Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

kalimera και απο μενα!τι κανετε?

γιωτα σουπερ η αναπτυξη του τασουλη μπραβο σας να συνεχισετε ετσι!δυστυχως για το χταποδι δε μπορω να σε βοηθησω δεν εχω καλη σχεση με τη μαγειρικη-για να μη πω καμια σχεση:lol:

ρε γμτ χαλια ο καιρος κ εγω προβληματιζομαι αν θα τη βγαλω σημερα βολτα να δουμε πως θα παει κ αν δε βρεξει θα δουμε.εχω κ τ απογευμα να παω στη μοδιστρα να μου στενεψει το φορεμα της βαφτισης(ναι επιτελους καταφερα να χασω 2-3 κιλα ακομα:P) κ στη κομμωτρια να δω αν μπορει να ερθει σπιτι τη κυριακη για χτενισμα.γενικα στο τρεξιμο θα μαι ολη τη βδομαδα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφια.Ειναι λογικο να εχεις τρεξιμο!!!!

Ετσι ετρεχα κι εγω!!!!

Μαρια νδ το βρηκα.

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

1.Πλυντε καλα το χταποδι κ κοψτε το σε μεγαλα κομματια

2.Βραστε το κ κρατηστε λιγο ζωμο κ μετα κοψτε το σε μικρα κομματια.

3.Βαλτε σε μια κατσαρολα λαδι,ριξτε το κρεμμυδι να τσιγαριστει,προσθεστε ντοματες ψιλοκκομενες κ αφηστε να βρασει.

4.Μολις αρχιζει να βραζει ριξτε μεσα το χταποδι κ μετα τον ζωμο που εχετε κρατησει.

5.Αφηστε τα να παρουν μερικες βρασεις κ μετα ριξτε το κοφτο μακαρονακι,στην αρχη συχνα για να μην κολλησει.

6.Προσθεστε πιπερι κ νερο (αν χρειαζεται) κ αφηστε το να βρασει σε χαμηλη φωτια μεχρι να μεινει μονο με το λαδι του.

Αντε καλη επιτυχια κ καλη ορεξη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσακια!! Τι κανετε?

Αργησα να μπω σημερα γιατι ειχα την εμπνευση να φτιαξω παστιτσιο και καταλαβαινετε!! Εκανα μια κουζινα γεματη απλυτα αλλα τωρα τελειωσα και ειπα να μπω να σας διαβασω! Σημερα απο οσα διαβασα μας εφαγε σχεδον ολες η κουζινα!! Χταποδακι με μακαρονακι κοφτο λεω να κανω το Σαββατο! Οσο για το βρασιμο του χταποδιου η αληθεια ειναι πως δεν το εχω χρονομετρησει ποτε, το ελεγχω με το πηρουνι κι οποτε δω πως "τσιμπιεται" πιο ευκολα, δοκιμαζω κι αν ειναι καλα βρασμενο το βγαζω!

Η Μαρια σημερα ξυπνησε στις 10:30, ηπιε το γαλα της και μετα πηγαμε και πηραμε τα υλικα για το παστιτσιο, κιμα, ψωμακι και περασαμε απο το φαρμακειο.. Εκανα το λαθος η ασυγκρατητη γυναικα και πηρα αυτο το τεστ που δειχνει λεει αν εισαι εγκυος απο την 5η μερα της συλληψης.. Το αγορασα λοιπον, ηρθαμε σπιτι, ταϊσα το παιδι τη φρουτοκρεμα, το εβαλα για υπνο και μετα το κοιταζα..... Επρεπε να με δειτε βρε κοριτσια!!! Σαν ηρωιδα του Παπακαλιατη ημουνα!!! :lol::lol: Χαχαχαχα!! Αποφασισα να το κανω πιο μετα και πηγα στην κουζινα να φτιαξω το παστιτσιο αλλα μολις το εβαλα στο φουρνο δεν κρατηθηκα και πηγα και το εκανα! Στη αρχη εβγαλε μια αχνη γραμμουλα αλλα οσο περνουσε η ωρα γινοταν ολο και πιο αχνη. Την ειδε και ο Βασιλης και τρελλαθηκε απο τη χαρα του αλλα πριν λιγο που το κοιταξαμε παλι, ειχε εξαφανιστει και αυτη.. Μπερδεμα! Τελος παντων, θα περιμενω μεχρι την Παρασκευη κι αν δεν ερθει θα παω να κανω μια χοριακη να ξεμπερδευω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να περάσατε καλά σήμερα, να πετύχατε και τα φαγητά σας :D

Εμείς χθες το απόγευμα είχαμε πάρτυ. Δεν αργήσαμε πολύ, 10 το βράδυ πήγε για ύπνο ο Ευριπίδης και 11 εμείς. Το κακό είναι ότι γύρω στις 2 τη νύχτα ξύπνησε κλαίγοντας. Πήγα τον ηρέμησα και ξανακοιμήθηκε. Εγώ όμως (ως συνήθως) έφτασε 4 και δεν είχα κοιμηθεί ακόμα. Πάνω που πήγαινε να με πάρει ο ύπνος ξαναξυπνάει κλαίγοντας ο Ευριπίδης. Για να μη σας τα πολυλογώ αυτό συνεχίστηκε μέχρι τις 6 το πρωί που σκέφτηκε ο Διονύσης και του βάλαμε λίγο αγιασμό. Μετά κοιμήθηκε ήρεμα μέχρι τις 8.

Περιττό να σας πω ότι σήμερα κουτουλάω από τη νύστα όλη μέρα.

Ελπίζω να κοιμηθούμε απόψε, να συνέλθουμε και αύριο να ήμαστε καλύτερα.

Φιλάκια σε όλες.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Μανουλιτες τι κανετε?

Εγω μολις ηρεμησα λιγο.Το πρωι πηγαμε στην Ν.Σμυρνη και για ακομη μια φορα με ξεποδαριασε ο Τασος.....δυο ωρες περπατουσαμε στην πλατεια.....

Συνολο να εχει κοιμηθει μια ωρα σημερα,δεν ξερω γιατι αλλα εχει πολυ υπερενταση.Το μεσημερι ξαπλωσα λιγο γιατι με πονουσαν τα ποδια μου κ η μεση μου αλλα ο Τασος συνεχεια εκλαιγε...τελικα τον πηρα κ πηγαμε στην μαμα μου περπατωντας φυσικα κ απο κει κατ ευθειαν στις κουνιες.....Κανονικα θα ερχοταν ο Βασιλης να μας παρει οταν τελειωνε απ το μαγαζι αλλα ηταν τοσο γκρινιαρης ο μικρος που δεν αντεχα αλλο.Γυρισαμε με τα ποδια κ κοιμηθηκε στον δρομο,μολις ηρθαμε σπιτι εκλειγε κ ηθελε αγκαλια.....δεν με αφησε ουτε τουαλεττα να παω......

Ευτυχως ηρθε ο Βασιλης κ μπορεσα να του φτιαξω το γαλα του.....τωρα πηγανε μεσα μπας κ κοιμηθει......

Μαριανδ το εφτιαξες το χταποδι?Εγω τωρα το εβαλα για βρασιμο στη χυτρα αλλα θα κρατησω μονο 2 πλοκαμια να κανω αυριο με κοφτο μακαρονακι,το υπολοιπο θα το ψησουμε στα καρβουνα!!!!!

Ανυπομονω να κοιμηθει ο Τασος κ να παω να ξαπλωσω λιγο....τοση κουραση νιωθω που για ακομη μια φορα δεν επλυνα τα πιατα.....τα εχωσα στο πλυντηριο....

Αυτα τα νεα μας κοριτσια!!!!!Σας φιλω ολες κ ευχομαι ενα ηρεμο βραδυ στα παιδακια μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Και εγώ προσπαθώ πόση ώρα να κοιμήσω τον Νικόλα αλλά τον έχει πιάσει μια νευρικότητα, στριφογυρίζει στο κρεβάτι του, δεν θέλει να σκεπαστεί, έχει σηκώσει και τα μανίκια του και τα πατζάκια του!!!! Λες και έχει πιει 10 καφέδες!!!!!

Γιώτα το φαγητό μου έγινε τέλειο!!!! Έκανα διαφορετική συνταγή από την δική σου όμως.

Φιλιά σε όλες τις μανούλες εύχομαι να έχουμε όλες μια ήρεμη νύχτα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κι απο εμας! Κι εμεις πριν λιγο γυρισαμε σπιτι, ειχαμε παει τσαρκα με το αυτοκινητο και μολις γυρισαμε σπιτι εκανα μπανιο τη Μαρια, πυτζαμακια, γαλα και νανι! Ευτυχως δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης, αν και την ακουω γιατι παταει τον Φωτεινουλη της, οποτε δεν εχει κοιμηθει ακομα.. Ισως κραταει αντοχες για αργοτερα!

Τι μαγειρευουμε αυριο, οεο? Που να γινεται ευκολα και γρηγορα γιατι βαριεμαι να ξανακλειστω με τις ωρες στην κουζινα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...