Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου! Εμεις ξυπνησαμε στις 10:00, ηπιαμε το γαλα μας και τωρα ετοιμαζομαστε να παμε μεχρι τη ΓΑΔΑ να θεωρησει ο Βασιλης τα βιβλιαρια μας για το 2010 και μετα απο το γυναικολογο μου να μου γραψει τη χοριακη και προγεστερονη. Μολις γινει αυτο πρεπει να παμε απο τα Πολυιατρεια στην Πειραιως να μου θεωρησει ο ελεγκτης τις εξετασεις και αυριο βουρ στη βιοιατρικη. Ναι, δεν γινεται αλλιως γιατι εχθες τους πηρα τηλεφωνο να μου πουν ποσο κοστιζουν οι εξετασεις και μου ειπαν 47 ευρω αλλα καθημερινα αυξανεται η τιμη τους! Οποτε θα παω να μου τις γραψουν!

Φιλακια πολλα σε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΑΙΗ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΓΙΩΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ.ΣΟΦΙΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ?ΜΑΡΙΑ, ΜΑΡΙΑΝΔ,ΓΛΥΚΟΥΛΑ,ΕΙΡΗΝΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ.?

l9Iop2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γιώτα όλα θα πάνε καλά. Τα διδυμάκια σου είναι μια χαρά (είμαι σίγουρη εγώ) και αύριο η πρώτη μέρα στη δουλειά θα κυλήσει ήρεμα. :D

Φαίη και για σένα έχω καλό προαίσθημα :D. Επιμένω όμως ότι έπρεπε να πας από χθες στη Βιοιατρική γιατί δεν αντέχω να μετράω τις ώρες μέχρι αύριο. :lol:

Οι υπόλοιπες τι κάνετε, απολαμβάνετε τη λιακάδα;

Φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας!

Γυρίσαμε και εμείς λίγο πριν από τις κούνιες, ο μικρός κουράστηκε τόσο πολύ που πήγε κατευθείαν για ύπνο, χωρίς να φάει!!!!

Γιώτα καλή αρχή αύριο στη δουλειά και καλά αποτελέσματα από τον γυναικολόγο.

Πάω να πάρω τον Νικόλα από το σχολικό.

Φιλιά!!!!!:-)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Κοριτσακια μου μολις φαγαμε! Τελειωσα και τις δουλειες μου.. Πηγαμε στο γυναικολογο μου και μου την εγραψε τη χοριακη.. Μου εβαλε κι ενα κ@λοχερο βεβαια για τα κιλα που ηταν ολο δικο μου.. :oops: Σε μαυρο χαλι εφυγα απο εκει αλλα τι να κανω.. Δεν μπορω να πατησω ενα κουμπι και να γινω αδυνατη, θα προσπαθησω απο εδω και μπρος να μην βαλω αλλα, οπως και στη Μαρια μου! Μετα πηγαμε ΓΑΔΑ, θεωρησαμε τα βιβλιαρια και μετα στην Πειραιως. Θεωρησαμε τις εξετασεις και αυριο πρωι - πρωι θα παω!

Η Μαρια σημερα εφαγε για πρωτη φορα αυγο και της αρεσε πολυ! Μετα της εδωσα και τη φρουτοκρεμα και την επεσε για υπνο!

Μαρια ευχομαι να επιβεβαιωθει το καλο σου προαισθημα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αντε με το καλο Φαιη!!!!!

Εγω μολις εκανα ενα μπανακι και σε κανενα μισαωρο θα φυγουμε για τον ιατρο.Εφτιαξα κ ενα καφεδακι να χαλαρωσω......και πρεπει οταν γυρισουμε να κανουμε μπανιο τον Τασο,να του ετοιμασω την τσαντα του για αυριο,να μαγειρεψω για αυριο κ μετα να κοιμηθω να φτιαξω επιδερμιδα!!!!!

Φαιη αν παρεις αποτελεσματα πριν τις 15 00 στειλε μου ενα μηνυμα στο κινητο να ξερω,γιατι θα αγχωθω μεχρι να γυρισω σπιτι κ να μπω να διαβασω!!!!!

Καλη επιτυχια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ευχαριστω πολυ Γιωτα μου!!

Ευχομαι και σε εσενα να ειναι ολα τελεια με τα διδυμακια σου (που θα ειναι δηλαδη) και καλο ξεκινημα αυριο! :D

gM4vp2.png

Μολις εκατσα για λιγο...

Πηγαμε στον ιατρο,τα διδυμα ειναι περιπου 15εκατοστα το καθε ενα,ολα πανε καλα κ συνεχιζουμε κανονικα!Μου ειπε να μην κουραζομαι στη δουλεια κ αν νιωσω το παραμικρο να σταματησω.Εντωμεταξυ τον Τασο τον ειχαμε στους γονεις μου κ πηγαμε κ τον πηραμε με μια μαυριλα στο κουτελο κ ενα καρουμπαλο!Χτυπησε στην ντουλαπα αλλα δεν εκλαψε αμεσως κ δεν το καταλαβαν,ετσι οταν ατχισε να μαυριζει ηταν ηδη αργα!!!!Τεσπα,εφτιαξα αρακα με ρυζι τωρα για αυριο,ετοιμασα κ την τσαντα του Τασουλη κ εχω να ετοιμασω κ τις στολες μου για αυριο!!!!!

Σας φιλω,συγνωμη που ειμαι λιγο αποτομη κ τα γραφω γρηγορα αλλα εχω περιορισμενο χρονο.Θα προσπαθησω να μπω αργοτερα να σας γραψω για τα διδυμα!!!!

Φαιη μην ξεχασω!!!!!!Καλη επιτυχια για αυριο!!!!Θα περιμενουμε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κι απο εμενα!

Γιωτα μου συγχαρητηρια για τα διδυμακια!! Ετσι να συνεχισουν να πηγαινουν ολα καλα ευχομαι! Καλη προσαρμογη και για αυριο!! Οσο για τον Τασουλη περαστικα σας! Κριμα μωρε που μαυρισε αλλα ετσι κανουν ολα, αφου δεν στεκονται πουθενα!

Οσο για εμενα.. Ξερω πως οι ωρες μεχρι να την κανω περνανε γρηγορα, μεχρι τα αποτελεσματα ποιος περιμενει??? Βεβαια να σας πω την αληθεια με αγχωσε πολυ ο γιατρος για το βαρος μου (οχι πως εχει αδικο) και εχω τρομαξει παρα πολυ σε περιπτωση που ειμαι.. Απο τη μια το θελω σαν παλαβη και απο την αλλη με εχει παει 3 και 1!

Τελος παντων.. Αυριο στις 5 το απογευμα θα ξερουμε! Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα, ειτε ειμαι - ειτε δεν ειμαι!

Καλο σας βραδυ μανουλιτσες!! Τα λεμε το πρωι!!

gM4vp2.png

καλημερα!!

γιωτα μια χαρα τα διδυμακια σου μπραβο!προσοχη στη δουλεια χαλαρα οσο μπορεις!αναμενουμε νεα σου να μας πεις πως πηγε η πρωτη μερα!περαστικα κ στο τασουλη σου!

φαιη μου κ απο σενα περιμενουμε με αγωνια νεα σου!καλα αποτελεσματα ευχομαι ολα θα ναι τελεια θα δεις!

ναταλια μου ολα ειναι ετοιμα μονο το δωρο της νονας δεν εχω παρει τ απογευμα θα παω.τα ζουζουνια σου τι κανουν?

εμεις τις τελευταιες μερες ξυπναμε τα χαραματα με ορεξη για παιχνιδι της δινω βεβαια πιπιλα κ ξανακοιμαται εχει αλλαξει το προγραμμα της κ αυτο δε μ αρεσει καθολου!κ ειναι κ καποια βραδια που για να κοιμηθει θελει αγκαλια.ελπιζω να ναι φαση κ να επανελθουμε συντομα στα γνωστα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Γιώτα καλή αρχή στην δουλειά!!!

Φαίη τι ώρα θα ξέρεις τα αποτελέσματα; Για να μπω να δω, έχω τρομερή αγωνία!!!!

Σοφία έχεις άγχος για την Κυριακη;

Ναταλία, Μαρία, Ειρήνη, γλυκούλα φιλιά σε εσάς και στα βλασταράκια σας!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα και σε εσας μανουλιτσες! Πως ξημερωσατε?

Εμεις ειχαμε ενα ηρεμο βραδυ.. Σηκωθηκα κατα τις 08:00, ετοιμαστηκα, πηρα ταξι και πηγα στη βιοιατρικη. Μου πηρανε αιμα (ασχετο, με τη συμμετοχη -ταμειο δημοσιου- πληρωσα μονο 3 ευρω και 10 λεπτα!) και μου ειπανε τα αποτελεσματα θα τα εχω σημερα το απογευμα απο τις 17:00 και μετα. Εννοειται βεβαια πως εγω απο τις 17:00 θα παω! Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες και ευχομαι η θετικη σας ενεργεια να μετατραπει σε ενα καλο νουμερο για τη χοριακη μου!!

Η Μαρια σημερα ξυπνησε νορμαλ αλλα που και που κανει πως βηχει (δεν ξερω αν βηχει στα αληθεια ή αν το κανει ετσι, παντως ο βηχας ειναι ξερος δεν εχει "βρασιμο"). Θα την παρακολουθησω και βλεπουμε!

Να σας πω πως δεν με εχει πιασει ανυπομονησια για τα αποτελεσματα?? Ψεμματα θα σας πω! Μακαρι να πανε ολα καλα και αν δεν ειμαι δεν πειραζει.. Ξεκιναω παλι προσπαθειες οταν τελειωσουμε με τη μετακομιση!

Φιλια πολλα σε ολες, οταν παρω τα αποτελεσματα θα μπω να σας γραψω!!

gM4vp2.png

Γειά σας κορίτσια!

Όπως καταλαβαίνετε εγώ πάλι τρέχω. Ελπίζω οι υπόλοιπες να είστε πιο χαλαρά.

Φαίη περιμένω ενημέρωση άμεσα. :D

Γιώτα και από σένα περιμένουμε αναλυτικά τα νέα των διδύμων. :D

Σοφία είσαι πολύ οργανωμένη (εμείς δώρο στους κουμπάρους δεν είχαμε κάνει).

Οι υπόλοιπες είστε καλά;

Φιλιά σε όλες

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τσα...να μαι κι εγω!!!!!

Γυρισα πριν κανενα μισαωρο,μολις εβαλα τον Τασουλη για υπνο!!!!

Ολα καλα στη δουλεια,με υποδεχτηκαν μεχαρα,οι ασθενεις μου με θυμοντουσαν,και φυσικα ολοι οι συναδελφοι με προσεχουν λογω εγκυμοσυνης!!!!Με την διαδρομη ειχα ενα αγχος,25χλμ να παω κ αλλα τοσα να γυρισω αλλα δεν το ξεχασα το αθλημα της οδηγησης στην εθνικη οδο!!!!!

Οσο για τα διδυμακια,τι να σας πω,μια απολαυση....χτες στον υπερηχο πλακωνοντουσαν κ εσπρωχνε το ενα το αλλο.Ο ιατρος ειπε οτι επειδη ειναι απο την κοιλια μαζι δεν πρεπει να τα χωριζεις τα διδυμα τον πρωτο καιρο!!!!!!

Ακους Ναταλια?Κι ας ειναι ξεχωριστο φυλλο,εχουν μια ιδιαιτερη σχεση μεταξυ τους κ δεν ειναι καλο να τα χωριζεις!!!!

Μας ειπε οτι μαλλον ειναι δυο αγορια,το ενα ειναι σιγουρο,το αλλο ακομη παιζεται γιατι ολο σβουρες εφερνε τωρα που εχουν χωρο!!!!!Ολα καλα παντως ειναι κ ο ιατρος πολυ ευχαριστημενος!Κιλα δεν εχω παρει πολλα,μονο δυο οποτε προχωραμε καλα!!!!

Φαιη ανυπομονω για την χοριακη!Φυσικα και εχεις ολη μας τη θετικη ενεργεια!!!!Φοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..........

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...