Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μπραβο βρε Γιωτα μου!! Τελεια τα νεα σας!! Το ενα ειναι στανταρ γιος οποτε μαζι με τον Τασουλη θα εχεις δυο, αρα και κοριτσι να βγει το αλλο δεν πειραζει που το δωματιο ειναι πιο μπλε!!! Αφου οπως λες και εσυ -και συμφωνω σε αυτο- τα κοριτσακια μεγαλωνουν στο μπλε ενω τα αγορακια στο ροζ δεν γινεται!

Οσο για τη χοριακη κι εγω ανυπομονω.. Δεν περναει και η ρημαδα η ωρα! Λεω να παρω τη Μαρια μου αγκαλιτσα και να αρχισουμε τις ξαπλες μπας και περασει λιγο!! :-P

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια...πως πατε?

Φαιη περιμενω με αγωνια τα καλα σου νεα....

γιωτα μπραβο που πηγε καλα η πρωτη ημερα στην δουλεια σου να προσεχεις οσο μπορεις περισσοτερο!!!!

εμεις ημαστε μια χαρα σημερα εκλεισα και ραντεβου για το εμβολιο την τριτη θα το κανουμε και μακαρι ολα να μας πανε καλα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Συγγνωμη βρε κοριτσια που αργησα να σας απαντησω αλλα εχει τετοια κινηση εξω που εσπασαν τα νευρα μας, μια να παμε και αλλη μια να γυρισουμε!

Τις πηρα τις απαντησεις, δυστυχως βγηκε αρνητικη για κυηση αλλα ειναι κοντα στο 5 και ισως γι' αυτο εβγαινε θετικο το τεστ (με τις αχνες γραμμες). Δεν πειραζει, την επομενη φορα ισως να ειμαστε πιο τυχεροι, εγω να σας πω την αληθεια δεν σταναχωρηθηκα και πολυ γιατι θελω να εχω τελειωσει με τις μετακομισεις και τα σπιτια και μετα να μεινω παλι! Ο Βασιλης στεναχωρηθηκε και το εδειξε, αλλα τι να κανουμε!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για το ενδιαφερον και συγγνωμη που σας ξεσηκωσα κι εσας αδικα! Αλλη φορα θα κοιταω να το εξακριβωνω και μετα θα σας το λεω! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας!!!πως ειστε?εγω ξεκουραζομαι λιγο μεχρι να ξυπνησει ο μικρος...

Γεια σου Γλυκούλα, καλά κάνεις.

Να το κανονίσουμε, για ξαναπες μου πότε πάτε;

Δευτέρα και Παρασκευή 3:15 το μεσημέρι.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...