Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Στις κουνιες στην κεντρικη πλατεια.Δεν ξερω αν λεγεται Ανω Ηλιουπολη!!!!

Οσο για το ξανθο μην αγχωνεσαι θα μας βρεις.Ειμαστε ολες καστανομαλλες!!!Εγω θα εχω πορτοκαλι καροτσι αλλα πολυ πιθανο να ειναι παρατημενο γιατι θα κυνηγαω τον Τασο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΓΙΩΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ?Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.ΜΑΡΙΑΝΔ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΓΙΩΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ?Ο ΤΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.ΜΑΡΙΑΝΔ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.

Καλημέρα????Μεσημεριασε!!!!!!:P:p:p:p:p

Οσο για τα καθισματακια και βεβαια αν μπορει ο Τασος εγω δεν εχω προβλημα κανενα!!!!

Φαιη θα σου φερω και δυο αυγουλακια χωριατικα για την Μαρια σου,οταν με το καλο ξεκινησετε,μεχρι να σου στειλουν απ την Αχαια!!!!Να θυμηθεις να στα δωσω μην τα κανω περα-δωθε!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ελπιζω να σας ανακαλυψω...θα ρωταω οποιες κοπελες βλεπω τα ονοματα τους και θα σας βρω...χιχιχιχιχι

Οχι βρε θα μας γνωρισεις.Εγω θα φοραω μια σαλοπετα τζην,με γκρι ζακετα....τι στο καλο ποσες θα φορανε τα ιδια????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μπα άσε θα τα στείλω μόνα τους να έρθουνε, δεν μου αρέσει η κούνια!!! :tongue:

Αν θες θα κανουμε μαζι τραμπαλα!!!!!

Παντως αν μπορεσεις ελα λιγο πιο μετα,ετσι κ αλλιως η Σοφια θα ερθει 17 30...μηπως μπορεσει να σου κρατησει καποιος το ενα....εκτος αν εισαι κοντα και ερθουμε ολες να βαλουμε ενα χερακι!!!!!:P:p:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...