Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Χιλια τα εκατό τα λευκά! Αλλά να το πεις στο γιατρό ότι δεν σε πήρε! Το χω διαβάσει πολλές φορές από διάφορες κοπέλες για την επικοινωνία και με εκνευρίζει πολύ αυτό το πράγμα γιατί αν τώρα έπρεπε να πάρεις δύο χάπια πχ ποιος θα σου το πει; 

@Lila86 Μήπως πρέπει να πάρουμε κ εκεί ένα τηλεφωνακι, όπως λέγαμε για τη χοριακη της @Eternity? 😂😂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας!εμεις ειχαμε ολη μερα επισκεψεις απο συγγενεις, ηρθαν να δουν το μικρουλη μου και εχω ζαλιστει!!!!πολυ κουραση κιολας γιατι ηρθαν το μεσσημερι και φαγαμε ολοι μαζι και μαγειρεψα ενα σωρο φαγητα για να τους ικανοποιησω ολους αφου ηταν και αρκετοι...καλα ηταν τουλαχιστον και δεν μου πολυενοχληθηκε και ο μικρος που το ειχα εννοια...

σοφια μου ουτε και εγω θα μπορεσω να ερθω στην βαφτιση γιατι θα ειναι εδω ο πατερας του μικρου...σου ευχομαι παντως να ειναι παντα καλα με υγεια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που ειστε κοριτσακια?

Εγω εκανα το μεσημερι μπανακι κ ξαπλωσα κατα τις 17 00....ηθελα να κοιμηθω καμια ωρα μονο για να κοιμηθω νωρις το βραδυ,να μη στριφογυριζω...τελικα σηκωθηκα στις 19 00.Τωρα φτιαχνω χταποδακι κρασατο,δεν ξερω πως θα γινει αλλα το εκανα οπως λεει ο τσελεμεντες.....Τηγανιζω κ πατατες να φαμε με ταραμοσαλατα!!!!!!Το χταποδακι θα το αφησω να βρασει καλα κ θα το φαμε αυριο.

Τον Τασο τον πηγε το πρωι ο Βασιλης στην μαμα μου κ θα μεινει εκει σημερα μιας κ ειμαι παλι πρωι αυριο.Θα τον παρει ο Βασιλης αφου φαει τη φρουτοκρεμα του!!!!!

Αυτα τα νεα μας,να περασετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο με τα παιδακια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhpera κοριτσακια!ολες καλα?

πωπω τι μερα ηταν κ αυτη...πεθανα απ τη κουραση..δε με κραταν τα ποδια μου.καναμε δουλειες στο σπιτι μετα βγηκαμε για ψωνια φαγαμε τρελη κινηση περιμεναμε και 3 ωρες να πλυνουμε τ αμαξι...ενα χαος!!φαγαμε κ μια ωραιοτατη κληση για παρανομη σταθμευση :( εμ με το γκαντεμη που βγηκα τι αλλο θα γινοταν?τωρα θα κατσω λιγο να ξεκουραστω οσο προλαβω γιατι μετα εχουμε μπανακι κ ταισμα.

γιωτα κ γλυκουλα δε πειραζει που δε μπορειτε να ερθετε καταλαβαινω.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να στε καλα κ να χαιρεστε κ εσεις τα παιδακια σας!

τις υπολοιπες θα σας δω αυριο κ ειμαι πολυ χαρουμενη!

να εχετε ενα ησυχο βραδυ!φιλακια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Κοριτσια κι εμεις πριν λιγο γυρισαμε σπιτι! Η Μαρια ολη μερα σημερα ειχε ακαταπαυστη γκρινια, τοσο που πριν τη βαλω για υπνο της εδωσα λιγο depon γιατι μου ερχεται "να πηδηχτω απο το παραθυρο" ετσι και το συνεχισει και το βραδυ..

Πηγαμε καποια στιγμη απο Ομονοια να παρουμε τις Κυριακατικες εφημεριδες (εκει παντα τις εχουν απο Σαββατο απογευμα) και μολις πηγε ο Βασιλης να παρκαρει κατεβηκε ενας ταριφας (ενω η πιατσα που εχουν στησει εκει ειναι παρανομη -το λεω για να το ξερετε γιατι ουτε εγω το ηξερα, αναφερομαι στην πιατσα που εχουν στησει μπροστα απο τα hondos center στην Ομονοια- ) και ειπε κατι που οποτε ΜΑ ΟΠΟΤΕ το ακουω απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ με βγαζει απο τα ρουχα μου.. Συγκεκριμενα εβρισε τα θεια.. :twisted: Δεν ειμαι θεουσα αλλα αν μη τι αλλο ας σεβομαστε καποια πραγματα και στην τελικη οπως σεβομαι εγω τους ανθρωπους που πιστευουν καπου αλλου (ή δεν πιστευουν καθολου) απαιτω και απο τον αλλο να σεβεται τα δικα μου πιστευω ειδικα οταν δεν με ξερει καθολου. Μολις ειπε λοιπον αυτο που ειπε, κατεβηκα απο το αυτοκινητο και αρχισα να τον απειλω πως θα του κανω μηνυση (συγκεκριμενα αν βρισεις τα θεια και σε μηνυσουν, πας αυτοφορω -βαση νομου- ). Ευτυχως ειχε και μια κλουβα εκει, ηρθαν δυο ενστολοι και με το που τους εξηγησα τι εγινε τον εδιωξαν. Αυτος βεβαια με το που κατεβηκα απο το αυτοκινητο κι αρχισα να τον απειλω εκανε την κοτα και μπηκε μεσα στο ταξι. Απ' ο,τι μου εξηγησαν μετα οι αστυνομικοι αν του εκανα μηνυση, θα πηγαινε αυτοφορω και θα καθοταν μεσα ολο το Σαββατοκυριακο γιατι ο εισαγγελεας αναλαμβανει απο Δευτερα, ομως θα επρεπε να καθησω μαζι του κι εγω (ξανα βαση νομου) και γι' αυτο του εκαναν συσταση και τον εδιωξαν!

Ο Βασιλης μολις φυγαμε απο εκει εβαλε τα γελια και μου ειπε πως με τετοιο νευρο χαραμιζομαι σπιτι, θα επρεπε να ειμαι στα ΜΑΤ! Μεχρι και τωρα ομως τρεμω απο τα νευρα μου..

Τελος παντων! Χαιρομαι που θα σας δω αυριο στη βαφτιση! Τωρα λεω να κατσω να φτιαξω κανενα μαλλι και κανενα νυχι γιατι αυριο αμα ξυπνησει η Μαρια κι εχει τη σημερινη γκρινια, θα με κανει να ερθω με τις πυτζαμες!!

Σοφια ειπα και στον Αντωνη αυριο να φερει την κληση στην εκκλησια να δουμε μηπως μπορεσει να κανει ο Βασιλης τιποτα! Αν δεν τα καταφερει, δεν εχεις να χασεις τιποτα και μην ξανακουσω πως ντρεπεσαι! ;)

Φιλια πολλα σε ολες σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Και εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο σπίτι, είχαμε πάει για κρέπες εδώ στην Ηλιούπολη σε μια κρεπερί που ευτυχώς απαγορευότανε το κάπνισμα. Τώρα ο Κώστας διαβάζει παραμύθια στον Νικόλα και προσπαθει να τον κοιμήσει!!

Ο μικρός κοιμάται στους γονείς μου. Πρώτη φορά κοιμάται κάποιο από τα παιδιά μου εκτός σπιτιού και να σας πω την αλήθεια μου λείπει υπερβολικά. Αφού πηγαίνω συνέχεια στο δωμάτιο του και κοιτάω το κρεβατάκι του. Θα πάμε να τον πάρουμε αύριο μετά την βάφτιση.

Μόλις κοιμηθεί και ο Νικόλας θα βγούμε με τους κουμπάρους μας. Ευτυχώς θα έρθει η πεθερούλα μου να κάτσει με το παιδί.

Καλό βράδυ σε όλες σας!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια κι εγω μολις τελειωσα! Σαν να ανανεωθηκα λιγακι! Μου εκανε δωρο μια ξαδερφη του Βασιλη ενα σαμπουαν και μια μασκα απο το κομμωτηριο που εργαζεται της biolage και ειπα να τα δοκιμασω σημερα. Επανω εγραφαν για βαθια ενυδατωση και επανορθωση/ξηρα - κατεστραμμενα μαλλια (οτι πρεπει για την περιπτωση μου δηλαδη). Αφησα τη μασκα για 10 λεπτα αφου τα στραγγιξα απο τα νερα -ετσι εγραφε- και οση ωρα εκανα το κορμι με τους υδρατμους αυτη εδρασε! Μολις βγηκα απο το μπανιο τους εβαλα λιγη σιλικονη και τα εκανα παλι μπουκλες! Παρ' ολο που τους εριξα ενα σωρο λακ, ειναι ακομα απαλα!

(Βεβαια ο Βασιλης με ξενερωσε λιγακι γιατι μου ειπε τι τις θελω τις μπουκλες αφου στον υπνο θα χαλασουν.. :? Θα τις ανοιξω αυριο το πρωι με τα δαχτυλα και ελπιζω να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα)

Εφτιαξα και το φρυδι που κοντευα να γινω σαν τον Καραμανλη, και τωρα λεω να την πεσω σιγα - σιγα!

Καλα να περασετε οσες βγειτε!

gM4vp2.png

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε?

Εμεις μολις φαγαμε τη φρουτοκρεμα μας και την πεσαμε για υπνο! Μολις ξυπνησει η Μαρια θα παμε στη μαμα μου για μεσημεριανο και μετα μπορει να κανουμε καμμια τσαρκα! Εχει καλο καιρο σημερα!

Σοφια μου ολα ηταν υπεροχα στη βαφτιση! Ο στολισμος καταπληκτικος, οι μπομπονιερες και τα μαρτυρικα το ιδιο και να μην πω για το προφιτερολακι που το τσακισα κι εγω και ο Βασιλης! Η κουμπαρα σου γλυκυτατη, εσυ κουκλα -πολυ ωραιο το φορεμα σου, το μαλλι, το μακιγιαζ- και ο Αντωνης καμαρωνε σαν γυφτικο σκερπανι για τις κουκλες του! Να σας ζησει η μπουμπουκα που σημειωτεο δεν εκλαψε πολυ, η Μαρια εκλαιγε μεχρι να την παρω απο τον κουμπαρο! Να ειναι παντα γερη, καλοτυχη και ευτυχισμενη στη ζωη της!

Οσο για τις υπολοιπες Ναταλια μου ο Ηλιας σου εδωσε ρεσιταλ!! Καταπληκτικα παιδακια και τα δυο αλλα ειδες εγω εχω μια αδυναμια στα αγορακια!

Μαριανδ αν και δεν καταφεραμε να μιλησουμε πολυ, χαρηκα που σε ειδα, ησουν πολυ ομορφη! Ο Νικολας τα καταφερε και εκατσε ησυχος, μπραβο σας! Η Μαρια για να κατσει ησυχη την εκανε ο Βασιλης βολτα σε ολη την εκκλησια!!

Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες σας!! Θα τα πουμε αργοτερα!

gM4vp2.png

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΣΟΦΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΥΚΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΦΑΙΗ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΤΣΙΡΙΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΜΑΡΙΑΝΔΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ????ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

l9Iop2.png

καλησπερα κοριτσακια!

φαιη μαριανδ και ναταλια ηταν τιμη μας που παρεβρεθηκατε στη βαφτιση της ελισαβετ.σας ευχαριστουμε θερμα για τις ευχες και για τα δωρα σας ολα υπεροχα!φαιη μου με συγκινησες πολυ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

ειμαι πολυ χαρουμενη που απεκτησε κ επισημα τ ονομα της η κουκλα μου καλοφωτιστη να ναι-αλλα ταυτοχρονα ειμαι πολυ στενοχωρημενη γιατι ο φωτογραφος μας δεν ηρθε λιποθυμησε μας ειπε κ πηγε στο νοσοκομειο.τωρα ειναι καλα βεβαια-παντα καλα να ναι ο ανθρωπος αλλα φωτογραφιες απ τη βαφτιση μαλλον δε θα χουμε:(μονο βιντεο τραβηξε ο ανθρωπος που ηρθε κ 5-6 φωτο...οτι φωτος βγαλουμε απ το βιντεο τωρα:(τεσπα αυτα συμβαινουν...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια να σας ζησει η νεοφωτιστη Ελισσαβετ!!!!!

Να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε και συντομα να της χαρισετε ενα αδερφακι!!!!!

Εγω γυρισα στις 14 30 κ ο μικρος κοιμοτανε τοσο ηρεμα και γαληνια.....οσο παει κ ομορφαινει αυτο το παιδι!!!!!Κουκουβαου....κουκουβαου.....

Τελικα ξυπνησε στις 15 00 που σημαινει οτι δεν ξαπλωσα καθολου αλλα χαλαλι του!!!!

Ελπιζω μονο να με αφησει να κοιμηθω σχετικα νωρις....κατα τις 22 00....γιατι αυτο το πρωινο ξυπνημα στις 05 00 το εχω ξεσυνηθισει!!!!!!

Σας φιλω ολες!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ειμαι πολυ στενοχωρημενη γιατι ο φωτογραφος μας δεν ηρθε λιποθυμησε μας ειπε κ πηγε στο νοσοκομειο.τωρα ειναι καλα βεβαια-παντα καλα να ναι ο ανθρωπος αλλα φωτογραφιες απ τη βαφτιση μαλλον δε θα χουμε:(μονο βιντεο τραβηξε ο ανθρωπος που ηρθε κ 5-6 φωτο...οτι φωτος βγαλουμε απ το βιντεο τωρα:(τεσπα αυτα συμβαινουν...

Και να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα καποια στιγμη αλλα επειδη μας ειχες πει πως σας ειχε κανει καταπληκτικη δουλεια στο γαμο, σκεφτηκα πως θα κανει κατευθειαν μετατροπη απο το βιντεο τις φωτογραφιες (δεν ξερω αν γινεται βεβαια).. Κριμα Σοφια μου αλλα τουλαχιστον θα εχετε το βιντεακι.. Απο ο,τι ειδα εκανε καλες ληψεις και στον κοσμο αλλα και σε εσας!

gM4vp2.png

σοφακι να σας ζησει η ελισαβετ.

δεν μπορεσα να ερθω τελικα γιατι δεν μπορουσα να αφησω το μωρο στον αντρα μου.λογο του ατυχηματος που σου ειχα πει.

4ywWp2.png

Που χαθηκες βρε Ειρηνη? Ελπιζω να ειστε καλα!

Σημερα εξαφανιστηκε και η Μαρια ή μου φαινεται?

gM4vp2.png

γιωτα και ειρηνη σας ευχαριστω πολυ!ειρηνη ελπιζω να ναι καλυτερα ο αντρας σου περαστικα κ ταχεια αναρρωση ευχομαι!

φαιη μου γινεται αυτο που λες-μετατροπη απ το βιντεο αλλα δεν θα ναι τοσο καλης ποιοτητας οσο με τη ψηφιακη μηχανη.απ το τιποτε ομως κατι ειναι κ αυτο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα κορίτσια. Τα έκανα μπάνιο τα βλαστάρια μου, λούσιμο και τα δύο, δοντάκια και ουφ κοιμηθήκανε επιτέλους!!

Σοφία μου να σου ζήσει η Ελισάβετ σου, να την καμαρώσετε όπως επιθυμείται! Όλα ήταν πολύ ωραία! Και τα λουλούδια με την ροζ δαντέλα και οι μπομπονιέρες πολύ ωραία, τα έβαλα στο ψυγείο τα μαγνητάκια (όχι μέσα χαχα). Για την Ελισάβετ τι να πω, πριγκήπισα με τα βαφτιστικά της!!! Και η μαμά φυσικά κούκλα!!!

Τα γλυκάκια μπαμπάς και γιος τα τσακίσανε στην εκκλησία. Εγώ έδειξα χαρακτήρα, το τσάκισα στο αυτοκίνητο!!! χαχαχα

Κριμα και για τις φωτογραφίες αλλά νομιζω πως θα μπορέσουνε να τις μετατρέψουνε από το βίντεο.

Φαίη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Και εσύ είσουν όμορφη ειδικά τα μαλλιά σου ήταν φανταστικά!!!Λες και είχες πάει κομμωτήριο!!! (ή είχες πάει;;) ) Φύγατε όμως πολύ γρήγορα και δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε. Τώρα πως ο Νικόλας κάθησε φρόνιμα και εγώ απορώ με το παιδί μου πως το έπαθε!!!! Επειδή ήταν μόνος του χωρις τον αδελφό του.

Την Ναταλια την συνάντησα το απόγευμα στις κούνιες. Κάναμε κούνια τα παιδάκια μας πόση ώρα και τα είπαμε λίγο.

Μαρία που χάθηκες σήμερα, όλα καλά;

Ειρήνη ελπίζω να είναι όλα εντάξει με τον άντρα σου.

Γιώτα καλή δουλειά να έχεις αύριο.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...