Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που χαθήκατε κορίτσια; Είσαστε όλες καλά;

Πριν από λίγο τα κοίμησα τα βλασταράκια μου, αν και ο μικρός ψιλομουρμουρίζει αλλά δεν πάω μέσα. Μου γεμίσανε πάλι οοοοολο το σπίτι παιχνίδια. Παντού παιχνίδια. Ανοίγω το συρτάρι του κομοδίνου μου και βρίσκω παιχνίδια, μέσα στην ντουλάπα μου παιχνίδια. Μόνο στο ψυγείο και στον φούρνο δεν έχουνε βάλει ακόμα!!!!!

Έχω και ένα θέμα με την τάξη και την καθαριότητα και δεν μπορώ καθόλου την ακαταστασία. Είμαι ικανή να μην μπορώ να κοιμηθώ εαν δεν είναι όλα στην εντέλεια. Θα περιμένω να κοιμηθούνε καλά καλά και θα πάω να συμμαζεύσω τα ασυμάζευτα!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε?

Εγω μολις εκατσα.. Ειχα μια εξοντωτικη ημερα σημερα! Απο το πρωι που ξυπνησα τρεχω και δε φτανω.. Εβαλα πλυντηριο, ξεσκονισα, σκουπισα, απλωσα το πλυντηριο (τα παραπανω με τη Μαρια γαντζωμενη στο δεξι μου ποδι, σαν τους καταδικους που σερνουν τις μπαλες), αλλαξα σεντονια, αερισα το σπιτι και τα υπολοιπα που τα κανω καθε μερα, δηλαδη ταϊσμα τη Μαρια, αλλαγμα, βολτα.. Εν τω μεταξυ εχει συγκαει απο τα δοντια της (ετσι μου ειπε ο γιατρος, πως τωρα που βγαζει κι αλλα δοντια θα το εχουμε πολυ συχνα αυτο το φαινομενο) και πρεπει να την αλλαζω καθε 2ωρο και να την πλενω τοπικα στη βρυση με νερο ή με σαπουναδα αν εχει κανει κακα.. Με εχει πεθανει η μεση μου! Τωρα το μονο που μου μενει ειναι να βαλω ενα πλυντηριο πιατων και να μπω για μπανιο αλλα θα περιμενω να κοιμηθει καλα η Μαρια και υστερα!

Ναταλια ευχαριστω για το ενδιαφερον! Οχι, δεν ξαναεκανε δεκατα η Μαρια, μονο ενα 37,3 εχθες το πρωι και εκτοτε -δοξα τω Θεω- τιποτα!

Γιωτα κι εγω ειχα να φτιαξω νυχι απο τη γαμο-βαπτιση στις 20/09 αλλα μιας που πηγαμε στη βαφτιση της Ελισσαβετ την Κυριακη, τα εφτιαξα το Σαββατο και παρ'ολο που εκανα φασινα σημερα, δεν χαλασανε πολυ! Κοκκινα κι εγω σαν το αγαπημενο σου χρωμα!

Μαριανδ κι ο αντρας μου ετσι ειναι! Το εχει αυτο ο Παρθενος νομιζω.. Μια μανια με την ταξη, την καθαριοτητα και το προγραμμα! Απλα επειδη ειναι αντρας Παρθενος μουρμουραει ολη την ωρα και θελει οι αλλοι να του τα εχουν στην εντελεια! Στο μοναδικο που δεν εχω παραπονο ειναι η κουζινα! Και μαγειρευει τελεια (πραγματικα ομως, δεν εχω ξαναφαει τοσο νοστιμα φαγητα οσο αυτα που μαγειρευει ο Βασιλης) και στο τελος ξεπλενει οσα πιατικα εβγαλε και τα βαζει στο πλυντηριο πιατων! Σε αυτο δεν εχω παραπονο.. Τα αλλα μονο αν του το ζητησω και παλι ομως απλα τα πασαλειβει..! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Ελπίζω να κυλήσει καλά η μέρα σήμερα γιατί ο μικρός ξύπνησε με αρκετη γκρινίτσα.....

Ευτυχως εφυγε με τον μπαμπα του,κι εγω αφου μαζεψα τον νεροχυτη μου θα ετοιμαστω σε λιγο να κανω ενα σωρο δουλειες!!!!!

Χτες γυρισα στις 22 30 κ δεν τον ειδα τον Τασο αφου κοιμοταν.....αυριο εχω ρεπο αλλα θα τον κρατησω εγω γιατι η πεθερα μου θα παει στο εξοχικο......

Ευτυχως το αλλο σαββατοκυριακο δε δουλευω και μαλλον θα παμε στο Αιγιο για να ξεσκασει λιγο και ο Τασουλης,μονο να εχει καλο καιρο!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

kalimera κ απο μενα!τι κανετε?

εμεις μια χαρα χθες κοιμισαμε την ελισαβετ στο λικνο χωρις κουνημα εκανε μια ωρα να κοιμηθει αλλα ολα οκ.βημα βημα τη φορα κ πιστευω σε κανα μηνα να κοιμαται στο δωματιο της.δε θελω να κανω αποτομα την αλλαγη να κοψουμε για αρχη το κουνημα κ μετα.και τα μεσημερια θα τη βαζω στο δωματιο της να συνηθιζει σιγα σιγα.ειμαι αισιοδοξη παντως!

της μαγειρεψα χθες μοσχαροσουπα κ εβαλα κ λιγο σελινο να δουμε αν θα το φαει σημερα.λεω καθε φορα να της προσθετω κ κατι καινουργιο να χει ποικιλια.κ στα φρουτα θα της βαλω ενα μπισκοτακι μπας κ τα φαει ετσι.

ωραια μερα κ σημερα μερα για βολτες!να περασετε ομορφα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

δωματιο της να συνηθιζει σιγα σιγα.ειμαι αισιοδοξη παντως!

της μαγειρεψα χθες μοσχαροσουπα κ εβαλα κ λιγο σελινο να δουμε αν θα το φαει σημερα.λεω καθε φορα να της προσθετω κ κατι καινουργιο να χει ποικιλια.κ στα φρουτα θα της βαλω ενα μπισκοτακι μπας κ τα φαει ετσι.

ωραια μερα κ σημερα μερα για βολτες!να περασετε ομορφα!

Ωραία Σοφία μπράβο!!!!! Ναι σωστά σταδιακά για να συνηθίσει, μην της έρθει απότομη η αλλαγή.

Σέλινο να βάλεις γιατί έχει βιταμίνες, απλά να το βγάζεις μην το λιώνεις και αυτό στο μούλτι. Ίσα ίσα να πάρει τις βιταμίνες.

Επεξεργάστηκαν by maria.nd

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα κοριτσια μου και απο εμενα! Πως ειστε?

Εγω μετα τη χθεσινη φασινα ξυπνησα πιασμενη παντου. Οι δουλειες βεβαια συνεχιζονται, εχω ΤΟ σιδερο με τοσα πλυντηρια που εβαλα εχθες και η Μαρια βρισκεται μονιμως γαντζωμενη στο ποδι μου οποτε μαλλον θα το επιχειρησω το βραδυ που θα πεσει για υπνο!

Μεχρι στιγμης ειναι καλα, δεν ειναι πολυ γκρινιαρα σημερα, ας ελπισουμε πως θα κυλησει ετσι η μερα σημερα.!

Σοφια κι εγω τα ιδια εκανα στη μοσχαροσουπα. Στην αρχη εβαζα καροτο-πατατα-σελινο και μετα προσθετα σταδιακα κολοκυθακι, σπανακι, φασολακια και οποιο αλλο χορταρικο εβλεπα προχειρο (και φρεσκο εννοειται) στο μαναβη!

Τα λεμε αργοτερα, παω να αλλαξω πανα στη Μαρια γιατι μαλλον χ@στηκε.. Λογω συγγαματος βεβαια θα μας φαει παλι ο νεροχυτης αλλα δεν εχω παραπονο, εχουμε εμφανη βελτιωση οποτε χαλαλι!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!!

Εγω ετοιμαζομαι για δουλιτσα...σε μιση ωρα θα φυγω και νιωθω τοσο κουρασμενη....

Αυριο εχω ρεπο αλλα δυστυχως η πεθερα μου θα φυγει κ δεν μπορει να κρατησει τον μικρο.Εχω να τρεξω και στο ΙΚΑ να ανανεωσω το βιβλιαριο γιατι ακομη δεν ηρθε το αυτοκολλητο κ την αλλη εβδομαδα εχουμε εμβολιο.....

Ουφ μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι.....και θα εχει κ κοσμο κ ποσο να αντεξει ο μικρος στο καροτσι να περιμενει????Αλλα τι να κανω....δεν μπορω αλλη μερα.Την αλλη εβδομαδα ειμαι ολο πρωινα οποτε δεν προλαβαινω με τιποτα να ανανεωσω το βιβλιαριο....

Το μονο που με σωνει ειναι να εχει ερθει το αυτοκολλητο σημερα στη δουλεια κ να γλιτωσω την ταλαιπωρια...

Ειναι κ αυτος ο παλιοκαιρος που με κανει να νυσταζω και να βαριεμαι περισσοτερο....

Ελπιζω να μη σας εριξα ψυχολογικα απλα ηθελα καπου να τα πω γιατι θα εσκαγα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!τι κανετε?εμεις καναμε προχθες το εμβολιο μας και ανεβασε πυρετο ο μικρος μεχρι 40 και ετρεχα και δεν μπορουσα να μπω καθολου..σημερα ευτυχως δεν εχει και ειναι σε πιο καλη κατασταση αλλα εγω ειμαι κομματια με το ξενυχτι που εριξα για να βεβαιωνομαι οτι ειναι καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσακια μου ειμαι χωμαααα! Με λυπηθηκε η μανα μου και μου ειπε να στειλω τα ρουχα σε σιδερωτηριο και πως θα τα πληρωσει εκεινη.. Παλι καλα! Νιωθω μια ατονια σημερα, ενα χαλι.. Μαγειρεψα φασολακια και επλυνα τα βασικα (το μπλεντερ που χτυπησα τα φρουτα της Μαριας και τις κουπες που ηπιαμε καφε το πρωι) αλλα νιωθω να αναβοσβηνει μια φωτεινη επιγραφη στο κουτελο μου που λεει "battery low" :lol::lol::lol:

Κι επειδη πλησιαζει και Πασχα και δεν την παλευω με τιποτα, αφιερωμενο σε ολες τις πεθεροπληκτες το εξης ασμα: http://www.youtube.com/watch?v=28mWZQe_u5E

Θα τα βαλω μεσα στη γοβα, να νομιζει πως πατησε μπομπα!!!!!!

Τι θα κανω με την περιπτωση τους οεο?? :lol::lol::lol:

Γλυκουλα περαστικα στο μπομπιρα!!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μετά από μαραθώνιο παραμυθιών επιτέλους κοιμηθήκανε τα βλασταράκια μου.Μετά από 5 λεπτα που είχανε κοιμηθεί έκανε εμετό ο Δημήτρης στο κρεβάτι του και άρχισε να φωνάζει μαμά έκανα εμετό. Μέχρι να του αλλάξω σεντόνια, να τον καθαρίσω ξύπνησε και ο άλλος. Μετά ακολούθησε και δεύτερος γύρος παραμυθιών και τελικά κοιμηθήκανε. Έχω βαρεθεί να διαβάζω αυτά τα παραμύθια!!!!! Τα έχω μάθει απέξω!!!!

Ένα καλό αν δεν κοιμούνται το μεσημέρι είναι πως πέφτουνε ξερά το βράδυ από την κούραση. Το ίδιο και εγώ βέβαια!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...