Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!πως ειστε?

χτες βολταραμε ολη μερα με τον αντωνη γ αυτο δε μπηκα.

μαρακι καλα αποτελεσματα αυριο!ολη τη βδομαδα στο τρεξιμο ε?ευτυχως που υπαρχουν τα σκ:)

γιωτα ολα καλα με τη δουλεια?

ειρηνη πανεξυπνος ο μικρος σου:P

εμεις πηγαμε σημερα κ κοινωνησαμε-ετσι για το καλο- πρωτη φορα.ολα καλα δεν εκλαψε.δε ξερω αν θα παμε κ τις υπολοιπες 2 κυριακες θα δουμε.

κοιμηθηκε χτες το βραδυ στο δωματιο της καναμε αμαν να την κοιμησουμε(ευτυχως η κουνια ειχε ροδες κ τη κουναγα-απ το κουνημα δε βλεπω να γλιτωνουμε ευκολα!) αλλα κοιμηθηκε ησυχα κ χωρις διακοπες μεχρι τις 8μιση.καλη αρχη καναμε!

σε λιγο θα μαγειρεψω για τη μικρη κ μετα θα την ξαναπαμε στη μαμα μου να βγουμε για καφε.να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια!!!που ειστε?ολα καλα?μαρακι καλα αποτελεσματα γι αυριο και θα κυλησει γρηγορα η ημερα μην ανησυχεις...

εμεις ειχαμε ενα σχετικο ηρεμο βραδυ αλλα τωρα γκρινιαζουμε οπως παντα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κορίτσια.

Και εμείς εχθές τρέχαμε με ψώνια, δουλειές και τέτοια και δεν πρόλαβα καθόλου να μπω. Τώρα θα πάμε να πάρουμε τον Δημήτρη από τους γονείς μου. Δυστυχώς χάλασε και ο καιρός σήμερα και με έχει ψυχοπλακώσει πάρα πολύ. Που να πας με τέτοιο καιρό με τα παιδιά; Μόνο βόλτα με το αυτοκίνητο.

Ίσως το βράδυ αφού τα κοιμήσω να τα κρατήσει η πεθερά μου να πάμε σινεμά, θέλω να δω την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.

Μαρία καλή επιτυχία για την β επιπέδου αύριο. Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια!!!!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια και στα παιδάκια σας.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα σε ολες!

Εμεις σημερα τελικα καναμε αλλαγη προγραμματος. Δεν θα φαμε στη μαμα μου. Βαριεμαι να ντυσω τη Μαρια σαν κρεμμυδι (εκεινοι δεν εχουν καθολου θερμανση), να παρω μια τσαντα πραγματα μαζι και συν τοις αλλοις εχει μαγειρεψει μακαρονια με κιμα τα οποια η Μαρια δεν τα τρωει με τιποτα. Οποτε θα κατσουμε σπιτι και θα φαμε οικογενειακως ψαροσουπα με πατατα-καροτο-σελινο-κολοκυθι-ανιθο-ρυζακι και λεμονακι. Απλα εμεις δεν θα το φαμε αλεσμενο και δεν θα προσθεσουμε λιγακι ρυζαλευρο (οπως η Μαρια).

Μου τη δινει και αυτος ο παλιοκαιρος, δεν τον αντεχω με τιποτα.. Θελω να κοιμαμαι συνεχεια. Απο το πρωι ειμαι με τις πυτζαμες και ετσι εχω σκοπο να παραμεινω. Βαριεμαι ελεεινα.. Δεν θελω να κανω απολυτως τιποτα!

Ελπιζω εσεις να ειστε σε καλυτερη φαση!

Μαρια καλα αποτελεσματα για αυριο (που ειμαι σιγουρη πως θα τα εχεις)! Μην εξαφανιστεις, θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα για την εξελιξη της Ιφιγενειας! :D

Φιλια πολλα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Νωρις - νωρις σας γραφω σημερα γιατι πριν απο λιγο εβαλα και τη Μαρια για υπνο. Δεν αντεξα αλλο.. Ξερω πως σε γενικες γραμμες ειναι γκρινιαρικο μωρο αλλα σημερα κυ-ρι-ο-λε-κτι-κα με τσακισε.. Γκρινια, γκρινια, γκρινια... Ο,τι κι αν της καναμε, ο,τι κι αν της διναμε, οπου και να τη βαζαμε δεν της αρεσε. Μας εσπασε τα νευρα! Γυρω στις 20:30 δεν αντεξα αλλο, την πηρα την εκανα μπανιο, την ταϊσα και πριν κανενα 5λεπτο την εβαλα στο κρεβατι της. Ισως ξεκινησαν οι παρενεργειες του mmr αν και ο Φιτσιαλος μας ειπε να περιμενουμε απο την 8η - 10η μερα.. Σημερα ειναι η 6η, πυρετο δεν ειχε, εβαλα τη μανα μου και την ξεματιασε αλλα που.. Νιωθω τα μηνιγγια μου ετοιμα να εκραγουν!

Ελπιζω εσεις οι υπολοιπες να ειστε καλυτερα.. Αυτο το σημερινο σε τετοια ενταση δεν το εχει ξανακανει ποτε.. Μας τρελανε κανονικοτατα! :mad:

gM4vp2.png

Κοριτσια να 'μαι παλι! Η Μαρια ξυπνησε πριν καμμια ωρα περιπου.. Προσπαθησα να την κρατησω στο δωματιο της αλλα εκλαιγε με τετοιο παραπονο που δεν αντεξα και την εφερα στο σαλονι. Τη θερμομετρησα και δεν εχει πυρετο (36.2).. Ελεγε συνεχεια "μαμ-μαμ" και της εφτιαξε ο Βασιλης λιγο γαλα αλλα δεν ηπιε.. Αντιθετως ηπιε γυρω στα 60 ml νερο. Την κρατησα λιγακι μαζι μας να δω μηπως την ποναει κανενα στομαχι - αυτι - λαιμος αλλα ηταν αρκετα κεφατη και πηγαινε συνεχεια στη μερια που εχω τα παιχνιδια της. Κοιταξα το στομα της και ειναι πρησμενοι οι κυνοδοντες της. Της εδωσα λιγο depon, την κρατησα αλλα 5 λεπτα και μετα την πηγα στο δωματιο της. Την εβαλα στην κουνια της, της εξηγησα πως την αγαπαω αλλα τωρα ειναι ωρα για υπνο, τη φιλησα και της αφησα μεσα στην κουνια το νυχτικο μου, μηπως θελει να αισθανεται τη μυρωδια μου. (Καλα καταλαβατε, γυμνη βγηκα απο το δωματιο της). Μολις εκλεισα την πορτα αρχισε να στριγγλιζει.. :roll: Εγω καθομουν απ' εξω και εκλαιγα, ηθελα να ανοιξω την πορτα και να την παρω να κοιμηθουμε αγκαλιτσα αλλα ο Βασιλης δεν με αφησε. Ντυθηκα, πηρα τα τσιγαρα μου και βγηκα στην αυλη. Μετα απο κανενα 5λεπτο μπηκα παλι μεσα (με εκοψε το κρυο).. Δεν εχει ακουστει εδω και ενα τεταρτο περιπου.. Μαλλον ξεκινησαμε τα καλα που εκανε τα Χριστουγεννα.. Ειναι και οι κυνοδοντες που απο οσο ειδα ειναι πρησμενα τα ουλα της.. Δεν μπορω να την αφηνω να κλαιει ρε γαμωτο! Γινομαι κομματια... :cry::cry::cry:

Ελπιζω να μην σας ζαλισα νυχτιατικα! Μακαρι να κοιμηθει σερι μεχρι το πρωι!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε, τα μωράκια σας;

Καλέ τι καιρός είναι πάλι αυτός σήμερα;;;;; Μουντάδα και όλα πάλι είναι κίτρινα. Βγήκα πριν να πάω το παιδί στο σχολικό και ψυχοπλακώθηκα!!!!!

Φαίη τι έγινε τελικά κοιμήθηκε σερί η μικρή; Μην στεναχωριέσαι αν κλαίει να κρατάς χαρακτήρα!!!! (εκτός βέβαια αν πονάει-είναι άρρωστη κτλ). Θέλουνε να περνάει το δικό τους και επίσης τους αρέσει να μας βασανίζουνε!!!!!! :D:D

Πάω να δώσω το γάλα στον μικρό γιατί τον ακούω που ξύπνησε και με φωνάζει. Φιλιά σε όλες και να έχουμε μια υπεροχη μέρα!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalimera manoules!τι κανετε?

φαιη μου υπομονη κ καλη δυναμη!δοντια ειναι θα τα βγαλει κ θα ηρεμησει μετα!κοιμηθηκε τελικα χτες?

εμεις περιμενουμε το φιτσιαλο.εχουμε εμβολιο σημερα τη πρωτη δοση του πνευμονιοκοκου.οσες το χετε κανει για πειτε μου κανει πυρετο αυτο?

χτες κοιμηθηκε παλι στη κουνια της αλλα αυτη τη φορα ξυπνησε 2-3 φορες.να ναι καλα ο αντωνης που σηκονοταν κ της εδινε τη πιπιλα!και κατι ασχετο..εδω κ δυο μερες λεει επιτελους αγκου!!πολυ χαιρομαι (τη γλιτωσε κ ο φιτσιαλος αυτη τη φορα δε θα τον πρηξω:P)

εχει χαλια μερα σημερα δεν εχει βολτα-κριμα!ελπιζω να φτιαξει συντομα ο καιρος-αν κ απ οτι ακουσα ολη η βδομαδα ετσι θα παει:(

φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εμεις περιμενουμε το φιτσιαλο.εχουμε εμβολιο σημερα τη πρωτη δοση του πνευμονιοκοκου.οσες το χετε κανει για πειτε μου κανει πυρετο αυτο?

Εμένα δεν είχανε κάνει πυρετό αλλά είπαμε είναι ανάλογα με το κάθε παιδί. Και να κάνει μην ανησυχείς, αντιμετωπίζεται με ντεπονάκι.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Φαίη ελπίζω να κοιμηθήκατε τελικά όλη νύχτα.

Σοφία ο Ευριπίδης μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει πυρετό σε κανένα εμβόλιο.

Εμείς γυρίσαμε πριν λίγο από το β' επιπέδου. Όλα καλά, όλα ανθηρά! :D

Όλες οι μετρήσεις της Ιφιγένειας είναι φυσιολογικές. Μόλις ήρθαμε σπίτι άνοιξα το φάκελο του Ευριπίδη για να συγκρίνω την αντίστοιχη εξέταση. Πάνω κάτω είναι τα ίδια. Η μόνη αισθητή διαφορά είναι ότι η Ιφιγένεια είναι 90 γραμμάρια ελαφρύτερη από τον αδερφό της. Δεν το λες κακό αυτό :lol:

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Η Γιώτα αλήθεια που είναι; Μου φαίνεται ότι έχει να γράψει από την Παρασκευή.

Επεξεργάστηκαν by DEMS

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

sas ευχαριστω για τις απαντησεις σας!ρωτησα και τον παιδιατρο μου ειπε οχι δε κανει πυρετο οποτε δεν ανησυχω!εκλαψε πολυ σημερα γμτ και στην εξεταση κ στο εμβολιο:(μας βρηκε παντως μια χαρα(αν κ σε υψος κ περιμετρο ειμαστε στα ιδια-αλλα οχι δε θα αγχωθω:-D) του ειπα οτι τρωει ολη τη σουπα κ ειπε να της δωσω παραπανω και να βαλω οτι λαχανικο θελω(μονο το αβοκαντο να προσεξω λιγο κανει διαρροες-καπου διαβασα οτι ειναι πολυ θρεπτικο κ ηθελα να το δοκιμασω).αυτα τα νεα μας.τωρα παμε να φαμε τα φρουτακια μας.

μαρακι τελεια τα νεα σας μια χαρα η ιφιγενεια μπραβο να συνεχισει ετσι!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!

Η νυχτα κυλησε ομαλα, η Μαρια ξυπνησε στις 08:30 (παρ'ολο που κοιμηθηκε στις 01:30).. Γαλα δεν ηπιε καθολου (40 ml κι αυτο με το ζορι), αλλα εφαγε κανονικα και κουλουρι απο το φουρνο και το αυγο και τη φρουτοκρεμα της (για την ακριβεια τα τσακισε). Γκρινια εχει αλλα σε ανεκτα επιπεδα μεχρι στιγμης αν και ωρες - ωρες με κανει να θελω να παρω φορα και να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο μπας και σπασει και ηρεμησουμε ολοι μας. Πυρετο δεν εχει κανει και εξακολουθουμε να ειμαστε στην αναμονη με το mmr. Κανονικα απο αυριο θα εμφανισει -αν ειναι να εμφανισει- καποιο συμπτωμα. Ας ελπισουμε πως δεν θα βγαλει κατι!

Μαριανδ νιωθω λες και μου μιλαει ο αντρας μου! Τα ιδια λογια ακριβως χρησιμοποιειτε! Το ατιμο το ζωδιο σας βλεπεις! ;)

Σοφια μια χαρα ειναι η Ελισσαβετ, μην ανησυχεις! Αφου δεν σας ειπε τιποτα ο Φιτσιαλος, ολα βαινουν καλως! Οσο για το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου, εμας μας ειχε πει πως ισως κανει λιγακι πυρετο αλλα τελικα η Μαρια δεν εκανε ουτε δεκατα για την ακριβεια! -Αβυσσος η ψυχη αυτου του παιδιου :rolleyes: -

Μαρια συγχαρητηρια για τα καλα αποτελεσματα! Οντως δεν ειναι κακο που η Ιφιγενεια ειναι πιο αδυνατη κατα 90 γραμμαρια απο τον Ευριπιδη γιατι μην ξεχνας πως τα κοριτσια γενικα ειναι πιο μικροκαμωμενα απο τα αγορακια!

Η Γιωτα παλι που εξαφανιστηκε? Τι κακο κι αυτο να βρισκουμε τη μια και να χανουμε την αλλη!

gM4vp2.png

Ξεχασα να σας πω για ποιον λογο ξυπνησε η Μαρια τοσο νωρις ενω το ξενυχτησαμε χθες! Στις 08:30 το πρωι χτυπησε το σταθερο μας και μαντεψτε ποιος ητανε............. Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Πηρε λεει να δει τι κανουμε! :rolleyes: Οταν της ειπε ο Βασιλης πως τετοια ωρα κοιμομαστε και οτι ξυπνησε το παιδι η απαντηση ηταν πως ετσι κι αλλιως ξημερωσε, ας ξυπνησει! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Της ειπε ο Βασιλης πως αν ξαπαπαρει τετοιες ωρες ή γενικα ωρες κοινης ησυχιας τηλεφωνο θα την παρει ο δι@ολος και της το εκλεισε.. Τι ωραια που ξεκινησε η μερα μας.......................

Και μετα φταιει ο φονιας...........:rolleyes:

:roll::roll::roll::roll::roll:

gM4vp2.png

Μολις μιλησα με τη Γιωτα στο τηλεφωνο! Ειναι καλα, απλα το Σαββατοκυριακο ξεκουραστηκε, κοιμηθηκε να παρει δυναμεις και τωρα ειναι στη δουλεια! Μολις ξεμπερδεψει θα μπει να μας τα πει αναλυτικοτερα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...