Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ναι μωρε! Λεω να το ριξω εξω για σημερα (το δικο μου εξω ειναι ατασθαλειες με αλκοολ και τσιγαρο, μη γελιεστε πως θα βγω!! :lol::lol: Που τετοια τυχη??)

Ακουω προτασεις για κρασι οσο ειναι ανοιχτες οι καβες και τα σουπερ μαρκετ!!! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παλι καλα που μου εκοψε να σας ρωτησω τις προτιμησεις σας γιατι ο Βασιλης θα μου εδινε μαυροδαφνη "Πατρων" :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

δεν πειραζει φαιη η επομενη θα ειναι και η τυχερη!!!

εγω δεν αγοραζω κρασι γιατι βαζουμε δικο μας και ειναι υπεροχο...οταν συναντηθουμε θα σας φερω να το δοκιμασετε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Από κρασί δεν ξέρω πολλά, προτιμώ τη μπύρα.

Άσχετο η Ειρήνη έχει καιρό να γράψει ή μου φαίνεται;

Δικιο εχεις Μαρακι! Εχει να μπει απο προχτες νομιζω.. :?

Ελπιζω να ειναι ολα καλα και απλα να μην εχει ορεξη να γραψει.. !:)

gM4vp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΦΑΙΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ. ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΡΟΝΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

γιωτα μια χαρα σε βρισκω χαιρομαι που πηγαν ολα καλα στη δουλεια!και τα νεα απ το γιατρο ειναι τελεια!μπραβο κοριτσι μου!

φαιη μου δε πειραζει εχεις καιρο μπροστα σου ευχομαι την επομενη φορα να σαι τυχερη;)

μαρια νδ οχι δεν εχω αγχος για τη βαφτιση πιστευω ολα θα πανε καλα.το μονο αγχος που εχω ειναι ποτε θα τη ταισω μετα τη βαφτιση να μην πεινασει μεχρι να γυρισουμε σπιτι.ισως της δωσω το πρωινο γαλα λιγο αργοτερα απ το κανονικο να την κρατησει.

μαρακι οουυ απο οργανωση σκιζω τι να σου πω:lol:παντα ημουν της τελευταιας στιγμης το τελευταιο καιρο προσπαθω να οργανωθω λιγο-γενικα-δε μου βγανει παντα αλλα προσπαθω.οπως σημερα που ειπα θα παω να παρω δωρο στη νονα κ τελικα μονο αυτο δεν εκανα:lol:παλι καλα αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια ελπιζω να τα προλαβω αυτη τη φορα!

αφησα κ τη μικρη στη μανα μου γιατι αυριο εχουμε να καθαρισουμε το σπιτι-οτι δε προλαβαμε σημερα δηλ- μην ειναι μες τα ποδια μας κ να ξεκουραστουμε κ λιγακι.παω για υπνο να εχετε ολες ενα ηρεμο βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Βαριέμαι που ζω σήμερα. Δεν θέλω να κάνω τίποτα. Χρειαζόμαστε πράγματα από supermarket (θα δω μήπως χώσω το Διονύση να πάει :mrgreen: ) Δεν ξέρω και τι να μαγειρέψω. Μας βλέπω να τρώμε καμμιά ομελέτα το μεσημέρι.:lol:

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να σας δω αύριο στα βαφτήσια.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κι απο εμας!

Οπως ειπε και η Μαρια κι εγω βαριεμαι του θανατα.. Δεν ξερω γιατι, αλλα σημερα θελω να ειμαι αραχτη συνεχεια -ουτε μαγειρεματα, ουτε φασινες-.. Αντε, στη "χειροτερη" να πιω κανα καφε!

Εγω θα ειμαι σιγουρα στα βαφτισια, οποτε θα με δειτε στανταρ οσες ερθετε! :D

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Προσπαθώ από εχθές το βράδυ να μπω στο internet και δεν μπορώ. Ήρθε ο Κώστας πριν από λίγο και μου έφτιαξε την σύνδεση!!! Είχα ξεχάσει να βάλω το καλώδιο του τηλεφώνου στο λαπτοπ!!!!! :tongue::tongue:

Τι αφηρημάδα είναι αυτή!!!

Και εγώ από το πρωί ψιλοβαριέμαι, έστειλα και πακέτο τον μικρό στους γονείς μου, να ηρεμήσω και εγώ λίγο. Γιατί με ένα παιδί μέσα στο σπίτι είναι παράδεισος!!! Υπάρχει μια ησυχία απίστευτη!! Ο Νικόλας μόνος του στο σπίτι είναι παναγία!!! Μου λείπει βέβαια ο μικρός πάρα πολύ!!!

Θα τα πούμε αύριο στην βάφτιση!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Σχολασα κι εγω....ζηλευω που θα πατε στη βαφτιση αυριο κ εγω θα δουλευω.....

εχω αρρωστους να φροντισω!!!!!

Σοφια μου να ειναι παντα τυχερη η Ελισσαβετ σας κι εσεις να την καμαρωνετε να μεγαλωνει!!!!!Δυστυχως δε θα ερθω γιατι δουλευω αλλα το δωρακι της θα το παρει η Ελισσαβετ σας!!!!!

Παω να κανω ενα μπανακι κ να ξαπλωσω...

Καλο μεσημερι κ πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...