Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Τον πήγα στον γιατρό τον Νικόλα ίωση έχει αλλά του βρήκε και στρεπτόκοκο πάλι και πρέπει να πάμε στην βιοιατρική να κάνουμε καλλιέργεια. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί δεν έχω ποιος να μου κρατήσει τον μικρό και με 2 παιδιά δεν μπορώ να έρθω.

Μαρία να μου πεις ποιες μέρες πάτε κολυμβητήριο να κανονίσουμε να έρθουμε και εμείς να δούμε πως είναι.

Καλά να περάσετε, την επόμενη φορά θα τα καταφέρω να έρθω!!! :):)

περαστικα να ειναι μαρακι μου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις μπηκαμε σπιτι! Εβαλα το νερο να βρασει για να φτιαξω την κρεμα της Μαριας!

Περασα πολυ ωραια σημερα και ηθελα να σας πω ενα μεγαλο συγγνωμη που δεν σας ειδοποιησα πως θα ειναι και ο Βασιλης μαζι μου! Εγινε τελευταια στιγμη και δεν ηξερα τι να του πω!

Μαρια ο Ευριπιδης ολα τα λεφτα με τα αυτοκοληττα στο παντελονι του!! :lol:

Γιωτα ο Τασος μεγαλο αλανι! Ευχαριστουμε και για τα αυγα, να σε ρωτησω, πειραζει να τα φαω εγω για να μην μπαγιατεψουν μεχρι να συννενοηθουμε με τον παιδιατρο? :lol::P

Ειρηνη μου μια χαρα σε ειδα! Πολλα φιλια στο γαντζο σου!

Σοφια ο Βασιλης ερωτευτηκε την Ελισσαβετ και θελει και 2η κορη!! :lol:

Ναταλια πολυ καλα τα παιδακια σου και ησυχα! Μπραβο σου!

Μαριανδ περαστικα σας και ευχομαι την επομενη φορα να τα καταφερεις!

Γλυκουλα το ιδιο ισχυει και για εσενα!

Παω να ταϊσω το σπλαχνο μου!! Θα τα πουμε αργοτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Τον πήγα στον γιατρό τον Νικόλα ίωση έχει αλλά του βρήκε και στρεπτόκοκο πάλι και πρέπει να πάμε στην βιοιατρική να κάνουμε καλλιέργεια. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί δεν έχω ποιος να μου κρατήσει τον μικρό και με 2 παιδιά δεν μπορώ να έρθω.

Μαρία να μου πεις ποιες μέρες πάτε κολυμβητήριο να κανονίσουμε να έρθουμε και εμείς να δούμε πως είναι.

Καλά να περάσετε, την επόμενη φορά θα τα καταφέρω να έρθω!!! :):)

Περαστικά Μαράκι. Του έδωσε αντιβίωση για το στρεπτόκοκο;

Εμείς κολυμβητήριο πάμε Δευτέρα και Παρασκευή 3:15 το μεσημέρι.

Όσο για την παιδική χαρά, ο Ευριπίδης ρώταγε αν θα έρθει ο Νικόλας σήμερα.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

[quote=Φαίη 1986;179557

Περασα πολυ ωραια σημερα και ηθελα να σας πω ενα μεγαλο συγγνωμη που δεν σας ειδοποιησα πως θα ειναι και ο Βασιλης μαζι μου! Εγινε τελευταια στιγμη και δεν ηξερα τι να του πω!

Όντως ωραία περάσαμε πάλι! Φαίη δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγνώμη για το Βασίλη :roll: Δεν νομίζω ότι ενόχλησε κανέναν η παρουσία του. Άλλωστε βρήκε και παρέα τους άντρες της Ναταλίας και της Σοφίας. :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κι εμεις!!!!

Φαιη δεν πειραζει να τα φας εσυ τα αυγουλακια!!!!!Σε περιμενω τη Δευτερα για καφε!!!

Κοριτσια δυστυχως δεν πολυμιλησαμε γιατι οπως ειδατε ο Τασουλης εχει παρει δρομο!!!!

Ναταλια σε ευχαριστω πολυ για τα καθισματακια και που μου τα πηγατε μεχρι το αμαξι!!!!

Μαρια νομιζω πως ο Ευριπιδης βαρεθηκε με μας γιατι ειναι μεγαλος και δεν μπορει να παιξει με τα πιτσιρικια τα δικα μας!!!!!

Παντως περασα πολυ ωραια,με ποναει λιγο η μεση μου βεβαια αλλα αντεχω ακομη!!!!

Η επομενη συναντηση ειναι στη βαπτιση της κορης της Σοφιας?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Περαστικά Μαράκι. Του έδωσε αντιβίωση για το στρεπτόκοκο;

Εμείς κολυμβητήριο πάμε Δευτέρα και Παρασκευή 3:15 το μεσημέρι.

Όσο για την παιδική χαρά, ο Ευριπίδης ρώταγε αν θα έρθει ο Νικόλας σήμερα.

Όχι πρέπει πρώτα να κάνουμε την καλλιέργεια και αν βγει θετικό θα πάρει αντιβίωση.

Ο Νικόλας βλέπει την φωτογραφία του Ευριπίδη στο κομπιούτερ και μου λέει να μαμά ο Ευριπίδης!!!! και ρωτάει πότε θα παίξουνε!!!

Ωραία για το κολυμβητήριο θα το κανονίσω, να συνέλθει εντελώς. Να σε ρωτήσω και κάτι, η πισίνα είναι θερμαινόμενη; Ο χώρος είναι ανοιχτός; Δηλαδή αν βρέχει τι γίνεται;

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Όχι πρέπει πρώτα να κάνουμε την καλλιέργεια και αν βγει θετικό θα πάρει αντιβίωση.

Ο Νικόλας βλέπει την φωτογραφία του Ευριπίδη στο κομπιούτερ και μου λέει να μαμά ο Ευριπίδης!!!! και ρωτάει πότε θα παίξουνε!!!

Ωραία για το κολυμβητήριο θα το κανονίσω, να συνέλθει εντελώς. Να σε ρωτήσω και κάτι, η πισίνα είναι θερμαινόμενη; Ο χώρος είναι ανοιχτός; Δηλαδή αν βρέχει τι γίνεται;

Η πισίνα είναι θερμαινόμενη και κλειστή αλλά ο διάδρομος από τα αποδυτήρια μέχρι την πισίνα είναι ανοιχτός. Όταν βρέχει συνήθως διακόπτονται τα μαθήματα (κυρίως για το φόβο κεραυνών). Εμάς φέτος αυτό μας έτυχε μια φορά.

etCDp3.png hk8kp3.png

καλησπερα σας!

περασαμε πολυ ωραια χαρηκα πολυ που σας ειδα κ παλι!φαιη μου δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη, κ εγω εφερα τον αντωνη ειχε παρεα;)αντε βαλτε μπροστα ευχομαι η δευτερη κορη να ρθει συντομα:P

ειρηνη μου χαρηκα πολυ που σε ειδα μετα απο καιρο.να δωσεις πολλα φιλια στο μικρο σου.

οσο για την επομενη συναντηση σας περιμενω με μεγαλη χαρα-οσες μπορειτε-στη βαφτιση μας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια!!!ειμαι λυπημενη γιατι ηρθα στην παιδικη χαρα αλλα δεν σας βρηκα!!!!επιβεβαιωνω τον τιτλο της ξανθιας....κλαψ κλαψ!!!η δεν σας ειδα και δεν σας καταλαβα...παντως εφυγα γρηγορα γιατι ο μικρος ηταν ανησυχος και με πηραν τηλ.να γυρισω πισω...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΛΙΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ!!! :) ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ? ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ...

l9Iop2.png

γεια σας κοριτσια!!!ειμαι λυπημενη γιατι ηρθα στην παιδικη χαρα αλλα δεν σας βρηκα!!!!

Απορω πως δε μας βρηκες!Ειμασταν μαζεμενες στις κουνιες οπως σου εγραψε και η Ναταλια......αυτο το ξανθο πρεπει να εχει ποτισει!!!!Πλακα κανω!Απλα ισως να μη μας προσεξες!!!Την επομενη φορα θα σε περιμενουμε!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γλυκουλα αν ηρθες στην παιδικη χαρα και δεν ειδες τουλαχιστον εμενα που ειμαι περιπλανωμενος μπογος, τοτε θες σιγουρα οφθαλμιατρο!! :lol::lol:lol::lol: Αστειευομαι απλα οι υπολοιπες μανουλες ειναι πολυ πιο μινιον απο εμενα, οποτε εγω στανταρ κανω ΜΠΑΜ! απο χιλιομετρα! Δεν πειραζει, την επομενη φορα! ;)

Κοριτσια μολις εβαλα τη Μαρια για υπνο και λεω να φτιαξω λιγουλι τραχανα να φαω!

Οσο για τη βαφτιση της Ελισσαβετ, εννοειται πως εμεις θα δωσουμε το παρον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εχει ποτισει δεν θα πει τιποτα!!!ειδα μια με πορτοκαλι καροτσι αλλα ειχε 3 παιδια...οποτε την απεκλησα οσο για τις αλλες δεν μου ταιριαζαν....εγω 5 και 20 ημουν μεσα φορουσα μαυρο μπουφαν και μια τσαντα καφε στο χερι με ξανθες ανταυγειες και γυαλια...με ειδε καμμια?????χιχιχιχι...τι να πω την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικη και θα μου δωσει καποια το τηλ της για να σας βρει η χαζη γιατι αλλιως δεν θα σας βρω ποτε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...