Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Μαρια μου χαλαρωνω! Κι εγω ηθελα να φτιαξω φακες αλλα ο συναδελφος που φιλοξενουμε δεν τρωει καθολου οσπρια.. Οποτε δεν ενδυκνειται για την περιπτωση μας..! Μπορει να φτιαξω λιγες για το Μαρακι παντως!

Εσυ τι κανεις?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαρα στο κουραγιο σου! Εγω αν κοιμηθει η Μαρια και κανω το λαθος να παω στο δωματιο της ειτε για να τη σκεπασω ειτε για οποιονδηποτε λογο, ξυπναει και δεν ξανακοιμαται με τιποτα.. Αφου τα πρωινα τη βρισκω ποτε γυμνη (χωρις το κατω μερος της πυτζαμας και ενιοτε κανει και το πανω μερος στραπλες :lol:) και ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ξεσκεπαστη.. Τι να κανω! Το εχω παρει αποφαση, απλα σηκωνομαι γυρω στις 03:00 και αναβω για καμμια ωρα το καλοριφερ να μην τη βρω κοκκαλωμενη το πρωι..!

Βαριεμαι ελεεινα, ο Βασιλης εχει βγει με τον συναδελφο του, εχουν παει να δουν τον Ολυμπιακο κι εγω καθομαι και κοντευω να σαπισω απο τη βαρεμαρα..! :roll:

gM4vp2.png

Εμένα ο μικρός μου ξυπνάει με το παραμικρό και σηκώνεται κάγκελο!! Ο Νικόλας αν θα πάω σε καμιά ώρα που θα κοιμάται βαθιά δεν έχει πρόβλημα. Στον μικρό φοράω υπνόσακο, ο Νικόλας συνήθως δεν ξεσκεπάζεται γιατί κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι και του μαγκώνω καλά καλά το πάπλωμα.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ο μικρος πρεπει να ειναι τρελλη φατσα ε? Οχι πως ο Νικολας δεν ειναι, αλλα οσο να 'ναι τα πιο μικρα εχουν περισσοτερη πλακα!

Σκεφτομουν σημερα πως ηταν η Μαρια οταν την εφερα σπιτι απο το μαιευτηριο! Μια σταλια στην κυριολεξια.. Και τωρα?!?!?! Λερωνει και δεν πληρωνει.... :lol::lol::lol: Μου ελειψε αυτη η μωρουδιλα των πρωτων ημερων.. Αυτο που δεν αναπολω με τιποτα (μα με τιποτα ομως!) ειναι τα βραδυνα ξενυχτια..!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο που δεν αναπολω με τιποτα (μα με τιποτα ομως!) ειναι τα βραδυνα ξενυχτια..!

Συμφωνώ απολύτως!!!!! Μια φορά από την νύστα μου αντί για τη σκόνη έβαλα στο μπιμπερό καφέ!!!!! χαχαχα :lol::lol::lol: Θα έδινα στο μωρό φραπεδάκι!!!! :lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λέω να απεργήσω σήμερα γενικώς. :lol::lol::lol::lol:

Δεν θα κάνω τίποτα. Ίσως πάω μόνο για ψώνια :D

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Τα λέμε αργότερα.

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

kalimera κοριτσακια!!πως ειστε σημερα?

μαρακι πολυ καλα θα κανεις:-)!να ξεκουραστεις κ λιγο!

μαρια νδ κ γιωτα σας ταλαιπωρησαν τα βλασταρια σας χθες ε?γιωτα ποτε θα κανεις β επιπεδου να μαθεις κ το φυλο?

φαιη μου σου εχω στειλει μηνυμα στο φεις.

η ελισαβετ ξυπνησε σημερα απ τις 7.30 κ εξασκουσε τις φωνητικες χορδες της:lol:τι να κανω σηκωθηκα κ εγω αναγκαστικα την ταισα τωρα ξανακοιμαται-επεται συνεχεια αργοτερα μαλλον!!τουλαχιστον να προλαβω να σιδερωσω γιατι οταν ξυπνησει δε με βλεπω καλα!

να εχετε μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! Τι κάνετε;

Εμείς ειχαμε πάρα πολύ ανήσυχη νύχτα. Αφού κοιμήθηκε ο Νικόλας, μετά ήρθε η σειρά του Δημήτρη!!!! Από τις 12 και μέχρι το πρωί ξυπνούσε κάθε μια ώρα σχεδόν και έκλαιγε. Πήγαινα στο δωμάτιο του, τον έπαιρνα λίγο αγκαλιά, τον έβαζα στο κρεβάτι του κοιμότανε και μετά από λίγο ξύπναγε και πάλι τα ίδια. Μου έκανε γερό καψόνι ο μικρός, ούτε νεογέννητο δεν έκανε έτσι!!!!! Ο Νικόλας είναι στο σταθμό, ο μικρός κάνει γκρίνια και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα. Θα έρθει ο μπαμπάς μου σε λίγο να τον πάρει να κάνω και εγώ καμιά δουλειά.

Μαρία θέλω και εγώ να απεργήσω!!!!!

Φιλιά σε όλες.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλησπερα μανουλες!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε με αρκετη γκρινιτσα αλλα μολις εσκασε και το 7ο μας δοντι! Οποτε δεν εχω παραπονο, αφου με αφησε να κοιμηθω και δεν αρχισε τα καλα που εκανε πρωτα, ας εχει γκρινια ολη μερα, αφου εχει δικιο η καημενη! Σηκωθηκε στις 08:30 και ειπα να την αφησω να "νιαουρισει" ενα τεταρτακι και μετα να παω αλλα τελικα ξανακοιμηθηκε και σηκωθηκε στις 10:00! Ηπιε αρκετο γαλατακι (παρ'ολο που δεν το εχει και σε υποληψη) και στις 10:00 πηγα να της δωσω λιγο τοστακι αλλα ειχε κατσει μπροστα απο το φουρνο και μουγκριζε.. :roll: Ανοιγω κι εγω το φουρνο (ειχε μεινει λιγο παστιτσιο απο εχθες) και εκανε σαν τρελλη!!! Οποτε της εδωσα λιγακι (ετσι και το μαθει ο Φιτσιαλος πως για δεκατιανο η Μαρια τρωει παστιτσιο θα με κρεμασει αναποδα! Οποτε Μαρια και Σοφια μην με μαρτυρησετε!!! :lol: ). Μετα βγηκαμε λιγακι εξω με το καροτσι, πηραμε ψωμακι και γυρισαμε.. Την εβαλα να κανει κουνια και την ταϊσα εκει τη φρουτοκρεμα. Πριν λιγο την αφησα στην κουνια της με κατι παιχνιδια και μαλλον (θελω να πιστευω) πως θα κοιμηθει λιγακι!

Εμεις για σημερα θα φαμε λιγακι αρακα αλλα για τον συναδελφο του Βασιλη θα κανω δυο πανσετες γιατι δεν τον τρωει!

Μαρια καλα κανεις και απεργεις κι εγω μαζι σου! Μηπως θελεις λιγη συμπαρασταση? :lol::lol:

Γιωτα για σημερα ειναι το χταποδακι ή καταλαβα λαθος?

Σοφια το ειδα το μηνυμα στο facebook, σου απαντησα εκει!

Μαριανδ απο αλλου το περιμενες κι απο αλλου σου ηρθε μου φαινεται! Για τον Νικολα συζηταγαμε εχθες πως ειναι κομματακι ανησυχος αλλα τελικα ο μικρος μεγαλουργησε!! Τι να πω! Ευχομαι υπομονη!

Παω να βαλω κι εγω σιγα - σιγα τον αρακα γιατι θα φαμε το απογευμα αν κατσω κι αλλο!!

gM4vp2.png

Γιωτα για σημερα ειναι το χταποδακι ή καταλαβα λαθος?

Φαιη μου για σημερα ειναι το χταποδι!!!!!Πηρα δυο πλοκαμια κ τα εκανα με κοφτο μακαρονι και το υπολοιπο θα το ψησουμε στα καρβουνα!!!!!Και μετα λαδακι και ξυδι και μαμ!!!!Αλλα θα το φτιαξουμε το βραδακι που θα ειναι ο Βασιλης εδω!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαιη μου για σημερα ειναι το χταποδι!!!!!Πηρα δυο πλοκαμια κ τα εκανα με κοφτο μακαρονι και το υπολοιπο θα το ψησουμε στα καρβουνα!!!!!Και μετα λαδακι και ξυδι και μαμ!!!!Αλλα θα το φτιαξουμε το βραδακι που θα ειναι ο Βασιλης εδω!!!!

Γιωτα ακουσα καλα? Ειπες πως μας καλεις το βραδυ σπιτι σου?? Χαχαχαχαχα!!:lol::lol::lol::lol: Πλακα κανω!

Καλη ορεξη Γιωτα μου! Θα αρχισω να πεταω μπηχτες και στον δικο μου Βασιλη μπας και δουμε κι εμεις λιγακι καρβουνο πριν απο την Ανασταση!!:lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...