Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

kalimera k apo emena!

ειρηνη χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο δημητρης!καλη αναρρωση!

γιωτα να περασετε σουπερ στο αιγιο!κανει κ καλο καιρο μια χαρα!

φαιη μου εμεις τα παμε στο τηλ σ ευχαριστω!ολες σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

μαρια νδ θα του αρεσει σιγουρα το κολυμβητηριο του νικολα!να περασει ολο αυτο κ να κανονισουμε να βρεθουμε ολες!

χτες το βραδυ εφαγε λιγο παραπανω 90μλ κ σημερα το πρωι κατι λιγο γαλα τα φρουτα ομως τα φαγε μια χαρα σχεδον ολο το κυπελακι.μετραω κ τις πανες της καλα παμε.μονο που ανεβασε λιγο πυρετο 37,5(κ της ειχα δωσει κ ντεπον 3 ωρες πριν).τη βλεπω παντως ζωηρη τρωει κ καλυτερα οποτε για σημερα ειμαστε οκ.το απογευμα θα χω κ τα πρωτα αποτελεσματα απ τη καλλιεργεια ουρων(κλασσικα μας ειπε ο φιτσιαλος να κανουμε:?) αυριο βγαινουν κανονικα(αν κ δεν εχει ουρολοιμωξη η γενικη κ τις 3 φορες ηταν καθαρη αλλα ειπαμε κολλημα αυτος ο ανθρωπος!)

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Η μερα μου σημερα δεν ειναι καθολου καλη. Γυρω στις 03:00 τα ξημερωματα ξυπνησα απο δυσπνοια και εντονο πονο στο στερνο. Στην αρχη νομιζα πως θα μου περασει επειδη ειχε πεσει ο Βασιλης πανω μου -κανει πολυ ατσαλο υπνο- αλλα οσο περνουσε η ωρα αρχισε να χειροτερευει κι ετσι τον εστειλα στο φαρμακειο και μου εφερε aerolin.. Δεν ειχα σπιτι γιατι ειχε να με πιασει κριση απο το 2007 αλλα το ασθμα τελικα δεν θεραπευεται ποτε. Μεχρι να ερθει σπιτι (ειχε εφημερευον στη Συγγρου) κοντεψα να πεθανω.. Πηγα στο μπανιο κι ανοιξα τη βρυση στο καυτο μηπως με βοηθουσαν οι υδρατμοι αλλα τιποτα. Εν τελει εκανα 2 εισπνοες μολις μου το εφερε και επεσα για υπνο στις 04:30. Παει αυτο...

Το πρωι, ο Βασιλης επρεπε να παει απο την τραπεζα για να κανει την επαναδιαπραγματευση. Δυστυχως δεν ξυπνησαμε νωρις και η Μαρια δεν ξυπναει νωρις κι ετσι σηκωθηκαμε κατα τυχη στις 11:00. Πηγαινοντας στην κουζινα να φτιαξω το γαλα της Μαριας βλεπω ενα ποντικι :shock: Τρελλαθηκα! Ριχνω κι εναν τσακωμο με το Βασιλη που τον τρομαξα με τη στριγγλια μου.. Παει, φερνει ποντικοπαγιδες, τις στηνει και φευγει για την τραπεζα! Δεν περασε μιση ωρα, με παιρνει και μου λεει να ψαξω για το εφεδρικο κλειδι του αυτοκινητου γιατι κλειδωθηκε απ' εξω.. Μην με ρωτατε πως το εκανε, ουτε ο ιδιος δεν ξερει! Πηρα τη Μαρια με το καροτσι και βουρ στην Αγιου Δημητριου για το κλειδι! Μολις του το εδωσα μου ειπε πως δεν εχει πολυ κοσμο μεσα στην τραπεζα και να κανω καμμια βολτα με το παιδι για να γυρισουμε ολοι μαζι με το αυτοκινητο. Πηρα λοιπον τη Μαρια, την πηγα σε κατι κουνιες που ειχε εκει κοντα, κατσαμε κανενα μισαωρο και μετα πηγαμε στο αυτοκινητο να περιμενουμε να τελειωσει και ο Βασιλης με την τραπεζα. Φτανοντας στο αυτοκινητο, ο Βασιλης ηταν ηδη μεσα.. Δυστυχως οχι μονο δεν του κανανε επαναδιαπραγματευση αλλα παγωσανε εντελως το λογαριασμο, του εκαναν νεα καταγγελια και πλεον η συνεχεια θα δωθει στις δικαστικες αιθουσες. Τουλαχιστον ετσι του ειπε η κοπελα στην τραπεζα. Απο εκεινη την ωρα παιρνει τηλεφωνο στο νουμερο που εχει πανω στο χαρτι με την καταγγελια αλλα ειναι μονιμως κατειλημμενο. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να γυρισει το αυτοκινητο στο ονομα της Μαριας γιατι ειναι το ΜΟΝΟ στοιχειο που εχει στο ονομα του και μετα ας ερθει η τραπεζα να παρει το τιποτα. Ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος λενε και σε εμας ισχυει 100%.

Γυρισαμε σπιτι, με επιασε αλλη μια κριση με το ασθμα, ξαναεκανα εισπνοες και μετα ταϊσα τη Μαρια και την εβαλα για υπνο. Τωρα λεω να μπω να κανω μπανακι.. Ηρεμω πολυ κατω απο το νερο. Μολις βγω θα φαω λιγακι, ευτυχως μας εδωσε η μαμα μου λιγο φαγητο και η Μαρια θα φαει τραχανα, και μετα αν δεν εχει ξυπνησει η Μαρια θα ξαπλωσω λιγακι..

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι ξεχωριστα στην καθεμια αλλα ειμαι πολυ ζαλισμενη σημερα.! Θα μπω να σας γραψω κι αργοτερα που -πιστευω- θα ειμαι πιο ηρεμη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σοφια μου ολα καλα θα πανε με την Ελισσαβετ.Καταλαβαινω την αγωνια σας,πιστευω οτι θα περασει γρηγορα η ταλαιπωρια σας και μετα θα τα σκεφτεστε και θα γελατε!!!!!

Φαιη μου καλη δυναμη....δεν ξερω τι αλλο να πω,απλα να θυμασαι αυτο που εγραψες κι εσυ οτι το ασθμα δεν περναει και παντα να εχεις μαζι σου αερολιν!!!!!Ειναι κατι σαν τις πανες του μωρου!!!!!Δεν πας πουθενα χωρις αυτες!!!!

Εμεις τελικα θα φυγουμε σε κανενα μισαωρο για Αιγιο αλλα τον Τασο τον αφησαμε στην μαμα μου για να ξεκουραστω κι εγω λιγακι.Αν εχει καλο καιρο θα τον πανε βολτα στο Ζαππειο.Αλλωστε ακομη ο καιρος δεν ειναι ακομη καλος,και ειδικα στο Αιγιο που εχει πολυ υγρασια!!!!!Οταν ανοιξει ο καιρος θα παμε οικογενειακως!!!!!

Σας φιλω και καλο σαββατοκυριακο σε ολες!!!!!

Με ηρεμια και ευχαριστες στιγμες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΜΑΡΑΚΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΟΝ 1.5 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ) ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ?

ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ!ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΠΑΓΩΤΟ!!!!!!

ΦΑΙΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ Η ΜΕΡΑ...... ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ.

ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ?

ΣΟΦΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΜΑΡΙΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑ ΑΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ Ε!ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ.

ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ?

4ywWp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!

Ευχαριστω παρα πολυ ολες για τη συμπαρασταση! Σε γενικες γραμμες τα ιδια ειμαστε, εχουμε βεβαια ενα θετικο: πιαστηκε το ποντικι!! Απο Δευτερα θα φωναξω να μου κανουν απολυμανση γιατι σε περιπτωση που εχει γεννησει καπου αυτο που πιαστηκε θα γεμισουμε παλι! Αυριο θα διωξω το Βασιλη και τη Μαρια και θα περασω ολο το σπιτι με τον ατμοκαθαριστη. Δεν ξερω που εχει πατησει το κ@λοποντικο και η Μαρια μπουσουλαει ακομα. Οσο για το ασθμα, τι να πω.. Μια καλυτερα, μια χειροτερα! Μου ειπε η μαμα μου να μου στειλει αυριο τη γυναικα που παει και της καθαριζει καθε Σαββατο να τα κανει εκεινη. Θα δω πως θα ξυπνησω και θα πραξω αναλογως!

Σας φιλω ολες και σας ευχαριστω για την συμπαρασταση και την κατανοηση!

Υ.Γ.: Το καλυτερο απο ολα ηταν που σε μια τοσο σκ@τενια μερα η Μαρια με ειπε μαμα!!! Μεχρι τωρα ελεγε μαμ, μπαμπα, νταντα αλλα μαμα "πεντακαθαρα" δεν ειχε πει! Ε, ναι λοιπον! Το εκανε σημερα και μου πηρε ολες τις εγνοιες!!

Κουκουβαου, κουκουβαου! :lol::lol:

Καληνυχτα, τα λεμε αυριο το πρωι!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη μπράβο στον άντρα σου που παίρνει σοβαρά το ρόλο του πατέρα. Για το κολυμβητήριο πάρε καλύτερα τηλέφωνο γιατί δεν ξέρω τι ισχύει για βρέφη. 210 9922899.

Φαίη πως ξυπνήσατε σήμερα;

Σοφία εσείς πως είστε;

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Εύχομαι σε όλες ένα καλό και χαλαρό Σαββατοκύριακο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

kalimera κοριτσια πως ειστε?

φαιη μου ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα.τι γλυκο που σε ειπε το μαρακι μαμα!!δεν υπαρχει ωραιοτερο συναισθημα!

εμεις χειροτερευουμε αντι να γινομαστε καλυτερα.σημερα βηχει συνεχεια δε μπορει να ηρεμησει παρα μονο οταν κοιμαται.κ ολο το βραδυ δε κατουρησε καθολου κ ανεβασε κ πυρετο 38.ευτυχως η καλλιεργεια ηταν στειρα.απο φαγητο χθες εφαγε σχετικα καλα.σημερα ξεκινησαμε με 60μλ γαλα να δουμε πως θα παει η μερα.της δινω ντεπον κ συνεχιζω να μετραω πανες.μα ποσο θα κρατησει πια αυτη η ιωση?

ευχομαι ενα ομορφο σκ σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα η μερα ξεκινησε αρκετα καλα. Το βραδυ μας ηταν ησυχο, δεν με επιασε κριση και μπορεσα να κοιμηθω καλα. Η Μαρια ξυπνησε στις 09:30, δεν ηπιε το γαλα της (30 ml και αυτα με το ζορι), μετα πηγε στο φουρνο με τον πατερα της και αφου εφαγε ενα κρουασαν βουτυρου την πηγε στις κουνιες και επαιξε! Μετα γυρισανε πισω, ο Βασιλης περασε συνενεντευξη για μια δουλεια αλλα και παλι εφαγε ακυρο -λογω ενσημων- και οταν γυρισε σπιτι, πηγαμε και πηραμε ολοι μαζι φρουτα και μερικα αλλα ψωνια. Μετα γυρισαμε, ταϊσα το Μαρακι φρουτοκρεμα, την τσακισε στην κυριολεξια και ζητουσε κι αλλη! Ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να της βαλω μεσα για να την χορτασει.. Μεχρι τωρα της βαζω μισο μηλο, μισο αχλαδι, μια μπανανα, ενα πορτοκαλι (το χυμο του), μια μεζουρα φαριν λακτε ή ρυζαλευρο -για να βγει πιο πηχτη- και σημερα της εβαλα και 2 μπισκοτα μιραντα. Το πιατακι της ειχε ξεχειλισει και παρ' ολο που το εφαγε ολο ζητουσε κι αλλο! Τωρα την εχω βαλει στην κουνια της αλλα δεν κοιμαται, την ακουω που παιζει με τα παιχνιδακια της!

Στην επομενη επισκεψη στο γιατρο θα τον ρωτησω τι να κανω με το γαλα.. Ενω φρουτα, φαγητο, κρεμα, γιαουρτι, ρυζογαλο και τα υπολοιπα τα τρωει μια χαρα, το γαλα ουτε να το φτυσει... :?

Ειρηνη ειναι πολυ καλο που ο Δημητρης σου αντιμετωπιζει τα πραγματα αλλιως τωρα που εγινε μπαμπας! Μπραβο του!

Μαρια καλο Σαββατοκυριακο και σε εσενα, να περασεις ομορφα ο,τι κι αν κανεις! :D

Σοφια μου θελω να πιστευω πως αυτο το 38 που εκανε η Ελισσαβετ ειναι η τελευταια εξαρση της ιωσης! Μακαρι απο 'δω και περα να βλεπετε μονο βελτιωση!

Γιωτα καλα να περασετε στο Αιγιο, καλη ξεκουραση!

Μαριανδ, Ναταλια, Γλυκουλα ελπιζω να ειστε καλα κι εσεις αλλα και τα παιδακια σας!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμείς το πρωί πήγαμε στην λαική, μετά πήγαμε σε ένα μαγαζί με αθλητικά εδώ στην Ηλιούπολη και πήρα σκουφάκι και μαγιό του Νικόλα για το κολυμβητήριο. Την Δευτέρα ξεκινάμε. Μαζί με τον Ευριπίδη φυσικά!!!!!

Σοφία και πάλι περαστικά. Τι να πω, μας έχει τσακίσει φέτος αυτός ο χειμώνας με τις ιώσεις.

Φαίη εμένα ο Νικόλας για ένα διάστημα δεν με έλεγε μαμά αλλά Μαρία. Άκουγε τους άλλους που με φώναζαν με το όνομα μου και σου λέει εγώ γιατί να την πω μαμά;;; Είδα και έπαθα να το κόψει!!!!!!

Η Ναταλία νομίζω ψιλοχάθηκε. Ελπίζω να είναι όλοι καλά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλησπερα περα ως περα!!!!!!

μαρακι δεν ενδιαφερομαι για το μικρο μου,αλλα για τα ανηψια μου 4 και 2.5 χρονων

Καλησπέρα Ειρήνη,

Το 4 ετών σίγουρα το δέχονται είτε στο πρόγραμμα που πάει και ο Ευριπίδης (Δελφινάκια 1) και είναι κάθε μέρα στις 3:15 το μεσημέρι, είτε στο επόμενο τμήμα που είναι 4:15. Για το 2,5 δεν ξέρω με σιγουριά. Προϋπόθεση είναι βέβαια να μη φοράει πάνες. Δώσε τους το τηλέφωνο να ρωτήσουν για σιγουριά.

etCDp3.png hk8kp3.png

θα δωσω το τηλεφωνο ευχαριστω.απλα ηθελα να ξερω και εγω αν ειναι πολλα τα λεφτα.....αρη

Για όσους μένουν Ηλιούπολη (το αποδεικνύεις με έναν λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) νομίζω ότι είναι 95 ευρώ το τρίμηνο. Για τους εκτός Ηλιούπολης, όπως εμείς, είναι 115 ευρώ το τρίμηνο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...