Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΤΡΩΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΩ,ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.

ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη να χαίρεσαι το Μαράκι σου και να περάσετε ωραία σήμερα!!!!! :D

Γλυκούλα κρίμα που δεν μας βρήκες. Την επόμενη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα.

Καλό Σαββατοκύριακο και στις υπόλοιπες!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα κι απο εμας!!!!

Φαιη Πολυχρονη η Μαρια σου και να την καμαρωσετε οπως επιθυμείτε!!!!!

Εμεις ηπιαμε το γαλα μας και τωρα παιζουμε,σε λιγο θα παμε λαικη μια βολτιτσα!!!!Θελω να τσεκαρω τον καιρο οτι δε θα βρεξει!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

kalhmera κοριτσακια!

φαιη μου να χαιρεσαι το μαρακι!πολυχρονη παντα με υγεια χαρα κ ευτυχια στη ζωη της!κ μ ενα αδερφακι συντομα!να περασετε τελεια!

καλο σκ σε ολες σας!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΤΡΩΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΩ,ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.

οκ θα τρωω ενα και θα κραταω ενα για σενα να μην ζηλευεις...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας! Να ειστε ολες καλα και να χαιρεστε τα γλυκυτατα παιδακια σας!

Εμεις εδω ειχαμε ενα θεμα, ηρθε η γιαγια του Βασιλη, μας εκανε μπουρ**λο και πριν λιγο την εδιωξε ο Βασιλης (ευτυχως αυτη τη φορα μιλησε ο αντρουλης μου!!) Οσο για τα θανασιμα πεθερικα εγινε κι εκει ενα σκηνικο αλλα θα σας το πω αλλη φορα, δεν θελω να χαλασω τα γενεθλια του παιδιου!!

Τωρα περιμενουμε τη μαμα μου και την αδερφη μου να κατσουμε λιγακι και να κοψουμε μετα την τουρτα!

Σας φιλω ολες και σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ΦΑΙΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ.

Σε ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου!!! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα μανουλίτες!!!!!!

Τι κάνετε?Εμείς χτες πήγαμε στη λαικη κ ψωνίσαμε φρουτάκια!!!!!Μετα ηρθε η μαμα μου απο δω και ειπε ο Βασιλης να παρει τον Τασο για να παμε καμια βολτα τα δυο μας,μιας κ ξεκιναω δουλεια κ δε θα εχουμε πολλες ευκαιριες αργοτερα!!!!!Τελικα πηγαμε στα βιλατζ στο Ρεντη μια βολτιτσα,ηπιαμε πορτοκαλαδιτσα κ γυρισαμε.

Σημερα ξυπνησα κατα τις 9 00,ηπια καφεδακι και ο Βασιλης ειναι κατω κ πλενει το αυτοκινητο.Εβαλα κ ενα πλυντηριο κ το μεσημερι θα παμε να φαμε εξω (μου το εχει ταξει εδω και 2 μερες).Θα παμε σε μια ψαροταβερνα κοντα στο σπιτι της μανας μου που φτιαχνει ενα χταποδι ονειρεμενο!!!!!!!Τρωω ενα αλοκληρο μονη μου,και σε εγκυο γυναικα δεν ταζουν τετοια πραγματα!!!!!!Οποτε σημερα δε μαγειρευουμε!!!!!

Το απογευμα στις 19 00 εχουμε να παμε σε μια φιλη μου να κοψει τουρτα για τα δευτερα γενεθλια της κορης της!!!!!Οποτε θα παιξει παλι ο Τασουλης με τα παιδακια!!!!!Αυτα τα νεα μου,ελπιζω να μη σας ζαλισα!!!!!!

Καλη Κυριακη να εχετε ολες και να περασετε υπεροχα!!!!!!

Πολλα πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κι απο εδω!

Πριν λιγο γυρισαμε σπιτι! Ειχαμε παει σε μια φιλη μου που ο γιος της ειναι 8 χρονων να τους δουμε και η Μαρια εγινε χαλια με τους μαρκαδορους του! :lol: Την ωρα που ημασταν εκει την ταϊσα ενα τοστ και μολις ηρθαμε σπιτι την εβαλα στην κουνια της για να της φτιαξω τη φρουτοκρεμα αλλα κοιμηθηκε κι ετσι παει πολυ αργα η βαλιτσα.. Δεν πειραζει!

Ουτε εμεις εχουμε μαγειρεμα σημερα, θα φαμε στη μαμα μου! Εχει φτιαξει σουπα κακαβια για το Μαρακι οποτε μαλλον θα τουμπανιασει απο το φαγητο!!!

Φιλια σε ολες!!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Και εμείς σήμερα πήγαμε στις κούνιες, είχε πολύ καλή μέρα. Ευτυχώς που έφυγε και αυτή η σκόνη γιατί είχανε γίνει χάλια τα μάτια μου! Σε λίγο θα πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο! Αυτά τα λίγα νέα μας!!!

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά.

Πολλά φιλιά!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Εμεις παλι μολις μπηκαμε σπιτι! Πηγαμε και φαγαμε στη μαμα μου και μετα πηγαμε μεχρι τη Χαλκιδα.. Ηπιαμε καφεδακι, η Μαρια εφαγε τα γιαουρτια της και τωρα γυρισαμε και εχει λιγη γκρινια γιατι νυσταζει αλλα αν κοιμηθει τωρα την κατσαμε οποτε το μονο που μας μενει ειναι να υποστουμε τη γκρινια της!!

Γιωτα οταν μπεις στο facebook δες τις καινουριες φωτογραφιες που εβαλα! Ειναι μια που σε αφορα!!! :lol:;)

Σας αφηνω γιατι η Μαρια τρωει την κρεμα για τα χερια μου (που την ξετρυπωσε???????????)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...