Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Να μαι κι εγω!!!!

Συγνωμη που χαθηκα αλλα δουλευα και το Σαββατοκυριακο.Χτες ειχε ο μπαμπας μου γενεθλια κι ετσι μετα τη δουλεια πηγαμε για φαγητο ολοι μαζι.Το βραδυ κοιμηθηκε ο Τασος στις 20 30 κι εγω με τον Βασιλη απο τις 21 30....

Την Πεμπτη εχω ρεπο,που θα παμε για το εμβολιο της ανεμοβλογιας κ μετα το Σκ που μαλλον θα παμε Αιγιο!Αναλογως τον καιρο!

Πολλα φιλια σε ολες σας και στα ζουζουνια σας!!!!!

Καλο μεσημερι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΜΑΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΦΑΙΗ ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΓΙΩΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ.ΜΑΡΙΑΝΔ,ΕΙΡΗΝΗ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΑΣΧΕΤΟ ΤΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ.

l9Iop2.png

Μαριανδ νιωθω λες και μου μιλαει ο αντρας μου! Τα ιδια λογια ακριβως χρησιμοποιειτε! Το ατιμο το ζωδιο σας βλεπεις! ;)

Ουπς Φαίη συγνώμη δεν ξαναλέω τίποτα!!!!! χαχαχα :D:D:D:D

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ουπς Φαίη συγνώμη δεν ξαναλέω τίποτα!!!!! χαχαχα :D:D:D:D

Οχι, δεν το ειπα για να μην ξαναπεις!!:oops::oops: Αληθεια, δεν με πειραξε καθολου, απλα ηθελα να πω με αυτο, πως αντιμετωπιζετε καποιες καταστασεις με τον ιδιο τροπο (και που τις περισσοτερες φορες εχετε δικιο απλα εγω κανω του κεφαλιου μου).

Συγγνωμη βρε Μαρακι αν σε πειραξε!:oops: Δεν ηθελα να σε κανω να αισθανθεις ασχημα! Οπως επισης θα ηθελα να μου λες τη γνωμη σου σαν πιο εμπειρη μανουλα παντα κατι παραπανω θα ξερεις!:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οχι, δεν το ειπα για να μην ξαναπεις!!:oops::oops: Αληθεια, δεν με πειραξε καθολου, απλα ηθελα να πω με αυτο, πως αντιμετωπιζετε καποιες καταστασεις με τον ιδιο τροπο (και που τις περισσοτερες φορες εχετε δικιο απλα εγω κανω του κεφαλιου μου).

Συγγνωμη βρε Μαρακι αν σε πειραξε!:oops: Δεν ηθελα να σε κανω να αισθανθεις ασχημα! Οπως επισης θα ηθελα να μου λες τη γνωμη σου σαν πιο εμπειρη μανουλα παντα κατι παραπανω θα ξερεις!:D

Καλέ πλάκα σου έκανα δεν παρεξηγήθηκα. Απλά εγώ σαν παρθένος και απο τα λεγόμενα του άντρα μου δηλαδή μερικές φορές είμαι λίγο υπερβολική στις απόψεις μου και στις αντιδράσεις μου. Από θέμα καθαριότητας :oops: για παράδειγμα ή στο θέμα των παιδιών. Έτσι και αλλιώς εδώ είμαστε γιατί καταλαβαίνει η μια την άλλη και περνάμε ή έχουμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις καθημερινά με τα παιδιά μας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ δουλεύω από το σπίτι σήμερα και παράλληλα μαγειρεύω. Μου "παρήγγειλε" χθες ο Διονύσης πατατοκροκέτες και για επιδόρπιο μια μους σοκολάτας με ελαιόδο που είδε να φτιάχνει ο Παρλιάρος. Εγώ είμαι έγκυος, αυτός λιγουρεύται διάφορα :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εγώ δουλεύω από το σπίτι σήμερα και παράλληλα μαγειρεύω. Μου "παρήγγειλε" χθες ο Διονύσης πατατοκροκέτες και για επιδόρπιο μια μους σοκολάτας με ελαιόδο που είδε να φτιάχνει ο Παρλιάρος. Εγώ είμαι έγκυος, αυτός λιγουρεύται διάφορα :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες :D

Πατατοκροκέτες ακούω γουαου!!!!! (πως φτιάχνεται αυτό; ) Και μους σοκολάτας;;;;; Μαράκι παρατάω σκυλιά, παιδιά και έρχομαι να φάμε!!!!!! :D:D:D

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Πατατοκροκέτες ακούω γουαου!!!!! (πως φτιάχνεται αυτό; ) Και μους σοκολάτας;;;;; Μαράκι παρατάω σκυλιά, παιδιά και έρχομαι να φάμε!!!!!! :D:D:D

Χαχα πολύ ευχαρίστως.

Βράζεις τις πατάτες, τις λιώνεις και τις ανακατεύεις με τριμένο τυρί, αυγό, αλάτι, πιπέρι, λίγο τριμένο μοσχοκάρυδο και λίγο άνηθο. Βάζεις το λάδι να ζεσταθεί και τις ρίχνεις μία - μία με το κουτάλι της σούπας. Μόλς ροδίσουν τις βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί.

Για τη μους σοκολάτα δες αυτό.

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας κι απο μενα!!!!!'Κανονικα δεν πρεπει να τα γραφετε αυτα και να τα διαβαζουν εγκυμονουσες!!!!!:P:p:p

Τι κανετε κοριτσακια?Εγω γυρισα πριν λιγο,εχω τρομερη καουρα κ δεν ξερω τι να φαω αφου νιωθω χαλια,ο Τασος ειναι στην τσιτα οποτε δε με βλεπω να κοιμαμαι για μεσημερι....ισως αργοτερα να παω καμια βολτα απο την μαμα μου....θα δειξει!!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα! Απο οσα μπορεσα να διαβασω ειμαστε καλα αν και σημειωσα παλι μερικες απουσιες! :lol::lol:

Ηθελα να σας ενημερωσω πως ειμαι ανευ υπολογιστη απο σημερα (τωρα σας γραφω απο του Βασιλη) γιατι το καλο μου το κοριτσακι κατι πατησε και δεν μπορω να μπω απο εκεινη την ωρα στο ιντερνετ! :(

Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα μεχρι στιγμης.. Ο καιρος το πρωι ηταν καλος και βγαλαμε τη Μαρια μεχρι τις κουνιες να ξεδωσει γιατι ειχε να βγει απο την Παρασκευη εξω! Μετα γυρισαμε πισω, της εδωσα τη φρουτοκρεμα της και την επεσε για υπνο. Σημερα ειναι η 8η μερα απο το mmr και ειμαστε σε επιφυλακη για τυχον συμπτωματα. Ελπιζω να μην βγαλει..

Σας φιλω ολες και θα πρσπαθησω να ξαναμπω το βραδακι να διαβασω νεα σας!!

Φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα! Απο οσα μπορεσα να διαβασω ειμαστε καλα αν και σημειωσα παλι μερικες απουσιες! :lol::lol:

Ηθελα να σας ενημερωσω πως ειμαι ανευ υπολογιστη απο σημερα (τωρα σας γραφω απο του Βασιλη) γιατι το καλο μου το κοριτσακι κατι πατησε και δεν μπορω να μπω απο εκεινη την ωρα στο ιντερνετ! :(

Φαίη αν είναι ασύρματο ψάξε για ένα κουμπί που έχει ένα σύμβολο σαν δορυφορική κεραία. Το έχω πάθει και εγώ.

...Σημερα ειναι η 8η μερα απο το mmr και ειμαστε σε επιφυλακη για τυχον συμπτωματα. Ελπιζω να μην βγαλει..

Δεν θα βγάλει τίποτα. Σίγουρα σου λέω :D

etCDp3.png hk8kp3.png

να μαι και εγω οποτε μπορω μπαινω ο μικρος δεν μου αφηνει και πολυ ελευθερο χρονο και ουτε κοιμαται και ιδιαιτερα οποτε μου ειναι δυσκολο...

μαρια μου χαιρομαι για τα καλα σου αποτελεσματα ετσι να συνεχισουν να πηγαινουν ολα καλα...

και εμεις πηγαμε βολτα σημερα με το καροτσι 3 ωρες περπατημα μπας και αδυνατησω γιατι εχω γινει βαρελακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χαχα πολύ ευχαρίστως.

Βράζεις τις πατάτες, τις λιώνεις και τις ανακατεύεις με τριμένο τυρί, αυγό, αλάτι, πιπέρι, λίγο τριμένο μοσχοκάρυδο και λίγο άνηθο. Βάζεις το λάδι να ζεσταθεί και τις ρίχνεις μία - μία με το κουτάλι της σούπας. Μόλς ροδίσουν τις βγάζεις σε απορροφητικό χαρτί.

Για τη μους σοκολάτα δες αυτό.

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531

Ευχαριστώ πολύ Μαρία!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

να μαι και εγω οποτε μπορω μπαινω ο μικρος δεν μου αφηνει και πολυ ελευθερο χρονο και ουτε κοιμαται και ιδιαιτερα οποτε μου ειναι δυσκολο...

μαρια μου χαιρομαι για τα καλα σου αποτελεσματα ετσι να συνεχισουν να πηγαινουν ολα καλα...

Σε ευχαριστώ

και εμεις πηγαμε βολτα σημερα με το καροτσι 3 ωρες περπατημα μπας και αδυνατησω γιατι εχω γινει βαρελακι...

Τρεις ώρες; :shock: Χαρά στο κουράγιο σου :!:

etCDp3.png hk8kp3.png

kalispera sas!τι κανετε?ολα τα μωρακα καλα?

εμεις μολις γυρισαμε απ το παιδων πεντελης.περασαμε μια δραματικη νυχτα δε κοιμηθηκε καθολου ανεβασε πυρετο(οχι πολυ 37,8 δεν ηταν αυτο που μ ανησυχησε) βογγαγε ολο το βραδυ κ ανεπνεε πιο γρηογορα απ οτι συνηθως κ δεν ηρεμουσε με τπτ καιδεν εφαγε καθολου κ τις 3 φορες που δοκιμασα να τη ταισω.αφου ξημερωσε πηρα το φιτσιαλο κ μου πε να τη παω στο παιδων.πηγαμε μας κανανε εισαγωγη περιμεναμε 10 ωρες να βγουν οι εξετασεις(της βαλανε ορο κ την κατατρυπησανε οι αχρηστες 5 ειχαν πεσει απο πανω της κ δε μπορουσαν να βρουν φλεβα, σε 3 διαφορετικα σημεια τη τρυπησανε:twisted::evil:-θελανε να της παρουνε και ουρα απ τη κυστη αλλα εννοειται δε τους αφησα βαλαμε σακουλακι) η ελισαβετ οσο περνουσαν οι ωρες γινοταν καλυτερα(ουτε ντεπον δε της εδωσαν λεει μετα απο 38 δινουν-αυτη τη λογικη πραγματικα δε τη καταλαβαινω ν αυποφερει το μωρο κ να μη δινουν γιατι δε φτανει το 38!!ελεος δηλαδη)τεσπα βγηκαν οι εξετασεις ολες καλες την ειδε κ η διεθυντρια ειπε οτι εχει ερεθισμενο λαιμο ποναει γ αυτο δεν ετρωγε(ευτυχως εφαγε στο νοσοκομειο 2 γευματα) αφου ειδα οτι ηταν αλυτερα κ ετρωγε υπεγραψα κ τη πηραυπ ευθυνη μου.ιωση λενε τιποτε δε μπορω να δωσω θαπερασει απο μονη της.της επεσε κ βαρυ μαλλον το εμβολιο...αδικα ταλαιπωρηθηκε το μαναρι μου αλλα τρομαξαμε χθες τι να καναμε?ελπιζω να μην εχουμε τπτ το βραδυ...προσ το παρον καλα τη βλεπω θα τη ταισω πιο μετα κ θα τη βαλω για υπνο.

φαιη μου ελπιζω να μην ειχατε κανενα συμπτωμα απ το μμρ!

γλυκουλα καλα εισαι απιστευτη 3 ωρες??μπραβο σου!

τα φιλια μου κ την καλυνηχτα μου σε ολες και σορρυ για το μεγαλο ποστ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...