Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ele@n είπε:

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Ναι και εγώ κρήτη είμαι....εγω εδω προχώρησα..δεν ανεβηκα αθηνα..που ήσουν εσύ??τι σου έκαναν???

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου και απο εμενα! Πως ειστε?

Εγω σημερα χαλια! Οταν σας λεω χαλια το εννοω.. Με επιασε και εμενα η αλλεργια της ανοιξης, δεν μπορεσα να κλεισω ματι ολο το βραδυ, ειμαι ολο αψου και αψου, (ακομα και τωρα που σας γραφω), τα ματια μου ανοιγουν με δυσκολια απο το πρηξιμο, καταρροη και σαν να μην εφτανε ολο αυτο με επιασε και κριση του ασθματος! Δραμα...

Η Μαρια σημερα εκανε κατι δεκατακια, αλλα ξερω πως δεν ειναι απο το εμβολιο. Ο γιατρος ειπε πως αυτο το εμβολιο κανει πυρετο την 8η - 10η μερα αλλα μου εξηγησε πως μπορει να κανει πυρετο λογω του λαιμου της που ειναι ερεθισμενος. Οποτε οπως καταλαβαινετε, μανα και κορη ειμαστε χαλια! Σε λιγο θα παω κι εγω στο γιατρο να μου γραψει αντισταμινικα, σπρευ για την καταρροη, κολλυριο για τα ματια και το aerolin για το ασθμα. Καθε ανοιξη η ιδια ιστορια... :twisted:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια,

σήμερα είμαι καλύτερα και βγήκα για δουλειά και μου συνέβη και ΤΟ κουλό: μου κάνανε καμάκι στο δρόμο :shock::?:lol:

Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος για να την πέσει σε μια σαραντάρα έγκυο :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γειά σας κορίτσια,

σήμερα είμαι καλύτερα και βγήκα για δουλειά και μου συνέβη και ΤΟ κουλό: μου κάνανε καμάκι στο δρόμο :shock::?:lol:

Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος για να την πέσει σε μια σαραντάρα έγκυο :roll:

Γεια σου Μαρία, μπράβο που είσαι καλύτερα.

Η εγκυμοσύνη ομορφαίνει τις γυναίκες!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γειά σας κορίτσια,

Μαρια πρεπει να φας ενα γερο μπερτακι ξυλο για να συνελθεις μου φαινεται!:tongue:

Εγω παντως σε βρισκω μια απο τις πιο ομορφες γυναικες που κυκλοφορουν και ας εισαι σαραντα και ας εισαι και εγκυος! (Και μεταξυ μας, αν ημουν στη θεση αυτου που σε καμακωσε, θα εκανα το ιδιο ακριβως!:mrgreen::mrgreen:)

Ψηφιζω Μαρια δαγκωτο, πως να το κανουμε?? :cool:;)

Μαριανδ παρομοιως.. Πριν λιγο εσκασαν οι πρωτες στο λαιμο και στην πλατη χαμηλα.. Μπορω απλα να ξυνομαι με τις ωρες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα :oops: αλλά νομίζω ότι δεν πάτε καλά :tongue: Εγώ εξακολουθώ να το βρίσκω για γέλια το περιστατικό και γι' αυτό σας το έγραψα. Για να γελάσετε και να ξεχάσετε λίγο τα συμπτώματα της αλλεργίας :D

Εμένα με πιάνει συνήθως κατά το Μάιο, όταν ανθίζουν οι ελιές, φτέρνισμα και καταρροή.

Κουράγιο κοριτσάκια θα έρθει και το καλοκαίρι. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εμένα με πιάνει συνήθως κατά το Μάιο, όταν ανθίζουν οι ελιές, φτέρνισμα και καταρροή.

Καλά δεν το συζητώ, με την ελιά δίνω ρεσιτάλ φτερνίσματος!!!!! Τρελή αλλεργία!!!!

Μαριανδ παρομοιως.. Πριν λιγο εσκασαν οι πρωτες στο λαιμο και στην πλατη χαμηλα.. Μπορω απλα να ξυνομαι με τις ωρες!

Αλήθεια Φαίη και εσύ βγάζεις καντήλες; Τι να πω βρε παιδί μου και εγώ έχω γεμίσει στο λαιμό, στην κοιλιά και στα χέρια. :twisted::twisted: Και με ξύνουνε απίστευτα. Πέρσι είχα πάει σε αλλεργιολόγο και μου είχε πει πως τα δερματικά είναι πολύ ύπουλα. Δεν θυμάμαι τι αλοιφή μου είχε πει να βάζω στις καντήλες, φουσικόρτ νομίζω. Κάποια στιγμή θα πάω να κάνω και αλλεργιοτέστ, που σου παίρνουνε αίμα και βρίσκουνε και ποιες τροφές σε πειράζουνε. Τα αντισταμινικά πάντως και το παναντόλ εχουνε γίνει τα αγαπημένα μου!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μολις γυρισα απο το γιατρο. Xozal 2 φορες ημερησιως, σπρεϋ στη μυτη obecirol 3-4 φορες, κολλυριο allergojovis οποτε πρηζονται τα ματια, betafusin στις καντηλες 2 φορες ημερησιως και εισπνοες aerolin για οποτε με πιανει η κριση του ασθματος.

Φαρμακειο καταντησαμε! Ελπιζω τουλαχιστον να δω βελτιωση ειδικα στο θεμα "ματιων" γιατι δεν βλεπω ουτε στο μισο μετρο απο το πρηξιμο.. :(

Ελπιζω οι υπολοιπες να ειστε καλυτερα!

gM4vp2.png

Κοριτσακια τι κανετε????

Περαστικα σε ολες σας σχεδον....Δε σας πολυγραφω για να μην κολλησω!!!!

Πλακα κανω...απλα δεν εχω κ πολυ χρονο,ειμασταν στις κουνιες νωριτερα αλλα θα το σκεφτω να τον ξαναπαω γιατι κουραζομαι αρκετα πλεον.....

Αυριο κ την Πεμπτη ειμαι απογευμα,οποτε δε θα μπω,ή θα μπω αργα το βραδυ!

Παρασκευη παλι ρεπο και σαββατοκυριακο εγερτηριο στις 05 00

Τουλαχιστον θα ειμαι σπιτι μου το μεσημερι!

Πολλα φιλια σε ολες σας και τα ζουζουνια σας!!!!

Και περαστικα!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γεια σας κοριτσακια μου!!τι κανετε?δυστυχως ο καλος μου τρακαρε με το μηχανακι σε καραμπολα στην εθνικη.ευτυχως εσπασε μονο την φτερνα.δεν θελω να σκεφτομαι τι αλλο θα μπορουσε να εχει συμβει......

δοξα τον θεο τον εχω!!!!!!ειναι ολη μερα ξαπλα και στην τουαλετα παει με το ζορι γιατι δεν κανει να πατησει το ποδι του.του εβαλαν καρφια για αναταξη.

ο μικρουλης μου ειναι καλα.βεβαια χτες εκανε πρωτη φορα εμετο μολις τον εβφαλα απο το στηθος.εβγαλε και απο την μυτη και παραλληλα γεμισε ολη του η πανα με διαρροια.αυτα κατα τα αλλα την κυριακη τον εβγαλα και τον εκανα βολτες.ελπιζω να μην κολλησε καμια ιωση.παντα κανει πυρετο η ιωση?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

faih και μαρια νδ καλο κουραγιο με τις αλλεργιες...υπομονη μεχρι το καλοκαιρι!ελπιζω με τα φαρμακα να στε καλυτερα.

μαρακι αφου εισαι μια κουκλα κ το ξερεις δε θα πρεπε να σε εκπλησσει το γεγονος!φυσικο κ επομενο ηταν:)

ειρηνη μου σιδερενιος ο δημητρης να πανε ολα καλα!δε κανουν ολες οι ιωσεις πυρετο μπορει να κανουν μονο διαρροια η λιγες μυξουλες η να ερεθιστει ο λαιμος.γιατι δε περνεις το παιδιατρο να τον δει να μην ανησυχεισ κ εσυ χωρις λογο?αυτη η εποχη ειναι χαλια με τις διαφορες ιωσεις ελπιζω να μην εχει τπτ ο μικρος σου γατζος.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αχ βρε Ειρηνη και μονο που το περιγραφεις ανατριχιαζω! Περαστικα και αγυριστα να 'ναι! Οσο για το γατζο σου, επειδη θηλαζεις, μηπως εφαγες κατι και τον πειραξε? Αν οχι, στη θεση σου θα εριχνα ενα τηλεφωνημα στον παιδιατρο (καλα εγω τον παιρνω και απλα για να του πω πως η Μαρια εκανε αψου, οποτε ειμαι αλλουνου παπα ευαγγελιο! :mrgreen: )

Εγω μολις εκανα μπανιο και πηρα τα φαρμακα μου. Εβαλα και την αλοιφη στις καντιλες και σταματησαν να με φαγουριζουν αλλα το καλυτερο ειναι πως με το κολλυριο ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαρα εχω..! Ολη μερα ημουν "ελεηστε τον αοματο" :cool: και τωρα ΒΛΕΠΩ!! Θαυμα δε λετε τιποτα! Εχω τετοια χαρα που δεν θελω να παω για υπνο, θελω να χαζευω τα αντικειμενα γυρω μου! Πολυ μου ελειψαν!!!! :lol::lol::lol: Ξεμπουκωσε και η μυτη με το σπρευ και εχω να φτερνιστω μιση ωρα (που πηρα το χαπι)! Μιλαμε νιωθω σαν να εφυγαν 10 χρονια απο πανω μου! :D

gM4vp2.png

Ειρήνη σιδερένιος ο άντρας σου. Το μωρό δεν πιστεύω να κόλλησε ίωση γιατί στους ανοιχτούς χώρους δεν κολλάνε. Πάρε βέβαια καλού κακού και τον παιδίατρο τηλέφωνο εκείνος ξέρει καλύτερα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κοριτσακια λεω να παω να ξαπλωσω! Με εχει πιασει κατι τωρα και κρυωνω.. Παρ' ολο που φοραω πυτζαμες, καλτσακια και απο πανω ρομπιτσα τρεμω σαν το ψαρι.. Δεν ξερω τι επαθα! Λεω να παω να κουκουλωθω γιατι μετα την ταλαιπωρια που περασα χθες βραδυ αισθανομαι κομματια!

Φιλια πολλα σε ολες, θα τα πουμε το πρωι!

gM4vp2.png

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.

τον γιατρο τον πηρα χτες με το που εκανε τον εμετο και μου ειπε οτι μπορει να ειναι ιωση και να βαλω θερμομετρο να δουμε μηπως εχει πυρετο.δεν ειχε.και σημερα εκανε δυο φορες διαρροια.μια το πρωι οταν τον θηλαζα και τωρα το βραδακι..αντε να δουμε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...