Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Εγώ πιστεύω πως όλα είναι θέμα συνήθειας. Μια δύο θα το συνηθίσει και θα κοιμάται μόνος του. Θα κλάψει το πρώτο βράδυ, το δεύτερο βράδυ μετά θα το πάρει απόφαση πως δεν έχει άλλη επιλογή. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Απλά δεν θέλει πισωγυρίσματα γιατί παίρνουνε λάθος μηνύματα πως περνάει το δικό τους.

s aυτο συμφωνω συνηθεια ειναι.ο λογος που δεν την εχω παει ακομα εχει να κανει με δικες μου ανασφαλειες φοβαμαι μη πνιγει στον υπνο της κ δεν την ακουσω υπαρχει ενδομυχα κ ο φοβος για το συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου(μεχρι τους 12 μηνες ειναι) γ αυτο το καθυστερω.ισως η ενδοεποικοινωνια να βοηθουσε αλλα μεχρι ποτε θα φοβαμαι?τους δικους μου φοβους πρεπει ν αντιμετωπισω κ μετα θα την παω.το μωρο θα συνηθισει μπορει να κλαψει να φωναξει μπορει να κανει κ ενα 2 3 βραδια μια βδομαδα αλλα θα προσαρμοστει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν ειμαι υπερ της ενδοεπικοινωνιας.Αλλωστε ειναι διπλα τα δωματια σας,οπως κ εμας.Το ακους το μωρο,δεν υπαρχει περιπτωση να κλαψει κ να μην το ακουσεις.

δυστυχως δεν την ακουω κοιμαμαι βαρια στον αντωνη στηριζομαι.πολλες φορες εχει τυχει να κλαψει το βραδυ να σηκωθει ο αντωνης κ εγω να μην παιρνω χαμπαρι τιποτε.

θ αρχισω παντως τα μεσημερια να τη κοιμιζω στη κουνια της να δουμε πως θα παει αρχης γενομενης απο σημερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

s aυτο συμφωνω συνηθεια ειναι.ο λογος που δεν την εχω παει ακομα εχει να κανει με δικες μου ανασφαλειες φοβαμαι μη πνιγει στον υπνο της κ δεν την ακουσω υπαρχει ενδομυχα κ ο φοβος για το συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου(μεχρι τους 12 μηνες ειναι) γ αυτο το καθυστερω.ισως η ενδοεποικοινωνια να βοηθουσε αλλα μεχρι ποτε θα φοβαμαι?τους δικους μου φοβους πρεπει ν αντιμετωπισω κ μετα θα την παω.το μωρο θα συνηθισει μπορει να κλαψει να φωναξει μπορει να κανει κ ενα 2 3 βραδια μια βδομαδα αλλα θα προσαρμοστει.

Καλά και εγώ το είχα αυτό το άγχος για το συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου δεν το συζητώ. Αφού πήγαινα και τα τσεκάριζα να δω αν αναπνέουνε!!! Αλλά από το δωμάτιο τους!!!!

Η ενδοεπικοινωνία ήταν άχρηστη για μένα. Μόνο το καλοκαίρι όταν ήμουνα στο μπαλκόνι αλλά και πάλι τα άκουγα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα! Τι κανετε?

Εμεις ξυπνησαμε στις 09:30, ηπιαμε λιγακι γαλα και τωρα καθεται στην αυλη και κανει κουνια με τον πατερα της. Σε κανα τεταρτακι θα παω να τις φτιαξω το αυγουλακι της!

Διαβασα αυτα που λεγατε για τον υπνο και ηθελα να σας πω και τη δικη μου εμπειρια! Η Μαρια οταν ηταν βρεφακι, κοιμοταν μαζι με εμας στο ιδιο δωματιο αλλα αντιμετωπιζαμε τρομερο προβλημα μιας και δεν τολμουσαμε να αλλαξουμε πλευρο γιατι εκεινη ξυπνουσε. Ετσι, κοιμομασταν μονο σε ενα πλευρο και ξυπνουσαμε φοβερα πιασμενοι.. Στην ηλικια των δυο μηνων (και ουτε), η Μαρια επαθε μηνιγγιτιδα και καναμε εισαγωγη στο Παιδων.. Πιστευα λοιπον πως δεν θα κοιμαται με τιποτα, ειδικα σε νεο περιβαλλον και εκει μας κανει το εξης κουλο: κοιμοταν ΜΟΝΟ στο ριλαξ. Πηρα το δικο μας γιατρο τηλεφωνο (παρόλο που ειμασταν στο νοσοκομειο), του το ειπα και μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα, αρκει να της κανουμε καλο μασαζ 2-3 φορες την ημερα για να "ξεπιανεται" ο σκελετος και να ρυθμισουμε το ριλαξ στις 45 μοιρες κλιση! Ετσι κι εγινε και η Μαρια κοιμοταν μια χαρα, ενω γινοταν ο κακος χαμος ειδικα στις εφημερειες! Οταν βγηκαμε απο το νοσοκομειο, ηταν ηδη 3.5 μηνων και επειδη ημασταν κι εμεις κομματια απο την ταλαιπωρια του νοσοκομειου, ο Βασιλης αποφασισε να τη βαλει στο δωματιο της. Ενω ειχα αγωνια και πιστευα πως δεν θα κοιμηθει, κοιμηθηκε απο τις 09:00 το βραδυ μεχρι τις 09:00 το πρωι σερι! Και αυτο το προγραμμα ακολουθουσαμε μεχρι τα Χριστουγεννα που η Μαρια αποφασισε να αλλαξει ρυθμους και ειχα καταληξει αν θυμαστε να κοιμαμαι επι 28 ημερες στο σαλονι μαζι της. Μετα της περασε και αυτο και τωρα κοιμαται παλι στο δωματιο της απο τις 09:00 το βραδυ μεχρι τις 10:00 το πρωι. Εν ολιγοις η Μαρια πηγε στο δωματιο της οταν ηταν 3.5 μηνων και παραμενει ακομα και σημερα εκει εκτος απο το διαστημα των 28 ημερων που για καποιο λογο δεν ηθελε να κοιμαται εκει και την πηρα μαζι μου στο σαλονι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τωρα ειδα για το συνδρομο αιφνιδιου βρεφικου θανατου! Κι εγω ρε παιδια το ετρεμα αυτο! Ειχα κανει και ερευνα στο ιντερνετ και ρωτησα και το γιατρο (ο οποιος και παλι με καθυσηχασε). Λενε πως ο κινδυνος ελαχιστοποιειται στους 12 μηνες και εξαλειφεται εντελως στους 18 μηνες..!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να απαντήσω και εγώ στο γκάλοπ για τον ύπνο; :)

Λοιπόν ο Ευριπίδης κοιμάται από την πρώτη στιγμή στο δικό του δωμάτιο, στην αρχή στην κούνια και από δύο ετών σε κανονικό κρεβάτι. Ό,τι και να συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν βγαίνει από το δωμάτιο του, ούτε τώρα που μπορεί να μετακινηθεί μόνος του. Μπορεί να είμαι χαλαρή σε άλλα πράγματα αλλά στο πρόγραμμα του ύπνου συμφωνώ με τη συνονόματή μου (Maria nd) χρειάζεται σταθερότητα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ?ΟΛΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΧΑ ΧΤΕΣ.ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΓΙΩΤΑ,ΣΟΦΙΑ,ΜΑΡΙΑ,ΜΑΡΙΑΝΔ,ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΔ, ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΤΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Εγώ μέχρι πριν 10 μέρες περίπου την είχα δίπλα στο κρεβάτι μου, στο πορτ μπεμπέ. Μετά δοκίμασα να την βάλω στην κούνια αφού είχε κοιμηθεί και ξυπνούσε το βράδυ και ούρλιαζε κλαίγοντας όταν καταλάβαινε που ήταν και μετά έκανα αμάν να την ξανακοιμήσω στο κρεβάτι μου γιατί είχε αγριευτεί! Βρήκα όμως ένα κόλπο να κάνω την μετάβαση πιο ομαλή. Έβαλα το πορτ μπεμπέ της μέσα στην κούνια και κοιμήθηκε έτσι ήσυχη όλη νύχτα για μια βδομάδα στο δωμάτιό της. Δεν την είχε ενοχλήσει η αλλαγή του δωματίου κι ότι δεν με αισθανόταν κοντά της, την είχε ενοχλήσει η αλλαγή του κρεβατιού που δεν της έδινε την αίσθηση της φωλίτσας! Έτσι η επόμενη μετάβαση ήταν αφού την κοίμησα να την βάλω στην κούνια χωρίς το πορτ μπεμπέ αλλά μέσα σε υπνόσακο για να της δίνει την ίδια περιορισμένη αίσθηση. Έκατσε μια ώρα ξύπνια 11-12 και μετά κοιμήθηκε. Όλη νύχτα ξυπνούσε κάθε 1-2 ώρες και έψαχνε κλαίγοντας την πιπίλα της. Μόλις της την έδινα κοιμόταν. Αυτό ήταν. Μόνο το πρώτο βράδυ. Όλα τα επόμενα κοιμόταν περίπου 11-7 και σερί χωρίς κιχ! Της είχα βάλει και ενδοεπικοινωνία γιατί είχα συνηθίσει να ακούω δίπλα μου ακόμα και την ανάσα της και μιας και αναγνωρίζω τον παραμικρό ήχο που κάνει ξέρω πότε πρέπει να ανησυχήσω και να σηκωθώ να την κοιτάξω και πότε θα χαλάσω άδικα τον ύπνο μου. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι καλά!!! Φιλιά και καλή επιτυχία στο Σοφάκι και το Ελισαβετάκι! Καλοφώτιστοι να είστε

Σοφία μου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Οποτε Σοφια ακολουθεις την τακτικη των κοριτσιων καθ οτι εγω ειμαι μειονοτητα!!!!!

Ετοιμασα το φαγακι του Βασιλη μου,εριξα κ εγω ενα ρετουσαρισμα......εκανα μπανακι,βαφτηκα,εβαψα νυχια και σε καμια ωρα θα φυγω για εργασια και χαρα....τρα λα λα....τρα λα λα.....

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Οποτε Σοφια ακολουθεις την τακτικη των κοριτσιων καθ οτι εγω ειμαι μειονοτητα!!!!!

Ετοιμασα το φαγακι του Βασιλη μου,εριξα κ εγω ενα ρετουσαρισμα......εκανα μπανακι,βαφτηκα,εβαψα νυχια και σε καμια ωρα θα φυγω για εργασια και χαρα....τρα λα λα....τρα λα λα.....

Καλο μεσημερι σε ολες!!!!

Α ωραία έβαψες και νυχι; Μια χαρά σε βρίσκω, μπράβο!!!!!

Καλή δουλίτσαααααα!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Α ωραία έβαψες και νυχι; Μια χαρά σε βρίσκω, μπράβο!!!!!

Καλή δουλίτσαααααα!!!!!

Σ ευχαριστω Μαρια....ουτε εγω θυμαμαι ποτε ηταν η τελευται φορα που εβαψα το νυχι....μαλλον τον Ιουλιο που καναμε την βαπτιση του Τασου.....αλλα κοκκινο που ειναι κ το αγαπημενο μου δε θυμαμαι ειλικρινα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας!μολις κοιμηθηκε στη κουνια της μονη της!την εφερα γλαρωμενη απ τη βολτα οποτε ηταν οτι πρεπει για να το δοκιμασω.στριφογυρναγε λιγο χεστηκε κιολας την αλλαξα γκρινιαξε κ σε 10λεπτα αποκοιμηθηκε με το κεφαλι κολλημενο στις παντες(ειναι μαλλον αυτο που λεει κ η σοφια θελει τη φωλιτσα της).καλα τα πηγαμε για πρωτη μερα.:)

σοφακι μου σ ευχαριστω για τις ευχες να σαι καλα!τι κανει η μπεμπα σου?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...