Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπερες ξανα! Μολις εκατσα κι εγω!

Η Μαρια εκανε κατι δεκατα λιγο πριν τη βαλω στο κρεβατι αλλα δεν μπορω να το πω με σιγουρια γιατι το θερμομετρο (μετωπου) μια εδειχνε 37.2 μια 37.0 και στην τελευταια μετρηση 36.6.. Δεν ξερω τι επαθε κι αυτο! Με τα χειλη παντως που την κοιταξα στο μετωπο δεν μου φανηκε ζεστη.. Επειδη ομως απαξ και κλεισουμε την πορτα της για να κοιμηθει δεν μπορουμε να την ανοιξουμε παρα πονο το πρωι που ξυπναει, της εδωσα λιγακι depon! Ευχομαι να ηταν λαθος του θερμομετρου και να μην εχει αρρωστησει (γ@μω το Χειμωνα μου μεσα!)

Μαριανδ σε ευχαριστω πολυ! Οχι, δεν ειχα παει κομμωτηριο, μονη μου τα εφτιαξα εχθες το βραδυ! Στα δικα μου τα καταφερνω, αλλα σε αλλο κεφαλι δεν μπορω να κανω τιποτα!

Ειρηνη περαστικα στον αντρα σου, ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο!

Οσο για τη Μαρια την πηρα τηλ. να δω γιατι εξαφανιστηκε και εχει γαστρεντεριτιδα! Δεν μιλησαμε πολυ, οταν μπορεσει, θα μπει και θα μας πει λεπτομερειες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη μου sorry κιόλας αλλά νομίζω πως 37.2 δεν είναι πυρετός για τα μωρά.

(και ναι, να φύγει ο χειμώνας τώρα, γίνεται;; )

Εγώ πάλι μόνο άλλα κεφάλια χτενίζω τέλεια (έπρεπε να είχα γίνει κομμώτρια), τα δικά μου δεν μπορώ να τα φτιάξω και πάντα είμαι σαν κατσιβέλα !!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Φαίη μου sorry κιόλας αλλά νομίζω πως 37.2 δεν είναι πυρετός για τα μωρά.

(και ναι, να φύγει ο χειμώνας τώρα, γίνεται;; )

Ναι μωρε το ξερω! Απλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο επειδη δεν μπορω να μπω στο δωματιο της ξανα μεχρις τις 10:00 το πρωι που ξυπναει ειπα να της δωσω λιγο μην ανεβασει.. Τωρα, τι να πω! Περιμενουμε! Το πρωι, την ανοιξη.. δεν ξερω κι εγω τι περιμενω αλλα θελω να φυγει ο παλιοχειμωνας.. Οσο τον εκτιμουσα οταν ημουν ελευθερη, χωρις υποχρεωσεις και παιδι, τοσο τον σιχαινομαι τωρα!..

Σε γενικες γραμμες παντως σημερα ηταν ευδιαθετη, εφαγε κανονικα, επαιξε κανονικα, γκρινιαξε κανονικα, τωρα το βραδυ τι την επιασε.. Ο Θεος και η ψυχη της! Να δουμε πως θα κυλησει και η αυριανη μερα και βλεποντας και κανοντας (τουλαχιστον ξημερωνει Δευτερα και θα μπορεσω να την παω στο γιατρο της αν κανει πυρετο).. Α! Δεν ξερω αν σας το ειπα, αλλα απο οταν γεννησα αρχισα να σιχαινομαι περαν του Χειμωνα και τα Σαββατοκυριακα μαζι με τις αργιες!

Οσο για τα μαλλια σου ρε Μαρια δεν εισαι σαν την κατσιβελα! Μακαρι να ηταν και τα δικα μου ετσι ισια αλλα που τετοια τυχη!

gM4vp2.png

Οσο για τα μαλλια σου ρε Μαρια δεν εισαι σαν την κατσιβελα! Μακαρι να ηταν και τα δικα μου ετσι ισια αλλα που τετοια τυχη!

χαχα και εγώ θα ήθελα να ήτανε σπαστά!!! Παλιότερα ήθελα να κάνω περμανάντ αλλά δεν με άφηνε η μαμά μου!! :oops: Είδες δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε.

Δεν θα έχει τίποτα η μικρή. Μπορεί να κουράστηκε περισσότερο σήμερα γι΄αυτό.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

kalimera και καλο μηνα!!μπηκαμε επιτελους στην ανοιξη!

μαρια νδ σ ευχαριστω πολυ!χαιρομαι που σας αρεσαν!

μαρακι περαστικα σου!ελπιζω να σαι καλυτερα!

φαιη μου περαστικα στο μαρακι σου!ελπιζω να μην κρυωσε ισως να τα χει παιξει κ το θερμομετρο.

εγω την αρπαξα μαλλον:(ποναει ο λαιμος μου κ εχω καταρροη.καμια ιωσουλα θα ναι δεν ανησυχω θα κανει το κυκλο της κ θα περασει.μονο ευχομαι να μη κολλησω την ελισαβετ.επεσε ξερη χθες το βραδυ κουραστηκε πολυ η κουκλα μου φαινεται.ξυπνησε κατα τις 9 την ταισα κ αργοτερα θα βγουμε βολτιτσα.

να εχετε ολες μια ομορφη ανοιξιατικη μερα:P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΜΑΡΙΑ,ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΦΑΙΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΛΙΓΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5.00 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ?ΜΑΡΙΑΝΔ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΧΤΕΣ.ΕΙΡΗΝΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.

l9Iop2.png

Καλημερα μανούλες, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε!!

Σοφία περαστικά, ελπίζω να μην είναι τίποτα.

Φαιή η μικρή πως είναι;

Ναταλία και εγώ χάρηκα που τα είπαμε στις κούνιες. Να ξανασυναντηθούμε!!!!

Μαρία πως είσαι; Ελπίζω να μην ταλαιπώρησες και την μικρή!!!!

Πάω να δω τι κάνει ο μικρός γιατί μου φαίνεται πως έχει ξυπνήσει.

Φιλιά σε όλες!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

Σοφία να σου ζήσει η νεοφώτιστη, να είστε πάντα καλά και να τη χαίρεστε.

Όπως σας είπε και η Φαίη έχω γαστρεντερίτιδα. Από το Σάββατο το απόγευμα έως την Κυριακή το πρωί έκανα εμετό ανά μία ώρα. Πήρα τηλέφωνο χθες το πρωί τη μαία του γιατρού μου και μου είπε ότι το έμβρυο δεν κινδυνεύει αλλά για να μην πάθω αφυδάτωση να διαλύσω ένα φακελάκι almora σε ένα ποτήρι νερό και να πίνω δυο κουταλιές του γλυκού ανά μία ώρα. Λύσαξα στη δίψα χθες όλη μέρα. Μετά μου είπε ότι μπορώ να πίνω, πάλι γουλιά - γουλιά, μαύρο τσάι ή coca - cola και αν δεν ξανακάνω εμετό μπορώ σήμερα να φάω και κανέναν λαπά.

Σήμερα ξύπνησα καλύτερα, πίνω τσάι και θα φάω και το λαπά μου για μεσημεριανό.

Σας χαιρετώ (χωρίς φιλάκια) :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσακια μου! Σε γενικες γραμμες βλεπω ειμαστε καλα (θελω να πω εχουμε περασει και χειροτερα)

Η Μαρια σημερα ξυπνησε μια χαρα, πυρετο δεν εχει κανει μεχρι στιγμης αλλα ειχα την αποτυχημενη εμπνευση να της αλλαξω γαλα (γενικα η Μαρια δεν τα παει καλα με το γαλα και το εκοψε απο σχεδον 6 μηνων με αποτελεσμα να δινουμε μαχη για να πιει εστω και 50 ml.. Λιγο πριν χρονισει λοιπον, μου ειπε ο παιδιατρος να της δωσω neslac ή noulac γιατι εχει πιο γλυκια γευση και συνηθως το πινουνε.. Και οντως απο εκει που διναμε μαχη, με το συγκεκριμενο γαλα επινε χωρις δυσκολια και 100 και πολλες φορες 150 ml.. Προχθες λοιπον που πηγαμε στο σουπερ μαρκετ ειχα την εμπνευση να της παρω το γαλα σε σκονη της νουνου που ειναι για παιδια απο 1 ετους και πανω με το σκεπτικο πως το γαλα σε σκονη ειναι πιο θρεπτικο.. ΤΖΙΦΟΣ! Οχι μονο δεν ηπιε εστω 50, με το που το δοκιμασε, σφραγισε το στομα και τελος! Οποτε της εφτιαξα καινουριο με neslac και ηπιε 130.. Οποια θελει να της δωσω το γαλα σε σκονη ας μου το πει! Εχει χρησιμοποιηθει μονο μια φορα και κυριολεκτικα θα παει για πεταμα. Ειναι το frisogrow της Νουνου)

Το απογευμα μαλλον θα παμε κατα Φιτσιαλο μερια να μας δωσει οδηγιες τωρα που χρονισαμε και να κανουμε και το mmr!

Παω να ντυθω τωρα, θα παμε να αγορασουμε μοσχαρακι για τη σουπιτσα της Μαριας, ψωμακι και αμα δεν εχει πολυ ψυχρα θα κανουμε και μια περατζαδα απο τις κουνιες!

Καλημερα, καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολες!!!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλε που εξαφανιστηκατε ολες? Ανοιξε η γη και σας καταπιε?

Μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο, ειχε μια αρκετα κουραστικη ημερα! Πηγαμε το απογευμα στο Φιτσιαλο, ολα καλα, τη βρηκε μια χαρα και μας εδωσε οδηγιες, οι οποιες βεβαια δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απο τις προηγουμενες! Για τα δεκατα που εκανε εχθες μου ειπε πως μαλλον ευθυνεται ο λαιμος της γιατι ειναι ερεθισμενος και αν ανεβασει παλι να δωσω ντεπον. Καναμε και το mmr και μου ειπε πως μπορει να κανει πυρετο την 8η - 10η μερα! Εκλαψε παλι γοερα το Μαρακι αλλα τι να κανουμε, αφου ειναι για το καλο της!

Εσεις οι υπολοιπες τι κανετε?

Γιωτα που εξαφανιστηκες σημερα ολη μερα??

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια, γεια σου Φαίη.

Κοίμησα πριν από λίγο τον μικρό αλλά ο Νικόλας δεν θέλει να κοιμηθεί ακόμα, κάθεται με τον πατέρα του. Δεν θέλω να κοιμάται αργά γιατί το πρωί δεν μπορεί να ξυπνήσει με τίποτα, κουτουλάει από την νύστα, αλλά και από την άλλη αν δεν νυστάζει ακόμα με το ζόρι να τον πάω στο κρεβάτι του; Μα πως είναι δυνατόν να μην νυστάζει;;;;;; Κοντεύει 10:30. Εγώ πάντως άνετα θα πήγαινα για ύπνο τώρα, είμαι κομμάτια!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα φιλεναδιτσες μου!!!!!

Εγω ρεπαρω σημερα και εδιωξα κ τον Τασο,ηθελα να σηκωθω με την ησυχια μου αλλα δεν τα καταφερα!Σηκωθηκα στις 07 00 με τον Τασο,και πριν λιγο φυγανε με τον μπαμπα του κ πηγανε στην πεθερα μου.Εχω να κανω δουλιτσες,να σκουπισω,να φτιαξω σπανακορυζο,να καθαρισω τα μπανια και να πιω καφεδακι με την ησυχια μου!!!!!

Μαρια περαστικα σου!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα,θα τα πουμε κ αργοτερα!!!!

Πολλα πολλα φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhmera κ απο μενα!τι κανετε?

μαρακι σ ευχαριστω πολυ!περαστικα σου κ παλι ευχομαι να περασει γρηγορα!ελπιζω να μην κολλησε κ ο ευριπιδακος!αληθεια πως ειναι?

φαιη μου μακαρι να μην κανετε πυρετο απ το εμβολιο να μην ταλαιπωρηθει καθολου το μαρακι.

γιωτα καλα να περασεις να ξεκουραστεις!

εγω ειμαι χειροτερα σημερα δεν μπορουσα ν αναπνευσω το βραδυ με τη κ..ο καταρροη ευτυχως ομως δεν εχω πυρετο.η ελισαβετ καλα δειχνει κοιμηθηκε ησυχα σηκωθηκαμε φαγαμε ολα καλα.σημερα λεω να παω στο ικα να θεωρησω τα βιβλιαρια μας και να γραψω το εμβολιο του πνεμονιοκοκου.γραφεται αυτο στο ικα καλα δε θυμαμαι?παω το γραφω κ το παιρνω απ το φαρμακειο να το κανει ο παιδιατρος ετσι δεν παει?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Εμείς θα πάμε βόλτα σε λιγάκι, έχει πάρα πολύ ωραία μέρα σήμερα.

Σοφία δεν ξέρω να σου πω γιατί εμείς δεν έχουμε ικα, αλλά συνήθως έτσι γίνεται, στο γράφει ο παιδίατρος και πας και το παίρνεις από το φαρμακείο μετά. Περαστικά σου κιόλας. Μήπως σε έχει πιάσει αλλεργία από την άνοιξη; Γιατί και εγώ και ο άντρας μου το παθαίνουμε αυτό και είναι αλλεργία. Εμένα πάντως με έχει πιάσει ήδη και άρχισα από εχθές αντισταμινικά.

Γιώτα καλό ρεπό!!!!

Μαρία ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...