Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ.ΦΑΙΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΛΟ ΑΤΥΧΙΕΣ ΕΠΑΘΕΣ ΒΛΕΠΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ.ΓΙΩΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ.ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΔ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΟ ΩΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΩ. ΕΠΛΥΝΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΟΜΙΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟ ΓΕΛΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!τι κανετε?

φαιη μου αφου τρωει ολα τ αλλα δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.εχω ακουσει κ απο μια φιλη μου οτι το δικο της σταματησε στον 8ομηνα να πινει γαλα.ισως αν της εδινες φρεσκο?(λεω εγω τωρα δε ξερω αν κανει να ρωτησεις το φιτσιαλο)

μαριανδ καλη αρχη στο κολυμβητηριο κ καλες βουτιες για το νικολα!

ναταλια πολλες δουλιες στο σπιτι ε?χαιρομαι που ειστε καλα!

εμεις ειχαμε τα πρωτα σημαδια ανακαμψης!ΧΘΕς ολη μερα δεν εκανε πυρετο εφαγε καλυτερα με τις πανες οκ(αν κ ολο το βραδυ τπτ) περασε κ η καταρροη μονο λιγος βηχας εμεινε αλλα παμε καλα.:)

καλη κυριακη να εχετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Σήμερα θα με τρέχουν οι δουλειές πάλι :(

Ελπίζω να είστε όλες καλά και θα τα πούμε ξανά μόλις βρω χρόνο.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

kalimera κ καλη μας εβδομαδα!

μαρακι καλη δουλεια!

γιωτα πως περασες στο αιγιο?

εμεις καλα ειμαστε σημερα αρχισαμε κ τρωμε κανονικα 150 μλ ηπιε το πρωι γαλα.το μονο προβλημα οτι κοιμηθηκε δυσκολα με κλαματα κουνωντας τη στην αγκαλια φυσικα.παει κ το προγραμμα του υπνου στο δωματιο της τοσες μερες κοιμοταν στο δικο μας.θα περιμενω 2-3 μερες ακομη να συνελθει πληρως κ μετα θα την ξαναπαω.

να εχετε μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσακια τι κανετε?????

Που εξαφανιστηκατε ολες?????Εμεις πηγαμε τελικα στο Αιγιο,οι δυο μας και περασαμε πολυ ωραια!!!!!Ευτυχως ξεκουραστηκα αν και δεν μπορουσα πολυ με τον βηχα και τον πονοκεφαλο.....ομως να μην εχω παραπονο!Κοιμηθηκα αρκετα και το ευχαριστηθηκα.

Επιστρεψαμε την Κυριακη το βραδυ,οπου πηραμε τον Τασο απο τους γονεις μου κ γιναμε παλι μια ευτυχισμενη οικογενεια!!!!!Εκατσα αρκετες ωρες στο σπιτι να συλλογιζομαι και με τοση ηρεμια κλωτσουσαν αρκετα τα διδυμακια μας!!!!!Τελικα καταλαβαινεις οτι ειναι δυο,εκει που τρως κλωτσιες συνεχομενες απο δεξια...τσουπ κατι κλωτσαει και απο αριστερα!!!!!!Χαχαχαχα....ειχανε γελιο....

Σημερα πηγα πρωι στη δουλεια και δεν τα πολυακουσα απο την ενταση!Αυριο εχω ρεπο και θα ειμαι σπιτι με τον Τασο.....τωρα εβαλα ενα πλυντηριο και εχω αλλα δυο μετα,το ενα ειναι τα ρουχα της δουλειας!Να στεγνωσουν μεχρι αυριο το βραδυ να τα σιδερωσω για να τα εχω ετοιμα στη δουλεια την Τεταρτη!

Αυτα τα νεα μας....σας ζαλισα λιγο ε??????

Σας φιλω ολες και θα τα πουμε το πρωι!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε;

Τα κοίμησα τα βλασταράκια και τώρα βρήκα λίγο χρόνο. Εμείς σήμερα πήγαμε με τον Νικόλα κολυμβητήριο πρώτη φορά. Του άρεσε πολύ!!! Μπήκε κανονικά στην πισίνα χωρίς κλάματα. Έβγαλα και φωτογραφία τον Ευριπίδη μαζί με τον Νικόλα με τα μπουρνουζάκια τους και τα σκουφάκια τους. Πολύ πλάκα έχουνε!!! Του χρόνου θα πάω και τον Δημητράκη.

Πάω και εγώ σιγά σιγά να ετοιμαστώ για ύπνο.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά να έχουμε!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα!!!!!

Μα καλα που εχετε εξαφανιστει ολες?????

Εμεις ξυπνησαμε,πηγαμε στην τραπεζα να πληρωθουμε,πηραμε ψωμι και τωρα κοιμομαστε!!!!!Πολυ ησυχια εχει πεσει......αντε ξυπνηστε να πιουμε καφε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalimera κοριτσακια!τι κανετε?

γιωτα ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα που ξεκουραστηκες!μια χαρα κ τα διδυμακια μπραβο τι τελειο που θα ναι οταν κλωτσουν κ τα δυο!

μαρακι μια χαρα ξεκινησε ο νικολας!κ εχει κ την καλυτερη παρεα τον ευριπιδακο!

φαιη μου εσυ ολα καλα?χαθηκες χθες(βλεπεις η απουσια σου γινεται παντα αισθητη:))

η ελισαβετ ολο κ καλυτερα ειναι κ εχει αρχισει κ κοιμαται μιση ωρα παραπανω το πρωι(μια χαρα μ εχει βολεψει:P)

αχ εχει τελεια μερα εξω τι κριμα που δε μπορω να τη βγαλω εξω ακομα:(υπομονη να περασει κ αυτη η βδομαδα κ απ την αλλη δε θα μαζευομαστε!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα μια χαρά τα διδυμάκια :D

Σοφία κουράγιο λίγες ημέρες ακόμα, να φτιάξει λίγο και ο καιρός.

Μαρία μια χαρά τα πήγε ο Νικόλας για πρώτη φορά, πολύ άνετος ήταν.

Η Φαίη έχει να μπει από το Σάββατο...:?

Οι υπόλοιπες επίσης που είστε;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα έχω παααααρα πολλές δουλειές του σπιτιού. Έχει έρθει και η γυναίκα να καθαρίσει αλλά μάλλον εγώ καθαρίζω και εκείνη είναι βοηθός μου!!!!!! Σας αφήνω προς το παρών γιατί πρέπει να τελείωσουμε πριν γυρίσει ο Νικόλας.

Φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και συγγνωμη που σας ανησυχησα! Αυτες τις μερες τρεχω λιγακι γιατι το σπιτι μπηκε στην τελικη ευθεια για να πωληθει. Οχι, δεν βρεθηκε αγοραστης αλλα πλεον το ανελαβαν δυο μεσιτικα και συνεχιζουμε να ψαχνουμε για προσφορες για να πετυχουμε το καλυτερο δυνατον! Ειχα πολλες δουλειες σε ο,τι αφορα το σπιτι (γιατι μετα το σκηνικο με το ποντικι επρεπε να καθαριστουν ολα και πολυ καλα), εκλεισα ραντεβου για απολυμανση και εχθες ειχαμε ραντεβου με δυο ανθρωπους για να βρουμε σπιτι να νοικιασουμε οταν πωληθει με το καλο αυτο! Οπως καταλαβαινετε τρεχω και δεν φτανω και σαν να μην εφτανε αυτο, η Μαρια μας εχει τρελανει με μια non stop γκρινια.. :?

Γιωτα μου χαιρομαι που ξεκουραστηκες, σου αξιζει γιατι σε περιμενει δυσκολος καιρος (αν και μεταξυ μας δεν σε φοβαμαι, σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη στα θεματα παιδιων - νοικοκυριου ;) )

Μαρια συγγνωμη που δεν σηκωσα το τηλ.! Το εχω στο αθορυβο γιατι εχουμε βαλει αγγελια και στη χρυση ευκαιρια για το σπιτι και χτυπαει συνεχως με αποτελεσμα να ξυπναει τη Μαρια! Πως πας εσυ? Η Ιφιγενειουλα? :-P

Σοφια μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα η Ελισσαβετ! Λιγη υπομονη ακομα και θα δεις, μολις αρχισετε τις βολτες θα ηρεμησετε ακομα περισσοτερο!

Μαριανδ καλη συνεχεια με τις δουλειες και καλη αρχη στον Νικολα σε ο,τι αφορα το κολυμβητηριο!

Παω να τελειωνω με το φαγητο γιατι σημερα ειχα την ατυχη εμπνευση να φτιαξω λαχανοντολμαδες! Οποιος δεν εχει χρονο μην το επιχειρησει.. Απο το πρωι με εχει φαει η κουζινα! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμεις περασαμε μια πολυ ομορφη μερα σημερα!!!!!

Το μεσημερι κοιμηθηκαμε κ γυρισε ο Βασιλης αλλα δεν ειχα κουραγιο να σηκωθω απ το κρεβατι και δεν ανοιξα ουτε τα ματια μου....

Οταν ξυπνησαμε στις 16 30 κατεβασα τον Τασο απ το κρεβατι κ του λεω να παει να δει που ειναι ο μπαμπας,σηκωθηκα κι εγω απο πισω αλλα πουθενα ο μπαμπας μας......τον πηρα τηλ και δεν απαντησε....μπα λεω,δε γυρισε,ονειρο θα εβλεπα....αλλα τελικα θυμηθηκα οτι ειχε οδοντιατρο.....

Ετσι ετοιμαστηκαμε με τον Τασο και πηγαμε στην μαμα μου,μολις ανεβηκα πανω στο σπιτι με πηρε ο Βασιλης τηλ κ πηγαμε σουπερ-μαρκετ.....ψωνισαμε ενα σωρο παλι αλλα τα απολυτως απαραιτητα!!!!!

Γυρισαμε κατα τος 20 00 κ καναμε ενα ωραιο κ απολαυστικο μπανακι τον Τασουλη κ πριν μιση ωριτσα κοιμηθηκε.....αυριο ειμαι απογευμα αλλα εχω δουλειες το πρωι!!!

Οποτε παω να ξπλωσω....σας φιλω γλυκα γλυκα!

Να εχετε ενα ησυχο βραδυ!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...