητό δεν λέει "μην κάνεις σήμερα ό,τι μπορείς να αφήσεις για αύριο" ; :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Και εγώ πρέπει να μαγειρέψω και βαριέμαι!!! Μάλλον θα κάνω το φαγητό της τεμπέλας που λέει και η Γιώτα, μακαρόνια δηλαδή!!!!

Από φασίνα βέβαια άλλο τίποτα. Εγώ καθαρίζω και τακτοποιώ και οι μικροί μου σίφουνες σε χρόνο dt τα κάνουνε πάλι χάλια!!!!!! Αφήστε που με έχουνε φαει και τα πλυντήρια. Ευτυχώς δηλαδή που έχω και το στεγνωτήριο και έχω γλιτώσει άπλωμα και σίδερο.

Σοφία ναι να κανονίσουμε οπωσδήποτε συνάντηση.

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου γλυκούλα, τι διαβάζεις;

για την σχολη μου ειμαι ακομα φοιτητρια η γριουλα!!!χρωσταω 2 μαθηματα και θα τα δωσω τον ιουνιο μπας και παρω το πτυχιο μου ποτε στην λογιστικη...

εμεις πλεον εχουμε μπει σε μια σειρα με τον μικρο και πολυ μου αρεσει δεν εχει και τοση γκρινια και παμε και βολτιτσες αρκετες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κι απο μενα.

Χτες γυρισα νωρις απο τη δουλεια,στις 21 30 αλλα δυστυχως δεν προλαβα τον Τασο ξυπνιο.Στις 22 30 με πηρανε απ τη δουλεια τηλ αν μπορω αυριο να παω πρωι και δεχτηκα.Οποτε σημερα ημουν πρωι,γυρισα πριν λιγο,επλυνα τα πιατα απο χτες και τωρα προσπαθει ο Βασιλης να κοιμησει τον Τασο......για να δουμε!!!!!

Παντως εχει υπεροχη μερα εξω!Θα περιμενω μηπως ξυπνησει νωρις ο Τασος και παμε καμια βολτιτσα!!!!!!

Αυριο ειμαι απογευμα (εκτος απροοπτου).......

Καλο μεσημερι σε ολες,παω να ξαπλωσω λιγο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Γλυκούλα καλή επιτυχία σου εύχομαι! (χάρηκα και εγώ, νόμιζα ότι διαβάζεις για χαλάρωση). Όσο για το γιο σου, θα δεις ότι όσο θα μεγαλώνει θα περνάτε καλύτερα :D

Γιώτα ελπίζω να ξεκουράστεις και να προλάβεις και βόλτα.

Εμείς μετά το σχολείο πήγαμε στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας. Μου το ζήταγε από χθες ο Ευριπίδης. Πήρα λοιπόν και εγώ μία σοκοφρέτα και ένα μπουκαλάκι νερό και πήγαμε. Μόλις φτάνουμε στην παιδική χαρά...

Ευριπίδης: Τι έχεις φέρει να φάω;

Εγώ: σοκοφρέτα

Την τρώει.

Ξεκινάει να παίζει, ύστερα από λίγο μπαίνουν δύο παιδιά με ξυλάκια παγωτό στα χέρια

Ευριπίδης: Αυτά τα παιδιά τρώνε παγωτό.

Εγώ: Ναι

Ευριπίδης: Τους αφήνει η μαμά τους;

Εγώ: Έτσι φαίνεται.

Ευριπίδης: Εσύ με αφήνεις;

Εγώ: Όχι, γιατί έφαγες τη σοκοφρέτα, δεν τρως άλλο γλυκό τώρα.

Ευριπίδης: Ναι, αλλά πεινάω.

(τότε θυμήθηκα την Ειρήνη :D )

Εγώ: Αν πεινάς μπορούμε να πάρουμε σουβλάκια.

Ευριπίδης: Ναιιιιι

και φάγαμε σουβλάκια

Για να μην πολυλογώ, είναι ζήτημα αν έπαιξες δέκα λεπτά. Μετά το φαγοπότι τον έπιασε κατούρημα. Πήγαμε μέχρι το αυτοκίνητο για να τα κάνει στο πτυσσόμενο γιο-γιο, γυρίσαμε πάλι λίγο στην παιδική χαρά και μετά φύγαμε οριστικά. Τώρα βλέπει dvd (cars) και εγώ βρήκα την ευκαιρία να σας πω τα νέα μας.

Αν συμφωνούμε και μπορούμε όλες να οργανωθούμε για την επόμενη εβδομάδα για καφέ, κούνιες, παγωτό, σουβλάκια ό,τι τέλος πάντων τραβάει η όρεξή μας.

etCDp3.png hk8kp3.png

Α, θυμάστε που μαγείρεψα χθες δύο φαγητά (συγκεκριμένα ένα πακέτο μακαρόνια με κιμά και ένα ταψί μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο) για να μας φτάσουν μέχρι την Παρασκευή; Ε, μέχρι σήμερα το μεσημέρι μας έφτασαν. Μερικοί έχουν γίνει πολύ φαγανοί και με βγάζουν off στον υπολογισμό της ποσότητας φαγητού που χρειαζόμαστε.

Ο Ευριπίδης στο σχολείο σήμερα είχε φάει δύο μπιφτέκια με πατάτες, μισή ντομάτα και ένα αγγουράκι συν ένα αχλάδι. Μετά τη σοκοφρέτα και το σουβλάκι έφαγε μια μερίδα μακαρόνια με κιμά (την τελευταία), ήπιε μια κούπα γάλα και μετά κατέβηκε κάτω στη μαμά μου και αυτή τη στιγμή τρώει και μια μερίδα σπανακόρυζο με τυρί φέτα. Πείτε καμμιά ιδέα τι να μαγειρέψω αύριο και να μας φτάσει και για το Σάββατο τουλάχιστον :roll::?

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...