Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Χαχαχαχα...σ αυτο δεν εχω παραπονο,ειναι μερακλης ο Βασιλης σ αυτα!!!!

Αλλα καποιος πρεπει να μαζεψει μετα κ να πλυνει κ τα πιατα.Ο Βασιλης περιοριζεται μονο στο ψησιμο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου ειμαι τρελλη απο τη χαρα μου!! Ξαναεκανα τεστ και βγηκε θετικο αλλα με πολυ αχνη γραμμη παλι αλλα αυτη τη φορα δεν εσβησε!!!!!!!!!! Ανυπομονω να ερθει η Παρασκευη να κανω χοριακη γιατι με τα τεστ κοντευω να τρελλαθω!!

Μακαρι να ειμαι βρε κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπράβο Φαίη!!

αλλά γιατί να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή και να μας κρατάς και μας σε αγωνία;

Δεν πας σήμερα καλύτερα; :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τελεια!!!!!

Απλα προσεχε λιγο τωρα που ειναι αρχη...ξερεις!!!!!!

Μακαρι να εχεις μια σουπερ χοριακη!!!!!!Θα περιμενω την Παρασκευη να διαβασω τα ευχαριστα!!!!!Απλα θα μπω μεσημερι επειδη πρωι θα ειμαι στη δουλεια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσια μου ειμαι τρελλη απο τη χαρα μου!! Ξαναεκανα τεστ και βγηκε θετικο αλλα με πολυ αχνη γραμμη παλι αλλα αυτη τη φορα δεν εσβησε!!!!!!!!!! Ανυπομονω να ερθει η Παρασκευη να κανω χοριακη γιατι με τα τεστ κοντευω να τρελλαθω!!

Μακαρι να ειμαι βρε κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο φαιη!!ευχομαι να το επιβεβαιωσεις με τη χοριακη!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γεια σας χθες πηγα παλι τον μικρο στην παιδιατρο για να ησυχασω ευτυχως δεν του βρηκε παλλινδρομηση που φοβομουν απλα μειωσε το φαγητο του γιατι ιδρωνει πολυ και παραμενει ο οφαλος του κρυος μετα και τον ταλαιπωρει..οποτε ησυχασα και εγω μου ειπε να του τον σκουπιζω καθε φορα που θα τον αλλαζω και ετσι θα ησυχασει και αυτος....

φαιη μου μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!και εμενα με ειχαν τρελλανει τα τεστ,ειχα κανει 4 και ηταν ολα αρνητικα αν και ημουν εγκυος!!!περιμενουμε τα καλα σου νεα την παρασκευη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Ελεγα να παω την Παρασκευη επειδη τοτε θα ειναι η 1η μερα της καθυστερησης! Θυμαστε ποσο εκανε? Στη βιοιατρικη θα παω να την κανω αυτη τη φορα γιατι τον Νοεμβριο που πηγαινα σε ενα διαγνωστικο στη γειτονια μου, εσκαγα 60 ευρω.. Ειχα τα αποτελεσματα βεβαια την ιδια μερα αλλα τωρα δεν τα εχω!

Αν ειχε κανει καμμια τη β-χοριακη στη βιοιατρικη ας με διαφωτισει κι εμενα!

gM4vp2.png

Ελεγα να παω την Παρασκευη επειδη τοτε θα ειναι η 1η μερα της καθυστερησης! Θυμαστε ποσο εκανε? Στη βιοιατρικη θα παω να την κανω αυτη τη φορα γιατι τον Νοεμβριο που πηγαινα σε ενα διαγνωστικο στη γειτονια μου, εσκαγα 60 ευρω.. Ειχα τα αποτελεσματα βεβαια την ιδια μερα αλλα τωρα δεν τα εχω!

Αν ειχε κανει καμμια τη β-χοριακη στη βιοιατρικη ας με διαφωτισει κι εμενα!

Φαίη και εγώ στη Βιοιατρική είχα πάει. Εκτός από β-χοριακή είχα κάνει και προγεστερόνη και νομίζω ότι είχα δώσει γύρω στα 40 ευρώ και για τις δύο.

Βέβαια αν μπορείς να τους πας (μέσα σε 10 εργάσιμες νομίζω) παραπεμπτικό από το γιατρό του ταμείου σου σου τα δίνουν πίσω.

Αν πας νωρίς το πρωί, τα παίρνεις την ίδια μέρα τα αποτελέσματα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Συγγνωμη που δεν μπηκα πιο νωρις κοριτσια μου να σας απαντησω!! Καταρχην ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να απαντησετε! Κι εγω θα παω την Παρασκευη οσο πιο πρωι γινεται γιατι δεν αντεχω αλλη αναμονη!

Θα εχω καλου κακου μαζι μου ενα 50ρικο και ο θεος βοηθος!! Πολυ θελω να βγει καλη!!

gM4vp2.png

Κοριτσακια μολις φαγαμε! Σκεφτομουν πως τωρα πρεπει να αρχισω και παλι να προσεχω τι τρωω, οποτε απο αυριο τερμα οι αηδιες!

Αυριο λεω να κατσω να σιδερωσω γιατι τα ρουχα συναγωνιζονται τον Ολυμπο στο υψος!!!! Το Μαρακι πριν λιγο κοιμηθηκε!

Ξεχασα να σας πω, σημερα το απογευμα πηρε ο Βασιλης τον Φιτσιαλο και τον ρωτησε για το αυγο. Μας εδωσε το οκ και απο αυριο ξεκιναμε κανονικα (απλα επειδη ειναι η 1η επαφη θα δωσω μια κουταλιτσα)! Πολυ χαιρομαι!!

Παω να ξαπλωσω τωρα και να ευχηθω η αυριανη μερα να περασει γρηγορα για να κανω τη χοριακη την Παρασκευη!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας!! :D

gM4vp2.png

Καλημερα!!!!

Κι εμεις ξυπνησαμε και σημερα εχω ενα φοβερο αγχος.Απο τη μια το απογευμα θα παμε στον γυναικολογο να δουμε τα διδυμακια και απο την αλλη αυριο ξεκιναω δουλεια!!!!!Εχει εγερτηριο στις 05 00!!!!!Ελπιζω να μην ξυπνησει κ ο Τασος μαζι μου!!!!!!!

Φαιη μου καλη επιτυχια για αυριο!!!!!Σου ευχομαι μια φανταστικη χορικαη κ να ξεκουραζεσαι!!!!!!

Κι εγω παω να μαγειρεψω!!!!Πολλα φιλια!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα κοριτσακια!

φαιη καλη επιτυχια αυριο με τη χοριακη να ειναι τελεια ευχομαι!

γιωτα τα διδυμακια σου θα ειναι σουπερ μην αγχωνεσαι!περιμενουμε νεα!καλη επιστροφη στη δοουλεια κ να προσεχεις!

εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ ξυπνησε βεβαια νωρις παλι 8 παρα τη ταισα κ ξανακοιμηθηκε ομως κ σε λιγο θα φαμε τα φρουτακια μας-αν φαμε σημερα δε ξερω τι κεφια εχει η κυρια:lol:- κ μετα βολτα!

σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...