Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Θα το συζητησω και με τον παιδιατρο μας βεβαια! Οσο για τα αυγα θα ζηταω απο τη νονα της Μαριας να μου στελνει γιατι εχει η μανα της κοτες στην Κατω Αχαϊα και μου ειχε πει οταν ξεκινησω να δινω αυγο να της το πω! Και παλι σας ευχαριστω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Σηκωθείτε γιαρι ξημερωσε!!!!!

Εμεις ηπιαμε το γα΄λατακι μας και σε λιγο θα βγουμε βολτα στην αγορα.....δεν εχω σκορδα για τις φακες και θα παμε να παροιυμε!Μπορει να περασουμε καμια βολτα και απο τις κουνιες,να κουραστει να κοιμηθει σαν πουλακι για να ειναι φρεσκος το απογευμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα σας!τι κανετε?

φαιη μου ελπιζω να ηταν η τελευταια φορα που πηρε αναρρωτικη ο βασιλης κ την επομενη να επιστρεψει!για το αυγο που λεγατε οταν ειχα ρωτησει το φιτσιαλο μου ειπε μετα το χρονο οποτε λογικα θα σας πει να ξεκινησετε σιγα σιγα.

μαρια νδ περαστικα στο νικολα ευχομαι ταχεια αναρρωση!

σχετικα με τη συναντηση εμεις θα ρθουμε κατα τις 6 παρα γιατι 5μιση γυρναει ο αντωνης απ τη δουλεια.θα φερω τη μικρη κ αν ειναι να παμε μετα για καφεδακι θα πω στον αντωνη να τη παρει.

εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ ξυπνησαμε 8 φαγαμε κ τωρα κοιμαται.αργοτερα θα βγουμε τη βολτα μας πολυ μ αρεσουν αυτες οι ηλιολουστες μερες μου φτιαχνουν τη διαθεση!

φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ωραία μέρα μας κάνει σήμερα ε; Το μεσημέρι λέει θα φτάσει 19 βαθμούς.

Εμείς το απόγευμα θα έρθουμε μάλλον κατευθείαν από το κολυμβητήριο και γι' αυτό δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε και αν θα κάτσουμε και για καφέ. Αναλόγως τα κέφια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εμεις πηγαμε στις κουνιες και τωρα που γυρισαμε του εδωσα το αυγουλακι του γιατι ολο ελεγε μαμ-μαμ.....Ευελπιστω να κοιμηθει σε λιγο κ μολις ξυπνησει να φαει τα φρουτα του!!!!Οι φακες ειναι ηδη στη χυτρα και σε κανενα μιασωρο θα τις κλεισω......

Οντως πολυ ωραια μερα σημερα.Εγω εσκασα!!!!Αν και βλεπω τωρα συννεφια αλλα δεν πιστευω να βρεξει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κοριτσια! Εμεις μολις ξυπνησαμε! Τι κανετε?

Οντως, κανει πολυ ωραια μερα σημερα οποτε λεω κι εγω να την παω μεχρι τις κουνιες να ριξει μια εκτονωση για να μην εχει νευρα το απογευμα!

Κατα τα αλλα, αρκετα καλα!

Μαρια λατρευω τη φωτογραφια σου στο facebook!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

Μαρια λατρευω τη φωτογραφια σου στο facebook!

Όντως τέλεια η φωτογραφία!!!!!

Thanks αλλά νομίζω ότι σας το έχω ξαναπεί. Οι φωτογραφίες στο προφίλ μου στο facebook είναι από φωτογράφηση που είχε γίνει για το περιοδικό (πριν έξι χρόνια). Έχουν τραβηχτεί από επαγγελματία φωτογράφο (ειδικό στα πορτραίτα), με ειδικό φωτισμό, μακιγιάζ και φυσικά πολλύωρο στήσιμο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσια...εμεις ξυπνησαμε με γκρινια παλι και δεν ησυχαζει με τιποτα!!!!

ειρηνη μου δεν θα τον φερω αν ερθω γιατι θα ειναι αργα και δεν θελω να ειναι εξω και τον τυρανναω ασε να μεγαλωσει λιγακι...

ελπιζω να τα καταφερω παντως και να ερθω και εγω...γκρινιαζει παλι και φευγω

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Τον πήγα στον γιατρό τον Νικόλα ίωση έχει αλλά του βρήκε και στρεπτόκοκο πάλι και πρέπει να πάμε στην βιοιατρική να κάνουμε καλλιέργεια. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί δεν έχω ποιος να μου κρατήσει τον μικρό και με 2 παιδιά δεν μπορώ να έρθω.

Μαρία να μου πεις ποιες μέρες πάτε κολυμβητήριο να κανονίσουμε να έρθουμε και εμείς να δούμε πως είναι.

Καλά να περάσετε, την επόμενη φορά θα τα καταφέρω να έρθω!!! :):)

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Τον πήγα στον γιατρό τον Νικόλα ίωση έχει αλλά του βρήκε και στρεπτόκοκο πάλι και πρέπει να πάμε στην βιοιατρική να κάνουμε καλλιέργεια. Εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί δεν έχω ποιος να μου κρατήσει τον μικρό και με 2 παιδιά δεν μπορώ να έρθω.

Μαρία να μου πεις ποιες μέρες πάτε κολυμβητήριο να κανονίσουμε να έρθουμε και εμείς να δούμε πως είναι.

Καλά να περάσετε, την επόμενη φορά θα τα καταφέρω να έρθω!!! :):)

περαστικα σας βρε μαρια μου....μακαρι να γινει οσο το δυνατον πιο γρηγορα καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

περαστικα σας βρε μαρια μου....μακαρι να γινει οσο το δυνατον πιο γρηγορα καλα...

Ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου!! Σήμερα δεν έκανε πυρετό είναι μια χαρά . Να δούμε πως θα πάει και το σαββατοκύριακο

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Περαστικα Μαρια.νδ.

Το βρισκω λογικο που δεν μπορεις να ερθεις.Νομιζω στρεπτοκοκο ειχε περασει και ο Ευριπιδης οποτε αν ειναι ετσι θα σου πει κ η Μαρια λεπτομερειες!!!!

Ο Τασουλης μολις ξαπλωσε με τον μπαμπα του,ελπιζω να ξυπνησει σε καμια ωριτσα για να ερθουμε,αλλιως θα τον ξυπνησω.Αν και θελω να το αποφυγω γιατι θα γκρινιαζει αλλα θα του βγει σε καλο στο τελος!!!!Θα παιξει στις κουνιες οποτε θα ξεχασει οτι τον ξυπνησα!!!!!Τελικα δεν του εδωσα φακες,εφαγε κοτοπουλακι με ζαρζαβατικα!!!!!

Και πηρα κ στη δουλεια τηλεφωνο και ρωτησα ποτε παω ακριβως και παω την αλλη Παρασκευη!Θα δουλεψω εννοειται και το σαββατοκυριακο,αλλα καλυτερα!!!!!

Η πεθερα μου ακομη λειπει κ την αλλη Παρασκευη θα τον παει ο Βασιλης στον σταθμο που ειναι η μαμα μου....αναγκαστικα!!!!!Τουλαχιστον δε θα ανυσηχω μεχρι να προσαρμοστω στους ρυθμους της δουλειας παλι!!!!!

Αντε σας ζαλισα!!!!Θα τα πουμε το απογευμα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...