Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Ειρήνη πολλα πολλα περαστικα για τον Δημητρη.Ευτυχως που δεν επαθε τιποτα χειροτερο.Συντομα θα γινει εντελως καλα και θα το ξεχασετε!!!!!

Εγω σημερα και αυριο ειμαι απογευμα,τωρα θα σιδερωσω λιγο κ αργοτερα θα μαγειρεψω για να φυγω κατα τις 13 00.Ο Τασος εφυγε με τον μπαμπα του!

Θα τα πουμε αργοτερα!

Φιλια πολλα σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalimera κοριτσακια τι κανετε?τα μωρακια σας καλα?

φαιη μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα!πηρα κ εγω otrivin καπως καλυτερα ειμαι πιστευω μεχρι το σκ να χω συνελθει πληρως.

γιωτα πολυ βαρβαρο αυτο το ξυπνημα στις 5...θα μου πεις τι να κανεις θα το συνηθισεις κ αυτο.

εμεις καλα κατα τ αλλα χθες ειχαμε παλι πισογυρισμα η ελισαβετ ηθελε αγκαλια για να κοιμηθει.μ αρεσει που σκεφτομουν κατα το μαιο να τη βαλω στο δικο της δωματιο...αμ δε το βλεπω να γινεται!εσεις σε τι ηλικια τα πηγατε στο δωματιο τους?οπως κ να χει πριν γυρισω στη δουλεια πρεπει να το χω κανει...ευτυχως εχω αρκετο χρονο μπροστα μου ακομα.

παω να κανω καμια δουλεια.

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

!εσεις σε τι ηλικια τα πηγατε στο δωματιο τους?

Σοφια μου εμεις τον Τασο τον βαλαμε στο δωματιο του με το που επιστρεψαμε απ το μαιευτηριο.Αλλα δυστυχως εδω και 4 μηνες κοιμαται μαζι μας.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εμένα και τα 2 παιδιά μου από 40 ημερών πήγαν στο δωμάτιο τους στην κούνια τους. (σε αυτά τα θέματα είμαι πολύ αυστηρή!!!!)

Γιώτα όταν λες πως κοιμάται μαζί σας, όλο το βράδυ; Γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί στην κούνια του; Εμένα τα παιδιά μου δεν έχουνε κοιμηθεί ποτέ μαζί μας στην κρεββατοκαμαρα μας. Μόνο μια φορά ο Νικόλας παλιότερα που είχε πυρετό και το πρωί που ξύπνησα τον πήγα στο δικό του κρεβάτι και ούτε που θυμότανε πως είχε κοιμηθεί μαζί μας. Πρόσεχε και το θέμα της ζήλειας αργότερα με τα διδυμάκια. Σου μιλάω εκ πείρας, η ζήλεια είναι ένα θέμα που το αντιμετωπίζω καθημερινά από την μεριά του μεγάλου!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

γιωτα κ μαρια νωρις νωρις ε?γιωτα τι αλλαξε κ κοιμαται τωρα μαζι σας?το βραδυ δε ξυπναγαν?πηγαινατε κ τα ξανακοιμιζατε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

γιωτα κ μαρια νωρις νωρις ε?γιωτα τι αλλαξε κ κοιμαται τωρα μαζι σας?το βραδυ δε ξυπναγαν?πηγαινατε κ τα ξανακοιμιζατε?

Σοφιά μου τα δικά μου εννωείται πως ξυπνάγανε. Ο μεγάλος μου όταν ήταν μικρότερος ξύπναγε επειδή δεν έβρισκε την πιπίλα του τις περισσότερες φορές. Πήγαινα λοιπόν στο δωμάτιο του χωρίς να του μιλήσω ή να ανάψω φώτα του την έδινα και ξανακοιμότανε. Το ίδιο και ο μικρός. Δηλαδή ποτέ δεν τα πήρα στο κρεβάτι μου επειδή ξυπνήσαν την νύχτα, περισσότερο από το άγχος μου μην το συνηθίσουνε και δεν θέλουνε να κοιμηθούνε μετά στο δωμάτιο τους. Βασικά δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα ύπνου παρά μόνο όταν είναι άρρωστα ή έχουνε μπούκωμα που φυσικό είναι να μην μπορούν να καλοκοιμηθούν. Είναι το πρόγραμμα που λέγαμε, τα είχα βάλει από μωρά!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Τις πρωτες 40 μερες κοιμομουν στο παιδικο μαζι του,σε εναν καναπε-κρεββατι.Μετα πηγα στο δωματιο μου κ οταν ξυπνουσε για να φαει το βραδυ,τον ταιζα κ απλα ξανακοιμοταν.Δε χρειαζοταν νανουρισμα.Τωρα πλεον κοιμαται στην κουνια του κ ξυπναει καθε μια ωρα σχεδον με κλαμματα,αλλα δεν ξανακοιμαται ευκολα.Θελει καμια ωρα να τον εχεις αγκαλια κ να περπατας,δε θελει να ειναι στασιμος γι αυτο κ κοιμαται μαζι μας.Μαλλον φοβαται μονος του,θελει να μας εχει διπλα του.

Με τα διδυμα,στην αρχη θα μπουνε στις κουνιες τους,μπορει ο Τασος να κοιμαται στην δικη του κουνια,ισως να του αρεσει που θα εχει παρεα,ισως οχι......Θα δειξει!

Παντως οταν ερθουν με το καλο θα κοιμαμαι στο κρεβατι μου γιατι θα βγαλω τον καναπε-κρεβατι απ το παιδικο δωματιο λογω ελλειψης χωρου!

GRJdp2.png

xefUp3.png

μαρια νδ μια χαρα τα καταφερες!ελπιζω να μην εχω μεγαλο προβλημα οταν το δοκιμασω.ξερω στην αρχη θα ναι δυσκολα μιας κ εχει συνηθισει αλλιως ελπιζω να τα καταφερω ομως.σ ευχαριστω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μαρια νδ μια χαρα τα καταφερες!ελπιζω να μην εχω μεγαλο προβλημα οταν το δοκιμασω.ξερω στην αρχη θα ναι δυσκολα μιας κ εχει συνηθισει αλλιως ελπιζω να τα καταφερω ομως.σ ευχαριστω!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!! Πιστεύω πάντως πως άργησες να την βάλεις να κοιμηθεί στο δωμάτιο της. Βάλτην όσο πιο γρήγορα για να συνηθίζει. Απλά να είσαι βράχος!!! Όταν κλαίει να μην την πάρεις στο δωμάτιο σου. Πρέπει να δείχνουμε σταθερότητα στις απόψεις μας στα παιδιά αλλιώς μας κάνουνε ότι θέλουνε τα βλασταράκια μας!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ποτε δεν ημουν υπερ στο να κοιμουνται τα παιδια μαζι με τους γονεις.Κι εγω ποτε δεν κοιμηθηκα στο κρεβατι των γονιων μου,αλλα βλεπω οτι ο Τασος νιωθει ανασφαλεια μονος του.Οχι δεν ειμαι ψυχολογος αλλα αυτο μου δειχνει.Οταν ξαπλωνει μαζι μας,το βραδυ ερχεται κ κολλαει πανω μας.Αν τον σπρωχνουμε λιγο πιο περα,παλι ερχεται.Αυτο το ειχα εγω σε μεγαλυτερη ηλικια.Κοιμομουν στο ιδιο κρεβατι με την αδερφη μου κ παντα ηθελα να με ακουμπαει.Ενιωθα φοβερη ανασφαλεια.Μεχρι τα 18 μου κοιμομασταν μαζι κ οταν εφυγε στη Θεσσαλονικη για σπουδες,εκανα πολλα βραδια να συνηθισω στην ιδεα οτι θα κοιμαμαι μονη μου.Που ημουν κ μεγαλο παιδι.Εριξα πολλα ξενυχτια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Απλά εμένα με παιδεύουνε όλη μέρα, ο άντρας μου δουλεύει έρχεται αργά, η μόνη ώρα που μπορώ να κάνω κάτι για τον εαυτό μου, από το να κάνω μπάνιο με την ησυχία μου ή να διαβάσω κάτι ή να δω τηλεόραση και να χαζολογήσω λίγο είναι το βράδυ μετά τις 9-10 που κοιμούνται. Εαν τα έχω και στην κρεβατοκάμαρα μου πάει θα σαλτάρω!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Τι να πω....ασε που ο Βασιλης κοιμαται στον καναπε γιατι αλλιως καποιος μενει ξεσκεπαστος....οταν ειμαι πρωι ομως κοιμαμαι εγω στον καναπε για να μην ακουει το ξυπνητηρι ο Τασος.Εχω επιλογη να κοιμηθω στο παιδικο,στον καναπε-κρεβατι αλλα δεν μου αρεσει.Ελπιζω κ ο Τασος να αλλαξει γνωμη κ να κοιμαται στο κρεβατι του.

Στο σπιτι των γονιων μου οταν κοιμαται,ειναι μονος του στο παρκοκρεβατο και δεν ξυπναει το βραδυ.Αλλα στο ιδιο δωματιο κοιμαται η μαμα μου.Ποτε ομως δε ζητησε να ξαπλωσει μαζι της....τι να πω?Καταλαβαινει οτι ειναι η γιαγια?Δεν εχω ιδεα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγώ πιστεύω πως όλα είναι θέμα συνήθειας. Μια δύο θα το συνηθίσει και θα κοιμάται μόνος του. Θα κλάψει το πρώτο βράδυ, το δεύτερο βράδυ μετά θα το πάρει απόφαση πως δεν έχει άλλη επιλογή. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Απλά δεν θέλει πισωγυρίσματα γιατί παίρνουνε λάθος μηνύματα πως περνάει το δικό τους.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...