Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

kalimera σας!

γιωτα ευχαριστω πολυ!να μου φιλησεις το τασουλη!αντε σε 2 μερες θα φυγετε ελπιζω να σας κανει καλο καιρο.το εμβολιο το κανατε τελικα?

φαιη μου κ εσεις θα φυγετε ε?τελεια καλο ειναι να αλλαζουμε παραστασεις οποτε μπορουμε.θα το ευχαριστηθει σιγουρα κ το μαρακι.

μαρακι ευκαιρια για ξεκουραση σημερα :)

εμεις εκει που πηγαιναμε καλυτερα αρχισε παλι να μη τρωει.ουτε το βραδυ ηπιε γαλα ουτε σημερα το πρωι, το μπιμπερο ουτε να το δει δε θελει.δοκιμασα να της δωσω κρεμα εφαγε 3 κουταλιες.τωρα ξανακοιμηθηκε ελπιζω να φαει αργοτερα τα φρουτα αλλιως θα χουμε προβλημα.ειναι βουλομενη η μυτουλα της κ δε μπορει φαινεται να ρουφηξει της βαζω ορο ελπιζω να πιει αργοτερα εστω κ λιγο.δε θελω να την ξαναπαω στο νοσοκομειο με τπτ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Γυρισαμε κι εμεις!Καναμε εμβολιο για πρωτη φορα στο χερι....εκλαψε για αλλη μια φορα αλλα το ξεχαασε γρηγορα!!!!!

Τωρα φτιαχνω φακες κ ο Τασος μολις κοιμηθηκε!!!!!

Σας φιλω προς το παρον....θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα σε ολες!

Εχει ωραια μερα σημερα εξω και σκεφτομαι να φορτωσω τη Μαρια στο καροτσι και να την παω μεχρι τις κουνιες!

Γιωτα κι εμας τις τελευταιες 2 φορες στο μπρατσο μας τρυπησανε!

Μαρια απεργεις κι εσυ? Σε παρεσυρε μου φαινεται το κλιμα της ημερας μιας που οι απεργιες και οι πορειες στο κεντρο δινουν και παιρνουν! :lol::lol:

Σοφια μου για τη βουλωμενη μυτη της Ελισσαβετ θα σου προτεινα το physiomer baby. Ειναι εντελως ακινδυνο (για την ακριβεια ειναι θαλασσινο νερο) και κανει θαυματα! Εμας παντως μας βοηθησε παααααρα πολυ γιατι η Μαρια ειχε μαζεψει τοση βλεννα που πηγαιναμε ολοταχως για aerolin. Πηρα το Φιτσιαλο και μου ειπε να της βαλω το physiomer baby 3 φορες ημερησιως και εκανε τετοια δουλεια που δεν χρειαστηκε να παρουμε φαρμακα! Αληθεια εσυ τον πηρες τηλ.? Αν ναι, τι σου ειπε?

Μαριανδ ζορικος ο μικρος ε?

Παω να ετοιμαστω να παμε μεχρι το φουρνο γιατι η Μαρια φωναζει συνεχεια "μαμ - μαμ"!

Θα τα πουμε αργοτερα, φιλια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαιη μου τον πηρα μου ειπε να περιμενουμε να προσπαθω να την ταιζω και θα δουμε.θα παω να παρω αυτο που γραφεις να το δοκιμασω.ανησυχω πολυ μη παθει αφυδατωση κοιταζω συνεχεια τη πανα να δω αν κατουραει εχω τρελλαθει απ την αγωνια μου αστα.ηρθε κ η μαμα μου να δοκιμασει να της δωσει γαλα τπτ ουτε σταγονα.τωρα κοιμαται παλι περιμενω να δω αν θα φαει φρουτα να ησυχασω λιγο.

εχει ωραια μερα σημερα οτι πρεπει για εξω!καλες βολτες λοιπον!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καταλαβα.. Κοιτα, δεν υπαρχει και αλλη επιλογη, ξερω πως η αναμονη σε "σκοτωνει" (οπως κι εμενα αλλωστε που περιμενω να δω παρενεργειες του εμβολιου), αλλα τι αλλο μπορεις να κανεις? Πιστευω πως ειναι κανενα κρυωματακι ή ιωσουλα οπως ειπανε και στο νοσοκομειο, να κανει τον κυκλο της και θα περασει!

Μεχρι τοτε.. Κουραγιο και υπομονη! :?

gM4vp2.png

Παντως κι εγω κι ο Τασος ειμαστε λιγο κρυωμενοι.....τρεχουν οι μυτες μας...μαλλον κρυωσαμε....νομιζω πως με κολλησε ο Τασουλης γιατι ειναι κανα 2 μερες που τρεχει η μυτη του αλλα θα μας περασει!!!!

Σημερα εφαγε πρωτη φορα φακες το μωρο μου και του αρεσαν πολυ,τωρα κοιμηθηκε κ παω κι εγω να ξαπλωσω μηπως αποκτησω δυναμεις να παμε καμια βολτα το απογευμα να μην κανουμε ανταλλαγη μικροβιων μεσα στο σπιτι!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Σοφία πως είναι η μικρή; Ελπίζω να έφαγε. Πάντως όταν έχουνε ίωση δεν έχουνε καθόλου όρεξη να φάνε. Έχει τύχει ο Νικόλας παλιότερα που είχε ίωση να έκανε να φάει και 5 μέρες. Μόνο με γάλα και λίγη μπανάνα όλη μέρα. Ο γιατρός μου έλεγε πως ανακτάνε την όρεξη τους μετά και μάλιστα μπορεί να φάνε και περισσότερο για να παρουνε τις θερμίδες που χάσανε. Οπότε μην ανησυχείς.

Μαρία, Φαίη, Γιώτα, Ειρήνη, γλυκούλα, Ναταλία τι κάνετε, τα παιδάκια σας;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalispera κοριτσια τι κανετε?

γιωτα περαστικα και σε σενα κ στο τασουλη!

φαιη το μαρακι πως ειναι?

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον.δυστυχως ολη μερα δεν εφαγε(μονο 70μλ γαλα κ 5-6 κουταλιες σουπα κ κρεμα) μιλησα με τον παιδιατρο ξανα κ αυριο-αν δεν αλλαξει κατι μεχρι το μεσημερι-θα μπουμε στο νοσοκομειο.απ οτι καταλαβα σ αυτη την ηλικια δε μπορει να μενει το μωρο νηστικο πρεπει να της βαλουνε ορο να ενυδατωνεται μεχρι να περασει η ιωση κ ν αρχισει να τρωει.πηρα κ δευτερη γνωμη(ο φιτσιαλος ηθελε να παμε σημερα) κ τα ιδια μου πε απλα μου δωσε περιθωριο μεχρι αυριο.της εδωσα κ λιγο ντεπον οπως μου ειπε ο φιτσιαλος μηπως ανοιξει η ορεξη της.μακαρι να γινει κατι κ να φαει και να γλιτωσουμε το νοσοκομειο.

τα φιλια μου σε ολες τις μανουλες κ τα μωρακια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια μου ελπιζω να πανε ολα καλα και να μη χρειαστει να νοσηλευτει η Ελισσαβετ σας....Εχετε ολη τη θετικη μας ενεργεια!!!!!

Εγω απ το κακο στο χειροτερο αλλα τι να κανω?Δε γινεται διαφορετικα....θα το παλεψω!!!!Ελπιζω να εχουμε ενα ησυχο βραδυ με τον Τασουλη,να μην ανεβασει πυρετο!!!!Τωρα φτιαχνω μπαμιες για αυριο και τελικα αποφασισαμε να φυγουμε αυριο το βραδυ για Αιγιο οποτε εχω τρεξιμο.Μολις γυρισω απο τη δουλεια το μεσημερι θα πρεπει να φτιαξω τα πραγματα,να αφησω και το σπιτι καθαρο και να νταντευω και τον Τασο....

Δε φτανει που θα παω βολτα,γκρινιαζω κιολας!!!!!

Δε σας φιλω να μη σας κολλησω!!!!!!

Καλο βραδυ!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

γιωτα μου ευχαριστουμε πολυ!

ξαναπηρα το παιδιατρο(τον εχω τρελλανει αλλα τι να κανω?μας τρομοκρατησανε στο παιδων οτι αν δε βαλει ορο κινδυνευει μεχρι κ να πεθανει-αν ειναι δυνατον!!)κ τον ρωτησα μεχρι ποσες μερες μπορουμε να τη κρατησουμε σπιτι χωρις να αφυδατωθει.μου ειπε μεχρι 5 μερες αν κανει τσισα κ δεν εχει πυρετο.οποτε θα την κρατησουμε σπιτι ελπιζω να περασει μεχρο τοτε η κ@λοιωση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΣΟΦΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΣΕ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ?ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ.ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΗΑΑGEN KAI SUPER MARKET ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ.

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ειπα να σας γραψω πριν παω για υπνο! Σημερα η Μαρια ητανε καλη σε γενικες γραμμες.. Εφαγε φακες το μεσημερι (Γιωτα ειχαμε το ιδιο μενου σημερα) και εσκασε (την ταϊσε ο Βασιλης και της εδωσε ενα ολοκληρο πιατακι δικο της, ενω εγω συνηθως της δινω μισο γιατι το θεωρω βαρυ φαγητο). Ως αποτελεσμα δεν εφαγε πολυ κρεμα το απογευμα και το βραδυ ηπιε πολυ λιγο γαλα. Δεν πειραζει, δεν ηθελα να τη ζορισω και να μου κανει κανεναν εμετο κι αυριο μερα ειναι, θα φαει καλυτερα! Πυρετο δεν ανεβασε και ηταν σε γενικες γραμμες ευδιαθετη!

Σοφια μου βρηκα μια κληση οταν γυρισα σπιτι, αλλα μεχρι να πλυνω τη Μαρια, να την ταϊσω και να τη βαλω για υπνο, πηγε 22:00 και δεν ηθελα να σας ενοχλησω. Αυριο το πρωι θα λειπω απο το σπιτι για κατι δουλιτσες αλλα αν θες κανε μου μια αναπαντητη να σε παρω στο κινητο! Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να φαει το Ελισσαβετακι. Αληθεια, ειναι απυρετη?

Γιωτα μου περαστικα και σε εσενα και στον Τασουλη! Πιστευω η εξοχη θα σας βοηθησει να συνελθετε! Καλα να περασετε, να μου φιλησεις τον Τασουλινο!

Ειρηνη χαιρομαι που παει καλυτερα ο Δημητρος σου! Ο γαντζος πως τα παει?

Παω να ξαπλωσω γιατι αυριο εχω πολλες δουλιτσες! Ευχομαι να εχουμε ολες ενα ησυχο βραδυ και αυριο να ξημερωσει μια πραγματικα καλη ημερα!

Φιλια πολλα σε ολες!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σοφία ελπίζω να το αποφύγετε το Παίδων.

Γιώτα περαστικά σε σένα και τον Τασούλη και καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Φαίη είδες; μια χαρά είναι το Μαράκι :D

Ειρήνη καλή ανάρωση στον άντρα σου. Πόσο ακόμα θα είναι off;

Μαρία τι κάνατε με το κολυμβητήριο; Από Δευτέρα αρχίζει το καινούργιο τρίμηνο (μην τάξεις σε άγιο κερί... :lol: )

Οι υπόλοιπες είστε όλες καλά; Να κανονίσουμε ξανά τίποτα κούνιες τώρα που φτιάχνει ο καιρός.

Φιλάκια σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια.

Μαρία θα έρθουμε σήμερα στο κολυμβητήριο, να δει και ο Νικόλας τον χώρο, πιστεύω να του αρέσει!!! Αν δει τον Ευριπίδη να κάνει θα θέλει και εκείνος!!!! Λοιπόν κατά τις 3:15 πιστεύω θα είμαστε εκεί.

Να κανονίσουμε για τις κούνιες ή για καφέ οπωσδήποτε!!!! Τώρα που έχει καλό καιρό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...