Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!μολις γυρισαμε και εμεις ημασταν στο εξοχικο μου ολη την ημερα και ο μικρουλης ηταν πολυ ησυχος ευτυχως....επαιζε εκανε διαφορα ηχακια και ειναι πολυ καλος σημερα μακαρι να εχει και ηρεμο βραδυ...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιωτα οταν μπεις στο facebook δες τις καινουριες φωτογραφιες που εβαλα! Ειναι μια που σε αφορα!!! :lol:;)

Τέλεις οι φωτο!!!!Ειδικα αυτη που βλεπει το βιντεακι!!!!!χαχαχαχα....μιλαμε για τρελλο ερωτα τα παιδια μας.....και ξερεις ε?Μια παροιμια λεει

"Σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος,τυφλα να εχει ο πεθερος"

Αυτο ισχυει για τους 2 Βασιληδες!!!!!χαχαχαχα!!!!!:P:p:p:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ετσι και το πω αυτο στον Βασιλη θα σας εκδοσει περιοριστικα μετρα να μην μπορειτε να μας πλησιασετε ουτε στα 100 μετρα!!! Χαχαχα!! :lol::lol: Ο Βασιλης εχει την εντυπωση πως η Μαρια θα μεινει μια ζωη ασπιλη και αμολυντη!!! Εντελως χαζομπαμπας ομως!!! :-P:razz:

Με τα πεθερικα ξεχασα να σας πω τι εγινε! Αν εχετε ωρα διαβαστε το αλλιως προσπεραστε το! ;)

Αφου ηρθε εδω η γιαγια του Βασιλη, μας μετεφερε πως η μανα του Βασιλη επεμενε να μην ερθουν γιατι δεν ηθελε να δει τη νυφη της (εμενα ντε!) Πρωτο ακυρο.. Συνεχιζοντας η κουβεντα μας ειπε πως εδωσε το κινητο του Βασιλη σε 5 γειτονισσες - υποψηφιες νυφες λεγοντας τους πως ο Βασιλης ζει σε ενα δυστυχισμενο γαμο και πως θα εχουν ολα τα καλα του κοσμου απο εκεινη αν τον απαλλαξουν απο τη δυστυχια του (εμενα ντε!) (Παρεπιπτοντως να σας πω πως ευτυχως δεν τον εχει παρει καποια μεχρι στιγμης, μαλλον θα καταλαβαν κι εκεινες πως ειναι τρελλη η πεθερα μου..) Δευτερο ακυρο..

Και τελος, μας ειπε πως πηγε και ξοδεψε ενα σκασμο λεφτα για να αγορασει χειροποιητα τραπεζομαντηλα και διαφορα αλλα για να τραπεζωσει τους γονεις της μελλουσας γυναικας του κουνιαδου μου.. Σημειωτεο πως σε εμας δεν εχουν δωσει ουτε ενα ευρω και ουτε εχουν στειλει 5 αυγα βρε αδερφε ενω ξερουν πως ο Βασιλης καθεται απο τον Ιουνιο και στο σπιτι ερχεται με τα χιλια ζορια ο βασικος μισθος ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ στο γαμο δεν εδωσαν τιποτα περα απο τα λεφτα του catering και κανανε και παραπονα.. (!!!) Οταν λοιπον της ειπε η γιαγια του Βασιλη αν θα δωσει τιποτα και σε εμας, η απαντηση ηταν πως δεν εχει να δωσει τιποτα και πως τους γονεις της Μαριας (της μελλουσας γυναικας του κουνιαδου μου) τους τραπεζωνει επειδη εχουν 6 στρεμματα στην ακρη και ειναι ανθρωποι υποληψης οχι σαν τη νυφη της (εμενα ντε!) Τριτο ακυρο..

Το εξοργιστικο που εκανε η γιαγια του και που δεν αντεξα αλλο και πηρα το παιδι μες στο μεσημερι κι εφυγα ηταν πως εβαζε τη μικρη με το ζορι να περπατησει με αποτελεσμα να σκασει κατω με δυναμη με το κεφαλι.. Επισης δεν μας ακουγε και προσπαθουσε να κανει τα δικα της με αποτελεσμα να μην αφηνει το παιδι να κοιμηθει γιατι ηθελε να παιξουνε και οταν το παιδι κοιμηθηκε, ανοιξε την πορτα του υπνοδωματιου και το ξυπνησε.... :twisted:

Στα γενεθλια της μικρης μας πηρανε τηλεφωνο και ειπανε πως θα στειλουν καποια αλλη στιγμη το δωρο της μικρης αλλα επειδη το επαιζαν και θιγμενοι που δεν τους παρακαλεσαμε να ερθουν, τους το εκλεισε ο Βασιλης στα μουτρα.

Δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια ειλικρινα, δεν θελω να ξανακουσω τιποτα για αυτα τα ατομα και παρ'ολο που η γιαγια ειναι με το μερος μου (επειδη την κακομεταχειριζεται κι εκεινη η πεθερα μου) δεν μου αρεσει που ριχνει λαδι στη φωτια.. Θα προτιμουσα να μην τα μαθαινα ποτε αυτα τα πραγματα οχι για να τα ξαναβρω καποια στιγμη μαζι τους αλλα γιατι απλα... ΒΑ-ΡΕ-ΘΗ-ΚΑ!

Συγγνωμη αν σας ζαλισα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

kalimera κοριτσακια καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?

φαιη μου ειδα κ εγω τις φωτο στο φεις πολυ ωραιες και η τουρτα υπεροχη!οσο για τη πεθερα σου τι να πω?χαρα στο κουραγιο σου...οσο μπορεις αγνοησε τη δε μπορει καθε τρεις κ λιγο να σας χαλαει τη διαθεση...

μαρια νδ πως ειναι ο νικολας σου?

χαιρομαι που περασατε ολες ομορφα το σκ!εμεις αφησαμε το σαβατο βραδυ τη μικρη στη μανα μου κ κυριακη βγηκαμε βολτα παραλια ηταν τελεια!ε τσακωθηκα κ με τη μανα μου παλι-κλασσικα-γιατι αυτη λεει ξερει καλυτερα πως να μεγαλωσει το παιδι μου κ τι να το ταισει...ειπα κ εγω στον αντωνη για 2 συνεχομενα σκ να μην τη ξαναφησω τη μικρη να δουμε θα της κανει καθολου αισθηση η δε θα ιδρωσει τ αυτι της?πολυ φοβαμαι το δευτερο...οψομεθα.

η δικια μου ακομα κοιμαται δε ξερω πως κ ετσι σημερα..πειμενω να ξυπνησει να τη ταισω κ να παμε καμια βολτα αργοτερα.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!Καλη εβδομαδα!!!!!

Φαιη οσο μπορεις μη χαλας τη ζαχαρενια σου!Απ το ενα αυτι να μπαινει κ απ το αλλο να βγαινει!!!!!Στην τελικη πες στα πεθερικα σου οτι αν θελει ο Βασιλης ας φυγει.Ετσι κ αλλιως σαν δημοσιος υπαλληλος αναγκαστικα θα δινει διατροφη για την Μαρια,οποτε παλι εσυ θα παιρνεις τα λεφτα!!!!!!Μην ασχολεισαι καθολου μαζι τους.Αν θελουν να ειστε καλα εχει καλως,αν οχι ειναι δικο τους θεμα!!!!!!

Μαρια.νδ εδω ειμαστε!!!!!Ξυπνησαμε στις 8 00,ηπιαμε το γαλα μας κ εφτιαχνα πατατες γιαχνι για το μεσημερι γιατι περιμενω την Φαιη να ερθει για καφε με το Μαρακι!!!!!Οποτε πρεπει να μαγειρεψω νωρις να κατσω μετα με την ησυχια μου!!!!!

Οι υπολοιπες που εισαστε??????

GRJdp2.png

xefUp3.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΦΑΙΗ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΧΑΛΙΑ.ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΓΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.

l9Iop2.png

Γεια σας και από τη Μαίρη Παναγιωταρά :lol::lol:

Ήρθα πριν λίγο ίσα ίσα για να φάω, να στείλω κάτι mail και fax, να πάρω το σάκο του Ευριπίδη για να τον πάω στο κολυμβητήριο.

Το απόγευμα έχουμε και παιδικό πάρτυ.

Θα μαζευτούμε κατ' ευθείαν για ύπνο, όπως το υπολογίζω.

Φιλάκια σε όλες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω ειμαι ανησυχη!!!ο μικρος εχει αρχισει εδω και 2 ημερες και τρωει λιγοτερο και κανει συχνα εμετο μετα το φαγητο του η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω αφου παιρνει βαρος αλλα εγω ανησυχω!!!και δεν ξερω τι να κανω ωστε να αρχισει παλι να τρωει κανονικα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω ειμαι ανησυχη!!!ο μικρος εχει αρχισει εδω και 2 ημερες και τρωει λιγοτερο και κανει συχνα εμετο μετα το φαγητο του η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω αφου παιρνει βαρος αλλα εγω ανησυχω!!!και δεν ξερω τι να κανω ωστε να αρχισει παλι να τρωει κανονικα...

Γλυκουλα μην ανυσηχεις γιατι δεν καταφερνεις κατι ετσι.. Η Μαρια αρχισε να μου το κανει αυτο γυρω στους 2 μηνες (οταν ηταν δηλαδη 60 ημερων) και πιστεψα πως εφταιγε η ποσοτητα του γαλακτος που της εδινα (γιατι γενικα η μικρη ειναι φαγανο παιδακι και εγω δεν καταφερα να θηλασω) οποτε αρχισα και της εδινα μικροτερες ποσοτητες αλλα και παλι εκανε τα ιδια. Πηρα το γιατρο και του το ειπα και με εστειλε για υπερηχο στομαχου. Θυμαμαι ηταν Μεγαλη Δευτερα και βρηκα ενα διαγνωστικο κεντρο πισω απο το Χιλτον και της το εκαναν αλλα δωσαμε 100 ευρω.. :? Ο υπερηχος μας εδειξε πως εχει γαστροοισοφαγικη παλινδρομηση και μαλιστα σε μεγαλη μορφη και ετσι αρχισε να παιρνει ενα σιροπακι μετα απο καθε γευμα (epadoren λεγεται) ομως δεν ξερω να σου πω αν εκανε δουλεια ή οχι δεδομενου οτι το πηρε μονο για 5 μερες. Το Μεγαλο Σαββατο εισηχθη στο Παιδων λογω μηνιγγιτιδος και επειδη η αντιβιωση ηταν βαριας μορφης το σιροπι το σταματησαμε. Οταν εν τελει βγηκαμε απο το Παιδων ηταν ηδη 3 μηνων και κατι και η παλινδρομηση ειχε μεγαλη βελτιωση γιατι οσο μεγαλωνει το μωρακι, αναπτυσσεται καλυτερα και το πεπτικο του συστημα! Μην ανυσηχεις, για ολα υπαρχουν λυσεις!

Προσεξε ομως ΜΗΝ πανικοβληθεις χωρις λογο! Η Μαρια ειχε παλινδρομηση αλλα μετα απο ΚΑΘΕ γευμα εκανε ρουκετα και εβγαζε ΟΛΟ το γαλα (210 ml). Οποτε ο δικος σου ισως να βγαζει γουλιτσες.. Αν ανυσηχεις πολυ, πηγαινε τον στην παιδιατρο να τον δει απλα για να σου φυγει η εννοια, δεν πιστευω πως εχει κατι το παιδι!:wink:

Οσο για τις υπολοιπες σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση! Εγω απλα κοιταω μπροστα και κραταω γερα! Σας ευχαριστω πολυ παντως! :D

Γιωτα ευχαριστω πολυ για ολα! Περασαμε πολυ ωραια! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ. ΚΙ ΕΜΑΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΒΓΑΖΕ ΛΙΓΟ ΕΜΕΤΟ (ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 6 ΤΗ ΜΕΡΑ! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ "ΡΟΥΚΕΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΙΗ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

l9Iop2.png

Κοριτσακια τι κανετε????

Εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο,με το ζορι γραφω τωρα....

Πηγαμε στον παιδιατρο κ ειμαστε πολυ καλα!Μας εξετασε ειμαστε 10.500 κιλα κ 76 ποντους υψος.Ειμαστε μεσα στο μεσο ορο.Μας ειπε οτι τρωμε ελευθερα οτι θελουμε και οσπρια κ μπαμιες,αρακα κτλ κτλ βεβαια αλεσμενα γιατι δεν εχουμε δοντια αλλα να μην ξεχναμε τις σουπιτσες μας με το κοτοπουλο,το μοσχαρι κ τα χορταρικα!!!!!Το αυγο πλεον ολοκληρο!!!Και για γαλα μας ειπε αν θελουμε να δωσουμε φρεσκο τυπου αντβανς αλλα του ειπα πως θελω να τον κρατησω λιγο στη σκονη κ μου ειπε αναλογως οτι του αρεσει στη γευση!!!!!Οποτε ολα μια χαρα,και συνεχιζουμε!

Παω να ξαπλωσω!Πολλα φιλια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Μπραβο Γιωτα! Τελεια τα νεα σας!! Μας περνατε ενα κιλο ακριβως!!!! Οποτε θα γλιτωσεις και το διπλο μαγειρεμα, πολυ ωραια! Παντα τετοια να ακουτε σας ευχομαι!

Εγω μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο αλλα σερνομαι και λεω να παω κι εγω να ξαπλωσω.. Βεβαια με το που θα ξαπλωσω θα μου φυγει η νυστα αλλα δεν πειραζει!!

Καλο βραδυ σε ολες σας!

gM4vp2.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα μας!!!!

Εμείς ξυπνήσαμε στις 7 30 σήμερα γιατί κοιμηθήκαμε απο τις 21 00!!!!!

Τώρα παίζουμε και θέλω αργότερα να παμε στις κουνιες αλλα φοβαμαι οτι θα βρεξει,κατι ακουσα για βροχες σε ολη την χώρα!!!!!Θα δείξει!!!!

Ευτυχώς μου πέρασε ο πονοκέφαλος!!!!!

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κατι,χτες εφερε ο Βασιλης ενα χταπόδι ολόκληρο κ θελω σημερα να το βρασω.....ποση ωρα περιπου χρειαζεται???Καμια ωριτσα ειναι καλα?

Δεν εχω βρασει ποτε κ θελουμε να το βρασω λιγο κ μετα να το ψησουμε στη σχαρα.....οποτε νοικοκυρουλες θελω τη βοηθεια σας!!!!!!

Αυτα απο εμας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλά Γιώτα δεν το πιστέυω και εγώ χταπόδι έχω για σήμερα!!!!! Εγώ το πήρα κατεψυγμένο από το σουπερ μαρκετ και το έχω βάλει από εχθές στην συντήρηση να ξεπαγώσει. Θα το κάνω με κοφτό μακαρονάκι αλλά ούτε εγώ ξέρω πως γίνεται!!! χαχαχα :lol::lol: Θα πάρω αργότερα τηλέφωνο τη μαμά μου να μου πει!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...