Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μολις εκατσα.. Δεν ξερω το εχω παθει σημερα, ειμαι εντελως εκτος τοπου και χρονου. Φωναξα και στη Μαρια γιατι ειχε γκρινια και εκλαιγε το απογευμα και τωρα αισθανομαι φρικτα.. :( Τι στο καλο με εχει πιασει??

Μαριανδ γιατι εκανε εμετο ο Δημητρης σου? Τον πειραξε τιποτα?

Γιωτα ευχαριστω για την απαντηση! Νομιζω πως ειναι λιγακι πιο ηπιο απο το mmr ε?

Θα πεσω σε λιγακι για υπνο και ελπιζω αυριο να ειναι μια ξεχωριστη ημερα.. Δεν αντεχω αλλο, σημερα ειχα τοσα νευρα που οταν πηγα να δωσω στη Μαρια ρυζογαλο, ετρεμε το χερι μου.. Ελπιζω αυριο να ειμαι ενταξει!

Καληνυχτα κοριτσια μου!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις εκατσα.. Δεν ξερω το εχω παθει σημερα, ειμαι εντελως εκτος τοπου και χρονου. Φωναξα και στη Μαρια γιατι ειχε γκρινια και εκλαιγε το απογευμα και τωρα αισθανομαι φρικτα.. :( Τι στο καλο με εχει πιασει??

Μαριανδ γιατι εκανε εμετο ο Δημητρης σου? Τον πειραξε τιποτα?

Θα πεσω σε λιγακι για υπνο και ελπιζω αυριο να ειναι μια ξεχωριστη ημερα.. Δεν αντεχω αλλο, σημερα ειχα τοσα νευρα που οταν πηγα να δωσω στη Μαρια ρυζογαλο, ετρεμε το χερι μου.. Ελπιζω αυριο να ειμαι ενταξει!

Καληνυχτα κοριτσια μου!!

Ψυχραιμία Φαίη μου, όλες μας περνάμε τέτοιες στιγμές. Μην νιωθεις τύψεις που της φώναξες, άνθρωπος είσαι κάποια στιγμή θα χάσεις την ψυχραιμία σου. Αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!!!!

Ο μικρός είναι πολύ λαίμαργος και όλη την ώρα κάτι μασουλάει (στην μαμά του έμοιασε!!). Στο ένα χέρι μπορεί να κρατάει σοκολάτα και στο άλλο μπανάνα!!! Έφαγε σπανακόπιτα (σπιτική από τα χεράκια της μαμάς μου) και προφανώς σε συνδιασμό με το γάλα που ήπιε πριν κοιμηθεί τον πείραξε. Θα βαρυστομάχιασε και έκανε εμετό. Πόσα πια να χωρέσει και αυτό το στομαχάκι του!!! Δεν πιστεύω να είναι τίποτα. Ευχαριστώ που ρώτησες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

kalhmera κοριτσια!τι κανετε?

μαρια νδ πως ειναι ο δημητρακης σου σημερα?

φαιη μου συμφωνω κ επαυξανω στα οσα ειπε η μαρια καμια φορα ξεπερναμε τα ορια μας κ φωναζουμε στα παιδια...ανθρωποι ειμαστε.ελπιζω σημερα να νιωθεις καλυτερα.

εμεις δευτερο βραδυ χθες που κοιμηθηκαμε χωρις κουνημα καλα παμε.κ μεσημερι στο δωματιο μας πιο ευκολα απ τη πρωτη μερα.σημερα θα τη παω στη μαμα μου κ αυριο λεμε να δοκιμασουμε να τη βαλουμε και για βραδυ στη κουνια της.οσο για τα φρουτα της εβαλα μπισκοτο τριμενο εφαγε στην αρχη το μισο κιπελακι μετα πηρα ενα δευτερο μπισκοτο το ειχα σαν κουταλακι κ εφαγε και το υπολοιπο.:Pελπιζω να μην ηταν τυχαιο θα το ξανακανω κ σημερα.

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια.

Σοφία μπράβο που τα πηγαίνει καλά η Ελισάβετ. Θα δεις σιγά σιγά θα κοιμάται στην κούνια της και δεν θα έχει πρόβλημα.

Ο Δημητράκης ξύπνησε πρωι πρωι σήμερα μέσα στα κέφια. Μάλλον του έκατσε βαριά η σπανακόπιτα εχθές. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που έφαγε. Αν ήταν καμιά γαστρεντερίτιδα ή κάτι τέτοιο θα σηκωνότανε με πυρετό σήμερα αλλά είναι μια χαρά οπότε δεν ανυσηχώ. Παντως τρόμαξα εχθές με τον εμετό γιατί είμουνα και μόνη μου δεν είχε γυρίσει ακόμα ο Κώστας από τη δουλειά.

Φιλιά σε όλες

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα!!!!

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε 6 30 αφου κοιμηθηκαμε στισ 21 00.....Πηγαμε τον μπαμπα μας στη δουλεια γιατι ειχε ραντεβου με τον αδερφο του να παει στο Βραχατι.....Ελπιζω να μην αργησει να γυρισει.Ο Τασος κοιμηθηκε οταν επιστρεφαμε στο σπιτι κ τωρα συνεχιζει.Τον εχω στην κουνια του.Μονο το βραδυ θελει μαζι μας να κοιμαται.

Κι εγω κομματια ειμαι,νυσταζω....μαλλον θα ξαπλωσω κ εγω λιγο!!!!

Σαββατοκυριακο ειμαι πρωι.....ξυπνημα νωρις νωρις......

Σας φιλω προς το παρον!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σημερα ειναι μια καινουρια μερα και ελπιζω να κυλησει ομαλα! Η Μαρια ξυπνησε γυρω στις 07:30 αλλα δεν την εβγαλα απο την κουνια της και την ξαναπηρε ο υπνος. Σηκωθηκαμε εν τελει στις 09:45. Ηπιε γαλα και τωρα εχει παει με το Βασιλη μεχρι τις κουνιες. Προλαβα και ηπια καφε σαν ανθρωπος! Οπου να 'ναι θα ερθουν, πρεπει να φαει αυγουλακι και φρουτοκρεμα!

Μαριανδ κι εγω πιστευω πως τον πειραξε η σπανακοπιτα. Απο τη στιγμη που απ' ο,τι λες ειναι και λαιμαργος, μαλλον θα την καταπινε ατσαλα και θα τον πονεσε το στομαχι του. Δεν νομιζω να ειναι καμμια γαστρεντεριτιδα γιατι θα εκανε και διαρροια και οπως λες και εσυ πυρετο! Περαστικα σας λοιπον και απο 'δω και μπρος κρυφτε τις σπανακοπιτες!! Χαχα!! :lol::lol:

Σοφια μου μπραβο στην Ελισσαβετ! Μια χαρα τα πηγαινει! Να δεις που θα κοιμηθει και στην κουνια της μονη της χωρις να σας δημιουργησει θεμα! Οσο για τα μπισκοτακια, εγω της εβαζα απο την αρχη και αποφασισα να της τα κοψω στον 9ο που ξεκινησαμε και πορτοκαλι! Οχι για καποιο λογο, απλα ηθελα να της τα κοψω και δεν παραπονεθηκε!

Γιωτα μου καλη ξεκουραση σημερα! Αντε, να χορτασεις και τον Τασουλη λιγακι!

Συγγνωμη, η Μαρια που εξαφανιστηκε παλι??

gM4vp2.png

Γιωτα μου καλη ξεκουραση σημερα! Αντε, να χορτασεις και τον Τασουλη λιγακι!

Συγγνωμη, η Μαρια που εξαφανιστηκε παλι??

Οντως η Μαρια εξαφανιστηκε παλι!Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Οσο για μενα οντως ξεκουραστηκα αφου εδωσα τον Τασο στην μαμα μου το μεσημερι κ θα τον φερει ο Βασιλης οταν σχολασει απ το μαγαζι.Με εχουν πεθανει οι καουρες.Στον Τασο ειχα απο τον 7ο μεχρι τελους,τωρα εχω καουρες εδω και ενα μηνα και οσο πανε χειροτερευουν.....κοιμηθηκα το μεσημερι με καουρα κ ξυπνησα τωρα παλι με καουρα......κανω υπομονη ομως αφου ξερω πως υπαρχουν κ χειροτερα οποτε να μην ειμαι αχαριστη!!!!!

Θα φτιαξω ενα καφεδακι ελαφρυ τωρα,για να μπορεσω να ξαπλωσω νωρις.Σας φιλω ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλά μου κοριτσάκια,

συγνώμη που σας ανησύχησα. Καλά είμαστε όλοι, απλά για άλλη μια φορά έχω πνιγεί στις υποχρεώσεις. Δεν φτάνει η δική μου δουλειά, κάνω και τη γραμματέα του Διονύση και φυσικά εξωτερικές εργασίες, σπίτι και Ευριπίδη. Χθες πούλησα επιτέλους και το αυτοκίνητο και έφαγα όλο το πρωινό για τη μεταβίβαση, οπότε όλα τα άλλα μου πήγαν πίσω.

Τώρα νοιώθω πτώμα και πάω για ύπνο.

Φιλάκια σε όλες και καλή σας νύχτα :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ.

ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΤΟ ΝΙΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΡΓΩ ΟΝΤΑΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΠΛΕΥΡΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΑΠΟ ΤΙΣ 2,30 ΜΕΧΡΙ ΤΙς 9 ΤΟ ΠΡΩΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕ ΗΡΕΜΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ .... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΩΡΕ.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Μολις εκατσα κι εγω! Πλεον το βραδυνο ντους διαρκει πολυ γιατι λογω των καντηλων που εχω βγαλει απο την ανοιξιατικη αλλεργια μου αρεσει να καθομαι κατω απο το νερο για αρκετη ωρα, με ανακουφιζει! Μετα κλασικα, βγαινω, betafusin και αγιος ο Θεος.. Εβγαλα και στα ποδια πρωτη φορα φετος και ομολογω πως αν δεν παρω τα xozal δεν το αντεχω καθολου!

Η Μαρια κοιμηθηκε πριν κανενα 2ωρο και εγω ψιλοσυμμαζεψα και εβαλα κι ενα πλυντηριο πιατων! Αυριο θα στειλω τα ρουχα στο σιδερωτηριο. Επισης αυριο θα φυγει και ο συναδελφος του Βασιλη που τον φιλοξενουμε απο τις 08/02. Να σας πω την αληθεια μου κακοφαινεται γιατι τον συνηθισα τοσο καιρο εδω αλλα τι να κανουμε! Οπως τον συνηθισα, ετσι θα τον ξεσυνηθισω!

Μαρια ελπιζω τουλαχιστον τοση κουραση να αποφερει καρπους! Ευχομαι καποια στιγμη να ηρεμησεις κι εσυ!

Ειρηνη εχω την εντυπωση πως ο μικρουλης σου ειναι και αρκετα πονηρουλης!! Μια χαρα σε ξεγελασε εχθες! Φιλια πολλα (δωστα οπου θες εσυ!)

Παω να κοιμηθω τωρα γιατι αυριο το Μαρακι θα ξυπνησει ακμαιο οπως καθε μερα και δεν θελω να σερνομαι (ετσι λεω παντα και μετα καθομαι και χαζευω με τις ωρες στο αλλο parents!! :lol::lol: )

Καλο βραδυ σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Τι έγινε καλέ σήμερα που είμαστε όλες; :-D

Ελπίζω να είστε καλά και απλά να ασχολείστε με άλλα.

Εμείς φτιάξαμε μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο, πήγαμε supermarket, γυρίσαμε φάγαμε και χουζουρεύουμε οικογενειακώς.

etCDp3.png hk8kp3.png

Κι εμεις μια απο τα ιδια.. Ξυπνησαμε το πρωι, πηγαμε για τα ψωνια μας, φαγαμε (σνιτσελ με πατατες εμεις, σουπιτσα η Μαρια), κοιμηθηκαμε και το απογευμα καναμε μια βολτα με το αμαξι. Πριν λιγο εβαλα και τη Μαρια για υπνο και τωρα καθομαι. Σημερα εφυγε και ο συναδελφος του Βασιλη και η αληθεια ειναι πως ειναι αισθητη η απουσια. Γι' αυτο δεν μου αρεσει να μενω καιρο καπου (ως φιλοξενουμενη) ή να φιλοξενω εγω κοσμο για πολυ καιρο.. Μετα δενομαι και κανω αμαν να συνελθω! Τελος παντων..

Αυριο το προγραμμα εχει μεσημεριανο στη μαμα μου και μετα βλεποντας και κανοντας γιατι ειπαν πως θα επιδεινωθει ο καιρος.. Θελω να καλοκαιριασει Τ Ω Ρ Α .. :(

Παω να φτιαξω κανενα τοστακι να φαμε!

Σας φιλω ολες!!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μήπως έχω τον ανθρωποδιώχτη; :roll::( Από χθες που μπήκα μόνο η Φαίη έγραψε. Πλάκα κάνω :) Μάλλον έχουμε bad timing. Το Σαββατοκύριακο που είμαι πιο χαλαρή εγώ εσείς έχετε άλλα να κάνετε.

Και η σημερινή μέρα προβλέπεται να κυλήσει σε αργούς ρυθμούς. Αύριο έχω το ραντεβού για τον β' επιπέδου. Θα σας ενημερώσω μόλις γυρίσω.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...