Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι κοριτσια μου!

Σοφια μου σε καταλαβαινω απολυτα! Τα εχω περασει κι εγω αυτα και μαλιστα σε μεγαλυτερη εκταση.. Ειναι οδυνηρο να βλεπεις το παιδι σου να υποφερει! Κι εμενα την ειχανε κατατρυπησει τη Μαρια. Δεν πιστευω πως οφειλεται στην απειρια του ιατρονοσηλευτικου προσωπικου τοσο (οχι πως δεν υπαρχει βεβαια) αλλα και στο γεγονος πως οι φλεβες τους ειναι λεπτες και εκεινα δεν μπορουν να συνεργαστουν.. Μωρακια ειναι μωρε.. :( Εγω δεχτηκα τοτε και της πηρανε ουρα με τη βελονα.. Αστα, δεν θελω να τα θυμαμαι! :cry: Το θεμα ειναι πως ειστε καλα και ειστε σπιτι σας, δεν εχει τιποτα αλλο σημασια. Η διαδικασια της νοσηλειας σε νοσοκομειο ειναι μια εμπειρια που την απευχομαι στον οποιοδηποτε. Εχει περασει ενας χρονος και οι μνημες απο αυτα που ζησαμε μαζι ειναι τοσο νωπες που δεν αντεχω να τα σκεφτομαι! Μολις τελειωσω αυτο το ποστ θα παω να φιλησω το Μαρακι μου.. :cry: Οσο για το λαιμο σας που ειναι κοκκινος, περναμε ακριβως την ιδια φαση! Και η Μαρια εχει ερεθισμενο λαιμο, την ειδε ο Φιτσιαλος την περασμενη Δευτερα και μου ειπε πως ισως κανει λιγο πυρετο απο αυτο -γι' αυτο και ολη την εβδομαδα ειμαι σε επιφυλακη-. Ηθελα να σε ρωτησω επειδη μου εκανε λιγακι εντυπωση οταν το εγραψες: εισαι σιγουρη πως σας ειπε οτι το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου δεν κανει πυρετο? Ρωταω γιατι εμας μας ειχε πει το αντιθετο, πως υπαρχει δηλαδη πιθανοτητα να κανει λιγακι. Να μου φιλησεις το Ελισσαβετακι και να της πεις πως η Μαρια μου της ευχεται τα καλυτερα γιατι τα εχει περασει και την καταλαβαινει! Περαστικα σας Σοφια μου!

Μαρια οχι, δεν εχει σχεση με αυτο το κουμπι,το ελεγξα! Τι στην ευχη πατησε δεν γνωριζω! Απλα θα καθομαστε εναλλαξ στον υπολογιστη του Βασιλη γιατι αλλιως θα φρικαρω χωρις ιντερνετ!

Οσο για τα συμπτωματα του εμβολιου, σημερα δεν εβγαλε κατι αλλα εχουμε αλλες δυο μερες μπροστα μας! Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες και για τη συμπαρασταση!

Φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας αλλα για σημερα θα στειλω περισσοτερα στην Ελισσαβετ που τη συμπονω μεχρι εκει που δεν παιρνει (δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μνημες μου εχουν "ξυπνησει" τωρα....)

Καληνυχτα κοριτσακια μου και συγγνωμη για το "σεντονι"!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΜΗΤΕΡΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ. ΕΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

l9Iop2.png

kalhmera σας!δε ξυπνησατε ακομη?

ναταλια κ φαιη σας ευχαριστω για τα περαστικα!φαιη μου ναι ειμαι σιγουρη 2 φορες τον ρωτησα μου ειπε δε κανει πυρετο-αν κ στο χαρτακι ειδα οτι ο πυρετος ειναι στις πολυ συχνες παρενεργειες.εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι πριν της το κανει την εξετασε δε βρηκε κατι τι να πω τοση γκαντεμια πια που η ιωση εκδηλωθηκε μετα το εμβολιο:confused:νιωθω κ τυψεις που την πηρα απ το νοσοκομειο ανησυχω μηπως δεν εκανα καλα αλλα φοβηθηκα μηπως κολλησει τπτ χειροτερο εκει μεσα αλλα 4 παιδακια ηταν στο θαλαμο πολυ πιο αρρωστα.ετσι κ αλλιως φαρμακα δε τηςς δωσανε να κοιμηθει δε μπορουσε ποιος ο λογος να μεναμε?δε ξερω ελπιζω μονο να περασει γρηγορα...κοιμηθηκε ολο το βραδυ την ταισα το πρωι 120 ηπιε γαλα αλλα βηχει κ εχει μυξουλες.θα παρω το απογευμα τον φιτσιαλο μηπως υπαρχει κατι να της δωσω για το βηχα δε θελω να το γυρισει σε τπτ χειροτερο κ να τρεχουμε παλι...μακρια απ τα νοσοκομεια ολα τα μωρακια να μη χρειαστει ποτε να νοσηλευτουνε ξανα!

φαιη η ελισαβετ ανταποδιδει τα φιλια στο μαρακι να ναι παντα καλα περαστικα σας!

παω να κανω καμια δουλεια να μη τα σκεφτομαι.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ σου, η εμπειρία του νοσοκομείου είναι άσχημη πόσο μάλλον για ένα μωράκι 7 μηνών. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε πάει ποτέ στο παίδων. Και αν έχουμε περάσει ιώσεις με 40ρια πυρετό και ξενύχτια με εμετούς και συνάχια!!!! Και όλα αυτά εις διπλούν!!!! Υπομονή θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Αυτό είναι σίγουρο. Πάντως και εμένα ο παιδίατρος μου λέει να δίνω ντεπόν από 38 και πάνω. Μην νιώθεις τύψεις που την πήρες από το νοσοκομείο. Πιστεύω πως στο δικό της περιβάλλον θα είναι καλύτερα. Άσε που με τόσα παιδάκια εκεί μπορεί να κολλούσε και τίποτα.

Υπομονή λοιπόν και όλα καλά θα πάνε!!!! ;)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα και απο εμας!

Ολα καλα, ειχαμε ενα σχετικα ησυχο βραδυ. Η Μαρια ξυπνησε στις 09:00, ηπιε λιγακι γαλα (τι κακο κι αυτο..πινει που πινει λιγο, οποτε βγαζει δοντια, πινει ελαχιστο) και τωρα την εβγαλε βολτα ο πατερας της εξω να ξεδωσει!

Σοφια μου στα μωρακια μεχρι καποια ηλικια το νοσοκομειο ειναι υποχρεωμενο να δινει δωματιο αποκλειστικα για χρηση του μωρου. Και στο "Αγια Σοφια" αλλα και στο "Αγλαϊα Κυριακου" ειχαμε δωματιο μονο για εμας για την αποφυγη να κολλησει κατι και η Μαρια αλλα και να μεταδωσει στα υπολοιπα παιδακια εκεινη κατι. Απαραδεκτο που σας βαλανε σε θαλαμο.. Τι να πω βρε παιδι μου.. Στη δικη μου την περιπτωση, οταν μπηκε η Μαρια για 2η φορα στο Αγλαϊα Κυριακου, το πρωτο βραδυ μας εβαλαν σε δωματιο με αλλα δυο παιδακια με τη δικαιολογια πως δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη μονα δωματια... Οταν βγηκαν οι εξετασεις της (οι οποιες ηταν καθαρες περαν της παρακεντησης), πηγε ο Βασιλης στην προϊσταμενη και της ειπε πως φευγοντας θα ζητησει να ξαναγινουν οι ιδιες εξετασεις και αν τυχον βρεθει τοτε κατι -πραγμα που σημαινει πως απο καπου το εχει κολλησει- θα κινησει ολα τα νομιμα μεσα και θα ζητησει αποζημιωση. Μετα απο 10 λεπτα μας μετεφεραν σε ΣΟΥΪΤΑ!!! Ακριβως ομως οπως στο γραφω. Δωματιο με κουνια για το μωρο, με χωρο να φερει ραντζο ο γονεας (καθολου στριμωγμενα), βρυση για να πλενεις τα μπιμπερο, ξεχωριστη βρυση για να πλενεις το παιδι, ντουλαπα, μπανιο για δικη σου χρηση (οχι κοινοχρηστη με τους υπολοιπους γονεις), ντουσιερα, air condition. Αφου να φανταστεις, το μονο που πηγαμε εμεις ητανε μια μικρη τηλεορασουλα για να βλεπουμε τιποτα και να περναει η ωρα μας! Απορω ομως πως βρεθηκε ΤΕΤΟΙΟ δωματιο μεσα σε 10 λεπτα απο την ωρα που μιλησε ο Βασιλης στην προϊσταμενη :rolleyes: Τελικα και ο Αγιος, φοβερα θελει! Ευχομαι σημερα να ειναι πιο καλα και να υπαρχει κατι που να μπορεις να της δωσεις για να μην χειροτερεψει!

Εμεις ακομα στην αναμονη απο το mmr.. Ποσο μου τη δινει να περιμενω... :roll:

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ και κουράγιο σε σένα. Έχουμε περάσει και μεις μια βόλτα από το Παίδων, όταν ο Ευριπίδης ήταν 16 μηνών. Για 4 εξετάσεις (αίματος, ούρων, υπέρηχο κοιλίας και ακτινογραφία κρανίου) φάγαμε 6 ώρες. Σιχτίριζα το Φιτσιάλο που δεν με άφησε να πάω σε ιδιωτικό.

Φαίη τζάμπα περιμένεις :D Αφού σου είπα τίποτα δεν θα έχει η Μαρία.

Οι υπόλοιπες ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα ζουζούνια σας. Σας αφήνω να μαγειρέψω. Δεν λέω τι θα φτιάξω, μη με μαλώσει πάλι η Γιώτα :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ξέχασα και εμείς είχαμε πάει τελικά στο παίδων όταν ήταν ο Νικόλας περίπου ενάμιση για ράματα στο πιγούνι του. Κρατούσε ένα κουτί από φαριν λακτέ, περπατούσε και γλύστρισε και όπως έπεσε του μπήκε στο πηγουνάκι του το κάτω μέρος από του τσίγκινο κουτί που ήταν αιχμηρό. Ευτυχώς δεν έχει μείνει σημάδι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Εμεις ακομα στην αναμονη απο το mmr.. Ποσο μου τη δινει να περιμενω... :roll:

Φιλια σε ολες, θα τα πουμε αργοτερα!

Βρε Φαίη μου, μην αγχωνεσαι και μετράς τις μέρες. Αφού σου είπαμε ΔΕΝ θα κάνει πυρετό το Μαράκι σου!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μακαρι βρε κοριτσια να μην κανει! Μακαρι...

Κι εγω σημερα βαριομουν πολυ και πεταξα ενα κοτοπουλο στο φουρνο!

Η Μαρια γυρισε πριν λιγο, εφαγε το αυγο της και τη φρουτοκρεμα της και τωρα καθεται στο χαλι του σαλονιου και παιζει. Το μεσημερι θα της φτιαξω λιγο τραχανα με κοτοπουλακι βραστο. Πιστευω θα της κανει καλο και στο λαιμο της! Προσπαθησα να της δωσω να πιει λιγο χαμομηλακι ζεστο αλλα μου το εφτυσε στα μουτρα (κυριολεκτικα) και με εκανε χαλια οποτε δεν το ξαναεπιχειρω! Οσο για το απογευμα θα της φτιαξω λιγη κρεμα αραβοσιτου Γιωτης αλλα θα της τη δωσω ζεστη (παλι για το λαιμο)..

Αναρωτιεμαι βεβαια αν θα της κανουν τιποτα τα γιατροσοφια αφου τσιριζει συνεχεια..

Τελος παντων!

Μαριανδ τι παθατε με το κουτι της φαριν λακτε! Ειναι αυτο που λενε πως και σε γυαλα να τα κλεισεις και παλι κατι θα παθουν! Ελπιζω να μην ξαναπερασετε τιποτα!

Μαρια οντως, ο Φιτσιαλος ειναι υπερ των δημοσιων νοσοκομειων, μας το ειχε ξεκαθαρισει κι εμας! :|

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!φαιη αν ηξερα οτι δικαιουμαστε μονο δωματιο θα τους ειχε παρει κ θα τους ειχε σηκωσει!δεν ειχα ιδεα.:(ηθελα ν αποφυγω τα παιδων στο κεντρο λογω συνωστισμου κ μεγαλης αναμονης αλλα τελικα κ στη πεντελη αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι δε περιμεναμε καθολου συνωστισμος υπηρχε(ν αμη μιλησω για τους γυφτους καλυτερα).ειμαι υπερ των δημοσιων νοσοκομειων αλλα αυτο το χαλι δεν υποφερεται!

καλα ειναι παντως την εχω τρελλανει στον ορο δε ξερω τι αλλο να κανω.βρηκε το κεφι της παντως κ ολο αγκου κ οοο κανει!εφαγε κ τα φρουτα(μη σας πω κ περισσοτερο απ οσο τρωει κανονικα) καλα παμε!!:P

μαρια νδ στειλε λιγο κεικ κ απο δω μ επιασε μια υπογλυκαιμια ξαφνικα:P

Επεξεργάστηκαν by elisabeth

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω επλυνα σημερα και επιασε βροχη!!ο γλυκουλης μου λερωνεται διαρκως ειμαι και εγω τρελλη με την καθαριοτητα και τον αλλαζω διαρκως!!!χιχιχι..εγω μαγειρεψα χταποδι με κοφτο μακαρονακι γιατι ειμαι σε φαση διαιτας για να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης γι αυτο περπαταω με τις ωωωωρες με το καροτσι..αντεχω αρκετα και μ αρεσει κιολας...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Σοφια μου πολλα περαστικα στην Ελισσαβετ σας και δως της ενα μεγαλο φιλι απο εμας!!!!Εγω γυρισα πριν κανενα μισαωρο,αφου πηρα τον Τασο απ τη γιαγια του κ τωρα κοιμαται.....ο Βασιλης ειναι οδοντιατρο αλλα ο μικρος κοιμηθηκε νηστικος και τον περιμενω να ξυπνησει να φαει κοτοσουπα!!!!

Αυριο θα παμε για το εμβολιο,αν μας το κανουν γιατι εχουν απεργια......θα δειξει!

Την Παρασκευη ειμαι παλι πρωι και περιμενω τα σαββατοκυριακο για να φυγουμε να μας χτυπησει λιγος καθαρος αερας!!!!!

Ποολα φιλια και καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Ολα καλα?

Γιωτα μου σε καταλαβαινω απολυτα! Κι εγω -παρ'ολο που δεν δουλευω- ανυπομονω να φυγω για καπου εκτος Αθηνων! Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια συνεχεια μωρε! Εμεις κλεισαμε δωματιο για Δευτερα του Πασχα στην Κουρουτα (κοντα στην Αμαλιαδα) και μετραω τις μερες για να φυγουμε! Ειπαμε να δουμε και τους κουμπαρους μας λιγακι αλλα δουλευει ο ενας πρωι και ο αλλος το απογευμα και ειναι κομματακι δυσκολο. Θα καθησουμε μεχρι και το Σαββατο και ελπιζω να τους πετυχουμε εστω και για λιγο για να δουνε και τη Μαρια. Αλλα προπαντος θα φυγουμε για 5 μερες να αλλαξουμε παραστασεις και να μυρισουμε καθαρο αερα. Πιστευω θα κανει καλο και στο παιδι αυτο.

Σοφια χαιρομαι που η Ελισσαβετ ειναι καλυτερα! Οποτε μπορεις ενημερωσε μας για τα νεα σας! Ευχομαι καθε μερα που περνα να ειστε ολο και καλυτερα μεχρι να γινετε εντελως περδικια!!!

Παω να χαζεψω λιγακι στο facebook τωρα και μετα να την πεσω για νανακια!

Καληνυχτα σε ολες και θα τα πουμε το πρωι! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...